مشاهده نسخه کامل
: rapidshare ف ی ل ت ر شد !!!
kaveh123
19-11-2007, 18:49
مبارکه ؟
از ساعت 11 صبح سایت راپیدشر ----- شد.
من از Adsl شاتل استفاده میکنم. وقتی با یخش فنی شاتل تماس گرفتم و موضوع را پیگیری کردم کفتند که از طرف شورای عالی قضایی راپیدشر ----- شده .
بوسیله دایال آپ به اینترنت وصل شدم و مشاهده کردم که سایت راپیدشر ----- نیست دوباره با شاتل تماس گرفتم و موضوع را گفتم، شروع کردند به جوابهای پرت و پلا دادن و زیر بار نرفتند که خودشان راپیدشر را بسته اند تا جلوی حجم دانلود مشترکان را بگیرند.
اگر کسی دیگری با این موضوع برخورد کرده خواهشمندم همین جا مطرح کنیم تا راه حلی یا اعتراضی یا کاری بکنیم در این زمینه. این که نمیشه هر سرویس دهنده ای به میل خودش و برای کسب در آمد بیشتر هر کاری دلش خواست بکنه و جوابگو هم نباشه .
منتظر دوستان دیگری که این مشکل را دارند هستم .
George Bush
19-11-2007, 19:47
وقتي ف ي لترينگ سايتها فله اي انجام بشه... طبعا يك تعداد سوء استفاده كن هم اين وسط پيدا ميشن مثل شاتل.بهترين كار اينه كه اشتراكهاتون رو از شاتل لغو كنين(يكنوع تحريم!) به هر قيمت كه شده وگرنه باقي Isp ها هم ياد مي گيرن اين كارها رو...
atrin777
20-11-2007, 01:49
اه واقعا شاتل هم شد Isp
در مورد ف ی ل ت ر شدن rapidshare باید بگم که متاسفانه از امروز بعد از ظهر در آسیاتک هم ف ی ل ت ر شده.:41:
و البته بگم که در مورد ف ی ل ت ر شدن رپیدشیر, یک تاپیک در انجمن متفرقه زده شده که تاحالا ۱۰ صفحه جلو رفته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی تف به ...
رپیدشیر رو کلا میخان ----- کنن. یعنی تقصیر Isp خاصی نیست. بازم تف ...
ramyar.v
20-11-2007, 11:06
پارس انلاین هم ----- کرده
واییییییی
اخه چرا؟؟؟؟
Babak_King
20-11-2007, 11:31
اخه چرا؟؟؟؟
دلیلش اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازین دلیل مهم تر؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا عجب دیوونه هایین ها
آخه رپید شیر رو برای چی ----- کردن؟
سپنتا هم ----- کرده
kamran agha
20-11-2007, 12:35
بچه ها یه راهی برای اقدام قانونی سراغ ندارین؟
من خودم از صبح نزدیک 20 جا زنگ زدم هر کدوم یه شماره جدید می دادن آخرشم مخابرات گفت کار سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست به ما مربوط نمیشه بعد از 118 شماره اینو خواستم ولی نداشتن خلاصه به طرز تمیزی همشون می پیچوندن! دفعه قبل که گوگل ----- شد تا 10 صبح فرداش باز شد ولی این معلومه نمیخواد باز بشه.
من که دیگه کم مونده زنگ بزنم قوه قضاییه!!!
چیکار میشه کرد به نظرتون من که دیگه عقلم به جایی قد نمیده!!!!!!!!
منم آسیاتکی هستم
دیشب داشتم از راپید دانلود میکردم... یهو دیدم قطع شد
رفتم سراغ فایلی که دانلود شده بود ..تغییر هویت داده بود شده بود ف.ی.ل.ت.ر.html
رفتم سراغ خود سایت اصلی دیدیم بله...راپید رو هم ......... کردن
پس تکلیف اونهایی که مثل من اکانت راپید خربدن چی میشه ؟! :41:
atrin777
20-11-2007, 14:36
منم که اکانت رپیدم باید بندازم دور دیگه ....
H A M E D
20-11-2007, 14:41
براي من كه درسته البته ما شهرستانيم و خوشبختانه خطمون با مال تهران فرق داره. خدا رحم كرد!
Contractor
20-11-2007, 16:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr.Lover
20-11-2007, 16:43
سلام
البته من هنوز از Dial-up استفاده می کنم و تا الآن هیچ مشکلی با رپید ندارم!
ظاهراً این قیضه فقط برای مشترکان با پهنای باند بالا اتفاق افتاده!
جلل خالق..
من از پارس آنلاین دارم ولی واسه من ف ی ل ت ر نیستش در ضمن من تو شهرستان هستم
همينو كم داشتيم كه بيان رپيدشر رو قيلتر كنن
آسیا تکم ----- شده.هرجا میری فیلتره.اه.خسته شدم به خدا.هر روز یه جارو میبندن.
منم که اکانت رپیدم باید بندازم دور دیگه ....
چرا بندازیش دور بدش به من :31:
صبانت که هنوز ----- نشده منتظریم ببینیم چی میشه:2:
Captain_Nemo
20-11-2007, 21:04
پس نسیم مهر ورزی بر رپیدشیر هم وزیدن گرفت!
اينجور که پيش ميره تا دوسال ديگه کل اينترنت رو ----- می کنند... تا کشور از سلطه اطلاعاتی بیگانگان رهايي یابد...
مجید فینا
20-11-2007, 21:08
نگران نباشید با :33:وی پی ان:33: مشکلتون حل میشه
Tornado2800
20-11-2007, 22:12
برای ما که فیل نیست
neyrizboys
20-11-2007, 22:15
یه جایی رو معرفی کن که وی پی ان بفروشه. سایت بیاتو وی پی ان قبلا میفروخت ولی حالا دیگه نه!!
Tornado2800
20-11-2007, 22:23
و....
irvpn.com
اعصاب واسه آدم نمی ذارن
پارس آنلاین هم ----- کرد
نمی شه بمب گوگلی درست کنیم؟:دی
نمی شه کاری کرد؟ اعتراضی؟چیزی؟
این جوری پیش بره چند وقت دیگه فقط می تونیم بریم تبیان
atrin777
21-11-2007, 00:53
این قضیه Vpn چیه اگر ممکنه یکم توضیح بدین ببینیم چجوری کار میکنه و از چه روشی برای دور زدن فبلتر استفاده میکنه ؟
kamran agha
21-11-2007, 05:53
با وی پی ان میشه از رپید با اینترنت دانلود منجر فایل گرفت؟
مجید فینا
21-11-2007, 06:38
بله
من تست کردم جواب داد
boys_won
21-11-2007, 08:45
اگه به ایناست vpn هم به زودی روهواست
farhadsafiri
21-11-2007, 08:54
سلام
اگه به ایناست vpn هم به زودی روهواست
دوست عزیز vpn را نمیتوان ----- کرد .
vpn ایپی شما را به کشور آمریکا و انگلسی تغییر میدهد.
میشه بگی چطوری میخواهن این کار را بکنند.
