مشاهده نسخه کامل
: کدام لینوکس برای من بهتر است؟
سلام به همه!
توی این چند روز می خوام که توزیع خودمو عوض کنم.از ناپیکس استفاده می کنم ولی کارایی نداره!می خوام بدونم کدوم توزیع برای من بهتره!
1.مودم Intel 536EP و درایور اون براحتی توش نصب بشه و مثل ناپیکس دردسر داشتن Kernel Source header نداشته باشه یا اگر داره توی CD خودش باشه!پ
2.میز کار KDE داشته باشه!(و بشه توش 4 رو بتا نصب کرد)
3.وقنی می خواد بووت بشه GRUB بازی در نیاره.مثل ناپیکس که باید هر بار بری با CD اکتیو کنی!
4.برنامه خوب براش گیر بیاد و درست نصب بشه!
مرسی!
Kubuntu خوب هست!دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم!
m a j r i x
19-11-2007, 19:47
open suse 10.3
البته فعلا KDE4.0 بطور رسمی منتشر نشد میتونی از نسخه perview که هست یه بهرهای ببری
siolishe
19-11-2007, 21:10
سلام
توزيع Debian ورژن 40r1 فقط به صورت خط فرمان هست يا visual هم ميشه ازش استفاده كرد؟
m a j r i x
19-11-2007, 23:32
سلام
توزيع Debian ورژن 40r1 فقط به صورت خط فرمان هست يا visual هم ميشه ازش استفاده كرد؟
دبیان یک توزیعی هستش هم بصورت متنی و هم بصورت گرافیکی ازش استفاده کرد
ولی خب میدونید دبیان بصورت متنی بیشتر باهاش کار میکنن
the little prince1
29-11-2007, 19:10
mandrake به نظر من گزينه ي مناسبيه چون به صورت پيش فرض در محيط گرافيكي KDE اجرا مي شه
به نظر منم بهترین kubuntu 7.10 هست
برای نصب مودم هم به لینک زیر مراجعه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي از همتون!كوبونتو رو دانلود كردم و نصبش كردم.فقط يه مشكل دارم اينم ك وقتي مي رم تو كنسول مي زنم su و پسورد روت رو هم مي زنم ميگه پسوردت غلطه!چي كار كنم؟
سلام
پسورد روت رو با این دستور عوض کنید
همچنین میتونید با دستور زیر وارد روت بشین بدون داشتن پسوردش
hamidrezaab
19-12-2007, 23:55
دوست عزيز سيستم عامل دبيان يك سيستم كاملا فني است و مي توانيد در حالت گرافيكي نيز استفاده كنيد
شماره kernel اين توزيع 2.6.18 و 2.6.22 است . اين توزيع تنها توزيعي است كه تا 13 معماري كامپيوتري را پوشش
ميدهد و توزيعي 100 درصد open source است . در هنگام نصب شما ميتوانيد 18000 نرمافزار را روي سيستم خود داشته باشيد . در ضمن شركتها و سازمانهاي بزرگي چون google و yahoo و nasa و ..... از اين توزيع استفاده ميكنند. اين توزيع در 3 DVD 3 + CD و انتشار يفته است .
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.