PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی انتخاب توزیع

ALI16437
18-11-2007, 19:04
من تو لینوکس تازه کارم یکمی بافدورا کار کردم.
در حد ویرایش fstab و mount کردن درایوها و نصب وحذف برنامهها
ونصب مودم و کارهای در همین سطح یک کمی هم درباره پارتیشن
بندی و نصب لینوکس اطلاعات دارم.
البته باید ازکمک و راهنمائیهای دوستانی که برای همین کارها هم به من کمک زیادی کردنند
کمال تشکر را داشته باشم.

اما هنوز هم کلی مشکل دارم و بسیار حداقل این لینوکس(فدورا) ناپایاست یکبار یکارور میده دفعه بعد یکارور دیگه.

یک آموزش تصویری ازنصب لینوکس سوزه دیدم خیلی برام جالب بود یکم حجمش زیاده وگرنه آپلود میکردم
دوستان هم ببینندتعداد برنامه هاش خیلی زیاده اگر یک بسته نصب نشه به هر دلیلی نصب به مشکل نمیخوره
در صورت تمایل نصب رو میتونید متوقف کنید وبعدا از همون جای قبلی ادامه بدید و کلی امکانات که تو yast
دیدم و تمام اینها تو یک اموزش تصویری چند ساعته است.

اینا تماما مشکلاتی بود که من با فدورا دقیقا حسشون کردم در فدورا نصب باید کامل انجام بشه.
در صورت باگ هر کدام از بستها نصب انجام نمیشه و...

حالا از اساتید میخوام اونهای که با چند لینوکس به صورت حرفهای کار میکنند.
توضیح بدنند چه تفاوتهای و چه مزایایی توزیعهای مختلف لینوکس مثل
سوزه دبیان و فدورا با همدیگر یا با دیگر توزیعهای لینوکس دارند.

rootnt
18-11-2007, 20:41
خوب ببین
آدمه دیگه
هیچ موقع ساخته های دست انسان کامل نیست لینوکس هم همینطوره و نمی شه انتظار داشت هیچ مشکلی نداشته باشه و اروری نده
ولی خوشبختانه سیستم عاملیه که خیلی انعطاف پذیر و قابلیت سفارشی سازی بالایی داره و community خیلی قوی هم داره
با استفاده از راهنماها و سفارشی کردن توزیعتون می تونید از لینوکس لذت ببرید
حالا شما می گی تازه کاری
به نظر من خودت کار کن ببین از کدوم خوشت میاد
همین suse خوبه

sudotux
18-11-2007, 21:01
خوب ببین
آدمه دیگه
هیچ موقع ساخته های دست انسان کامل نیست لینوکس هم همینطوره و نمی شه انتظار داشت هیچ مشکلی نداشته باشه و اروری نده
ولی خوشبختانه سیستم عاملیه که خیلی انعطاف پذیر و قابلیت سفارشی سازی بالایی داره و community خیلی قوی هم داره
با استفاده از راهنماها و سفارشی کردن توزیعتون می تونید از لینوکس لذت ببرید
حالا شما می گی تازه کاری
به نظر من خودت کار کن ببین از کدوم خوشت میاد
همین suse خوبه

نظر منم همینه . شما یک مدت با فدورا کار کردی, حالا برو توزیع های دیگه رو هم امتحان کن ( و دسکتاپ های مختلف رو هم امتحان کن . مثل gnome و KDE و... ). SUSE توزیع خوبیه و به امتحانش میرزه. منم با اکثر این توزیع ها کار کردم و الان نظر شخصی من فقط توزیع های مبتنی بر دبیان هست. مانند ubuntu , Kubuntu ,Sidux , Mint و .... . از نظر پایداری و امنیت هیچ توزیعی به پای دبیان نمیرسه.
بهترین کار برای شما اینه که خودت تجربه کنی ...

m a j r i x
19-11-2007, 19:47
سلام
بنظر من یک کاربر نباید توی گرداب توزیع بازی فرو بره
شما با ۲ و ۳ تا توزیع تست کردن میتونید انتخاب کنید کدوم توزیع نیاز شما رو برطرف میکنه و احساس خوبی به کاربرش میده

ALI16437
19-11-2007, 21:39
از راهنماییهای همه دوستان ممنونم.

پس suse ما داریم مییایم.