فعلا با این isp ها باید با vpn کار کرد تا بفهمند که نمیتونند با تکنولوژی نمیتوانند مبارزه کنند.
esfandiyar2002
21-11-2007, 08:59
بچه ها یه راهی برای اقدام قانونی سراغ ندارین؟
من خودم از صبح نزدیک 20 جا زنگ زدم هر کدوم یه شماره جدید می دادن آخرشم مخابرات گفت کار سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست به ما مربوط نمیشه بعد از 118 شماره اینو خواستم ولی نداشتن خلاصه به طرز تمیزی همشون می پیچوندن! دفعه قبل که گوگل ----- شد تا 10 صبح فرداش باز شد ولی این معلومه نمیخواد باز بشه.
من که دیگه کم مونده زنگ بزنم قوه قضاییه!!!
چیکار میشه کرد به نظرتون من که دیگه عقلم به جایی قد نمیده!!!!!!!!
ايميل و شماره تلفن واحد -------- شرکت فناوری اطلاعات
23 آبان 1385 - آی تی ایران - ایمیل و شماره تلفن واحد فیلترینگ شرکت فناوری اطلاعات اعلام شد.
درپی رخ دادن برخی از موارد فیلترهای اشتباهی بسیار در هفته گذشته (پس از تغییر نرمافزار فیلترینگ) و مطالبی که در وبلاگهای ایرانی برای رسیدگی به این فیلترهای اشتباهی منتشر شد.
واحد فیلترینگ دیتا ایمیل و شماره تلفنهایی را برای پیگیری مشکلات فیلترینگ اعلام کرد.
ایمیل واحد فیلترینگ شرکت فناوری اطلاعات: filter@dci.ir
تلفن: 88031530-88031509
کاربران میتوانند گزارشات و شکایات خود در مورد فیلترهای اشتباهی را با این ایمیل و یا با شمارههای ذکر شده در میان بگذارند.
لازم به ذکر است که قبلاً تنها یک شماره نمابر از این اداره منتشر شده بود.
hassan-2005
21-11-2007, 09:21
برای من که راپید فلیتر نیست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو....
irvpn.com
securevpn.com=The domain securevpn.com is for sale. To purchase, call BuyDomains.com at 781-839-7903 or 866-866-2700
و
irvpn.com =مشترک گرامی دسترسی به این سایت .... وغیره وغیره...:2:
البته اصل کاری:
راپیدهنوزبازه
J A V I D
21-11-2007, 13:13
عزيزان اگه دنبال وي پي ان باشين تا آخر عمرتون رپيد بسته يم مونه ولي اگه اعتراضات زياد شه شايد باز شه واسه يه استفاده از اينترنت چقدر بايد پياده شيم ديگه خسته شديم پول دي اس ال ماهي خدا تومن بده پول اكانت رپيد بده حالا هم كه مي گين پول وي پي انم بده پس فردا حتما بايد پول صدتا چيز بديم كه بخوايم از يه سايت ديدن كنيم !
يه جا تحريممون مي كنم رامون نمي دن ! يه جا هم كه رامون مي دن دولت تحريممون مي كنه !
خسته شدم ديگه !
Dash Ashki
21-11-2007, 13:28
من كه ديالاپم و فعلا اينجا خبري نيست!
انشالله هم خبري نباشه!
.
atrin777
21-11-2007, 15:02
من که از ماهه آینده Adsl تمدید نمیکنم . بدون رپیدشیر که دیگه فایده نداره
kamran agha
21-11-2007, 16:27
ايميل و شماره تلفن واحد -------- شرکت فناوری اطلاعات
23 آبان 1385 - آی تی ایران - ایمیل و شماره تلفن واحد فیلترینگ شرکت فناوری اطلاعات اعلام شد.
درپی رخ دادن برخی از موارد فیلترهای اشتباهی بسیار در هفته گذشته (پس از تغییر نرمافزار فیلترینگ) و مطالبی که در وبلاگهای ایرانی برای رسیدگی به این فیلترهای اشتباهی منتشر شد.
واحد فیلترینگ دیتا ایمیل و شماره تلفنهایی را برای پیگیری مشکلات فیلترینگ اعلام کرد.
ایمیل واحد فیلترینگ شرکت فناوری اطلاعات: filter@dci.ir (filter@dci.ir)
تلفن: 88031530-88031509
کاربران میتوانند گزارشات و شکایات خود در مورد فیلترهای اشتباهی را با این ایمیل و یا با شمارههای ذکر شده در میان بگذارند.
لازم به ذکر است که قبلاً تنها یک شماره نمابر از این اداره منتشر شده بود.
مرسی دوست عزیز ولی من از این راه هم اقدام کردم و در نهایت رسیدم به این جواب که ما فقط ----- می کنیم لیست سایتایی که باید فیل بشه رو قوه قضاییه میده. بعد از روابط عمومی قوه قضاییه شروع کردم همینطوری تماس گرفتم تا در نهایت به واحد فیلترینگ دادسرا وصلم کردن. گفتن امروز تا عصر رفع ----- میشه. (راست و دروغشون پای خودشون)
ولی پیشنهاد می کنم شما هم به این شماره همگی زنگ بزنید و اعتراضتون رو در قالب قانونی بگین تا شاید فرجی شد.
به قول اون دوستمون اگه از الان فکر وی پی ان باشید دو روز دیگه رپید رو که باز نمی کنن هیچ کل سایتای دیگه رو هم می بندن.
اگه ما الان مثل یه مجرم عکس العمل نشون بدیم و بریم از وی پی ان مثل دزدا یه سایت قانونی و بدون مشکل رو باز کنیم اونا هم مثل مجرم با ما برخورد می کنن و ما رو از همه چی محروم می کنن با استدلال های غلط...
در هر صورت این شماره تماس دفتر دادسرا هست: 88732167 تا 74
اینجا تماس بگیرین بگین با واحد فیلترینگ و اینترنت کار داشتم وصلتون می کنن.
امیدوارم فبلترینگ رپیدشیر ما رو بدبخت نکنه!
واسه من که فعلن فبلتر نیست.
StormWielder
21-11-2007, 18:57
من همین چند روز پیش اکانت 1 ساله گرفتم !:31:
داتک هم امروز فیل تر کرد ، من خودم خیلی وقته مشکلم رو با فیلترینگ حل کردم ، اما خوب باید اونایی که براشون فایل هام رو Upload می کنم هم بتونن به سایت Rapidshare برن دیگه !
بیاین با همراهی هم این مشکل رو حل کنیم :
divoonejoon
21-11-2007, 23:23
100 گیگا بایت اپلود که کلی وقت و هزینه برده بود رفت هوا ...
دوستانی که vpn vpn میکنند آخه همه که نمیدونند این چیه . تازه کلی توی سرعت دانلود و اپلود تاثیر میزاره .
امروزا این نوشته امضام بدجوری داره مغزمو قلقلک میده .:9:
Tornado2800
21-11-2007, 23:27
دیوونه جون باور کن امریکایی ها همین رو میخوان که ماها همینی که در امضا هستش همین فکر کنیم.
divoonejoon
21-11-2007, 23:49
والله tornado2800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی عزیز فعلا که رپیدشیر رو امریکا فبلـتر نکرده ... حرفت منو یاد فیلم دایی جان ناپلون انداخت ...: (( کار ، کار انگلیساس )) . عزیز دل انگیز کارای دولت و حکومت خودمون ما رو داره دلزده میکنه از این کشور . آخه چه دخلی داره به امریکا و سایر ایادی استکبار!!!
