ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی در مورد سامسونگ و گوشی های موزیک !

Nabakhshoode
16-11-2007, 19:13
سلام دوستان !
میخواستم بدونم تو بازار ایران سامسونگ گوشیی تو رنج موزیک اکسپرس یا واکمن که کیفیت صدای خوب و باطری قوی داشته باشه داره !؟
ضمنا شنیده بودم سامسونگم جدیدا رو گوشیای ازین هدفونایه شبیه سری W میذاره ! میخواستم بدونم کیفیت هدفوناش چطوره و رو کدوم گوشیاش ازین نوع هدفون وجود داره !
ممنون از همه ی دوستان !

amir2011
17-11-2007, 00:57
منم یک سوال دارم و اونم اینکه کسی تا به حال با E740 کار کرده...آخه میگن کیفیت و بلندی هندزفریش در حد N91 است...

mahyarSAMSUNG
17-11-2007, 03:02
اینم منم شنیدم البته توی سایت موبایل ریویو نوشته بود . ولی توی ایران نیست . ولی سامسونگ 2ماه دیگه داره گوشیای اف 210 که شبیه mp3player هست رو وارد میکنه همچین گوشیه ااف 250 که برای دیدن عکسهاش به صفحه اول تاپیک ( عکسهای گرفته شده در تلکام ) مراجعه کنید . خوشگل و صدای با کیفیت . البته جدیدا همه گوشیای سامسونگ بوسیله تکنولوژی icepower ampilifire bang & olufsen icepower با کیفیت شده . گوشی هایی مثل جی 800 با دوربین 5 مگ که 2 ماه دیگه با قیمت 500 تومن وارد میشه یا آی 450 که سیستم عامل سیمبین 9.2 هم داره که گوشیه موزیک پلیر هم هست.

Nabakhshoode
17-11-2007, 10:24
راستی موزیک پلیر گوشی های جاوای سامسونگ چه امکاناتی داره ؟ مثلا مینی مایز میشه ؟ یا میشه توش پلی لیست ساخت ؟

ضمنا شنیده بودم سامسونگم جدیدا رو گوشیای ازین هدفونایه شبیه سری W میذاره ! میخواستم بدونم کیفیت هدفوناش چطوره و رو کدوم گوشیاش ازین نوع هدفون وجود داره ؟!

perjixen
17-11-2007, 11:07
موزیک پلیر جاوا!
گوشی سامسونگ فکر کنم فقط با موزیک پلیر خودشمو کار کنن.

mahyarSAMSUNG
20-11-2007, 02:54
راستی موزیک پلیر گوشی های جاوای سامسونگ چه امکاناتی داره ؟ مثلا مینی مایز میشه ؟ یا میشه توش پلی لیست ساخت ؟

بله برای چی مینیمایر نشه ؟؟؟ بهت پیشنهاد میدم که صبر کن و آی 450 رو بخر . ضرر نمیکنی . موزیک پلیر . سیمبین 9.2 . آمپلی فایر هم داره . مثل ان 95 از دو طرف کشویی که یه قسمت لمسی داره که واقعا دیدن داره .

Nabakhshoode
20-11-2007, 11:31
بله برای چی مینیمایر نشه ؟؟؟ بهت پیشنهاد میدم که صبر کن و آی 450 رو بخر . ضرر نمیکنی . موزیک پلیر . سیمبین 9.2 . آمپلی فایر هم داره . مثل ان 95 از دو طرف کشویی که یه قسمت لمسی داره که واقعا دیدن داره .

ممنون ... راستی باطریش چطوره ( میزان مکالمه و استند بای و پخش موزیک ) ؟ و فکر میکنی با چه قیمتی به بازار ایران میاد ؟

MOSHAVER AMIN
20-11-2007, 12:47
تائيديه پست بالا اين هم چند تا عكس از اين تلفن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
21-11-2007, 03:24
ممنون ... راستی باطریش چطوره ( میزان مکالمه و استند بای و پخش موزیک ) ؟ و فکر میکنی با چه قیمتی به بازار ایران میاد ؟

قیمت این گوشی 400 هزار تومن . زمان باتریش هم خوبه اندازه ان 95 . ولی زمان استندبای زیاد . 500 ساعت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18: