ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اخبار جدید کارتهای گرافیک

صفحه ها : 1 2 3 [4]

amd>intel
18-10-2010, 14:15
Sapphire Radeon HD 5830 Game Edition
كارت گرافيك شركت سافاير كه بر اساس سري 5830 ساخته شده است . اين كارت نسخه Game Edition ميباشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هسته و پردازشگر گرافيكي اين كارت روي فركانس 800 مگاهرتز كار ميكند و داراي سيستم خنك كننده خوبي ميباشد . داراي 1 گيگابايت حافظه گرافيكي GDDR5 ميباشد . كه روي فركانس 4000 مگاهرتز كار ميكند .
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

toorajjj
18-10-2010, 17:39
Dirt2,1920x1200,8xAA 16xAF,Ultra DX11
Platform i7 920 6GB DDR3
1120=HD6870, 960=HD6850
تعداد شیدر 6870=1120

millad1388
19-10-2010, 04:17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amd>intel
23-10-2010, 10:22
ASUS Radeon HD 6870 CrossFire

نتايج تست دو كارت گرافيك اسوس hd 6870 در حالت كراس فاير

لینک شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shamy
23-10-2010, 17:33
درود دوستان.
امروز یه چیز جالب دیدم.
قیمت 6850 و 6870 به ترتیب 180$ و 240 $ درحالیکه قیمت 5850 و 5870 به ترتیب 260 $ و 360 $ بود.

amd>intel
24-10-2010, 16:49
Sapphire HD 6850
نگاهي به كارت Sapphire HD 6850

كارت سافاير در مقايسه با گيگابايت

OVERCLOCKING

millad1388
25-10-2010, 07:46
یکمی تصاویر بالا عجیبه!!!چرا پهنای باند رم مدل SAPPHIRE شده 128 بیتی؟!؟!؟!؟!؟!در حالی که مدل گیگابایت همون 256 بیتی مونده!!!

alireza1411
25-10-2010, 18:18
یکمی تصاویر بالا عجیبه!!!چرا پهنای باند رم مدل SAPPHIRE شده 128 بیتی؟!؟!؟!؟!؟!در حالی که مدل گیگابایت همون 256 بیتی مونده!!!

آره تازه مقدار حافظه رو زده صفر مگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:

Airwolf
25-10-2010, 21:54
شات پائین مال ورژن 0.4.6 CPU-Z هست که احتمالا نتونسته مشخصات رو صحیح نمایش بده که تو ورژن 0.4.7 فیکس شده (تصویر بالایی) :20:

Fusi0n
29-10-2010, 13:16
دوستان بلاخره مشخص شدGTX 580 برای 20 نوامبر میاد و به نظر شواهد موجود به یقیق همون معماری fremi
512 کور نیست و 480 کور قیمت به 499$ تعیین شده چیپ هم همون GF110

alireza1411
29-10-2010, 15:55
[SIZE="3"][B][B][SIZE="3"]کارت گرافیک با چیپ 6870 از شرکت HIS :

عملکردش در کرایسیس:

سروصدای کم در بی باری:

و در بار کامل:

علاقه مندان اورکلاکینگ بدون افزایش ولتاژ به راحتی تا 75 مگاهرتز از دیفالت هسته بالاتر رفتن :

و بهبود کارایی:

حالا دمای کارت با این اورکلاک چند شده ؟؟؟؟

و در نهایت نتیجه گیری کلی:

نکات مثبت:

[LEFT]
Nice performance increase in this price segment
Great price/performance
Good overclocking potential
Improvement in performance per Watt
Low power consumption
Native full-size HDMI output
GDDR5 memory
HDMI 1.4 & DisplayPort 1.2 support
EyeFinity support - up to 6 displays with one card
Support for DirectX 11

و نکات منفی:

Noisy cooler
High Blu-ray power consumption
Lack of 3-way and 4-way CrossFire support
CCC Overdrive limits might be too low
DirectX 11 relevance very limited at this time
No support for CUDA / PhysX

B.3.S.T
29-10-2010, 17:37
سلام
کارت گرافیک من خروجی hdmi داره...می خواستم بدونم این خروجی چه کارایی داره واسه من؟البته خودم حدس میزنم با کابل hdmi to dvi به مانیتور متصل میشه و کیفیت پردازش تصویرم بهتر میشه ولی باز هم دقیق مطمئن نیستم(لطفآ راهنمایی کنید) مرسی

alireza1411
29-10-2010, 20:23
سلام
کارت گرافیک من خروجی hdmi داره...می خواستم بدونم این خروجی چه کارایی داره واسه من؟البته خودم حدس میزنم با کابل hdmi to dvi به مانیتور متصل میشه و کیفیت پردازش تصویرم بهتر میشه ولی باز هم دقیق مطمئن نیستم(لطفآ راهنمایی کنید) مرسی

اگه مانیتوری فول اچ دی باشه و با کابل HDMI از کارت گرافیکت یا هر وسیله ی دیگه ای بهش خروجی بدی کیفیت تصویر نسبت به کابل دی وی آی بیشتره. در واقع HDMIتوانایی ارسال سیگنال به صورت غیر فشرده رو به وسیله ای مثل مانیتور فول اپ دی داره که به همین علت کیفیت تصاویر بالاتر هست. البته نه این که فکر کنی معجزه میکنه .... بالاتر هستش یعنی مثلا شارپ تره و جزئیات مقداری بهتر دیده میشه.

اگه مانیتورت فول نباشه ناچارا باید با تبدیل تصاویر رو به مانیتور بفرستی ....:41:

:11::11::11::11:

راستی در مورد کابل اچ دی ام آی و مسائل مربوطه تاپیک های کاملی وجود داره که سرچ کنی پیدا میکنی.