Tornado2800
21-11-2007, 23:51
والله tornado2800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی عزیز فعلا که رپیدشیر رو امریکا ----- نکرده ... حرفت منو یاد فیلم دایی جان ناپلون انداخت ...: (( کار ، کار انگلیساس )) . عزیز دل انگیز کارای دولت و حکومت خودمون ما رو داره دلزده میکنه از این کشور . آخه چه دخلی داره به امریکا و سایر ایادی استکبار!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
atrin777
22-11-2007, 00:41
من كه نميتونم وارد بشم تا با همراهي شما اين مشكلو حل كنيم :13:
راستي مگا آپلود محدوديت دانلود نداره ؟؟؟؟؟
Tornado2800
22-11-2007, 00:42
جهت اطلاع دوستان باید بگم هنوز برای من بالا میاد راپید.
StormWielder
22-11-2007, 01:01
من كه نميتونم وارد بشم تا با همراهي شما اين مشكلو حل كنيم :13:
راستي مگا آپلود محدوديت دانلود نداره ؟؟؟؟؟
بله ، نمیتونی وارد بشی چون الآن aQua داره اون تاپیک رو همراهی میکنه !!!
به هر حال اینجا میگم ، من امروز زنگ زدم به داتک ، به مسئول مربوطه اعتراض کردم ، گفت ما فقط دستور رو انجام میدیم که اونم از قوه قضائیه است . ما فقط میتونیم اعتراض کاربران رو به گوش اونا برسونیم . در ضمن گفت تا الآن حدود 700 تا Email اعتراض آمیز دریافت کردن . و گفت که بهشون قول داده شده تا 24 ساعت آینده دوباره این موضوع بررسی بشه .
درخواست من از دوستان اینه که با یک تلفن یا Email یا ترجیحا هر دو ! اعتراض خودشون رو به ISP ها برسونن تا اونا هم مجبور بشن بیشتر پیگیری کنند .
kamran agha
22-11-2007, 05:46
مرسی دوست عزیز ولی من از این راه هم اقدام کردم و در نهایت رسیدم به این جواب که ما فقط ----- می کنیم لیست سایتایی که باید فیل بشه رو قوه قضاییه میده. بعد از روابط عمومی قوه قضاییه شروع کردم همینطوری تماس گرفتم تا در نهایت به واحد فیلترینگ دادسرا وصلم کردن. گفتن امروز تا عصر رفع ----- میشه. (راست و دروغشون پای خودشون)
ولی پیشنهاد می کنم شما هم به این شماره همگی زنگ بزنید و اعتراضتون رو در قالب قانونی بگین تا شاید فرجی شد.
به قول اون دوستمون اگه از الان فکر وی پی ان باشید دو روز دیگه رپید رو که باز نمی کنن هیچ کل سایتای دیگه رو هم می بندن.
اگه ما الان مثل یه مجرم عکس العمل نشون بدیم و بریم از وی پی ان مثل دزدا یه سایت قانونی و بدون مشکل رو باز کنیم اونا هم مثل مجرم با ما برخورد می کنن و ما رو از همه چی محروم می کنن با استدلال های غلط...
در هر صورت این شماره تماس دفتر دادسرا هست: 88732167 تا 74
اینجا تماس بگیرین بگین با واحد فیلترینگ و اینترنت کار داشتم وصلتون می کنن.
این پست رو دوباره یادآوری می کنم!!!!!!!!!!!!!!
من همین چند روز پیش اکانت 1 ساله گرفتم !:31:
داتک هم امروز فیل تر کرد ، من خودم خیلی وقته مشکلم رو با فیلترینگ حل کردم ، اما خوب باید اونایی که براشون فایل هام رو Upload می کنم هم بتونن به سایت Rapidshare برن دیگه !
دوست من میشه بگی چه جوری این مشکل رو حل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
والله tornado2800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی عزیز فعلا که رپیدشیر رو امریکا فبلـتر نکرده ... حرفت منو یاد فیلم دایی جان ناپلون انداخت ...: (( کار ، کار انگلیساس )) . عزیز دل انگیز کارای دولت و حکومت خودمون ما رو داره دلزده میکنه از این کشور . آخه چه دخلی داره به امریکا و سایر ایادی استکبار!!!
:31:
کار صهیونیست هست من می دونم:27:
StormWielder
22-11-2007, 14:27
دوست من میشه بگی چه جوری این مشکل رو حل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
با VPN .
:31:
کار صهیونیست هست من می دونم:27:
MaFia ی عزیز ، پاک کردن این تاپیک مظلوم کار کیه ؟!!!
هر کی بوده طرفدار فیل ترینگ Rapidshare بوده .
تا چند وقت ديگه .............
فقط
J A V I D
22-11-2007, 14:51
MaFia ی عزیز ، پاک کردن این تاپیک مظلوم کار کیه ؟!!!
احتمالا كار همون صهيونيست هاست كه مافيا گفت !!!!!!!!!!!!
حالا جدا از شوخي اون تاپيك از بحث منحرف شده بودواسه همين بسته شد !! اصلا موضوعش عوض شده بود !
StormWielder
22-11-2007, 16:33
بابا من اون تاپیک رو نمیگم که ، اون یکی رو میگم !
من یه تاپیک ایجاد کردم که فقط دو نفر توش پست دادن و رفت پیش aQua !!!
اینم پستهاش :
Rapidshare.com - درخواست از دوستان برای همراهی
با سلام خدمت همۀ دوستان .
همونطور که همه میدونید ، این سایت فیل تر شده . من امروز با داتک تماس گرفتم ، مسئول مربوطه گفت که تا به حا بیشتر از 700 تا Email اعتراض آمیز در این باره دریافت کرده . گفت ما فقط دستورات ابلاغی از قوۀ قضائیه رو اجرا میکنیم ، پرسیدم هیچ دلیلی برای این کار ذکر نکردند ؟ گفت نه .
گفت ما فقط میتونیم اعتراضات شما رو به گوش اونا برسونیم و الآن به ما قول دادن که تا 24 ساعت آینده مجددا این سایت رو بررسی کنند .
من از همۀ دوستان تقاضا دارم که یک تماس با ISP خودشون بگیرن و یا با یک Email اعتراض خودشون رو اعلام کنند . هر چقدر اعتراضات بیشتر بشه ، ISP ها هم مجبور میشوند بیشتر پیگیری کنند .
لطفا همۀ دوستان عزیز همراهی کنند .
هستم برادر.
این شماره رو دریابید: 88732167 تا 74
دفتر دادسرا
توضیحات بیشتر رو اینجا دادم:
کد:
البته اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک رفته Trash ، مسئله اینه که یه کاری کنیم این Rapidshare باز بشه .
بی خیال اون تاپیک .
J A V I D
22-11-2007, 17:22
بابا من اون تاپیک رو نمیگم که ، اون یکی رو میگم !
من یه تاپیک ایجاد کردم که فقط دو نفر توش پست دادن و رفت پیش aQua !!!
پس احتمالا به خاطر وجود اين تاپيك بوده حالا بي خيال من كه اينجا هيچ كارم فقط نظريه دادم !...
