مشاهده نسخه کامل
: چرا کامپیوتر من موقع اجرای بازیها هنگ میکنه ؟
RohAm Ram2
21-11-2007, 21:21
سلام خدمط حمه اثاتید ، یه چند وقتیه که کامپیوتر من موقع اجرای بازیهای سه بعدی حتی با گرافیک پایین هنگ میکنه ! دیرکتس 9 هم نصب نمیشه ، موقع نصب دیرکتس پیغام میده که این برنامه قبلا نصب شده . من از ویندوز ایکس پی 2002 سرویس پک 2 استفاده میکنم .
مشخصات سیستم :
پردازنده : 2400 سلرون
ویدئو : 9550 رادئون ای تی آي
رم 512 دو تا ماجول 256
ممنونم که منو راهنمایی میکنید !
StormWielder
22-11-2007, 02:54
سلام بابا روحام رپر !
بابا اینی که میگی میتونه خیلی علل وسیعی داشته باشه که ! یه کم توضیحات بده ببینیم جریان چیه !
1 - با توجه به اینکه قبلا با بازیهایی که نصب میکردی مشکل نداشت ، جدیدا چی رو سیستمت ریختی راستشو بگو !!!
2 - چند وقته ویندوز نصبیدی ؟ در کار کردن با ویندوز هیچ مشکلی نداری ؟
3 - وقتی میبازی (بازی میکنی) !!! همۀ برنامه های دیگه رو میبندی بازم همین مشکلات رو داری ؟
4 - از سالم بودن سخت افزارت مطمئنی ؟
5 - خوب یه چیزی هم خودت بگو دیگه ! (به قول دوستان :دی !!!)
110mohammadali
22-11-2007, 07:13
با نرم افزارهاي مثل رجيستر مكانيك و تون اپ يوتيلتي يا سيستم مكانيك سيتم خود را بهينه كن بعد دوباره نصب كن درضمن بازي براي بچه هاستنه ما ها !!!؟؟؟
سلام دوبيتي سراي قرن
ميگم ويندوزت موقع بالا اومدن خيلي طول مي كشه بالا بياد ؟؟
ويندوزتو سبك كن و برنامه هاي اضافي تو start upرو پاك كن.تو رجيستري بزن msconfigودر سربرگstart up تيك اونايي رو لازم نداري بردار تا در هنگام اجراي ويندوز لود نشن.
در ضمن سيستمتو موقع بازي اوركلاك كردي ببيني جواب مي گيري يا نه؟
StormWielder
22-11-2007, 14:31
با نرم افزارهاي مثل رجيستر مكانيك و تون اپ يوتيلتي يا سيستم مكانيك سيتم خود را بهينه كن بعد دوباره نصب كن درضمن بازي براي بچه هاستنه ما ها !!!؟؟؟
عزیز جان اولا اون نرم افزارها معمولا نمیتونن کارهای اساسی انجام بدن . مخصوصا وقتی که خانه از پایبست ویران است ...
ثانیا شما نیومده به کلی از کاربران P30World توهین فرمودید .
ثالثا اگه بازی مخصوص بچه ها بود ، ESRB ایجاد نمیشد .
رابعا اگه خواستی بیشتر برات توضیح بدم .
خامسا هیچ کس نباید طرز فکر خودشو به دیگران تحمیل کنه .
peyman_nn
22-11-2007, 19:48
مشخصات سیستمتو بگو
مشخصات سیستمتو بگو
دوست من اگه يه خورده دقت كني مي بيني كه مشخصات سيستمشو گفته!!:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.