مشاهده نسخه کامل
: قیمت دقیق I phone در حال حاضر چنده ؟؟؟
اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا خیلی فوریه !!!
مرسی از لطفتون :10:
BioHazard
21-11-2007, 13:15
شنیدم 500 تومن
دقیق نمیدونم
:18::18:
Gsm زده 615 تومن با گارانتی(فکر کنم)
RezaTayebiJ
21-11-2007, 13:57
بین ۵۵۰ تا ۶۸۰ هزار تومن ... بستگی داره به محل زندگیتون
من شنیدم تو دبی قیمتش 400 خورده ای دلاره
حالا قیمت دقیقش رو می پرسم از دبی اینجا هم میذارم قیمتش
RezaTayebiJ
21-11-2007, 23:21
من شنیدم تو دبی قیمتش 400 خورده ای دلاره
حالا قیمت دقیقش رو می پرسم از دبی اینجا هم میذارم قیمتش
آی فون رو نمی دونم اما بقیه ی محصولات کامپیوترهای اپل تو ایران ارزون تر از دبی هستن.
تو مجله عصر ارتباط زده بود حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان
ولی از من میشنوی آی فون نگیر چون میگن هم خیلی حساسه و چون نسخه هک شدش تو ایرانه اکثر امکانات نسخه اصلی را نداره
تازه اگه گوشی روآپدیت کنی هکش باطل میشه و مجبوری ناقابل 200 تومان دیگه هم بدی تا هکش کن
glc_engineer
22-11-2007, 09:19
590 jتومنه
گوشي خوبي هم هست
من دارم
اصلا نبايد با اينترنت و سايت اصليش اپديت بشه
پچ و آپديتش هم فراوونه
ولی از من میشنوی آی فون نگیر چون میگن هم خیلی حساسه و چون نسخه هک شدش تو ایرانه اکثر امکانات نسخه اصلی را نداره
تازه اگه گوشی روآپدیت کنی هکش باطل میشه و مجبوری ناقابل 200 تومان دیگه هم بدی تا هکش کن
تکذیب میشه، اساسی. شما تاپیک "نقد کوچولوی iphone" رو مطالعه کن تا اطلاعاتت کامل بشه.
Sasan Info
22-11-2007, 14:49
بستگی داره به محل زندگیتون
پس یعنی برای ما خدا تومنه !!!!!!(اصفهان)
RezaTayebiJ
22-11-2007, 15:28
تمامی امکانات گوشی به غیر از Voice Mail که مال AT&T هست فعال هستن.
RezaTayebiJ
22-11-2007, 15:29
پس یعنی برای ما خدا تومنه !!!!!!(اصفهان)
فکر نمی کنم بالای ۶۵۰ تومن باشه
RezaTayebiJ
22-11-2007, 16:02
590 jتومنه
گوشي خوبي هم هست
من دارم
اصلا نبايد با اينترنت و سايت اصليش اپديت بشه
پچ و آپديتش هم فراوونه
به به ... می بینم که شما آی فون داری... :10:
نمی دونم installer رو آی فونت نصب کردی یا نه... اما حتما نصبش کن که خیلی نرم افزارهای باحالی داره. تو نقد کوچولوی آی فون لینک ویدیوی چگونگی نصب installer رو گذاشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali racer
23-11-2007, 00:05
من یه خبری شنیدم در مورد اینکه شرکت
اپل بصورت رسمی
ایفون بدون قفل عرضه کرده !
RezaTayebiJ
23-11-2007, 00:30
من یه خبری شنیدم در مورد اینکه شرکت
اپل بصورت رسمی
ایفون بدون قفل عرضه کرده !
بله. در آلمان عرضه شده. با قیمتی بالای یک میلیون تومان!
اپل و تی موبایل این کار رو برای خاموش نگه داشتن دادگاه های آلمان انجام دادن.
تو دبی پرسیدم 650 هزار تومن بود خیلی گرونه
RezaTayebiJ
23-11-2007, 15:33
تو دبی پرسیدم 650 هزار تومن بود خیلی گرونه
من که به شما گفتم ... محصولات اپل در ایران ارزونتر هستن.
vaghean ozr mikham ke latin minvisam .. vali majbooram chon rooye in system ke hastam font farsi nadare
soal mohemi dashtam too ye typic too hamin forum neveshte bood iPhone feghat to tehran shiraz esfehan mashhad va ahvaz hast mahal zendeghi man nazidik ahvaz hast , nemidoonid too ahvaz chande ?
من که به شما گفتم ... محصولات اپل در ایران ارزونتر هستن.
خوب اینطور که بچه ها میگفتن iphone که در ایران به فروش میرسه نسخه هک شدشه یعنی بدرد نمی خوره .
ولی اینکه تو دبی پرسیدم 100% orginial هستش با گارانتی 3 ساله شرکت apple ، حتما به این دلیل گرونتره
RezaTayebiJ
23-11-2007, 23:48
خوب اینطور که بچه ها میگفتن iphone که در ایران به فروش میرسه نسخه هک شدشه یعنی بدرد نمی خوره .
ولی اینکه تو دبی پرسیدم 100% orginial هستش با گارانتی 3 ساله شرکت apple ، حتما به این دلیل گرونتره
دوست عزیز تنها در کشورهای آمریکا ، انگلستان و آلمان آی فون بطور رسمی وارد بازار شده. در نقاط دیگه ی دنیا از آی فون هک شده استفاده می کنن. آی فون در سال ۲۰۰۸ بطور رسمی وارد بازار آسیا خواهد شد.
دلیل گرونتر بودن محصولات اپل در دبی نسبت به ایران مربوط می شه به مسائل دیگه که اینجا جای بحثش نیست.
RezaTayebiJ
23-11-2007, 23:53
vaghean ozr mikham ke latin minvisam .. vali majbooram chon rooye in system ke hastam font farsi nadare
soal mohemi dashtam too ye typic too hamin forum neveshte bood iPhone feghat to tehran shiraz esfehan mashhad va ahvaz hast mahal zendeghi man nazidik ahvaz hast , nemidoonid too ahvaz chande ?
دوست عزیز شما می تونی در شهر اهواز از
سرزمین رایانه در پاساژ بزرگ خیابان طالقانی آی فون بخری با قیمتی حدود ۶۰۰ هزار تومان
فروشگاه اپل در پاساژ رضا فلکه ی سوم کیانپارس. در مورد قیمت اونجا خبر ندارم اما پشتیبانی خوب و قوی ای دارن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.