البته اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک رفته Trash ، مسئله اینه که یه کاری کنیم این Rapidshare باز بشه .
بی خیال اون تاپیک .
من به هر چي تلفن كه خودم داشتم دوستان دادن زنگ زدم همشون متق القول يا گفتن دو سه ساعت ديگه درست مي شه (نخود سياه اينا ) يا گفتن دستور قوه قضاييس ( صداقت ) !
فكر نكنم ديگه كاري از دست ما بر بياد من كه ديگه نا اميد شدم ....
احمدزاده
22-11-2007, 20:01
برا من مشكلي نداره
برا من مشكلي نداره
يعني براي شما ----- نيست؟:18:
براي من كه ----- شده:19:
آخه واسه چي ؟! حالا دانلود از طريق اينترنت غير ممكن ميشه ديگه؟!(منظورم از طريق راپيد شر هست:19::19:)
و اینست آزادی همراه با امنیت دولت مهرورز !!!!
چه قشنگ گفته :
بنيامين فرانكلين :
آنان كه آزادى را فداى امنيت مى كنند، نه شايستگى آزادى را دارند و نه لياقت امنيت را.
برای من دردناک تر از فیل تر شدن رپیدشیر اینه که
اووونایی که این تصمیم رو گرفتن اصلا نمیدونن آپلود سنتر چی هست به چه دردی میخوره و باهاش چیکار میکنند !!!
اینترنت بی رپید ارزونی خودتون !!
StormWielder
22-11-2007, 23:24
اووونایی که این تصمیم رو گرفتن اصلا نمیدونن آپلود سنتر چی هست به چه دردی میخوره و باهاش چیکار میکنند !!!
راست میگه واقعا !
ما نباید کم بمیاریم ، از VPN استفاده میکنیم . این دیگه چه مسخره بازیه که راه انداختن ؟
مثل جریان همون 128 هست ! میگن ما تحقیق کردیم به این نتیجه رسیدیم که ملت از این سرعت بالاتر نیاز ندارن ! خوب شما چی کار دارین هر کی نیاز نداشته باشه نمیگیره !!!
احتمالا در این مورد هم تحقیق کردن دیدن ملت به Rapidshare نیاز ندارن !
J A V I D
22-11-2007, 23:48
يه دليل جديد تازگيا واسه بسته شدن رپيد شر من تو يه سايتي ديدم نوشته بود به خاطر تحريماتي كه عليه ايران صورت گرفته با كمبود پهناي باند مواجه شدن واسه همين سايت رپيد شر رو بستن تا ميزان زيادي پهناي باند سيو شه ! و گفته شده دليل ندادن سرعت بيشتر از 128 هم همين بوده كه طرح زياد موفقي نبوده به همين علت پيشنهاد بسته شدن رپيد داده شده !!
يه دليل جديد تازگيا واسه بسته شدن رپيد شر من تو يه سايتي ديدم نوشته بود به خاطر تحريماتي كه عليه ايران صورت گرفته با كمبود پهناي باند مواجه شدن واسه همين سايت رپيد شر رو بستن تا ميزان زيادي پهناي باند سيو شه ! و گفته شده دليل ندادن سرعت بيشتر از 128 هم همين بوده كه طرح زياد موفقي نبوده به همين علت پيشنهاد بسته شدن رپيد داده شده !!
البته این هم زیاد موفق نخواهد بود !!!
من که فعلا دارم از تورنت و emule استفاده میکنم و ترافیکی که استفاده میکنم 2 برابره حالتی هستش که از رپیدشیر دانلود میکنم
چون آپلود هم دارم !
خلاصه دارم ISP رو میترکونم :دی
StormWielder
23-11-2007, 00:05
منم همینطور ، هم uTorrent و هم eMule ، خیلی کیف میده !
اگه کار و بار خوب پیش بره 256 رو به 512 ارتقاء میدم ، گور پدر هر چی مزاحمه ! ما که کار خودمونو پیش میبریم !
راستی این ISP ها خیلی این وسط دارن مردم رو میچلونن ! افتضاحیه واسه خودش . هر ISP برای خودش یه ساز میزنه ، پولی هم که میگیرن واقعا خیلی بیشتر از اون مقداری هست که باید بگیرن .
مردم تو کشورهای دیگه با 1 درصد حقوقشون 24 مگابیت میگیرن ، بعد ما برای برای 1 مگابیت (تازه اگه بتونیم بگیریم !) چقدر باید پیاده بشیم ؟
kamran agha
23-11-2007, 09:49
راست میگه واقعا !
ما نباید کم بمیاریم ، از VPN استفاده میکنیم . این دیگه چه مسخره بازیه که راه انداختن ؟
مثل جریان همون 128 هست ! میگن ما تحقیق کردیم به این نتیجه رسیدیم که ملت از این سرعت بالاتر نیاز ندارن ! خوب شما چی کار دارین هر کی نیاز نداشته باشه نمیگیره !!!
احتمالا در این مورد هم تحقیق کردن دیدن ملت به Rapidshare نیاز ندارن !
اتفاقا این که از وی پی ان استفاده کنیم کم آوردنه.
که به خاطر ندونم کاری ها و بی لیاقتی های یه عده تحریم بشیم که حالا مجبور بشیم از رپید استفاده نکنیم. هر چند که می دونم این بهانه ها همش مزخرفه و دارن چرت میگن.
باید اونقدر اعتراض کنیم تا بازش کنن.
Tornado2800
23-11-2007, 09:56
راستی این Isp ها خیلی این وسط دارن مردم رو میچلونن ! افتضاحیه واسه خودش . هر Isp برای خودش یه ساز میزنه ، پولی هم که میگیرن واقعا خیلی بیشتر از اون مقداری هست که باید بگیرن .
آخه این روز ها هر کسی از مامانش قهر می کنه میره Isp می زنه.
pentoriko
23-11-2007, 10:14
قضيه اين isp كه شما ميگيد چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
esfandiyar2002
23-11-2007, 10:17
والله..تو این ممکلت همه چی با پارتی حل میشه...بستگی داره یه اینکه چقدر پارتی برش داره..
بمن بالای 128 نمی دادن....پارتی دیدیم...512 شامل حالمون شد...
سایت ها تو شهرمون ----- بودش..جالبه که فارسی ها و انگلیسی ها فیلتره....یعنی مثلا من میرم تو سایت فرانسه که بالای18+ هستش...راحت میشه رفت توش سیر و سیاحت کرد!!!
تو شهرمان دو تا ف ی لتر هست..یکیش مرکزی از تهران..یکیش مال مخابرات خودمون...
بازم با دیدن همون پارتی بدون واسطه و ساختن هاست و دومین و نرم افزار و این چیزا الان عین آمریکا و اروپا از هر سایتی در حال بازدید هستم!!انگاری تو اروپا نشستم...
اگه مخابرات فیلش کرده..پس چرا واسه من الان از همون isp فیلش نیست؟!
رپید هم فیل بودش...با یک تلفن و هماهنگی اونم از فیلش در اومد!!نمی دانم مخابرات سفارشی عمل می کنه یا اینکه isp انتخابی رفتار می کنه!!!!
