مشاهده نسخه کامل
: آموزش قرار دادن لينك در امضاء شخصي...
سلام دوستان من ميخوام بدونم كه چطور مثلاً يه پست خودم زدم ميخوام اون پست رو توي امضام قرار بدوم انطوري لينكش رو نه ميخوام اسم اون پست باشه... مثلاً يه پستي زدم به اسم آموزش ياهو حالا ميخوام زيره امضام فقط بنويسه آموزش ياهو وقتي اونو زدم بره به اون پست من اينكار رو من چطور انجام بدم هم تو سايت خودمون وهم سايتهاي ديگه... ممنون ميشم راهنمائيم كنيم مر30...
ووای چه خوب منم به همچین آموزشی احتیاج دارم چه خوب کردی این تایپیکو زدی ممنون
سلام دوستان من ميخوام بدونم كه چطور مثلاً يه پست خودم زدم ميخوام اون پست رو توي امضام قرار بدوم انطوري لينكش رو نه ميخوام اسم اون پست باشه... مثلاً يه پستي زدم به اسم آموزش ياهو حالا ميخوام زيره امضام فقط بنويسه آموزش ياهو وقتي اونو زدم بره به اون پست من اينكار رو من چطور انجام بدم هم تو سايت خودمون وهم سايتهاي ديگه... ممنون ميشم راهنمائيم كنيم مر30...
سلام دوستان عزيز
اين مورد يعني قراردادن لينك مستقيم فقط از اختيارات برخي از اعضا است
مانند مديران ، همكاران ، و يا برخي از اعضاي قديمي سايت نه همه كاربران
دوست عزيز اگه دقّت كني من از كاربران قديمي هستم ....
سلام لطفا کلا بگید چه طوری ساخته میشه برای اینجا نه
برخي از اعضاي قديمي و نه همه کاربران
سلام دوباره
من نگفتم شما جدید یا قدیمی هستی
گفتم برای برخی از اونا
شما اگه دکمه Link رو داشته باشی میتونی برای این منظور باید متن نوشته شده رو انتخاب کنی و سپس اون دکمه رو بزنی و بعد آدرس link موردنظر رو بدی
زود ناراحت نشو
شاد باشی
سلام بچه ها
منم از کاربرای خیلی خیلی قدیمیم ولی نمیتونم لینک بدم:46:
ولی ای کاش انجمن به این خوبی امکان لینک دادن به همه را میداد
ما منتظريم مديران گرامي جواب مارو بدن...
جاهایی هست که مثلا مینوسند برای ورودبه این وبلاگ اینجا را کلیک کنید بعد وقتی روی اینجا می ریم به صورت لینک میشه و با کلیک بر روی ان وبلاگ باز میشه حالا اینو چه جوری درست می کنند
با عرض معذرت و تشکر
سلام دوباره به همه دوستان
يه چيز جالب ، يه سري به اين لينك بزنين جالبه طرف با اينكه عضو جديد هست ولي تونسته اين كار رو انجام بده و لينك مستقيم درست كنه
من كه تا حالا نديده بودم ، نكنه كه پارتي داره :)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمديران جواب بدن لطفا
چطوري شده كه اينطوري شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه مشکلی در دسترسی ها پیش اومده بود که اصلاح شد
دوست عزيز اين كار براي همه يا اعضاء شدني هست من تو چند تا سايت هم ديدم كه كاربران معمولي اين كارو انجام ميدن...
حالا يكي جواب بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه يعني هيچكس بلد نيست اينكارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعاً متاسفم انجمن به اين بزرگي به يه سوال كوچيك جواب نميدن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
كي گفته نميشه ميشه خوبم ميشه تو همه ي فروم ها من ديدم تو اين سات نميشه لينك رو بستين... من اينكارو ياد گرفتم خيلي هم آسونه تنها با داشتن گزينه لينك ميشه اينكارو انجامشداد...
امکان قرار دادن لینک فعال بسته شده
برای کسب اطلاعات بیشتر به اطلاعیه و اخبار مراجعه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.