مشاهده نسخه کامل
: حرفه ای ها! مشکل در Ajax برای دریافت مقدایر UTF-8
سلام
من هنگامی که با ajax در php می خواهم یک سری داده از mysql بگیرم که فارسی و utf-8 هستند و در صفحه نمایش بدم encoding خراب می شه و حروف رو utf-8 نشون نمی ده. چه کار کنم؟
در صورتی که مثلا کل صفحه ی وب فارسی هستش و فقط اون قسمتی که با ajax بر می گرده encoding نمیشه...
my friend
14-11-2007, 15:21
من هر وقت با این مشکل روبرو میشم ، انکدینگ رو از سمت سرور تغییر میدم ، مشکلم حل میشه...
برای تغییر انکودینگ در سمت سرور ، اگه از آپاچی استفاده میکنی ، تو فایل htaccess. مقدار زیر رو قرار بده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این فایل رو نداری بگو برات آپلود کنم.
ولی یک مساله این که من فعلا دارم اسکریپت رو روی لوکال تست می کنم، با لوکال چه کار کنم!؟
my friend
14-11-2007, 18:32
نرم افزار های xampp, wamp, easy php و اینجور شبیه ساز ها از آپاچی استفاده میکنن...میتونید اون یه خط کدی که دادم رو تو یه htaccess. بنویسید و تو شاخه www یا htdocs کپی کنید تا دیگه نیاز به تغییر انکدینگ برای تمامی صفحات بصورت دستی نباشه!
(این فایل در هر شاخه ای ذخیره بشه ، فقط روی اون شاخه و زیر شاخه هاش تاثیر میزاره و اگه تو htdocs ذخیره بشه ، روی تمامی زیر شاخه ها عمل میکنه!)
متاسفانه من از هیچ کدام از مواردی که گفتید استفاده نمی کنم. از نرم افزاری که استفاده می کنم این قابلیت را ندارد. احتمالا مجبورم فقط به خاطر همین پروژه از نرم افزار های دیگری که نام بردید استفاده کنم.
my friend
15-11-2007, 14:14
نه دوست عزیز،
یه روش دیگه هم هست که میتونیدفایل رو بصورت utf-8 سیو کنید...
راه دیگه اش هم اینه که در تمامی فایل ها که مربوط به کار کردن بصورت ای جکس هست (فایل اصلی که صفحه رو نشون میده ، فایلی که اطلاعات رو بصورت ای جکس میفرسته و فکر کنم فایل های js) از تابع header استفاده کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط باید حواستون باشه که این تابع باید قبل از ارسال هرگونه اطلاعات به مرورگر استفاده بشه. (دقیقا مثل توابع کوکی و سشن و...)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.