خلاصه گول حرفایی را نخورید که بهتون می گن..اینجا شده عین ماتریکس!!!!شما ها هم باطری هاش!!!:27:
Contractor
23-11-2007, 10:27
والله..تو این ممکلت همه چی با پارتی حل میشه...بستگی داره یه اینکه چقدر پارتی برش داره..
بمن بالای 128 نمی دادن....پارتی دیدیم...512 شامل حالمون شد...
سایت ها تو شهرمون ----- بودش..جالبه که فارسی ها و انگلیسی ها فیلتره....یعنی مثلا من میرم تو سایت فرانسه که بالای18+ هستش...راحت میشه رفت توش سیر و سیاحت کرد!!!
تو شهرمان دو تا ف ی لتر هست..یکیش مرکزی از تهران..یکیش مال مخابرات خودمون...
بازم با دیدن همون پارتی بدون واسطه و ساختن هاست و دومین و نرم افزار و این چیزا الان عین آمریکا و اروپا از هر سایتی در حال بازدید هستم!!انگاری تو اروپا نشستم...
اگه مخابرات فیلش کرده..پس چرا واسه من الان از همون isp فیلش نیست؟!
رپید هم فیل بودش...با یک تلفن و هماهنگی اونم از فیلش در اومد!!نمی دانم مخابرات سفارشی عمل می کنه یا اینکه isp انتخابی رفتار می کنه!!!!
خلاصه گول حرفایی را نخورید که بهتون می گن..اینجا شده عین ماتریکس!!!!شما ها هم باطری هاش!!!:27:
................Great
?Could I know where the hell U live
بنيامين فرانكلين :
آنان كه آزادى را فداى امنيت مى كنند، نه شايستگى آزادى را دارند و نه لياقت امنيت را.
راسته به خدا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطوري ميخوايم از اينترنت دانلود كنيم همش كه رپيدشر بود:19:
حالا خوبه مگا آپلودم ببندن:18:
H A M E D
23-11-2007, 11:20
برا من هنوزم فيل نيست! بي رپيد اينترنت به چه دردي ميخوره؟
mehdi_vsgh
23-11-2007, 13:14
به امضام توجه کنین نظر منو خواهید فهمید
مجید فینا
23-11-2007, 13:18
مخابرات توان ارائه پهناي باند لازم را ندارد
ايتنا - عليرغم نظرمديران وزارت ICT و شركت ديتا، واگذاري پهناي باند موردنياز به شركتهاي اينترنتي دچار مشكل شده است.
از سوي يكي از شركتهاي معروف ارائه كننده خدمات اينترنت در تماس با ايتنا اعلام شد درخواست پهناي باند شركتها از دولت با مشكل مواجه شده است.
مدير فني اين شركت با اشاره به اين كه درخواست مبني بر خريد پهناي باند بيشتر حدود دو ماه پيش به شركت فناوري اطلاعات ارائه شده است، از عدم اختصاص آن خبر داد.
به گفته وي با فاصله كمي از اين درخواست، هزينههاي لازم به شركت مخابرات پرداخت شده و به طور رسمي در سوابق ثبت شده است.
وي همچنين مدعي شد كه بلافاصله از سوي امور مشتركين ديتا، دستور لازم براي افزايش ظرفيت مورد نظر صادر گرديده اما تاكنون هيچ تغييري در اين زمينه انجام نگرفته است.
به گفته وي، در اين مدت 3 بار دستور افزایش برای اقدام ارسال شده است و هربار بعلت نبود پهنای باند توسط واحد فنی برگشت خورده است.
وي در اين زمينه به مكاتبه مكرر اين شركت با مديران مخابرات و وزارتخانه از جمله جواد رادمان مديرعامل ديتا و نيز محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اشاره كرد كه با گذشت بيش از يك ماه هنوز هيچ پاسخي به آنها داده نشده است.
ظاهرا اين مشكل براي شركتهاي بسياري ايجاد شده و مخابرات قادر به پهناي باند لازم آنها نيست، و تنها امكان برآوردن نياز براي مواد خاص وجود دارد.
مخابرات: هر نيازي به سرعت پاسخ داده ميشود
اين در حالي است كه مديران مخابرات و وزارت ICT با اعلام كفايت پهناي باند موجود كشور، خود را آماده پاسخگويي فوري به همه درخواستها ميدانند.
جواد رادمان، مديرعامل شركت فناوري اطلاعات(ديتا)، كمتر از يك هفته پيش در گفتوگويي اظهار داشت: در حال حاضر، نياز پهناي باند كشور تامين و حجم آن نيز 9 هزار و 600 مگابيت جهت ارسال و دريافت است.
وي افزود: امكان ارائه پهناي باند به ISDP و ICPها و تمام دستگاههاي دولتي به ميزان مورد درخواست فراهم است و هيچ محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد.
وي در پايان مجددا تاكيد كرد: صريحا اعلام ميكنيم كه به هرميزان پهناي باند لازم را تامين ميكنيم.
همچنين سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اخيرا با اشاره افزايش پهناي باند اينترنت در کشور پس از شروع دولت نهم تصريح كرده بود: عليرغم اعلام آمادگي ما براي افزايش پهناي باند، متقاضي براي انجام اين کار در کشور وجود ندارد، بنابراين کليه اشخاص حقيقي و حقوقي ميتوانند نياز خود را به هر مقدار که باشد به مخابرات اعلام کنند تا براي آنان فراهم شود.»
منبع خبر: ايتنا
mehdi_vsgh
23-11-2007, 13:53
دلیل این حرف من اینه که برای کسانی مثل من که اکانت ندارن رپید واقعا مثل عزائیل بود.....
از شرش خلاص شدم....
kamran agha
23-11-2007, 14:47
تا وقتی که توی این مملکت هر کس فقط خودشو می بینه وضع بهتری نخواهیم داشت. الان کاری که شده ضرری به شما نمی زنه ولی ممکنه در اینده کار دیگه ای بشه که ضررش فقط به شما بخوره و دیگران بی تفاوت باشن.
با این تفرقه ای که وجود داره ما هیچ وقت تبدیل به یه کشور پیشرفته نمیشیم.
رمز پیشرفت کشورای جهان اول اینه که اونجا اگه کسی با حیوونا هم بدرفتاری کنه همه بسیج میشن در دفاع از حقوق حیوانات ولی اینجا تا مشکلی مثل صاعقه مستقیم تو سر کسی نخوره اعتراض نمی کنه. و این طوری میشه که دایم همه در حال اعتراضن (چون هر کی فقط به مشکل خودش اعتراض می کنه) ولی هیچ کی هم جوابگو نیست و هیچ مشکلی هم هیچ وقت حل نمیشه. و سردمداران محترم با خیال راحت به تن پروری و بی اعتنایی به مشکلات ادامه میدن.
persiadownloads
23-11-2007, 15:03
ولی واسه ما ف ي ل ت ر نيست !
:5::21::27:
newton11
23-11-2007, 15:30
دوستان عزیز برای دانلود کردن از راپید که ف---- شده کافی است یه ------ برای داتلود منیجرتون ست کنید کاری نداره که.......من الان با آسیا تک و idm دارم از راپید دانلود می کنم...و مشکلی هم نیست اگه خواستید بگم چطور می شه این کارو کرد.....:10:
divoonejoon
23-11-2007, 15:44
دلیل این حرف من اینه که برای کسانی مثل من که اکانت ندارن رپید واقعا مثل عزائیل بود.....