B.3.S.T
29-10-2010, 21:12
ممنون از راهنماییتون...مانیتور 2233 سامسونگ هست(فکر کنم hd باشه تا full hd)!به نظر شما ارزش داره این کابلو جایگزین کنم؟

alireza1411
29-10-2010, 22:06
ممنون از راهنماییتون...مانیتور 2233 سامسونگ هست(فکر کنم hd باشه تا full hd)!به نظر شما ارزش داره این کابلو جایگزین کنم؟

فکر کنم این بیخوداش 4 5 تومن باشه. کابل های خوب هم 12 13 تومنه. ولی این ارزونا هم جواب میده. اگه مانیتورت بهش این کابله میخوره بگیری بد نیست. می ارزه ولی اگه نمیخوره که هیچی ...:11:

amd>intel
30-10-2010, 12:07
Sapphire AMD RADEON HD 6870
كارت گرافيك قدرتمند شركت سافاير بر اساس چيپ HD 6870

مشخصات
1.7 Billion Transistors

• 1120 Stream Processors

• 255mm2

• 14 SIMD Engines

• 56 Texture units

• 128 Z/Stencil ROPs

• 32 Color ROPs

• Max Board Power 151W

• Idle Power 19W

• 1GB GDDR5

• Dual 6-pin power

• 2x DVI, 2x Mini-DisplayPort, HDMI

• 900MHz Core Clock speed

• 1.05GB/second memory clock speed

• 134.4GB/second memory bandwidth

• Updated Tessellation unit

• 2TeraFLOPS computing power

• 28.8 Gigapixels/second pixel rate

• 50.4Gigatexels/second texture rate

• Dual Rasterizers

• 256-bit GDDR5 memory interface

• Morphological Anti-Aliasing

• UVD3

• APPP

• Blu-ray 3D

• Eyefinity

• HDMI 1.4a

• DisplayPort 1.2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

Airwolf
30-10-2010, 14:51
این مانیتور ورودی DVI نداره

amd>intel
08-11-2010, 15:21
GeForce GTX 580 Cooling Solution Detailed to Public

طرح نهائي كولينگ geforce gtx 580 آماده عرضه شد :

jack426
09-11-2010, 02:13
بعضی از مشخصات :

EVGA' s Geforce GTX 580

core clock 772mhz
memory clock 4008mhz
1.5GB GDDR5
cuda core 512
bandwidth 192.4 GB/sec

در مورد اندازه هم نوشته بزرگ هست به احتمال زیاد یه غول که تو تست 3Dmark Vantage که گرفتن 30% قویتر از gtx 480 بوده
تاریخ عرضه سه شنبه 9 نوامبر یا چهارشنبه
قیمت 499 دلار که گفته از برندهای مختلف از 519 دلار تا 545 دلار هست

erno69
09-11-2010, 18:18

هیچ کس از این که بشنود، انویدیا قصد ارائه نسل بعدی پردازنده های گرافیکی را دارد؛ شکّه نخواهد شد. اگر انویدیا بگوید که این نسل سریع تر از هر چیزی است که تا کنون وجود داشته؛ عده ای حدس می زنند که کارت گرافیک های این نسل، یکی از جالب ترین و کم صدا ترین محصولات این کمپانی خواهند بود. اما با تمام این احوال؛ باز هم کسی تعجب نخواهد کرد. چون این تغییر و تحول ها دیگر عادی شده اند.

با اولین سری از شایعاتی که در باره نسل بعدی کارت های گرافیکی شرکت انویدیا به گوش رسید؛ خیلی از افراد تقریبا مطمئن شدند که کارت گرافیکی بعدی GeForce GTX 580 نام می گیرد. اگر چه این شایعه فعلا رد یا تایید نشده است اما خبر هایی از کارت جدید به گوش می رسد.

انویدیا اول از همه یک سیستم خنک کننده جدید را معرفی کرده است. در سیستم جدید از آب هم استفاده شده.( البته طبیعتا در این سیستم از فن نیز استفاده می شود ) به این صورت که: آب در لوله ای مسی که درون کیس کارت گرافیک قرار دارد؛ به گردش در می آید و بعد از آن با گردش به دور هیت سینک، آب گرم شده و هیت سینک خنک می شود و به این ترتیب این سیستم به دور کردن بیشتر گرما از هیت سینک و البته پردازنده گرافیکی، کمک می کند. وقتی آب خنک شد دوباره به هیت سینک باز می گردد و این فرایند تکرار می شود. با توجه به ادعای انویدیا، نتیجه این گونه خواهد بود که: صدای این نسل از فن ها، 7 دسی بل کم تر از صدای فن GTX 480 خواهد بود. همچنین طبیعی است که دما هم پایین تر باشد.

در کنار این معرفی، تام پیترسن از انویدیا؛ یک دمو از Call Of Duty : Black Ops نشان داد که توسط کارت قدرتمند بعدی این شرکت پردازش می شد. این دمو همچنین، اولین نمایش عمومی از "گیم پلی" این بازی بود. امیدوار کننده تر این که انویدیا وعده داده که اولین نمایش عمومی از کارت بعدیش را هم به زودی برگزار کند. پس ما هم منتظر معرفی این کارت ها می مانیم.

شما چه حدس هایی در باره نسل بعدی کارت های انویدیا می زنید؟ نظر خود را با ما در میان بگزارید.

masoodiyeh
10-11-2010, 13:45
کارت گرافیک 420 جیفورس بهتره یا 5730 ati یا 5650 ati با دلیل بگید ممنون میشم

samira_googleOne
10-11-2010, 15:48
تغییر و تحولات کارت های گرافیکی یکی از موضوعات داغ و هیجان انگیز دنیای فناوری است. در راس این رقابت دو شرکت Nvidia و AMD قرار دارند که دائمنا در حال تولید کارت های قوی تر و پیشی گرفتن از دیگری هستند که در نهایت به نفع مصرف کننده تمام می شود. با توجه به برتری AMD در کارت های گرافیک DirectX 11 برای مدت طولانی، حالا Nvidia سعی دارد بازار را با شعار "سریعترین DX11 GPU روی زمین" جلب خود کند.

