مشاهده نسخه کامل
: سئوال در مورد تبدیل word به Pdf
mazda_dalvandi
19-11-2007, 17:34
با سلام
من با Ms Word 2003 کار میکنم و همچنین بر روی دستگاه خود Acrobat Pdf 8 Professional را دارم من در هنگام تبدیل فایلهای ورد خود که با فونتهای B- Nazanin و Nazanin ایجاد شده اند به مشکل بر میخورم و برنامه تبدیل ٌword به Pdf ، پیغام مشکل میدهد .در صورتی که در هنگام تبدیل دیگر برنامه ها که با این فونتها نوشته نشده اند مشکلی ندارم . لطفا مرا راهنمایی کنید .
Bizhan26
19-11-2007, 18:23
دوست عزيز متاسفانه اين ايراد آكروباته و منهم در تايپيكي كه براي پاسخ به سئوالات PDF ايجاد شده بود مطرح كردم جوابي نگرفتم اين فونتها كه گفتي و چندتا فونت ديگه براي آكروبات تعريف نشده تنها راهي كه من تونستم هر نوع فونتي رو باهاش تبديل كنم برنامه PDF Factory هستش كه بدون هيچ مشكلي فايل رو تبديل ميكنه و بعد با آكروبات هم براحتي باز ميشه تنها ايراد اين برنامه اينه كه چون از ورژن مجانيش استفاده ميشه زير تمام صفحات اسم برنامه رو مينويسه كه من اون رو در برنامه اكروبات با كراپيننگ حذف مي كنم آدرس شركت سازنده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Computerschool
19-11-2007, 18:47
خوشبختانه من چاره ای برای تو دارم.
بعد از اینکه متن خودت رو نوشتی و ذخیره کردی، آن را به صورت فشرده کن(زیپ) و بعد به داخل فایل زیپ برو و متن خودت رو تبدیل کن.
ولی موقع تبدیل با پیغام خطایی روبرو می شوی.
برای رفع این مشکل قبل از تبدیل روی فایل زیپ خود کلیک راست کن و گزینه کپی را بزن، تا مسیر فایل زیپ در کلیپ برد ذخیره شود و پیغام خطا ندهد.
بعد از انجام این عملیات تبدیل رو شروع کن.
من هم مثل خود با این مسئله مشکل داشتم، ولی در نهایت رفع شد.
فعلا....
c0dest0rm
19-11-2007, 19:54
اگر مشکلتون با پی دی اف فکتوری حل میشه این کرک شدش:
1.5 مگا بایت
mazda_dalvandi
20-11-2007, 00:39
دوست عزيز متاسفانه اين ايراد آكروباته و منهم در تايپيكي كه براي پاسخ به سئوالات PDF ايجاد شده بود مطرح كردم جوابي نگرفتم اين فونتها كه گفتي و چندتا فونت ديگه براي آكروبات تعريف نشده تنها راهي كه من تونستم هر نوع فونتي رو باهاش تبديل كنم برنامه PDF Factory هستش كه بدون هيچ مشكلي فايل رو تبديل ميكنه و بعد با آكروبات هم براحتي باز ميشه تنها ايراد اين برنامه اينه كه چون از ورژن مجانيش استفاده ميشه زير تمام صفحات اسم برنامه رو مينويسه كه من اون رو در برنامه اكروبات با كراپيننگ حذف مي كنم آدرس شركت سازنده:
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم .
mazda_dalvandi
20-11-2007, 00:39
اگر مشکلتون با پی دی اف فکتوری حل میشه این کرک شدش:
1.5 مگا بایت
mazda_dalvandi
20-11-2007, 00:40
خوشبختانه من چاره ای برای تو دارم.
بعد از اینکه متن خودت رو نوشتی و ذخیره کردی، آن را به صورت فشرده کن(زیپ) و بعد به داخل فایل زیپ برو و متن خودت رو تبدیل کن.
ولی موقع تبدیل با پیغام خطایی روبرو می شوی.
برای رفع این مشکل قبل از تبدیل روی فایل زیپ خود کلیک راست کن و گزینه کپی را بزن، تا مسیر فایل زیپ در کلیپ برد ذخیره شود و پیغام خطا ندهد.
بعد از انجام این عملیات تبدیل رو شروع کن.
من هم مثل خود با این مسئله مشکل داشتم، ولی در نهایت رفع شد.
فعلا....
mazda_dalvandi
20-11-2007, 00:41
جمعا از راهنماییهایی که کردید ممنون هستم .
اگه با آفيس 2007 كار كني توي خود Word چنين امكاني رو داره
forum.p30world.com/showpost.php?p=1393083&postcount=16
mazda_dalvandi
21-11-2007, 00:17
اگه با آفيس 2007 كار كني توي خود Word چنين امكاني رو داره
forum.p30world.com/showpost.php?p=1393083&postcount=16
با تشکر از توجه شما ، دوست عزیز متاسفانه همانطور که گفتم چه 2007 یا 2003 یکسری از فونتها مثل بی نازنین و نازنین و .. را هنگام تبدیل Error میدهد و تبدیل نمیکند .
با سلام
من با Ms Word 2003 کار میکنم و همچنین بر روی دستگاه خود Acrobat Pdf 8 Professional را دارم من در هنگام تبدیل فایلهای ورد خود که با فونتهای B- Nazanin و Nazanin ایجاد شده اند به مشکل بر میخورم و برنامه تبدیل ٌword به Pdf ، پیغام مشکل میدهد .در صورتی که در هنگام تبدیل دیگر برنامه ها که با این فونتها نوشته نشده اند مشکلی ندارم . لطفا مرا راهنمایی کنید .
سلام به همه دوستان
اين هم يه مبدل ديگه كه خيلي هم خوب هست و كرك و سريال هم نمي خواد
از محيط ورد كه داخل پرينت مي رين اونجا بايد انتخابش كني و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.