مشاهده نسخه کامل
: برنام برای محاسبه 150!
surena_iran2564
17-11-2007, 11:31
یه برنامه بنویسید که تا 150 فاکتوریل رو حساب کنه.
لطفآ برنامه رو به ساده ترین شکل ممکن بنویسید. از چند long برای متغیرها استفاده کنید و فقط کتابخانه <iostream> رو فراخوانی کنید.
ali zi zeperto
17-11-2007, 19:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :6:
sherlockholmz
18-11-2007, 17:39
لطفآ برنامه رو به ساده ترین شکل ممکن بنویسید. از چند long برای متغیرها استفاده کنید و فقط کتابخانه <iostream> رو فراخوانی کنید.
من اين برنامه را به زبان c دارم ،اگر به دردت مي خورد بگو تابفرستم. البته برنامه بسيار ساده اي است و اگر يك كمي فكر كني خودت مي تواني آنرا بنويسي.
my friend
18-11-2007, 18:46
دوست عزیز،
از C چیزی بلد نیستم(هر چند تقریبا آشنا هستم!) ، اما حس همنوع دوستیم گفت یه کمکی بکنیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو زبان PHP که کار میکنم یه تابع هست به نام gmp_fact ، فاکتوریل اعداد رو حساب میکنه ، شاید در C هم وجود داشته باشه. (چون PHP رو با C نوشتن و خیلی از توابع در هر دو زبان مشترک هست اینو گفتم :دی)
ویرایش: به سایت gmplib.org هم یه سر بزن!
قربانت.
surena_iran2564
19-11-2007, 08:19
من اين برنامه را به زبان c دارم ،اگر به دردت مي خورد بگو تابفرستم. البته برنامه بسيار ساده اي است و اگر يك كمي فكر كني خودت مي تواني آنرا بنويسي.
آره. فکر میکنم تو c++ اجرا بشه.برام با پیغام خصوصی بفرست.
(آسونه ولی من هم تازه کارم)
surena_iran2564
19-11-2007, 08:28
آره. فکر میکنم تو c++ اجرا بشه.برام با پیغام خصوصی بفرست.
(آسونه ولی من هم تازه کارم)
soroush_itzj
01-12-2007, 00:58
doste aziz(surena) age peyda kardi vase manam besendmontazeramvase ostad khavasi mikhay dige?
amin&delpiero
01-12-2007, 10:16
سلام کسی می تومه برنامه ای بنویسه که عددی بین 0 تا 180 را از کاربر گرفته و سپس sin این عرر را با دقت 0.01 با استفاده از سری تیلور به دست بیاره؟
surena_iran2564
02-12-2007, 13:37
doste aziz(surena) age peyda kardi vase manam besendmontazeramvase ostad khavasi mikhay dige?
پاین برنامه ای هست که شرلوک هلمز برای من فرستاد.که به کار ما نمیاد. چون هنوز اینارو نخوندیم!!!بهتره رو تبدیل مبنا کار کنی.
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>
void main (void)
{int n,i;
double result;
while(1)
{/*clrscr();*/
printf("\nEnter your number:");
scanf("%d",&n);
result=1;
for(i=1;i<=n;i++)result=result*double(i);
printf("\n%d!=%2.0lf",n,result);
printf("\n\nDo you want to continue(y/n)?");
if(getch()=='y')continue;
break;
}
printf("\nGOOD LUCK!");
getch();
}
soda_india
17-12-2007, 22:58
include<iostream>salam in barname kar mikone vali nemidonam chera intori copy mishe har addi kar mikone
using namespace std
;long factorial (long a);
{
if (a>1)
return (a* factorial (a-1));
else
return (1);
}
int main()
{
long 1;
cout<<"Enter a number:";
cin>>1;
cout<<"!"<<1<< " = "<< factorial (1);
return 0;
}
///////////***********///////////
o/p
type a number :9
!9= 362880
sherlockholmz
18-12-2007, 17:34
include<iostream>salam in barname kar mikone vali nemidonam chera intori copy mishe har addi kar mikone
using namespace std
;long factorial (long a);
{
if (a>1)
return (a* factorial (a-1));
else
return (1);
}
int main()
{
long 1;
cout<<"Enter a number:";
cin>>1;
cout<<"!"<<1<< " = "<< factorial (1);
return 0;
}
///////////***********///////////
o/p
type a number :9
!9= 362880
سلام،
بااجازه من اين تغييرات را در برنامه ات دادم و در VC امتحان كردم .برنامه ات درست است ولي بيش از !12 را نمي تواند محاسبه كند.نمي دانم شايد هم من اشتباه مي كنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sherlockholmz
18-12-2007, 17:39
پاین برنامه ای هست که شرلوک هلمز برای من فرستاد.که به کار ما نمیاد. چون هنوز اینارو نخوندیم!!!بهتره رو تبدیل مبنا کار کنی.
سلام،
چه چيزاين برنامه را نخوانديد؟اگر از مخلفاتش (كه لازم نيست)بگذريم،تنهابايد انواع داده ها را خوانده باشيدكه اگر بگيد نخوانديم پس نمي بايست حل اين مسئله را ازتان مي خواستند چون تنها نكته اين سوال انتحاب نوع داده است.
soda_india
18-12-2007, 17:51
salam bebin man in barnamero toi linux neveshtam va onja javab mide shayad bayad double long estefade koni bazam try kon age nashod bego man dorost mikonam barat
soda_india
19-12-2007, 09:30
salam lotafan code in shekli konid fagaht avalash long long bezarid va toi retyrn ham hamchenin ((long long)a *factrorial(a-1))
#include <iostream.h>
//using namespace std;
long long factorial (long a)
{
if (a>1)
return ((long long)a* factorial (a-1));
else
return (long(1));
}
int main()
{
long a;