مشاهده نسخه کامل
: هر سوالی در مورد ویژوال بیسیک دارید بپرسید
Computerschool
19-11-2007, 00:02
با سلام خدمت شما دوستان:
این مطلب تاپیک برای کسانی است که دوست دارن در مورد ویژوال بیسیک اطلاعات کسب کنند.
پس زود دست به کار شوید.
اگر هم در این مورد سورس می خواهید باز هم به من اطلاع دهید.:10:
amin2000
19-11-2007, 22:41
سلام دوسته عزیز .اگه میشه سورس یه بوتر برا یاهو 8 وتوضیحات در مورد سورس بزارین .ممنون میشم
Dolphin 7
19-11-2007, 23:05
مگه ويژوال بيسيك همون بيسيك نيس كه ويژوال شده؟ پس يعني هر چيزيو با بيسيك بشه نوشت بايد با ويژوال بيسيكم بشه نوشت مگه نه؟ پس چرا هنوز بعضي بيسيك كار مي كنن؟ :18:
فرق بيسيك و ويژوال بيسيك و ويژوال بيسيك دات نت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abdolmajid
20-11-2007, 08:57
من چند تا سئوال در همين صفحه آخر در مورد اسكن كردن با فرمت pdf كنترل wmp و نيز winmm.dll كردم كه در سه تايپيگ جداگانه است . اگه سطح سئوالات پائينه ببخشيد من تازه واردم ولي چاره نداشتم بايد يه جوري اونورا مطرح مي كردم . .ولي متاسفانه كسي جوابمو تا حالا نداده . و من شسته و روفته نفهيدم چكار بايد بكنم . لطفا اگر ممكنه سئوالات منو كه در سه تايپيك جدا اومده ملاحظه و من را شامل الطاف خود بفرماييد .
با تشكر فراوان
Pejvak61
22-11-2007, 10:06
من تو اكسل با استفاده از VBA اومدم و فرمي رو طراحي كردم و با دستور Form.show اونو فراخواني كردم.
ولي وقتي كه يه فايل ديگه رو با دستور workboosks.open باز كردم ديگه فرم مورد نظرو باز نميكنه و پيغام زير رو ميده. به نظر شما راه حل چيه؟
من فكر ميكنم بايد يه جوري بهش آدرس بديم كه بدونه اين فرم توي فايل مورد نظرمون هستش.
پيغامي كه ميده اينه :
Run-time error 438:
Object doesn't support this property or method
سلام خسته نباشين..يه سوال توقسمت text box داشتم .ممنون اگه جواب ميدين
وقتي تو قسمت passwordchar عدد ميدم اونو تو حالت نمايش نشون ميده در صورتيكه فكر ميكنم بايد بصورت ستاره نمايش داده بشه خودشم بيشتر از يه عددو كه مينويسم ارور ميده كه بايد mdsn رو از نو نصب كنم منم كلا از نو ويژوالو نصب كردم اما فرقي نكرد ....
خوب دقیقا کار password char اینه که اگه شما یک کاراکتر بهش نسبت بدین TextBox شما تبدیل میشه به Password Field و از اون کاراکتر هم به عنوان Password Char استفاده میکنه که در حالت معمولی * هست.
یعنی شما اگه میخواهین یه Password Field معمولی داشته باشین password char رو * قرار بدین.
تکنیک برتر
24-11-2007, 05:14
با سلام خدمت همه
Computerschool ابتدا ورود شما رو به انجمن p30world تبریک می گم
و شروع بکارتون هم خیلی جالب است./
ولی اگر شما مایلین به دوستان کمک کنید می توانید تو خود انجمن ویژوال بیسیک این کارو انجام دهید
چون دیگه ویژوال بیسیک یه تاپیک نیست بلکه یه زیر مجموعه است و دوستان باید در خود انجمن سوالاتشون رو بپرسند./
به دلیل اینکه مطالب یک تاپیک اگه زیاد بشه دیگه پیدا کردن جواب یه سوال سخت می شه
پس مثل بقیه دوستان در خود انجمن ویژال بیسیک سوالاتتون رو بپرسید
با اجازه
Hamid_pro
26-11-2007, 23:36
سلام
چه جوری میشه فایلهای Ocx (يا Dll ) با استفاده از VB نوشت؟ ( كه ميشه به عنوان component استفادش كرد؟)
amin 3gp
27-11-2007, 02:19
من میخوام یه برنامه با وی بی بنویسم که کدهای اسکی که مربوط به دما هستند رو از پورت سریال(com) کامپیوتر بگیره و به صورت یه نمودار که دما رو نسبت به زمان نشون بده در بیاره.