ادامه مطلب+عكس و منبع:

ramin_j2007
13-11-2010, 16:06
کارتهای گرافیک 6850 و 6870 وارد ایران شدند.
من خودم یدونه خریدم.در کل عالیه.ویندوز سون امتیاز 7.7 بهش داد.ولی نمیدونم چرا صدای فنش خیلی زیاده.از وقتی درایورش نصب میشه فن با حداکثر سرعتش شروع به چرخیدن میکنه.من تا حالا کارت گرافیک فن دار استفاده نکردم.مگه فن های گرافیک سیستم کنترل دور خودکار ندارن ؟میترسم اگه ینطوری کار کنه زود خراب بشه.

mehdi_47
14-11-2010, 01:30
من خودم یدونه خریدم.در کل عالیه.ویندوز سون امتیاز 7.7 بهش داد.ولی نمیدونم چرا صدای فنش خیلی زیاده.از وقتی درایورش نصب میشه فن با حداکثر سرعتش شروع به چرخیدن میکنه.من تا حالا کارت گرافیک فن دار استفاده نکردم.مگه فن های گرافیک سیستم کنترل دور خودکار ندارن ؟میترسم اگه ینطوری کار کنه زود خراب بشه.

مبارک باشه.چند گرفتی دوست عزیز؟

ramin_j2007
14-11-2010, 02:10
مبارک باشه.چند گرفتی دوست عزیز؟
ممنون
با گارانتی سازگار 280 تومن گرفتم.

Airwolf
14-11-2010, 23:28
6870 اومده تو ایران؟ به این زودی؟ :18: کدوم برند؟ 6870 رو گرفتی 280؟ :18:

offlineinternet
15-11-2010, 14:44
امکان نداره 6870 اومده باشه اونم با قیمت ۲۸۰

HWT
15-11-2010, 14:52
امکان نداره 6870 اومده باشه اونم با قیمت ۲۸۰
با برند Xfx هم اکنون با قیمت 335 هزار تومن وجه رایج مملکت! داره در بعضی جاها به فروش میره: )

vavi
16-11-2010, 11:21

ایشون ramin cybran هستند میشناسمشون فکر میکنم شایعه باشه

ramincybran
17-11-2010, 04:29
ایشون ramin cybran هستند میشناسمشون فکر میکنم شایعه باشه

هر رامینی ramincybran نیست دوست عزیز:27:

لطفا به کاربرانه اینجا مثله اون دو فرومی که بنتون کردن تهمت و افتراغ نزنید.احتمالا با این رویه از اینجا هم بن خواهید شد.

EXTREME
17-11-2010, 11:10
این قیمیتی که گفتی احتمالا مال 6850 هست

saeed774
17-11-2010, 12:00

در نرم افزار Catalyst Control Center و در تنظیمات مربوط به ATI Overdive میتونی سرعت فن رو کنترل کنی .

you_love_sky1
17-11-2010, 12:26
سلام.می خواهم کارت گرافیکم را عوض کنم.بهترین کارت گرافیک چیه؟
مشخصات سیستم هست:processore:amd athlon tm 64 x2 dual core 5000+ 259--مادربورد: msi k9n neo v3 --رم:3گیگ...ایا گرافیک invidia geforce gtx285sl خوبه؟قیمت؟

EXTREME
17-11-2010, 16:29
سلام.می خواهم کارت گرافیکم را عوض کنم.بهترین کارت گرافیک چیه؟
مشخصات سیستم هست:processore:amd athlon tm 64 x2 dual core 5000+ 259--مادربورد: msi k9n neo v3 --رم:3گیگ...ایا گرافیک invidia geforce gtx285sl خوبه؟قیمت؟

برای این گرافیک سی پی یو و پاور بهتری باید داشته باشین

omidbooter
17-11-2010, 21:47
سلام.

گرافیکی که گفتید gtx285 بسیار عالی هست و قیمت هم بالای 500 هست البته برند مختلف فرق داره.
ولی یکم دیگه بزارید روش 295 رو بگیرید بعد خدایی کنید با گرافیکتون

samira_googleOne
24-11-2010, 14:43
ما شنيده ايم كه Nvidia تصميم دارد يك كارت گرافيك Dual GF110GPU توليد كند. هدف از توليد اين كارت گرافيك دو هسته اي، بالا بردن عملكرد كلي كارت هاي گرافيك اين برند، در برابر رقيبان است.

تصويري كه از اين گرافيك مشاهده مي كنيد، تنها يك نمونه اوليه از اين كارت گرافيك است و ممكن است بعد از توليد انبوه اين كارت، لزوما به اين شكل نباشد.
اين كارت گرافيك داراي 3GB حافظه بوده و يك اتصال SLI-Connector دارد. این کارت گرافیک از دو کانکتور برق 8 پین تغذیه می کند. همچنين سه پورت DVI كه قابليت پخش تصوير سه بعدي را ساپورت مي كنند نيز در اين مدل وجود دارد.
اطلاعات بيشتر همچون قيمت و تاريخ ورود اين مدل به بازار، هنوز اعلام نشده است. بنابراين به محض اطلاع از اين موارد ، آن را در مقاله جديدي درج خواهيم كرد.
منبع و ادامه مطلب

hamed_a182
04-12-2010, 10:41
ati 5670 بهتره یا geforce 450؟

Mehran-King
06-12-2010, 16:52
به نظر من ATI زیاد خوب نیست بچسب به NVIDIA GEFORCE

salar_khan
06-12-2010, 19:05
ati 5670 بهتره یا geforce 450؟
450 با 5750 مقایسه می شه و از 5670 قوی تره

SASANcie
12-12-2010, 12:51
شرکت گیگابایت، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مادربرد و کارت گرافیک و دیگر قطعات رایانه در دنیا، با استفاده از تراشه گرافیکی GTX 580 شرکت Nvidia، قدرتمندترین کارت گرافیک دنیا را تولید کرد.

این کارت نسبت به نسل قبلی خود، یعنی GTX 480 چندین برتری دارد که می‌توان به توان بالاتر، دمای پایین‌تر، صدای کمتر و تعداد هسته‌های CUDA بیشتر اشاره کرد. مدت زیادی از معرفی کارت‌های سری 400 نگذشته بود که Nvidia به این فکر افتاد که سری 500 را معرفی کند و اشکالات به وجود آمده در نسل قبل را برطرف کند.

البته تا کنون فقط یک محصول Hi-End از سری 500، یعنی همین GTX 580، تولید و روانه بازار شده است و قرار نیست تا چند وقت آینده تراشه‌های دیگری از این سری عرضه شود. کارتی که شرکت گیگابایت با استفاده از این تراشه قدرتمند تولید کرده است GV-N580D5-15I-B نام دارد و از فناوری DirectX 11 پشتیبانی می‌کند و مجهز به 1536 مگابایت حافظه GDDR5 با رابط 384 بیتی است.

