ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاثیر فضای اضافه درایو ویندوز بر سرعت سیستم

emadfx
15-11-2007, 12:50
آیا فضای اضافه درایو ویندوز بر سرعت سیستم تاثیر دارد ؟

Mohammad_4688
15-11-2007, 15:44
با سلام

به نظر من تاثير داره به دليل اينكه اگه حجم در اين درايو زياد باشه سيستم مقداري كند خواهد شد

البته به سيستم هم مربوط مي شه اگه سيستمت قدرتمند باشه شايد اين كندي حس نشه

darvish1900
15-11-2007, 18:22
از این که هارد رو ارتقا دادی مشکل نیست. اما اگر به درایو ویندوز یک فضای زیادی دادی و زود به زود دفرگ نکنی. باعث کندی سیستمت میشه. اینجوری که شما میگویید. 50 گیگ دادی. خوب حالا بعد از مدتی وقتی یک برنامه رو اجرا میکنی. یک فایل این برنامه تو گیگ اول یکی ش تو گیگ 50 خوب هد هارد برای پیدا کردن این فایل باید کمی بگرده و خود این باعث کندی سیستم میشه.پس بهتر 15 گیگ بیشتر به درایو ویندوزت ندی. تا دفرگ کردنش هم آسون تر باشه

emadfx
15-11-2007, 19:18
بله دوست عزیز تاثیر داره شدیم تاثیر داره . کم کم داریو ویندوز شما باید 3 گیگ خالی باشه وگرنه سرعتتون پایین می آید
نه دوست عزیز منظور من کمبود فضا نیست .
من از نظر هارد مشکلی ندارم .

الان درایو ویندوز من 50 گیگ هست و میخوام بدونم که آیا این زیادی فضا علت کندی سیستممه یا مشکل از جای دیگس؟؟

چون از وقتی که هاردم رو ارتقا دادم به 200 احساس کندی میکنم.

----
ممنون

darvish1900
15-11-2007, 19:40
نه دوست عزیز منظور من کمبود فضا نیست .
من از نظر هارد مشکلی ندارم .

الان درایو ویندوز من 50 گیگ هست و میخوام بدونم که آیا این زیادی فضا علت کندی سیستممه یا مشکل از جای دیگس؟؟

چون از وقتی که هاردم رو ارتقا دادم به 200 احساس کندی میکنم.

----
ممنون

جواب رو تصحیح کردم

DrXoX
15-11-2007, 23:37
سلام

بله مي تونه مشكل از فضاي زياد درايو ويندوز باشه چون 50 گيگ خيلي زياده براي درايو ويندوز بهتره اين مقدار رو به 15 تا 20 گيگ قرار بدين و

بهتره هميشه 2 تا 3 گيگ از درايو ويندوز خالي باشه در ضمن ممكنه از اشكالات سيستم هم باشه كه باعث كند شدن ويندوز شده باشن

مثلا وقتي برنامه رو نصب مي كنيد يا فايلي رو كپي مي كنيد در يك جاي هار قرار مي گيره و وقتي اونو پاك مي كنيد جاش خالي مي مونه و

بعد از مدتي اي جاهاي خالي باعث به هم ريختگي و كم شدن سرعت سيستم ميشه بهتره براي درايو ويندوز يك Defrag انجام بدين

و همين طور اگر رم بالاي 512 داري بهتره حافظه مجازي رو غير فعال كني چون وقتي حافظه مجازي فعاله از قسمتي از هارد به عنوان حافظه

كمكي براي Ram استفاده ميشه براي غير فعال كردنش هم به مسيز زير برويد Control panel / System/ Advanced و در قسمت

Performance‌ روي Settings كليك كنيد در پنجره بعدي به تب Advanced‌برويد و در قسمت Virtual memory روي دكمه Change كليك كنيد

در پنحره بعدي درايو هايي كه از داراي حافظه مجازي هستند رو انتخاب و گزينه No paging file رو انتخاب كن و روي دكمه Set كليك كن ، بعد

يك بار سيستم رو ريست كن تا تغييرات انجام بشه

موفق باشيد

fdaliry
17-11-2007, 22:57
هاردها دارای بافر هستند که رو سرعت سیستم تاثیرداره
اگه ی هارد بالا داریم باید بافرشم بالا باشه
بافرها 2و8و16 هستند
اگه هارد بالا داشته باشیم و بافرش پایین باشه سرعت میاد پایین
درضمن سیستم حافظه مجازی روی هارد داره که باید بهینه تنظیم بشه تا سرعت بره بالا