Persia Boy
29-11-2007, 19:05
سلام يك مشكل كوچولو دارم اگه ميشه حلش كن؟ اگه بخواهم برنامه اي بنويسم كه شماره از شرف بگيره و بعد زنگ بزنه به آن شماره و بعد يك صداي پخش كند و بعد قطع كند بايد چه كار كنم
Pejvak61
30-11-2007, 23:15
سلام يك مشكل كوچولو دارم اگه ميشه حلش كن؟ اگه بخواهم برنامه اي بنويسم كه شماره از شرف بگيره و بعد زنگ بزنه به آن شماره و بعد يك صداي پخش كند و بعد قطع كند بايد چه كار كنم
احتمالاً بايد در بخش ميكرو كنترولر اين سئوال رو بپرسي.
درضمن اينا از مواردي هستن كه به بخش الكترونيك بيشتر مربوط ميشن.
Persia Boy
01-12-2007, 07:00
احتمالاً بايد در بخش ميكرو كنترولر اين سئوال رو بپرسي.
درضمن اينا از مواردي هستن كه به بخش الكترونيك بيشتر مربوط ميشن.
ببخشيد ولي اصلا ربطي نداره خودم بهش خيلي نزديك شدم اما كد نويسي را كمك مي خواهم شما مي توانيد با يك Comonent به راحتي اين كار را كرد
habib703967
13-12-2007, 11:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gifمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
ایا فرم را می توان به عنوان یک object تعریف کرد وآنرا به یک رویداد ارسال کرد
elmira-2
17-12-2007, 23:11
در مورد توابع api كه براي نوشتن system informationلازم هستند را بنويسيد با توضيح (لطفا زود جواب بنويسيد)
سلام دوستان
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و و از همه شما عزیزان تشکر میکنمن.
دوستان من در حال نوشتن یک برنامه هستم که به مشکل بر خوردم.
میخوام بدونم در یک فرم از چه کدهایی استفاده کنم که بتوانم از گزینه های open/save/search در برنامه هام استفاده کنم .
با سپاس.....
ZIBAYEKHOFTE
20-12-2007, 10:42
سلام دوستان
آقا من بايد يه برنامه با VB بنويسم به شرح زير لطفا كمكم كنيد كه بدجور موندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل مرورگر Windows طرف چپ Treeview باشه كه همه درايو هاي ويندوز توش باشه و با كليك روي + بقلش باز بشه و پوشه هاي موجود در درايو رو نشون بده وطرف راست فرم هم يه Listview باشه كه فايل هاي هر Folder كه در Treeview رو كه بازه رو نشون بده
البته راهنمايي اينكه : براي راحتتر شدن كار بايد از كنترلهاي Drive.Directori,File استفاده كنيم كه بايد اول اين 3تا رو به هم ربط داد بعد به Treeview وبعد به Liseview ربطشبديم
تورو خدا كمكم كنيد من ديگه وقت ندارم
ZIBAYEKHOFTE
20-12-2007, 19:38
سلام دستتون درد نكنه از اين همه جواب .واقعا شرمنده ام كرديد :13::46:
بهر حال خودم نوشتمش
اگر كسي برنامه رو ميخواد بگه براش ايميل كنم
ممنونم خدانگهدار
ALGHAFFAR
25-12-2007, 15:28
سلام ميخوام 50 تا از كدهاي ويزوال بيسيك رو برام بنويسين . مرسي
hengameh .k
28-12-2007, 15:46
سلام تو رو خدا جواب بدين
سلام اگه ميشه به سوالات من جواب بديد :(استادمون گفته براي پايان ترم مثل اينا مياد)
1.يك ماژول بنويسيد كه با هر بار فراخواني رشته اي را دريافت و معكوس آن را چاپ كند(ماژول مذكور حاوي يك تابع و برنامه داراي جعبه دريافت كليد عبور باشد
2.برنامه اي بنويسيد كه هر ثانيه اشارگر موس را پنهان يا اشكار نمايد و تا فردا ساغت 9صبح پايان پذيرد
3.
خروجی قطعه برنامه زیر را به ازاء a=2 بنویسید.(پشتۀ مربوط را رسم کنید)
Private Function f(a As Integer) As Long
If a>5 then
f
=1
Else
f=a^2+f(a+2)
End if
End Function
با تشكر:11:
سلام دوستان
بگذارید من سئوالام رو کامل کنم.
