مشاهده نسخه کامل
: این سورس چه برنامه ای هست؟(فوری)
123456za
18-11-2007, 14:34
سلام
من خودم c کار نکردم خواهشی که دارم اینه این برنامه ای که می دم لطفا بگین با چه کام÷ایلری نوشته شده(مشخصات کامل)
و خواهشا exe اونو برای دانلود بذارین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس
sherlockholmz
18-11-2007, 16:00
سلام
من خودم c کار نکردم خواهشی که دارم اینه این برنامه ای که می دم لطفا بگین با چه کام÷ایلری نوشته شده(مشخصات کامل)
و خواهشا exe اونو برای دانلود بذارین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس
اصل اين برنامه با ++vc نوشته شده است ليكن آنچه فرستادي يه چيزي كم داره (يه چيزي مثل فايلي با نام ponyprog.rc و يا چيزي شبيه آن)اگر اين فايل را پيدا كردي در محيط visualc بازو اجرا كن،خودش برات (با فرض صحيح بودن برنامه) فايل اجرائيش را برايت ميسازد.موفق باشي
123456za
18-11-2007, 19:31
آقا خیلی خیلی ممنون از کمک
من این pony.rc رو پیدا کردم اگه زحتمی نیست ببینید خودشه
ممنون می شم
در ضمن این چه فایلی هست؟ اگه نباشه برنامه کامل نیست؟
وقتی save می کنید با rc ذخیره می شه
در ضمن از لینک زیر برداشتم
با تشکر
sherlockholmz
19-11-2007, 12:22
آقا خیلی خیلی ممنون از کمک
من این pony.rc رو پیدا کردم اگه زحتمی نیست ببینید خودشه
ممنون می شم
در ضمن این چه فایلی هست؟ اگه نباشه برنامه کامل نیست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی save می کنید با rc ذخیره می شه
در ضمن از لینک زیر برداشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر
ببين اين چه برنامه اي است؟چكار قراراست بكند؟از كجا آمده؟بايد اين سوالات جواب داده شود تا ببينيم چي به چيه.اگه خواستي يه توضيحي در اين موارد بده تا به كمك هم ودوستان قضيه را حل كنيم.
123456za
19-11-2007, 14:37
ممنون از کمک
این سورس یک برنامه پروگرامر هست که با پورت سریال اطلاعات رو می فرسته یک setup خود برنامه داره که به در د من نمی خوره من می خوام فایل کامپایل شده رو داشته باشم
اینم منبع اصلیش
sherlockholmz
20-11-2007, 12:39
[quote=123456za;1825648]ممنون از کمک
این سورس یک برنامه پروگرامر هست که با پورت سریال اطلاعات رو می فرسته یک setup خود برنامه داره که به در د من نمی خوره من می خوام فایل کامپایل شده رو داشته باشم
اینم منبع اصلیش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote
اگر درست متوجه شده باشم ،يك برنامه نويس كنترلر مي خواهد سورس يك برنامه S/R را بدست بياورد وبا تغييرات مورد نظر برنامه را به حالت مطلوب خود دراورد تااحيانا" در نرم افزار ويا سخت افزار خود ازآن استفاده نمايد،البته بدون اطلاع از c !
هدف قابل بحثي است ،ولي معمولا" نويسندگان نرم افزارها سورس برنامه خود را در اختيار كسي قرارنمي دهند واگر هم قرار بدهند يا ناقص است ويا از تاريخ copyright آن گذشته است.بهر حال با عرض پوزش از اين كه نمي توانم كمكي در اين رابطه ارائه نمايم.
موفق باشي
123456za
20-11-2007, 14:33
بله من می خوام یه خورده ارتقاء بددم و فارسی کنم
در ضمن از جواب ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.