این کارت گرافیکی توانایی فوق العاده‌ای در پردازش تصاویر سه بعدی دارد و استانداردهای جدیدی را در این زمینه معرفی کرده است. گیگابایت مثل همیشه جزو اولین شرکت‌هایی است که محصولی را مبتنی بر تراشه‌های جدید تولید و روانه بازار کرده است.

این محصول در حال حاضر قدرتمندترین کارت گرافیکی دنیا به شمار می‌رود و هسته آن قدرت پردازش گرافیکی بی‌نظیری را دارد و برای اجرای جدیدترین بازی‌های رایانه‌ای بر روی بالاترین کیفیت ممکن کاملا مناسب است.

Angel Of Darkness
14-12-2010, 12:12
سلام در کارخونه ati تخته شده و amd سهامشو خریده ؟
آخه من رفتم درایو جدید کارت گرافیکمو دانلود کردم دیدم کلا شده amd
تو قسمت تسکبارمم دیگه آرم قرمز ati نیست و شده amd ????

]چه اتفاقی افتاده ؟

EXTREME
14-12-2010, 20:01

]چه اتفاقی افتاده ؟
هیچی فقط amd رادئون رو خریده و لوگوی ati برداشته شده و شده amd radeon

Erfan.
14-12-2010, 20:29

]چه اتفاقی افتاده ؟

مدت هاست AMD ATI رو خریده بود ولی این اواخر کلا اسم ATI رو برداشت و فقط AMD هست ...

amd>intel
18-12-2010, 08:50
Sapphire Radeon HD 6850 Toxic
كارت گرافيك سافاير 6850 از سري toxic

براي ديدن بنچماركها به لينك زير مراجعه كنيد
لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Advanced Ali-001
18-12-2010, 10:05
سلام.
این6980چیشد:19:
مشخصاتش به بیرون درز کرده درم مارو که درآورد هرچی گشتم پیداش نکردم....
ممنون میشم پاسخگو باشید.

SASANcie
20-12-2010, 19:46
گیگابایت قدرتمندترین تراشه گرافیکی دنیا را به بازار ایران آورد. شرکت گیگابایت، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مادربرد و کارت گرافیک و دیگر قطعات رایانه در دنیا، با استفاده از تراشه گرافیکی GTX ۵۸۰ شرکت Nvidia، قدرتمندترین کارت گرافیک دنیا را تولید کرد.
این کارت نسبت به نسل قبلی خود، یعنی GTX ۴۸۰ چندین برتری دارد که می‌توان به توان بالاتر، دمای پایین‌تر، صدای کمتر و تعداد هسته‌های CUDA بیشتر اشاره کرد.
مدت زیادی از معرفی کارت های سری ۴۰۰ نگذشته بود که Nvidia به این فکر افتاد که سری ۵۰۰ را معرفی کند و اشکالات به وجود آمده در نسل قبل را برطرف کند. البته تا کنون فقط یک محصول Hi-End از سری ۵۰۰، یعنی همین GTX ۵۸۰، تولید و روانه بازار شده است و قرار نیست تا چند وقت آینده تراشه های دیگری از این سری عرضه شود.
کارتی که شرکت گیگابایت با استفاده از این تراشه قدرتمند تولید کرده است GV-N۵۸۰D۵-۱۵I-B نام دارد و از فناوری DirectX ۱۱ پشتیبانی می‌کند و مجهز به ۱۵۳۶ مگابایت حافظه GDDR۵ با رابط ۳۸۴ بیتی است.
این کارت گرافیکی توانایی فوق‌العاده‌ای در پردازش تصاویر سه بعدی دارد و استانداردهای جدیدی را در این زمینه معرفی کرده است. گیگابایت مثل همیشه جزو اولین شرکت‌هایی است که محصولی را مبتنی بر تراشه‌های جدید تولید و روانه بازار کرده است.
این محصول در حال حاضر قدرتمندترین کارت گرافیکی دنیا به شمار می‌رود و هسته آن قدرت پردازش گرافیکی بی‌نظیری را دارد و برای اجرای جدیدترین بازی‌های رایانه‌ای بر روی بالاترین کیفیت ممکن کاملا مناسب است.

Mehran-King
23-12-2010, 21:11
میگم یه زمانی این بازی های رایانه ای هم میان تو اینجور گرافیک ها ؟! یعنی باید برای انجام یک بازی چنین سیستم بالایی داشته باشیم :worried::jealous: ... درست اینجا به این نتیجه میرسم که برای پول در آوردن باید یه کاری بکنن ...:santa:

amd>intel
01-01-2011, 10:36
قابلیت آنلاک شدن کارت گرافیک سافایر Radeon HD 6950 به ۶۹۷۰
با توجه به اینکه این دو کارت از سری تراشه های طراحی شده Cayman استفاده می نمایند سایت TechPowerUp طی یک بررسی توانست خصوصیات فنی Cayman XT (the 6970) را بر روی Cayman Pro (the 6950) آشکار سازدمطلب قابل توجه این است که هر دو پردازنده گرافیکی در اصل یکی است و AMD تنها باتغییرات نرم افزاری در بایوس مدلی سبکتر و نسخه ایی ارزان تر را ارایه کرده است

همانطور که مشاهده می نمایید پس از اعمال تغییرات و پروگرام کردن بایوسAMD با بایوس جدید ویرایش شده هیچ فرقی در نتایج بدست آمده مشاهده نمی شود.

شرکت AMD با قرار دادن تنظیمات ویژه ایی در بایوس تعدادی از قسمت های سایه زن را قفل کرده است ، که با استفاده از بایوس ویرایش شده که توسط TECHPOWERUP ارایه شده است و افزایش مقدار ولتاژ دقیقا همان کارکرد پردازنده گرافیکی ۶۹۷۰ بدست خواهد امد. همچنین بایستی در تنظیمات مر بوط به توان مصرف در بخش Catalyst Control Centerتغییراتی را اعمال نمود چون ۶۹۵۰ توان مصرفی حدود ۲۲۵دارد در صورتیکه در ۶۹۵۰ انلاک شده این مقدار به ۲۰۲ وات کاهش داده است که می بایست در قسمت کنترل PowerTune این مورد اعمال شود.برای درفت فایل و راهنمای کار به آدرس زیر مراجعه نمایید.