از شرش خلاص شدم....
ازفیلترشدن رپید شر بسیار خرسندیم
به امید فیلترشدن مگا آپلود و سایتهای مشابه:13:واقعا جای تاسف داره این جور طرز فکرای سطح پایین:2: .
مثل اینه که بگی چون من پول ندارم ماشین بخرم باید بزنم ماشین همه رو پنچر کنم ... تا از شرش خلاص شم .
برادر شما 1 روانپزشک برو !!!!:20:
=========
من هم به شخصه :
ازفیلترشدن رپید شر بسیار ناخرسندیم
به امید فیلترشدن آدمایی با طرز فکر شما .:27:
StormWielder
23-11-2007, 15:50
اتفاقا این که از وی پی ان استفاده کنیم کم آوردنه.
که به خاطر ندونم کاری ها و بی لیاقتی های یه عده تحریم بشیم که حالا مجبور بشیم از رپید استفاده نکنیم. هر چند که می دونم این بهانه ها همش مزخرفه و دارن چرت میگن.
باید اونقدر اعتراض کنیم تا بازش کنن.
خوب دوست عزیز میفرمایید چی کار کنیم ؟! من که مرتب دارم میگم زنگ بزنید ، Email بفرستید .
آخه این روز ها هر کسی از مامانش قهر می کنه میره Isp می زنه.
نه بابا ISP های بزرگ خودشون از همه بدترن .
مخابرات توان ارائه پهناي باند لازم را ندارد
بنابراين کليه اشخاص حقيقي و حقوقي ميتوانند نياز خود را به هر مقدار که باشد به مخابرات اعلام کنند تا براي آنان فراهم شود.»
منبع خبر: ايتنا
من معنی این کلمه رو نفهمیدم ! گرچه بعضیا با پارتی راحت Dedicated هم میگیرن برای خونشون ، ولی قیمتش سر به فلک میکشه . بهترین راه استفاده از دیش است .
از شرش خلاص شدم....
خوب دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو مفت و مجانی استفاده کنیم . دوستانی که زیاد Upload میکنن ، بالاخره باید یه اجا اکانت بخرن تا هم فایل هاشون پاک نشه ، هم خودشون راحت بتونن از بقیه سرویس ها و امکانات اون سایت استفاده کنند . مگه حالا به عنوان مثال MegaUploads بهتر از Rapidshare هست تو این زمینه ؟
تنها راهش فعلا" استفاده از ------ . کاریش نمیشه کرد . همشون میگن که اشتباهی ----- شده ولی من میگم هیچ اشتباهی در کار نبوده . بابا ناسلامتی متخصص هامون پشت سرورهای اینترنت نشستند . اگه اینقدرو نفهمند که اشتباه کنند که فاتحه هممون خوندست .
peyman_nn
23-11-2007, 16:29
از شرش خلاص شدم....
توهین به راپید شیر
هرگز
مهدی جان
تمام زندگی من از راپید میاد بیرون :21:
mehdi_vsgh
23-11-2007, 16:31
خوب دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو مفت و مجانی استفاده کنیم . دوستانی که زیاد Upload میکنن ، بالاخره باید یه اجا اکانت بخرن تا هم فایل هاشون پاک نشه ، هم خودشون راحت بتونن از بقیه سرویس ها و امکانات اون سایت استفاده کنند . مگه حالا به عنوان مثال MegaUploads بهتر از Rapidshare هست تو این زمینه ؟
با بخشی که قرمز کردم کاملا موافقم
ولی کاربرانی که دانلود میکنن با محدودیت های بالایی توسط این دو سایت مواجه هستن.....
خوب خریدن اکانت هم هزینه نیاز داره....که برای افرادی مثل من خیلی سخته پرداخت اون.....
mehdi_vsgh
23-11-2007, 16:32
تنها راهش فعلا" استفاده از ------ . کاریش نمیشه کرد .
پ ر و ک سی هم جواب نمیده
باید از Vpn استفاده کنین.....
البته بدم نشد ----- شد آخه چقدر می خواهید همه چیزو مفت بگیرید یک کم هم به فکر تولید کنندگان محترم باشید :31::31:
J A V I D
23-11-2007, 17:30
ويرايش شد !
يازده گيگ فايل من رو رپيد شر بود ! :((
divoonejoon
23-11-2007, 18:39
ويرايش شد !
يازده گيگ فايل من رو رپيد شر بود ! :((
منو بگو که که 100 گیگا بایت اپلود داشتیم رو رپید .:41:
البته بعضي ها خيلي خوشحال شدن، چون واقعا از راپيد بدشون ميومد.
فعلا هنوز كه روي ما فيل نيست تا ببينيم چي ميشه.
H A M E D
23-11-2007, 19:07
آقا مجيد اين درست ولي به نظرتون اين دليل ----- شدن رپيده؟ فكر مي كنم علت اون بيشتر وجود فايل هايي به نام هايي كه در ليست سياه هستن باشه. كه البته تو خيلي از سايتا هم هست و خود اون سايتا هم ----- شدن. فكر نمي كنم كمبود پهناي باند دليل اين كار بوده باشه. ممكنه بعضي از آي اس پي ها بعد از مونيتور كردن پهناي باندي كه از سايت هاي مختلف استفاده شده به اين پي برده باشن كه رپيد ترافيك زيادي رو مصرف مي كنه و در نتيجه...
بگذريم اين هم از اون بي مرامي هاي آي اس پي هست. پهناي باند رو ميدن ولي اجازه استفاده كامل از اون رو نه!
mohsen_sir
23-11-2007, 19:12
این واقعا بی انصافی آخه رپید رو چه به ----- من از صبانت استفاده می کنم هنوز ----- نشده ولی احتمالا می شه این چه وضشه با این که ما ها مفت خوردیم موافقم ولی بی انصافی مگه رپید چی داره!!!!!!!!!!
kamran agha
23-11-2007, 19:13
متاسفانه دارم پی می برم به این که دزدی تو این مملکت وجوهی پیدا کرده که به عقل خود شیطون هم نمیرسه.
احتمالا دوره های آموزشی شیطنت برای شیطون بیچاره می ذارن اونم اندازه خون باباشون که به اونم یاد بدن بره به بقیه مردم دنیا هم یاد بده که اسم شیطون رو ازش نگیرن!!!!!!!!
mohsen_sir
23-11-2007, 19:56
متاسفانه دارم پی می برم به این که دزدی تو این مملکت وجوهی پیدا کرده که به عقل خود شیطون هم نمیرسه.
احتمالا دوره های آموزشی شیطنت برای شیطون بیچاره می ذارن اونم اندازه خون باباشون که به اونم یاد بدن بره به بقیه مردم دنیا هم یاد بده که اسم شیطون رو ازش نگیرن!!!!!!!!
والا من از خورده شدن حقم تعصب دارم
J A V I D
23-11-2007, 20:30
چون بچتون تاپيك رو ترشي نكنيد !
منو بگو که که 100 گیگا بایت اپلود داشتیم رو رپید .
بي خيال !
این واقعا بی انصافی آخه رپید رو چه به ----- من از صبانت استفاده می کنم هنوز ----- نشده ولی احتمالا می شه این چه وضشه با این که ما ها مفت خوردیم موافقم ولی بی انصافی مگه رپید چی داره!!!!!!!!!!
