مشاهده نسخه کامل
: مودم D-link Dsl2540t
دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد مودم D-link Dsl2540t بپرسم . این مدل مودم خوب است ؟و ایا با اینترنتهای تهران سازگار است ؟و نحوه استفاده از 4 پرت لنش رو هم اگه دوستان میدونند راهنمایی کنند . تشکر
سلام من 2640t دارم هم مودم هم اکسس پوینت دو ماه که استفاده کردم عالی بود چونکه با psp و wwi آنلاین میشدم با pc هم اینترنت با یکی از همون 4 تا پورت لنش 3 تا دیگشم میشه به 3 تا کامپیوتر دیگه وصل کرد
الانم چونکه adsl منطقه ما قطع شده میفروشمش تا مرداد 87 هم گارانتی داره بسیار تمیز با یه اسپلیتر هم روش اگر میخواهید بخرید من هستم
رفيق ميرفتي انجمن سخت افزار بهتر جواب مي گرفتي ها!
Tornado2800
16-11-2007, 11:05
توصیه :
در مورد شبکه توصیه می کنم یا از دلینک یا از Senao که بهتر جواب داده ! استفاده کنید
من خودم 2640 دارم اما موقعی که می خواستم بگیرم در مورد 2540 هم تحقیق کردم. جفتش خوبه و فقط تفاوتشون توی wireles بودن 2640 هست.
توصیه :
در مورد شبکه توصیه می کنم یا از دلینک یا از Senao که بهتر جواب داده ! استفاده کنید
منظور شما از این که این بهتر است چی این مدل هم که من گفتم کردم دیلینک است .
Tornado2800
16-11-2007, 18:04
بله درسته
خودم شخصا ! تجهیزات SENAO قویتر هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ozzy red
18-11-2007, 00:12
من دوتا کامپیوتر و یک laptop بهش وصل کردم و خوب جواب میده. 24 ساعته هم روشنم و دانلود می کنم.
سلام...دوستان من هم 2540 دارم....2تا pc وصل بهش....خیلی خوبه...فقط مودم من زیرو روش گرمه...میخواستم ببینم این مدل اینجوریه؟؟بقیه مارک ها که دیدم اینجور نبودن..
سلام...دوستان من هم 2540 دارم....2تا pc وصل بهش....خیلی خوبه...فقط مودم من زیرو روش گرمه...میخواستم ببینم این مدل اینجوریه؟؟بقیه مارک ها که دیدم اینجور نبودن..
دوست عزیز من هم این مدل رو دارم و گرم هم میشه ولی اگه از گارانتی ایزی گرفته باشی 3 سال گارانتی داره البته خود دستگاه و گارانتی شامل اداپتور دستگاه نمیشه. من مشکلی که دارم اینه که نمیتوانمبرای هر دستگاه یه کانکشن بسازم که هر وقت که هر کست خواست خودش وارد اینترنت بشه . اگه دوستان میتوانند راهنمایی کنند که من بتوانم برای هر دستگاه کانکشن بسازم
محصولات تي پي لينك هم خوب هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.