من دارم یک برنامه دفتر تلفن مینویسم.که تقریبا به پایان رسیده ولی تو این دو مورد گیر کردم که اگه شما دوستان مرا راهنمایی کنید ممنون میشوم.یک کلیدی به نام ثیت اطلاعات داشته باشه که با زدن این کلید متن تکس 1 رو تو درایو ذخیره کنه.و کلیدی به عنوان سرچ بگذارم که با نوشتن اسم طرف (شماره تلفن) طرف در تکس 2 نمایش داده بشه.
برنامه خودم:
کلید برای ذخیره
Private Sub c4_Click()
Open "asd.txt" For Output As #a
Write #a = t1.Text, t2.Text
Close #a
End Sub
کلید برای سرچ:
Private Sub c3_Click()
Open "asd.text" For Input As #1
read 1, t2.Text
Close #1
End Sub
با تشکر از شما عزیزان......
سلام عزیزان
یه سری هم به این تاپیک بزنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک لازم دارم
ممنون
Ship Storm
29-12-2007, 10:03
سلام دوستان
یک انیمیشن با فرمت Gif دارم که میخوام بزارم توی محیط ویژوال بیسیک ولی وقتی میزارم اصلا انمیشن کار نمیکنه باید چکار کنم که کار کنه.
ممنون
amin2000
29-12-2007, 19:20
پس این آقایی که این تاپیک رو زدن و قرار بود که به سوالات جواب بدن و کمک کنن کجان دوستان سوال کردن و هیچ جوابی نگرفتن
tarannome bahar
06-01-2008, 11:37
چه طوری میشه این کارو انجام داد
tarannome bahar
08-01-2008, 11:13
وقتی یک برنامه نوشتیم چه طوری میتوانیم آن را اجرایی کنیم چه فایل هایی را باید با آن قرار دهیم ؟
اگر بخواهیم طوری باشد که آن را install کرده وبعد از exe آن استفاده کنیم باید چه کار کنیم
با تشکر
سلام
سلام دوستان
یک انیمیشن با فرمت Gif دارم که میخوام بزارم توی محیط ویژوال بیسیک ولی وقتی میزارم اصلا انمیشن کار نمیکنه باید چکار کنم که کار کنه.
ممنون
اگر از VB7 و VB8 و VB9 استفاده میکردید، این قابلیت موجود بود ولی در خصوص نسخه 6 فقط باید از avi و ActiveX مربوطه استفاده کنید، اگر خواستید نگاهی می اندازم و نام ActiveX را برای avi پیدا میکنم ولی در مورد gif شرمنده!
بهتر است با یک مبدل آنرا به avi تبدیل کنید یا متحول شوید و از سال 1998 و نسخه 6 به سال 2008 و نسخه 9 کوچ کنید.
چه طوری میشه این کارو انجام داد
شما هم اگر از نسخه های جدید استفاده میکنید فقط باید AutoScroll را فعال کنید و گرنه باید از یک ocx استفاده کنید که همراه نسخه 6 کپی و نصب میشود، که الآنای نامش حضور ذهن ندارم.
باز هم یک چکی کنید و مطمئن شوید که نسخه 6 مشخصه ای با نام AutoScroll نداشته؟!
وقتی یک برنامه نوشتیم چه طوری میتوانیم آن را اجرایی کنیم چه فایل هایی را باید با آن قرار دهیم ؟
اگر بخواهیم طوری باشد که آن را install کرده وبعد از exe آن استفاده کنیم باید چه کار کنیم
با تشکر
VB6
File->Make Exe
فایل exe نهای و فایل msvbvm60.dll و اگر از ActiveX هم استفاده کردید انرا هم باید منتقل کنید.
VB7-VB8-VB9
Build->Rebuild Solution
و تمام exe و dll های مورد نیاز در شاخه bin قرار خواهند گرفت که باید کپی شوند و در مقصد حتماً باید Framework نصب شود.
دوستان! پیشنهاد میکنم سوالاتتان را در تاپیک هایی مجزا در داخل تالار مربوطه مطرح کنید و هر عزیزی که خواست پاسخ خواهد داد.
وقتی تالاری برای پرسیدن وجود دارد، نباید بار و مسئولیت های تالار را به دوش یک تاپیک منفرد انداخت.
بای!