Erfan.
01-01-2011, 11:45
قابلیت آنلاک شدن کارت گرافیک سافایر Radeon HD 6950 به ۶۹۷۰
با توجه به اینکه این دو کارت از سری تراشه های طراحی شده Cayman استفاده می نمایند سایت TechPowerUp طی یک بررسی توانست خصوصیات فنی Cayman XT (the 6970) را بر روی Cayman Pro (the 6950) آشکار سازدمطلب قابل توجه این است که هر دو پردازنده گرافیکی در اصل یکی است و AMD تنها باتغییرات نرم افزاری در بایوس مدلی سبکتر و نسخه ایی ارزان تر را ارایه کرده است

همانطور که مشاهده می نمایید پس از اعمال تغییرات و پروگرام کردن بایوسAMD با بایوس جدید ویرایش شده هیچ فرقی در نتایج بدست آمده مشاهده نمی شود.

شرکت AMD با قرار دادن تنظیمات ویژه ایی در بایوس تعدادی از قسمت های سایه زن را قفل کرده است ، که با استفاده از بایوس ویرایش شده که توسط TECHPOWERUP ارایه شده است و افزایش مقدار ولتاژ دقیقا همان کارکرد پردازنده گرافیکی ۶۹۷۰ بدست خواهد امد. همچنین بایستی در تنظیمات مر بوط به توان مصرف در بخش Catalyst Control Centerتغییراتی را اعمال نمود چون ۶۹۵۰ توان مصرفی حدود ۲۲۵دارد در صورتیکه در ۶۹۵۰ انلاک شده این مقدار به ۲۰۲ وات کاهش داده است که می بایست در قسمت کنترل PowerTune این مورد اعمال شود.برای درفت فایل و راهنمای کار به آدرس زیر مراجعه نمایید.

فقط یه چیزی که نظرم رو جلب کرده اینه که 6970 1 6 پین و 1 8 پین برای پاور میخوره 6950 2 تا 6 پین :13:

yasser akte
04-01-2011, 23:49
اینا هیچ 6990 کی میاد؟

mah330xhx
05-01-2011, 14:43
نکته قابل توجه در مورد جی تی ایکس 580 اینه که دیگه مثل مدلهای قدیمی از قبیل 480 و... از لوله های دفع حرارت در خنک کردنش استفاده نشده و از طریق محفظه تبخیر با جریان همرفتی ، حرارت رو دفع میکنه که البته این روش جدید بسیار کارآمدتر از لوله های رسانای گرماست و در کل مشکل داغ کردن کارت در این مدل تقریبا وجود نداره.

alireza1411
15-01-2011, 23:49
انویدیا در خواب است و شاید هم در کف EVGA مانده ...:31::11::11: این هیولایی میشه واسه خودش ها ... یکی جلوش رو بگیره. فکر کنم 6990 هم بیاد حداقل یه 40 50 درصد ضعیف تر از این باشه ...:41::41::41: طرفدار AMD بیدم مخصوصا اون پردازنده های 8 هسته ای بولدوزر ولی این بار فکر کنم ضربه کاریه ...:41::41:

نه خیر ... 6990 دقیقا 3072 استریم پراسزور داره با 4 گیگ رم. یعنی میشه گفت دو تا 6970 رو کردن تو یه کارت !!! پس با این حساب از این 5 تا 10 درصد هم بهتر میشه نه ؟

EVGA با نمایش سریع‌ترین کارت گرافیک ۲ هسته‌ای جهان در CES غوغا کرد

masoodregister
16-01-2011, 22:43
تا ببینیم چی میشه!!!!!!

ramincybran
26-01-2011, 12:36
درود

کارت 560 هم عرضه شد و کمی از 6950 2gb در مجموع بازی ها(بدونه احتسابه hawx 2) ضعیف تر و در dx11 برتر از 6950 2gb هست

.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از 6950 1gb هم در مجموع بازی ها 1% ضعیفتر اما بدونه احتسابه hawx 2 و با احتساب این بازی حدوده 8% در رزولوشنه 1920*1080 و 4x aa از 6950 1gb قویتره(و البته گذاشتن extreme tesselation در unigine باز هم نتیجه تست هارو بیشتر به نفع nvidia تموم میکرد و اختلاف رو از این هم بیشتر)

خوب تسته بالا بدونه احتسابه hawx 2 هست.

و همچنین طبق عادت hardware canucks برایه تست unigine ورژن 2 رو تست گرفته که تسلیشن normal هست(شیطونی بعضی از وبسایت هاست دیگه)

در نهایت از این کارت به عنوان قهرمانه زمانه طبق گفته یکی از وبسیات ها نام برده شده ودر dx11 حتی از 6950 2gb هم برتره(این برایه اینده نگرانی بود که چشم هایه amd fan boy شون رو بستن و اگر nvidia دوست هستن که باید جشن بگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در نهایت

The NVIDIA GeForce GTX 560 Ti is a great video card that destroys AMD's Radeon HD 6800 series, but AMD came out with a Radeon HD 6950 variant with 1GB of memory to head them off! It's a GPU war folks!

(این یعنی خریده سری 6800 نوعی دیوانگی محسوب میشه مگر پایین اوردن محسوس قیمت که باز هم برتری هایه خاص انویدیا مثله عملکرده خیلی بهتر در تسلیشن و دارابودن قیزیکس اونو برتر میکنه)

موفق باشید.

ramincybran
26-01-2011, 12:45
پاک شود لطفا

BZ7
26-01-2011, 13:37
درود

کارت 560 هم عرضه شد و کمی از 6950 2gb در مجموع بازی ها(بدونه احتسابه hawx 2) ضعیف تر و در dx11 برتر از 6950 2gb هست

.