صبا نت چون محدوديت باند داره نبسته احتمالا بعيدم مي دونم ببنده مي خواست ببنده تا حالا بسته بود !
@gh@m@hdi
23-11-2007, 20:48
دور از جون همه تو چه باغ وحشی زندگی می کنیم!
من كه يه برنامه دارم كه چه ف*يلتر باشه چه نباشه واسم فرقي نميكنه
از rapidshare هم خوشم نميومد وقتي box.net لينك مستقيم ميده چرا رپيد؟؟؟
درسته ------ هم جواب نمیده (البته میده ولی ترافیکش زیاده) به نظر من باید یه درس خوب به این Ispها بدیم . این فیلترینگ هیچ ربطی به دفتر مقام معظم رهبری نداره . فکر کنم اگه واسه یه ماه اعتصاب کنیم و شارژ نکنیم حساب کار میاد دستشون که بیشترین کاربرها افرادی هستند که از رپید شیر استفاده میکنند . به خدا هم پهنای باندشون زیاد میکنند هم رپید رو از این حالت خارج میکنند . من قبلا" این کارو کردم و نتیجه هم گرفتم یعنی برای افزایش پهنای باندم
باید بر علیه این Isp ها یه کاری انجام بدیم که هر چی میکشیم از اوناست . همه این کارها رو اونا انجام میدن بعدا" می اندازند سر مقامات دولتی . بابا اگه همچین کاری اونا کرده باشند که باید شامل همه Isp ها بشه ثانیا" مگه دفتر مقام معضم رهبری ورودی اینترنت مملکته و یا خروجی اون که بخواد این کار رو انجام بده جز Isp ها کار هیچ کسی نمی تونه باشه . همه با هم بسیج برای مبارزه با Isp ها که فقط به فکر خودشونند نه کاربران اینترنت
StormWielder
23-11-2007, 23:31
چون بچتون تاپيك رو ترشي نكنيد !
با شور چطوری ؟!!!
صبا نت چون محدوديت باند داره نبسته احتمالا بعيدم مي دونم ببنده مي خواست ببنده تا حالا بسته بود !
صبانت از این کارا زیاد میکنه ، به کاربران خونگی بالاتر از 128 هم میده اگه درخواست بدن .
دوستان لطفا از تلفن زدن و Email فرستادن دریغ نفرمایند بلکه فرجی بشه .
باور کنید اینا همش فیلم این Isp هاست .
newton11
23-11-2007, 23:44
برای گذر کردن ا ز ف..... راپید و دانلود با Internet Download Manager
اول فایل زیر را دانلود کنید
سپس برنامه u را اجرا کنید
از قسمت تنظیمات Internet Download Manager وارد ------ شوید
استفاده از پرکسی را تیک بزنید...
قسمت کپی از ie را بزنید
حالا می توانید از راپید دانلود کنید:8:
من هم از این ------ استفاده کردم قبلا" ولی ترافیکش خیلی بالاست یعنی سرعت دانلود رو تقریبا" نصف میکنه ولی خوب یا باید این کار رو بکنیم یا شارژ نکنیم .
boy iran
24-11-2007, 09:04
یک راه حل یا شاید یک دور زدن
درسته فیل شد ولی
سایتهائی هستن که وقتی لینک رپید رو بهشون میدی خودشون شروع میکنند به دانلود مثل
خوب چیز جالبی هست و محدودیت دانلود این چیزا هم نداره و پشت سر هم دانلود میشه کرد
اگر مورد استفاده دوستان قرار گرفت بگید یک چند تا سایت دیگه هم هست تا قرار بدم
J A V I D
24-11-2007, 09:24
صبانت از این کارا زیاد میکنه ، به کاربران خونگی بالاتر از 128 هم میده اگه درخواست بدن .
دوستان لطفا از تلفن زدن و Email فرستادن دریغ نفرمایند بلکه فرجی بشه .
تمام شركت هايي كه محدوديت حجمي دارن سرعت بيشتر از 128 رو به كاربراي خونگي مي دن !
یک راه حل یا شاید یک دور زدن
درسته فیل شد ولی
سایتهائی هستن که وقتی لینک رپید رو بهشون میدی خودشون شروع میکنند به دانلود مثل
اين سايت ها هم محدوديت هايي دارن براي خودشون مثلا همين سايتي كه معرفي كرديد از هر يوزر بيشتر از سه تا لينك نمي گيره ( البته راه هايي هست كه گولشون بزنيم و همين جوري لينك بگيرن ) علاوه بر اينكه در عرض سه سوت شلوغ مي شن و دان مي شه و عمر زيادي نمي كنن !
boy iran
24-11-2007, 10:06
جاوید جان من که تا حالا با همچنین مشکلی روبرو نشدم
چون راهی نداریم و باید رو بیاریم به این سایتها
البته یک چند تا دیگه هست که بازم میزارم
این سایتها حداقل تا جائی که من میدونم و استفاده میکنم 6 ماه بالا است البته الام بیشتر باید استفاده کنم ازشون
راهی نداریم دیگه :13:
gharpooz
24-11-2007, 11:12
من كه يه برنامه دارم كه چه ف*يلتر باشه چه نباشه واسم فرقي نميكنه
از rapidshare هم خوشم نميومد وقتي box.net لينك مستقيم ميده چرا رپيد؟؟؟
عزیز میشه راجع به این box.net بیشتر توضیح بدی؟
یعنی هر چی بخوای توش پیدا میشه؟
gharpooz
24-11-2007, 11:33
[QUOTE=boy iran;1841044]جاوید جان من که تا حالا با همچنین مشکلی روبرو نشدم
چون راهی نداریم و باید رو بیاریم به این سایتها
البته یک چند تا دیگه هست که بازم میزارم
این سایتها حداقل تا جائی که من میدونم و استفاده میکنم 6 ماه بالا است البته الام بیشتر باید استفاده کنم ازشون
راهی نداریم دیگه :13:[/:41:
داداش اخرین بار کی از این سایت ها استفاده کردین؟
ما که هر چی لینک بهش میدیم یه فایل 5 کیلو بایتی میده و تمام
یا رپید دستشونو خونده یا ما بلت نیستیم
آقا جان من از روزی که این بحث ----- شدن رپیدشیر پیش اومده هر روز سایت رو چک میکنم سایت رپیدشیر رومیگم برای من که ----- نیست
به نظر من این isp های شما هستن که اونو براتون ----- کردن به خاطر حجم دانلود بالا
من تو شهرستان هستم
از بقیه کسانی که تو شهرستان هستن خواهش میکنم بیان بگن واسه اونا هم فیلتره یا نه ؟
تا با هم یه فکری به حال خودمون بکنیم
با این اینترنت گازوییلی هم دست از سر کچل ما بر نمیدارن
دوستان از این box.net چیزی پیدا نمیشه خیالتون تخت رپیدشیر واسه خودش یه غولیه
gharpooz
24-11-2007, 12:49
بابا جان اتفاقا این به ضرر isp هاست چون درصد کثیری از مشتریاشون مخصوصا مشتری های سرعت بالا بدون وجود رپید حاضر به ادامه ی استفاده نیستن خیلی هام در شرف فسخ قرارداد هاشون هستن ظاهرا فشار مسئولین زیاد بوده .
