PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : n82 رسما معرفی شد

corey
14-11-2007, 14:35
بالاخره n82 رسما معرفی شد امکاناتش خارق العادست ولی قیافش به نظر من چندان تعریفی نداره نظر شما چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Doctor.Freeman
14-11-2007, 15:41
خیلی خزه .
مثه کفگیره - ببخشید × ملاغه

Doctor.Freeman
14-11-2007, 15:43
اشتب شد . Sorry

aslanaslan
14-11-2007, 15:49
مثه کفگیره
راست میگه...ولی باید از نزدیک دید...p1 تو عکس ها مثل ماشین حساب بود ولی تو دست یکی دیدم خیلی خوش تیپ بود...شاید اینم اون طوری بشه.

Capcom
14-11-2007, 15:51
خيلي هم زيباست....
من كه ميخواستم n95 8gb رو بگيرم وايميسم اينو ميگيرم...
نوكيا اينو باسه كريسمس داده بيرون..

Capcom
14-11-2007, 15:59
دقت كنيد كه موشن سنسر هم داره...gps هم داره ...
فلش زنون هم داره...
اين يكي رو بايد افرين گفت به نوكيا
راستي اندازه اش هم مثله n73 هست فقط پهناش كمتره...
من ميخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااام

Capcom
14-11-2007, 16:08
راستي از حالا هم موجوده با قيمت 660$
كاملترين گوشي موجود...
ميطلبيم رقيب!

Koorosh Nokia
14-11-2007, 19:49
با سلام.
من كه ميگم اصلا در مورد گوشي هاي نوكيا نميشه پيش بيني كرد منظورم اينه كه من خودم قصد خريد Nokia N95 8GB را داشتم و پيش خودم ميگفتم ديگه اين گوشي آخرين مدل روز هست با آخرين امكانات موجود ولي هنوز مدتي از معرفيش نگذشته بود مدل جديدتري اومد و بازم معلوم نيست كه نوكيا از Nokia N82 جديدتر چي تا كريسمس بزنه بخاطر همين هم در مورد خريد گوشيهاي نوكيا اصلا نبايد به فكر اين باشي كه مثلا داري جديدترين مدلو ميخري و حالا حالا ها هم گوشيت آخرين مدل روز هستش به نظر من بايد در مورد گوشي هاي نوكيا بايد واقعا از يه مدل خوشت بياد و با بيتوجهي به ساير مسائل بري همون مدلو بگيري و باهاش حال كني.:8:

Capcom
14-11-2007, 20:33
با سلام.
من كه ميگم اصلا در مورد گوشي هاي نوكيا نميشه پيش بيني كرد منظورم اينه كه من خودم قصد خريد Nokia N95 8GB را داشتم و پيش خودم ميگفتم ديگه اين گوشي آخرين مدل روز هست با آخرين امكانات موجود ولي هنوز مدتي از معرفيش نگذشته بود مدل جديدتري اومد و بازم معلوم نيست كه نوكيا از Nokia N82 جديدتر چي تا كريسمس بزنه بخاطر همين هم در مورد خريد گوشيهاي نوكيا اصلا نبايد به فكر اين باشي كه مثلا داري جديدترين مدلو ميخري و حالا حالا ها هم گوشيت آخرين مدل روز هستش به نظر من بايد در مورد گوشي هاي نوكيا بايد واقعا از يه مدل خوشت بياد و با بيتوجهي به ساير مسائل بري همون مدلو بگيري و باهاش حال كني

بله تقريبا باهات موافقم..
ولي خوده نوكيا گفته اينو باسه كريسمس داده بيرون...پس تا كريسمس گوشي شاخ تري نمياد مطمينا

sarmast65_ata
14-11-2007, 21:55
یه بررسی کامل تر از این گوشی

حافظه داخلی این گوشی 100 مگابایت هستش که در مقایسه با n95 یه 60 تایی کم تر هستش ولی در کل 100 مگابایت حافظه داخلی خوبی هستش. کارت حافظه این گوشی از نوع microSD هستش.گفته شده کارت حافظه همراه این گوشی 2 گیگابایت هستش.
اندازه صفحه گوشی 2.4 اینچ هستش که بازم در مقایسه با n95 یه 2 اینچی و در مقایسه با n95 8gig یه 4 اینچی کم تره که فکر میکنم در رابطه با این موضوع بازی رو به ان 95 واگذار میکنه.
دوربین این گوشی 5 مگاپیکسل همراه با اتوفوکوس و فلاش زنون که این موی تونه واقعآ در نوع خودش جالب باشه و خیلی خیلی خوب باشه واسه این گوشی در ضمن باید بگم که لنز دوربین این گوشی از نوع کارل زایس هستش.فیلم برداری این گوشی 30 فرم در ثانیه هستش که با فرمت MPEG4 فایل ها ذخیره می شود.
همراه این گوشی یک رابط تلویزیون هم موجود می باشد که می تونید فایل های ذخیره ایی روی گوشی رو در صفحه تلویزیون هم مشاهده کنید.
این گوشی تمام قابلیت های دیتا از جمله gps رو پشتیبانی میکنه فقط اینفرارد نداره که بودو نبودش هیچ فرقی نداره.
سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 هستش.این گوشی فقط در یک رنگ اونم نقره ایی وارد بازار خواهد شد.
در رابطه با باتری این گوشی هم باید گفت 4.5 ساعت صحبت و 225 ساعت در حالت استندبای رو می تونید در این گوشی داشته باشید.
قیمت این گوشی با کارت حافظه همراه 450 یورو اعلام شده و قبل از کریسمس هم این گوشی در بازار هستش.
در رابطه با طرح ظاهری این گوشی حرفی ندارم ولی قابلیت های این گوشی اونقدر بالاست که میگم نوکیا در سال 2007 بیشترین انرژی خودش رو گذاشت و به نظر من موفق ترین شرکت توی امسال نوکیا بود اینقدر گوشی تولید کرد که برای هر سلیقه ایی می توان یک نوع گوشی خوب پیدا کرد.

aslanaslan
16-11-2007, 07:27
بازم در مقایسه با n95 یه 2 اینچی و در مقایسه با n95 8gig یه 4 اینچی کم تره
این طور نیست. 0.2 و 0.4 اینچ هست.

asfa
16-11-2007, 10:32
این جوری تو عکس معلومه فکر کنم اسپیکرهای این گوشی هر دو سمت راست هستن یعنی اگه تو دستت باشه یکیش میخوره به کف دستت و صداش خفه میشه .البته اگه فقط همین دو تا داشته باشه ...

asfa
16-11-2007, 10:37
راستی قیافش اونقدرام بد نیستاااا ...