PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال ویروسی

mramin
17-11-2007, 18:22
اقا من کامپیوترم نمیدونم چش شده که توی درایوام میرم هیچی توش نیست ولی در اصل هست!! یعنی حجم درایو F ام 20 گیگه ولی وقتی توش میرم هیچی نشون نمیده!! میخوام بدونم که ویروسه یا یه چیز دیگه؟ نورتون هم نصب کردم یه مشت ویروس شناخت ولی فرقی نکرد...ویندوز هم عوض کردم ولی نشد!

fdaliry
18-11-2007, 22:35
دوست عزیز انتی ویروسهای دیگه را امتحان کن اگه نشد باید نورتونا اپدیت کنی شاید بشه

behnam_maghz
19-11-2007, 13:36
به اين اي دي pm بده مطمئن باش درست ميشه بپا فرمت نكني . اين ويروسه منم خوره شم . اگه ويروسم پاك كني باز فايلات نمياد . با من تماس بگير بگم چي كار كني
behnam_dj66@yahoo.com

Farahmand Farshidy
19-11-2007, 18:53
سلام دوست عزیز!!:11::11:

اولاً آخرین ورژن آنتی ویروس کاسپر اسکای رو نصب کن و بزار مؤفقانه آپدیت بشه.

کامپیوترت را با کاسپر اسکای کاملاً اسکن کن و هرچه ویروس یافت بدون ترس حذف کن.

توی کادر Run این کد را بنویس و اینتر کن:

attrib -h -s D:\*.* /s /d

در کد بالا D بزرگ اسم یکی از درایو هات است که با تایپ نمودن این کد تمام پوشه ها و فایل های مخفی دوباره ظاهر میشن.

از کد بالا برای تمام درایو هات استفاد کن و برای اینکار میتونی اسم درایو مورد نظرت را در عوض D بزرگ بنویسی تا همه فایل ها و پوشه هات آشکار بشن.متوجه باش که d کوچک را تغیر ندی.

در ضمن با این آقا بهنام ( behnam ) هم چت نکن که خیلی حرفه ای بنظر میاد و ممکنه یه ویروس یا تروجانی برات بفرسته که کارت بدتر بشه. OK؟ :31::31:

مؤفق باشی!!:10:
فرهمنــــــــــد

mahdi7610
19-11-2007, 20:44
من با حرف فرهمند موافقم
با کسب اجازه از استاد خودم فرهمند جان

البته با زدن attrib -h -s D:\*.* /s /d تمام فایلهای درایو اعم از فایلهای خودتون و فایلهای سیستمی ویندوز هم بالا خواهند امد . برای اینکه فایلهای سیستمی را مخفی کنید باید دستور زیر را وارد کنید .
attrib+h +s D:\*.* /s /d

mramin
20-11-2007, 11:12
از کمک شما سپاسگزارم
برم ببینم چی میشه...فقط یه سوال از جناب فرهمند داشتم: چرا فقط کسپر؟؟ مگه نورتون نمیشه؟؟
از توصیه شما در مورد "behnam" هم ممنون.

mahdi7610
20-11-2007, 12:11
سلام

نورتون هم انتی ویروس بدی نیست اما خیلی سنگینه و سرعت سیستم را بسیار پایین می یاره و البته قادر به شناسایی بعضی از ویرسهای جدید نیست .

دیگه برای همه واضح است که nod32 و کسپر اسکای و بیدیفندر جزء بهترین و بی رقیب ترین انتی ویروس ها هستند.
تو صیه می کنم از این سه تا انتی ویروس استفاده کنید .
در ضمن کسپر هر روز 3 بار اپیدیت عرضه می کنه . شعار سایت خود کسپر همین هستش . 3 بار اپدیت در روز

mramin
20-11-2007, 13:56
اقا من مشکلم حل شد...ولی همون دستور مشکل منو حل کرد و کاری به انتی ویروس نداشت!
بازم ممنون.

Farahmand Farshidy
20-11-2007, 19:47
سلام دوست عزیز!!

خوشحالم که حرف های ما برای شما مفید واقع شده و مشکل شما حل گردید.

سلام مهدی عزیز!!

من با حرف فرهمند موافقم
با کسب اجازه از استاد خودم فرهمند جان

مهدی عزیز شما سرور مایی.

ازت جداً میخوام که منو استاد نگویی که به مقام اساتید توهین میشه!!

من که نزد شما هیچی نیستم!

امیدوارم که روزی بتونیم به همین مقام مشرف بشیم.

ممنونت عزیز!!
فرهمنــــــــــد