رپید شیر از فیلی در اومد!
sasan.exe
24-11-2007, 13:44
تائید میشه . ایول دارهههههههه
بله الان با داتک بدون ققیللتر !!! خبر خوبی بود مرسی
Babak_King
24-11-2007, 13:47
مبروکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J A V I D
24-11-2007, 13:50
اي ول اي ول حال مي كنيم !
با سلام
قابل توجه دوستان ، راپيد از ----- خارج شد.
موفق باشيد.
boy iran
24-11-2007, 14:03
شاتل هم باز کرد
خدا رو شکر
مبارکه !!!!!!!!!!!
divoonejoon
24-11-2007, 14:10
بله ... شاتل هم باز کرد . حالی به حولی .
سلام
مثل اینکه به نتیجه رسیدیم
برای بار دوم رپید در یکسال اخیر از فیل ترینگ درومد !!
مبارکه
Tornado2800
24-11-2007, 14:26
حالا کی باید این وسط شیرینی بده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Babak_King
24-11-2007, 14:30
برای بار دوم رپید و یکسال اخیر رپید از فیل ترینگ درومد !!
ای که گفتی یعنی چه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s_a_m4000
24-11-2007, 14:34
ای که گفتی یعنی چه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون " و " رو اگه " در " کنی فکر کنم حله:31:
Babak_King
24-11-2007, 14:41
بازم 2 تا رپید داره
نه اصلن را نداره
امین بیا بگو چی نوشتی از زور خوشحالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون " و " رو اگه " در " کنی فکر کنم حله:31:
آره منظورم همین بود
درستش کردم :دی
توی آسیاتک هم از ف ی ل ت ر در اومد :40:
مجید فینا
24-11-2007, 18:44
به به
به سلامتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهرونیا بیان شیرینی بدن دیگه
اين عيد فرخنده را به همهي دوستان تبريك ميگم.
مبارك همه باشه انشاالله
yoosef_st
24-11-2007, 22:59
واسه ما که از اول هم جرات ف یل تر کردن رو نداشتن. اما به همه کسایی که ف یل تر بودن و حالا مشکلشون رفع شده تبریک میگم. ایشالا روزی برسه برسه که هیچ سایتی فیل تر نباشه و ما خودمون فرهنگ استفاده درست از اینترنت رو داشته باشیم.
newmusic
24-11-2007, 23:02
من از صبا دارم ولي از اون اولم ----- نبود تازه خيلي جاه كه تو اون زمان من چند تا فايلم دانلود كردم
kaveh123
25-11-2007, 12:40
دوستان من که یک نامه نوشتم برای شاتل و پارس آنلاین و توضیح دادم که اگر این سایتها ----- هاشون باز نمیشه از اول آذر سرویس من را کنسل کنند.
شاتل را خودم کنسل کردم. یعنی پول به حسابشون نریختم ولی نمیدونم چرا هنوز سرویس مرا قطع نکرده اند. همیشه وقتی یک روز از تاریخ واریز صورتحساب میگذشت و پول نریخته بودم سریعا قطع میکردند ولی نمیدونم چرا ایندفعه این کار را نکردند.
به هر صورت میخواستم سرویس پارس آنلاین را نیز قطع کنم که دیدم ----- راپید شر باز شده.
الان سر deposit این بلا اومده! اگر همگی نامه بدیم به ISP هامون و بگوئیم که سرویس را کنسل میکنیم اونوقت ----رینگ برداشته میشه. اگر deposit شما هم ---- شده بیایید این نامه را بفرستید به خدا اثر میکنه. یک دست صدا نداره ...
با تشکر...
boy iran
25-11-2007, 12:45
یعنی پول به حسابشون نریختم ولی نمیدونم چرا هنوز سرویس مرا قطع نکرده اند
رفیق اونا خیلی زرنگ تر هستن سرویس شما رو قطع نمیکنند و تا شما نامه فسخ قرار داد رو برای شرکت ارسال نکنی وصل هست و اونا هم پول میگیرن یعنی اگر هم ندی هر ماه برات صورتحساب صادر میشه و بعد چند ماه خط شما مصادره میشه و اونا به پولشون میرسن
پس بهتره فسخ کنی نه اینکه تحریم
J A V I D
25-11-2007, 17:11
دوستان من که یک نامه نوشتم برای شاتل و پارس آنلاین و توضیح دادم که اگر این سایتها ----- هاشون باز نمیشه از اول آذر سرویس من را کنسل کنند.
شاتل را خودم کنسل کردم. یعنی پول به حسابشون نریختم ولی نمیدونم چرا هنوز سرویس مرا قطع نکرده اند. همیشه وقتی یک روز از تاریخ واریز صورتحساب میگذشت و پول نریخته بودم سریعا قطع میکردند ولی نمیدونم چرا ایندفعه این کار را نکردند.
به هر صورت میخواستم سرویس پارس آنلاین را نیز قطع کنم که دیدم ----- راپید شر باز شده.
الان سر deposit این بلا اومده! اگر همگی نامه بدیم به ISP هامون و بگوئیم که سرویس را کنسل میکنیم اونوقت ----رینگ برداشته میشه. اگر deposit شما هم ---- شده بیایید این نامه را بفرستید به خدا اثر میکنه. یک دست صدا نداره ...
با تشکر...
deposit خيلي وقته كه بستس ولي فكر نكنم هيچ آپلود سنتري اندازه رپيد شر با اهميت باشه !
Only 50#3!14
25-11-2007, 22:56
براي من هم از اول فيل.تر نبوده (پارس)
StormWielder
26-11-2007, 12:30
تمام شركت هايي كه محدوديت حجمي دارن سرعت بيشتر از 128 رو به كاربراي خونگي مي دن !
خودمونیم ، هنر میکنن ها ! مثلا فرض کن یکی 1 مگابیت بگیره با محدودیت حجمی !
مثل این میمونه که یه لامبورگینی بهت بدن بگن لاین سرعت اتویان فقط مال شما ، ولی دو کیلومتر جلوتر یه دیوار تو لاین سوم هست !
حالا کی باید این وسط شیرینی بده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهرونیا بیان شیرینی بدن دیگه
شیرینیش از من ، به عنوان شیرینی 3 گیگ کلیپ Modern Talking با کیفیت خوب دارم براتون Up میکنم تو Rapidshare ! :دی (به قول دوستان البته !):31:
deposit خيلي وقته كه بستس ولي فكر نكنم هيچ آپلود سنتري اندازه رپيد شر با اهميت باشه !
تایید میشه ! چون من ازش اکانت دارم !:31:
mohsen_sir
26-11-2007, 13:01
اینم شیرنی مبارک باشه
بفرمایید شیرنی مجازی
kamran agha
26-11-2007, 13:28
مرسی من همون روییه رو بر داشتم!:31::8:
اه اه باز اين rapid share اومد
انقد بدم مياد ازش!
هوراااااااااااااااااااااا اااا
Hossein_Bahal
30-11-2007, 18:25
اینم شیرنی مبارک باشه
بفرمایید شیرنی مجازی
شرمنده خونمون مهمون داشتیم دیگه چیزی از شیرینیا نموند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.