از 6950 1gb هم در مجموع بازی ها 1% ضعیفتر اما بدونه احتسابه hawx 2 و با احتساب این بازی حدوده 8% در رزولوشنه 1920*1080 و 4x aa از 6950 1gb قویتره(و البته گذاشتن extreme tesselation در unigine باز هم نتیجه تست هارو بیشتر به نفع nvidia تموم میکرد و اختلاف رو از این هم بیشتر)

و همچنین طبق عادت hardware canucks برایه تست unigine ورژن 2 رو تست گرفته که تسلیشن normal هست(شیطونی بعضی از وبسایت هاست دیگه)

در نهایت از این کارت به عنوان قهرمانه زمانه طبق گفته یکی از وبسیات ها نام برده شده ودر dx11 حتی از 6950 2gb هم برتره(این برایه اینده نگرانی بود که چشم هایه amd fan boy شون رو بستن و اگر nvidia دوست هستن که باید جشن بگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در نهایت

The NVIDIA GeForce GTX 560 Ti is a great video card that destroys AMD's Radeon HD 6800 series, but AMD came out with a Radeon HD 6950 variant with 1GB of memory to head them off! It's a GPU war folks!

(این یعنی خریده سری 6800 نوعی دیوانگی محسوب میشه مگر پایین اوردن محسوس قیمت که باز هم برتری هایه خاص انویدیا مثله عملکرده خیلی بهتر در تسلیشن و دارابودن قیزیکس اونو برتر میکنه)

موفق باشید.

برادر عزیز چرا خبر دروغ پخش میکنی ؟ کی میگه GTX 560 از 6950 قویتره ؟
توی هیچ تستی از 6950 قویتر نبوده !
تست های DX11 که dirt2 و BF bad company2 و 3d mark11 بود به هیچ عنوان به پای 6950 نمیرسید بعد شما میگی از 6950 قویتره ؟ توی DX10 و DX9 هم همین جریان بود !
در ضمن قیمت های GTX560 و 6870 تقریبا برابر هستن و قدرت هاشون هم برابر هست و در بعضی بازی ها 6870 بهتر عمل کرده و در بعضی هم 560 !! و خرید سری 6800 هیچ دیوانگی هم نیست
خواهشا خبر های دروغ ننویسین اینقدر ...

ramincybran
26-01-2011, 21:29
برادر عزیز چرا خبر دروغ پخش میکنی ؟ کی میگه GTX 560 از 6950 قویتره ؟
توی هیچ تستی از 6950 قویتر نبوده !
تست های DX11 که dirt2 و BF bad company2 و 3d mark11 بود به هیچ عنوان به پای 6950 نمیرسید بعد شما میگی از 6950 قویتره ؟ توی DX10 و DX9 هم همین جریان بود !
در ضمن قیمت های GTX560 و 6870 تقریبا برابر هستن و قدرت هاشون هم برابر هست و در بعضی بازی ها 6870 بهتر عمل کرده و در بعضی هم 560 !! و خرید سری 6800 هیچ دیوانگی هم نیست
خواهشا خبر های دروغ ننویسین اینقدر ...

من کلا اینجا زیاد کامنت نمیدم شکره خدا همه جمیع فن amd حسته ان:27:

اولا خبر دروغ بستگی به برداشت داره.

که برداشت هم رابطه مستقیمی با درک افراد داره

فردا امتحان پایان ترم دارم اما کم کم سعی میکنم در روز هایه اینده بیشتر خدمت برسم

خوب الان میگی که در هیچ تستی از 6950 قویتر نبوده اره؟ اصلا داغون بوده اره؟؟:31:

خوب من الان برات تست هایی رو میارم که از 6970 که هیچی از 5970 هم قوی تر باشه اونجوری دیگه کرک و پری باقی نمیمونه:27: تا بخواد ادعایی باشه

خوب بریم سره اثبات

iهرچند من تا 1 هفته دیگه نمیتونم بیام چون امتحان دارم

امافعلا این برایه بستنه دهن amd fan ها بد نیست

اول گفتی Battle field bc2 اره؟ تو این تست حتی از 6950 1gb هم ضعیف تره چه برسه به 2gb؟؟؟؟؟؟؟؟:31:

این بازیی بود که خودت گفتی

خوب بنچ مشخصه البته برای amd fan boy ها چشاشون جوره دیگه میبینه

تا اینجا از 6970 هم هرچند در avg ضعیف تر بوده اما به خاطره انومالی کمتر فریم ریت و مینمم فریم بالاتر از 6970 جلو افتاده:46:

بریم سره dirt

اینم که گفتی اصلا درحده 6870 560 چیه(کلا بروبچه هایه اینجا 580 رو در سطح 6850 میبینن 560 که جایه خود داره)

اینا بازیایی بود که خودت گفتی

حالا بزار من بازیایی رو بهت نشون بدم که در dx11 کلا amd رو به خاک خون کشیدن

یعنی جدید ترین بازی هایه dx11

اول lostplanet 2 :

اینم از یک وبسایته دیگه

حالا بریم سراغ جدیدترین باز هایه dx11 یعنی hawx 2

نزدیکه 65% قویتر از 6950

دقت کنین تست هایه بالا درقیاس با 6950 2gb هست

حالا چندتا کانکولوشن در صورت داشتنه کمی سواد:46:

20% average[/B] performance advantage over Radeon HD 6870. And although graphics cards of this class are usually purchased for use in higher resolutions, this is a very good start.]

الان 20% قویتر بودن از 6870 یعنی برابر بودن:27:

GeForce GTX 560 Ti outperforms its primary competitor by 15% on average, and in some cases gets up to 60% faste

بعضی جاها تا 60% قویتر از 6870 هست یعنی انگار داره با 4850 مقایسه میشه:27:

منبع

بریم سراغه بعضی دیگه

the GTX 560 Ti 1GB again performed well, managing superior frame rates to those of the HD 6950 2GB throughout our testing. This may be down to the HD 6950's Caymen GPU

اینم برایه قیاس با 6950 محبوب

منبع

اینم قیاسه تصویری که قبلا گذاشته بودم

در رزولوشنه 1920*1080 فقط و فقط 1% تازه اونم بدونه احتسابه hawx 2 چون اگر اونو میزاشت 8% هم قوی تر میشد که به خاطر گل رویه amd نزاشته

BZ7
26-01-2011, 22:50
برادر عزیزم !! شما فکر کنم یا نمیفهمی ( قصد توهین نیست به معنی دقت کن ) یا نمیخوای بفهمی ! سایت هایی که شما میذاری اصلا شناخته شده نیستن و خیلی از سایت ها جانب داری میکنن !
سایتی که همه خیلی وقته میشناسن و خودش رو ثابت کرده guru3d هست که همه تست هاش واقعا منصفانه و درست هست و خیلی های دیگه این حرف منو تایید میکنن ! اصلا من میام واست تست میارم که 4670 از 6870 قویتره !! زیرشم اسم سایت خودم رو میذارم و میگم طبق فلان شرایط 4670 بهتر عمل میکنه !
بعد شما داری میگی از 5970 با 2 gpu قویتره ؟!به یه چشم پزشک مراجعه بفرمایین !
بنده هم به قول شما فن بوی !! نیستم و کلمه فن بوی هم اصلا اشتباهه فقط از کلمه fan استفاده میشه !
لطفا ادای آدم های pro رو در نیار که واقعا معلومه نیستی !

