مشاهده نسخه کامل
: PCI-EXPRESS 16x @ 4x
linkinkurd
16-11-2007, 16:01
سلام دوستان.
من با برنامه GPU-Z گرافیکم که 7300GS هستش رو تست زدم. نوشته PCI-Ex 16x @ 4x
منظور از این چیه ؟ آیا مشکل مادر بورد هستش ؟ یعنی اگه مادر بورد رو عوض کنم میشه از گرافیکم کارایی بالاتری ببینم ؟ در ضمن مادر بردم ASROCK هستش و هرجا که اسمشو میارم واسه خریدنش سرزنش میشم...:41:
همچنین اگه بخوام گرافیکی با رم DDR3 بخرم باید مادر بورد و رمم DDR3 پشتیبانی کنه ؟؟؟؟
samdeath
16-11-2007, 20:04
یعنی از 16X قابل استفاده از 4X استفاده میکنه
توی setup برو توی یکی از گزینه ها 4X رو به 16X تبدیل کن. اگر چه احتمالا همون پهنای 4X هم برای کارت 7300GS کافیه.
درباره سوال دومت هم احتیاجی به مادربرد با قابلیت ساپورت DDR3 نیست
linkinkurd
16-11-2007, 21:33
یعنی از 16X قابل استفاده از 4X استفاده میکنه
توی setup برو توی یکی از گزینه ها 4X رو به 16X تبدیل کن. اگر چه احتمالا همون پهنای 4X هم برای کارت 7300GS کافیه.
درباره سوال دومت هم احتیاجی به مادربرد با قابلیت ساپورت DDR3 نیست
اگر منظورتون از setup همون تنظامات بایوس هنگام روشن شدن سیستم هستش رفتم اونجا چنین چیزی ندیدم !
مدل مادر بوردم ASROCK : P4Dual-915GL هستش. آیا ممکنه این مادربورد فقط تا 4x ساپورت کنه ؟
GHALEHNOEY
17-11-2007, 09:57
منظور ازx,8x,16xرو در کارت های گرافیک چیه
سلام دوستان.
همچنین اگه بخوام گرافیکی با رم DDR3 بخرم باید مادر بورد و رمم DDR3 پشتیبانی کنه ؟؟؟؟
عليك سلام
دوست من رم سيستم هيچ ربطي به رم كارت گرافيكي نداره يعني اينكه اگه مادربوردت DDRمعمولي ساپورت كنه شما ميتوني يه گرافيك DDR4استفاده كني.:10:
رامین قاسمی
21-11-2007, 00:29
سلام و احترام خدمت اساتید
اگر ممکنه راجع انواع ( بیب) یا ( بوق ) های سیستم در مرحله post و بالا آمدن سیستم
توضیح بدهید.
البته به تجربه دیده ام که تک ( بیب) نشان سلامت سیستم و (بیب) ممتد نشانه خرابی RAM
میباشد .
متشکرم .
samdeath
21-11-2007, 12:34
انتهای دفترچه مادربرد علت و نوع خطا برای همه نوع بوق گفته
اگر ممکنه راجع انواع ( بیب) یا ( بوق ) های سیستم در مرحله post و بالا آمدن سیستم
توضیح بدهید.
البته به تجربه دیده ام که تک ( بیب) نشان سلامت سیستم و (بیب) ممتد نشانه خرابی RAM
میباشد .
متشکرم .
دوست من به بخش مقالات فروم مراجعه كن.
توضیح بدهید.
میباشد .
متشکرم .
بهترين راهنما انتهاي دفترچه مادربورد ورق هاي آخر...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.