ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل در مورد BluePrint

TT-Graphic
16-11-2007, 11:45
سلام بچه ها ...

اومدم اوروز برای اولین بار از روی یه بلو پرینت کار کنم که به یه مشکلی بر خوردم .

مشکلم اینه که با توجه به اینکه رزولوشن تصویرم پایین نیست ( 375*864) توی ویو پرت کیفیت تصویرم فوق العاده پایینه . خیر سرمون خواستم یه بارم که شده یه ماشین از رو بلوپرینت بسازم که بخاطر این مشکل فعلا دست کشیدم .

لطفا راهنماییم کنید .

آیا گزینه ای چیزی رو باید فعال کنم که کیفیت نمایشم بالا بره !!
آیا رزولوشنم پایینه !!

پیشاپیش ممنون ...

hrgh2
16-11-2007, 12:11
TT-Graphic جان اگه از مکس استفاده میکنی باید از منوی customize و preferences را انتخاب کنی بعد از تب viewports به قسمت configure driver بری و bacground texture size و download texture size را به 1024 ببری.
حالا بلوپرینتها با کیفیت بیشتری نمایش داده می شوند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TT-Graphic
16-11-2007, 15:37
دستت درد نکنه . واقعا ممنونم

TT-Graphic
16-11-2007, 15:49
آقا امتحانش کردم . یه ذره ای بهتر شد . ولی درست نشد هنوز افتضاحه . هیچ دیتیلی روش دیده نمیشه !!!

hrgh2
16-11-2007, 16:01
فکر کنم بهتر به فتوشاپ ببریش و سایز عکست را بزگ کنی اگر هم باز کارت نشد از گوگل یک بلوپرینت دیگه بگیر که سایزش بزرگتر باشه
موفق باشی

hadi665
22-11-2007, 11:50
منم فکر میکنم بلو پرینتت مشکل داره
تو فتوشاپ یه شاپن بهش بده بعد یکمی هم dpi رو بالا ببر تا کیفیت و جزئیات بهتر شه

RezaTayebiJ
22-11-2007, 15:23
تو فتوشاپ می شه dpi عکس رو برد بالا اما هم عکس بلار می شه و کیفیتش خیلی کم تغییر می کنه... یه پلاگین بنام Genuine Fractals هست که واقعا عالیه ... با استفاده از این پلاگین می تونی تصاویر رو تا ۴ برابر کیفیت تصویرشون رو بالا ببری. واقعا عالی و بدردبخوره.

لینک تورنتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

animator_blred
22-11-2007, 18:49
دوست عزیز من فکر میکنم شما کارت گرافیکی خوبی ندارید اما این مورد هم صادق نبود نوع گرافیک برنامه رو عوض کنید شاید جواب بگیرید.منظورم ااز(DirectX به Openglهستش)

Mehdi_44
22-11-2007, 19:55
دوست عزیز من فکر میکنم شما کارت گرافیکی خوبی ندارید اما این مورد هم صادق نبود نوع گرافیک برنامه رو عوض کنید شاید جواب بگیرید.منظورم ااز(DirectX به Openglهستش)

با سلام بنده هم با این مشکل روبرو بودم ولی از آن گذشتم
چون بنده کارت گرافیکی بالایی ندارم به احتمال زیاد راهنمایی دوستمان درست هست و این مورد منطقی تر بنظر میرسد

ممنون