مشاهده نسخه کامل
: فروارد کردن یک پورت به یک آیپی دیگه
ehsan310
16-11-2007, 18:26
سلام من کلا توی لینوکس با آی پی تیبل مشکل دارم نتونستم درست یادش بگیرم
الان من میخوام وقتی ورودی از هر جایی فرستاده شد به پورت 5060 این پورت رو بفرسته روی 172.20.6.17 با پورت 3389 که پورت 3389 پورت ریموت ویندوز هست
میشه لطفا راهنماییم کنید
ببخشید من این تاپیک رو ندیدم
فکر کنم اینطوری می شه امتحان کنید
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --sport 5060 -j DNAT --to 172.20.6.17:3389
ehsan310
30-11-2007, 14:27
ممنون
یه راهنمای جامع در مورد فایروال سراغ داری ؟ که همه مسائلش رو گفته باشه
ببین در مورد فایروال به نظر من و با مطالعاتی که داشتم ۲ موضوع در اینجا وجود داره
۱- کار با iptables که چیز سختی نیست و با کمی مطالعه و تمرین سریع می شه از همه چیزش سر در آورد
۲- تنظیمات یک فایروال به نظر من مطالعه و علم بالایی می خواد و چیز قطعی نیست
در مورد موضوع اول که مطلب و مقاله و اسکریپتهای زیادی وجود داره
موضوع دوم رو من خودم دارم روش کار می کنم ، مثلا الان دارم کتاب firewall complate رو می خونم (البته اگر وقت اجازه بده)
ehsan310
30-11-2007, 23:57
100% همینطوری هست که میگی چون فایروالم چیزی نیست که آدم مثل باقی چیزا همش باهاش در ارتباط باشه و درگیر باشه که یاد بگیره سریع به خاطر همین آدم تا نیاز پیدا نکنه طرفش نمیره
یه موضوع دیگه ای هم که هست در شرایط مختلف کاربرد فایروال فرق می کنه این خودش باعث سختیش هست و الا دستوراتش رو آدم با چند بار تمرین میتونه حفظ کنه
100%
یه موضوع دیگه ای هم که هست در شرایط مختلف کاربرد فایروال فرق می کنه این خودش باعث سختیش هست و الا دستوراتش رو آدم با چند بار تمرین میتونه حفظ کنه
البته فقط دستور نیست شما اگه به سمت ادیت یکسری فایلها در لینوکس برید با علم کامل بر دستورات بعد از کامپایل می بینید 1000 تا ارور داده، پیچیدگیهایی هست بعضا که مربوط می شه به الگوریتم و حتی با علم کامل بر دستورات هیچ تضمینی برای موفقیت نیست پی بردن به الگوریتم طراحی هست که وقت بر هست اگر نه به قول شما 4تا دستور رو آدم می تونه در طی یک هفته کامل یاد بگیره.
شما حتی برای کار بروی یک player ساده ممکن هست به یک مشکلی بخورید که 1ماه وقتتون رو بگیره.
و نهایتا احسان جان مقاله ی زیر رو می تونید مقاله ای کوتاه ولی بسیار کاربردی فرض کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsan310
03-12-2007, 18:14
100 در صد همین طور هست که میگی و اون مسيله این که ذکر کردی برای سطح خیلی بالا و پیشرفته فایروال هست که بخوایم تا به اون حد روش کار کنیم
در مورد مقاله هم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.