شما هم اگه حرف من یا guru3d رو قبول نداری حداقل حرف 3dmark 11 رو قبول داشته باش !
یه چیزی هم در مورد تست هایی که شما گذاشتی خیلی جالبه ! توی تست های سایت guru3d کارت 5970 با dirt 2 و 8xaa ، اومده 106 fps داده ! بعد توی تست شما که اصلا AA نداره 99 تا داده ! جالب نیست ؟

ramincybran
26-01-2011, 23:35
برادر عزیزم !! شما فکر کنم یا نمیفهمی ( قصد توهین نیست به معنی دقت کن ) یا نمیخوای بفهمی ! سایت هایی که شما میذاری اصلا شناخته شده نیستن و خیلی از سایت ها جانب داری میکنن !
سایتی که همه خیلی وقته میشناسن و خودش رو ثابت کرده guru3d هست که همه تست هاش واقعا منصفانه و درست هست و خیلی های دیگه این حرف منو تایید میکنن ! اصلا من میام واست تست میارم که 4670 از 6870 قویتره !! زیرشم اسم سایت خودم رو میذارم و میگم طبق فلان شرایط 4670 بهتر عمل میکنه !
بعد شما داری میگی از 5970 با 2 gpu قویتره ؟!به یه چشم پزشک مراجعه بفرمایین !
بنده هم به قول شما فن بوی !! نیستم و کلمه فن بوی هم اصلا اشتباهه فقط از کلمه fan استفاده میشه !
!

که اینطور :39:

پس سایتهایه bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده نیستن و گرگرو باقالی که در حرفه ای ترین فروم سخت افزار فارسی کشور اصلا ادم حسابش نمیکنیم واسه شما شده معتبر:27:

الان برایه شما رفقا اکثرا همین guru 3d و techpowerup قبله هایه عالم هستن باقیه سایت ها باقالی:31:

اتفاقا اکثره سایت هایی که بنده گذاشتم از جمله bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده ترین سایت هایه ریویو هستن و اکثر فروم هایه سخت افزار لینکشون از این وبسایت هاست

این سایت ها بسیار برتر از سایت هایی مثله guru 3d به دلایل واظح زیر

اولا: تمام سایتهایی که بنده لینک کردم فاکتوره مهم min fps رو منظور دارن و دقیقا انومالی فریم ریت رو برتر از avg میدونن که هنوز بینه 90% کاربرا این مهم ترین قاکتوره

دوما:این سایتها د ر تمام رزولوشن ها + جزئیات دقیق تست گیری رو عنوان میکنن نه مثله guru و techpower up که فقط میگن

all setting in game on very high

که میشه گفت lol

همین سایته گورو شما فقط در یک رزولوشن اونم معلوم نیست با چه جزئیات(به طور دقیق) تست گرفته

دامنه تست گیری بازی هاشم که فقط مونده doom 3 و hl 2 رو هم منظور کنه

بازی هایه جدید dx11 اصلا ادم محسوب نمیشن:27:

لطفا ادای آدم های pro رو در نیار که واقعا معلومه نیستی !

شما هم اگه حرف من یا guru3d رو قبول نداری حداقل حرف 3dmark 11 رو قبول داشته باش

ما که ادعایی نداریم اما تجربه ثابت کرده که نرود میخ اهنین درسنگ

من برایه شما کانکلوشن چندین سایت رو گذاشتم بعد اومدی میگی اینا مطرح نیستن (lol)

کلا بحث کردن حتی با سند مدرک در این سایت فایده ای نداره(تقریبا بهم اثبات شده.شما اگه نقله قوله ادیتور هارم بیار اینجا پرفوسورا بیشتر از اون ادیتورا میدونن:)

3dmark هم که فقط یک بنچه

دوستان انشالا وقتی غول اخره 3dmark رو کشتن مارو خبر کنن:27: کی lost planet 2 و hawx 2 بازی میکنه

mohammad2100
27-01-2011, 01:19

پس سایتهایه bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده نیستن و گرگرو باقالی که در حرفه ای ترین فروم سخت افزار فارسی کشور اصلا ادم حسابش نمیکنیم واسه شما شده معتبر:27:

الان برایه شما رفقا اکثرا همین guru 3d و techpowerup قبله هایه عالم هستن باقیه سایت ها باقالی:31:

اتفاقا اکثره سایت هایی که بنده گذاشتم از جمله bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده ترین سایت هایه ریویو هستن و اکثر فروم هایه سخت افزار لینکشون از این وبسایت هاست

اولا: تمام سایتهایی که بنده لینک کردم فاکتوره مهم min fps رو منظور دارن و دقیقا انومالی فریم ریت رو برتر از avg میدونن که هنوز بینه 90% کاربرا این مهم ترین قاکتوره

دوما:این سایتها د ر تمام رزولوشن ها + جزئیات دقیق تست گیری رو عنوان میکنن نه مثله guru و techpower up که فقط میگن

که میشه گفت lol

همین سایته گورو شما فقط در یک رزولوشن اونم معلوم نیست با چه جزئیات(به طور دقیق) تست گرفته

کلا بحث کردن حتی با سند مدرک در این سایت فایده ای نداره(تقریبا بهم اثبات شده.شما اگه نقله قوله ادیتور هارم بیار اینجا پرفوسورا بیشتر از اون ادیتورا میدونن:)