سلام من یه مشکلی دارم که خیلی هم فوریه می خواهم از برنامه ام یه سری اطلاعات بفرستم روی یه صفحه web که توی textها پر بشه یعنی یه صفحه web هست که دستی می شه اطلاعات توی txt هاش ریخت حالا من می خواهم این کار اتوماتیک از توی برنامه ام بکنم به سورس اون صفحه یا دیتا بیسش هم دسترسی ندارم خواهش می کنم زود کمک کنید در ضمن من نمی دونم ایجا چطوری باید جواب را ÷یگیری کنم
lord_ashkan_z
12-01-2008, 00:55
با توجه به نوع خروجی که می خوای از ش بگیری باید new project ت رو انتخاب کنی.که فکر کنم به طور پیش فرض روی dll باشه ولی خودت می تونی تغییرش بدی ...
وقتی کارت تموم شد گزینه export را از منوی فایل انتحاب کن.(البته مطمئن نیستم ولی معمولا برای خروجی گرفتن از این گزینه در این منو استفاده میشه)
برای ایجاد پک install می تونی از برنامه install shield استفاده کنی که کار با آن بسیار راحت است و تمام قابلیت های یک پک install رو داره،مثله گزینه accept و محل نصب و ...
البته با خود vb هم میشه طوری نوشت که پک install باشه ولی این راحتتر است همچنین از win rar هم می شه استفاده کرد ولی دیگه خیلی تابلو هستش ...
سلام دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
اول من یک فرم دارم که داخل این فرم اشیای زیر موجود است:
1- یک Rich text Box و یک دکمه و Save File Dialog
من میخواستم بدون باید چه دستوری بنویسیم که وقتی متن در Rich text box مینویسم و ذخیره می کنیم بتونیم دوباره فیل ذخیره شده رو ببینیم مثلا با پسوند txt
و بتونیم این فایل رو با برنامه های که این پسوند رو ساپورت میکنند اجرا کنیم. مثلا Notepad
متشکرم...
majid_kntu
28-01-2008, 22:32
با سلام خدمت شما دوستان:
این مطلب تاپیک برای کسانی است که دوست دارن در مورد ویژوال بیسیک اطلاعات کسب کنند.
پس زود دست به کار شوید.
اگر هم در این مورد سورس می خواهید باز هم به من اطلاع دهید.:10:
مرديم اينقدر تاپيك تكراري ديديم!:31:
خب اگه ملت سوال داشته باشن تو انجمن ميپرسن ديگه.
sari-1369
29-01-2008, 13:11
سلام دوستان ...
ميخوام وقتي كه برنامه رو اجرا ميكنم . اول رزوليشن فعلي مانيتور رو بگيره . و بعد رزوليشن رو به اون اندازه اي كه من از قبل تعيين كردم تغيير بده .
ودر انتها كه برنامه end ميشه به رزوليشن اولي برگرده .
majid_kntu
29-01-2008, 13:38
از چه روشي استفاده ميكني حداقل اسم تابعي كه استفاده كردي رو بگو دانشمند
سلام
من يه مشكلي داشتم اگه ممكنه كمك كنين...
ميخواستم ببينم چطوري ميشه از فايلي در مسيرX:\sss\sss.iniعبارت a=b رو قسمت b رو بخونه و روش يه تغييراتي بده و در آخر در همون فايل بصورتa=bذخيره بشه
همچنين طريقه show و Hide كردن يك lableيا... رو اگه ميشه بگين
طريقه ساخت treeviwe رو(افزودن ايكن و...) رو بگين
و طريقه تعريف variableرو هم يه توضيح كوچيك بدين
با تشكر...
sari-1369
30-01-2008, 10:51
سلام دوستان ...
ميخوام وقتي كه برنامه رو اجرا ميكنم . اول رزوليشن فعلي مانيتور رو بگيره . و بعد رزوليشن رو به اون اندازه اي كه من از قبل تعيين كردم تغيير بده .
ودر انتها كه برنامه end ميشه به رزوليشن اولي برگرده .
چرا كسي كمكم نمي كنههههههههههههههههههههههه هههههه ؟
majid_kntu
30-01-2008, 15:44
چرا كسي كمكم نمي كنههههههههههههههههههههههه هههههه ؟
مي خواستم كمكت كنم جواب سوالمو ندادي حالا عمرا اگه لنگمو پيدا كني!:32:
مي خواستم كمكت كنم جواب سوالمو ندادي حالا عمرا اگه لنگمو پيدا كني!
پس من چي؟؟؟؟ :'( :'(
chashmak2
30-01-2008, 20:44
لطفا کمکم کنید واجبه کسی میدونه در فرم ویژال بیسیک چطوری میتونم فایل pdf رو نشون بدم یا در فرم قرار بدم بهتر بگم نشون بدم
chashmak2
30-01-2008, 20:47
لطفا کمکم کنید واجبه کسی میدونه در فرم ویژال بیسیک چطوری میتونم فایل pdf رو نشون بدم یا در فرم قرار بدم بهتر بگم نشون بدم کسی میتونه کمکم کنه هر چه زودتر بهتر
برنامه نویسی باvbasicبا cd vbasic.net?
سلام.
اگر من cd studio.netکه شامل vbasic.netمیشود را نصب کنم.میتوانم با vbasicبرنامه بنویسم؟منظورم این است بدون net.یعنی vbasic
azad5162
31-01-2008, 14:05
یه سوال از listbox داشتم
میخواهم توی listBox بچرخم
من به این صورت می نویسم
Dim SellItem As ListItem
For Each SellItem In LB1.Items
If SellItem.Selected Then
عملیات مورد نیاز
End If
Next
خطا میگیرد که ListItem Not defiend
در ضمن من نمی توانم بگویم چگونه یک گزینه از لیستم انتخاب شده است یا خیر
با visual studio.net 2003 قسمت windows applicationکار می کنم
لطفا سریع جواب بدید.ممنون
azad5162
31-01-2008, 14:05
یه سوال از listbox داشتم
میخواهم توی listBox بچرخم
من به این صورت می نویسم
Dim SellItem As ListItem
For Each SellItem In LB1.Items
If SellItem.Selected Then
عملیات مورد نیاز
End If
Next
خطا میگیرد که ListItem Not defiend
در ضمن من نمی توانم بگویم چگونه یک گزینه از لیستم انتخاب شده است یا خیر
با visual studio.net 2003 قسمت windows applicationکار می کنم
لطفا سریع جواب بدید.ممنون
سلام
من يه مشكلي داشتم اگه ممكنه كمك كنين...
ميخواستم ببينم چطوري ميشه از فايلي در مسيرX:\sss\sss.iniعبارت a=b رو قسمت b رو بخونه و روش يه تغييراتي بده و در آخر در همون فايل بصورتa=bذخيره بشه
همچنين طريقه show و Hide كردن يك lableيا... رو اگه ميشه بگين
طريقه ساخت treeviwe رو(افزودن ايكن و...) رو بگين
و طريقه تعريف variableرو هم يه توضيح كوچيك بدين
با تشكر...
كسي نيست كمك كنه؟؟؟
سلام من Ashrat هستم درباره ی برنامه ای سوالی داشتم یک برنامه با شماره تلفن های عمومی وخصوصی با قابلیت رمز گذاری وتلفظ هر نام وشماره تلفن وشکل این برنامه در Vbچه شکلی است
majid_kntu
07-02-2008, 11:35
سولات خود را در فرم اصلي يا تاپيك هاي مرتبط با موضوع سوال بپرسيد:
سلام: بانک اطلاعاتی با قابلیت ذخیره شماره های تلفن عمومی وخصوصی با امکان رمزگذاری برای هر شماره تلفن وامکان خواندن تلفظ شماره تلفن وادرس
سلام
برای اولی که می تونید از روالهای برگشتی استفاده کنید
دومی هم می تونید از یک تایمر استفاده کنید و اینترول اونو تنظیم کنید
اگه متوجه نشدید بپرسید
qwer123654
04-08-2014, 20:38
سلام من یک listview دارم می خوام کاری کنم که وقتی رو یکی از subitem ها کلیک کردم بتونم محتویات درونش رو ویرایش کنم خاصیت label edit رو هم true کردم اما فقط اولین item رو می تونم ویرایش کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید
asghar333
02-11-2014, 21:26
سلام...
یک Combo List ایجاد که میکنم ، فقط دارای یک اسمه...
یعنی فقط Combo1 ....
برای ایجاد بیشتر چی کار کنم؟؟؟؟
samat123
26-01-2015, 17:56
سلام دوستان،میشه سورس ساخت بارکد در ویژوال بیسیک6 را بگذارید.ممنون:n01:
shengo_k
26-01-2015, 18:55
سلام دوستان،میشه سورس ساخت بارکد در ویژوال بیسیک6 را بگذارید.ممنون:n01:
خدمت شما دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samat123
29-01-2015, 18:21
خدمت شما دوست عزیز
واقعا ممنون،فقط میشه بگید چه جوری میتونم توسط برنامه ویژوال بیسیک این بارکد را بخوانم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.