3dmark هم که فقط یک بنچه

دوستان انشالا وقتی غول اخره 3dmark رو کشتن مارو خبر کنن:27: کی lost planet 2 و hawx 2 بازی میکنه
--اولا منو با طرف شما اشتب نگرید من اتفاقی اینجا رو دیدم
به من طرفدار ای ام دی برخورد اخه عزیر اگه اینطوریه حاضرم تا 60 تا بنچ مارک باهات بیام جلو من بر اساس کار خودم و دوستام نظر میدم-- اینو از الان تا اخرش باهات تا کردم -----
اگه اینطوریه

رو چی میگی ؟
توم هارد ور هم یک دونه اینطوری داشت بگردی پیدا میکنی :5:
-------
bit-tech : این سایت توسط کابرا اداره میشه و بیشتر بنچ هاش معتبر نیست چون همه تستر ها مشخص نیستن اما این به معنی بی اعتباری نیست شما برای اثبات اعتبار عکس نزار لینک بزار :13: اونوقت منم میدونم چطوری جواب اون یوزو بدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در این باره نظری ندارم سایتش هم معتبره هم نیمه معتبر اما یکی از بچه ها میگفت کاربراش به شدت از سی پی یو های ای ام دی تعریف میکنن و بجای تعریف از ای تی ای از انودیا تعریف کننن کلا نظری در این باره ندارم
hardwarecanucks.com هم چندوقته در زمینه ریو مطرح شده که درباره اش اطلاعاتی ندارم
شما لینک تست سایت بالا به علاوه legitreview رو بزار تا نظرمو محکم بدم
=====================
در کل ما با منبع
1.
2.guru3d
3.3dmark 11اگه اینو بی اعتبار تر بدونی واقعا یعنی در زمینه قطعات هیچی و فقط بنچ میبینی و خودت اصلا کار نمیکنی:46:
4.techpowerup هم یک خورده منبع
5. تجربه عزیز شما خودت بجای اینکه بنچ ببینی بلند شو برو دوست پیدا کن خودت تست کن من انواع رفیق دارم از هرنوع بخوای یکی عاشق سی پی یو ای ام دی یکی گرافیگ انودیا شما اگه اینقدر بنچ نبینی بشینی کار کنی متوجه تفاوت میشی
من خودم با کراس 5970 و 580 کار کردم میتونم بگم یکی بودن اما وقتی 580 رو میکردی 3 وی اس ال ای برنده میشد اونم طبیعی بود ---روسیستم 980
با کراس 6970 هم کار کردم میشه گفت با 5970 تقریبا تو یک سطح اند لطفا قبل یا بعد از بنچ برو خودتم برو تست کن یا لااقل با یکی دوست شو و تستو ببین:27:
از 5 سال پیش رقابت بین انودیا و ای ام دی شدید شده اما در حقیقت ما همیشه جلو بودیم مگر بعضی اوقات شما مارو باید پروسفور بدونی به همین دلیل
یک سوال اساسی میپرسم چرا اکثر بازاریا میگن ای ام دی برتره و چرا بیشتر گرافیستا ای ام دی دارن؟

Erfan.
27-01-2011, 08:31
دوستان با بنچمارک های گلچین از این سایت اون سایت به نتیجه نمیشه رسید اصلا.

این بنچمارک های Tomshardware (که به نظرم معتبر ترین هست) از این کارت در رزولیشن 1920X1080 در همه ی بازی ها (دقت کنید انتخاب نکردم):

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

نتیجه گیری:

این کارت از 6870 قویتر و از 6950 2gb ضعیتره... و میشه گفت با 6950 1gb رقیبه.

موفق باشید.

BZ7
27-01-2011, 14:35

که میشه گفت lol

3dmark هم که فقط یک بنچه

دیدی میگم نمیخوای بفهمی ؟
کی میگه مثلا guru3d فقط میگه all settings maxed out ? عزیز من این bit tech میگم اومده AA رو هیچی نذاشته بعد 5970 واسش 96 FPS داده اونوقت توی تست guru3d با 8 تا AA اومده 106 تا داده !! اصلا فهمیدی چی گفتم یا بازم واسه خودت داری جک میگی ؟!

اکثر سایت ها جانب داری یه شرکت رو میکنن ! ملاک معتبر بودن واسه من معروف بودن یه سایت نیست ! بی طرف بودنشه که طی 2 3 سالی که اخبار رو دنبال میکنم فقط به guru3d اعتماد دارم و تا حدی tomshardware
3d mark فقط یه بنچه ؟! خواهشا این حرف رو جایی نزن ! چون پر طرفدار ترین و معتبر ترین نرم افزار بنچ مارک گیری دنیاست و خودت هم خوب میدونی بعضی بازی ها با یه برند خاص گرافیک بهتر اجرا میشن !
سایت guru3d هم تمام جزئیات رو مینویسه ! چشم که داری لینکشو باز کن نگاه کن و تست ها رو با مشخصات تست مقایسه کن میفهمی تست های bit tech چرت بوده !

ramincybran
27-01-2011, 18:14
--اولا منو با طرف شما اشتب نگرید من اتفاقی اینجا رو دیدم
به من طرفدار ای ام دی برخورد اخه عزیر اگه اینطوریه حاضرم تا 60 تا بنچ مارک باهات بیام جلو من بر اساس کار خودم و دوستام نظر میدم-- اینو از الان تا اخرش باهات تا کردم -----
اگه اینطوریه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو چی میگی ؟
توم هارد ور هم یک دونه اینطوری داشت بگردی پیدا میکنی :5:
-------
bit-tech : این سایت توسط کابرا اداره میشه و بیشتر بنچ هاش معتبر نیست چون همه تستر ها مشخص نیستن اما این به معنی بی اعتباری نیست شما برای اثبات اعتبار عکس نزار لینک بزار :13: اونوقت منم میدونم چطوری جواب اون یوزو بدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در این باره نظری ندارم سایتش هم معتبره هم نیمه معتبر اما یکی از بچه ها میگفت کاربراش به شدت از سی پی یو های ای ام دی تعریف میکنن و بجای تعریف از ای تی ای از انودیا تعریف کننن کلا نظری در این باره ندارم
hardwarecanucks.com هم چندوقته در زمینه ریو مطرح شده که درباره اش اطلاعاتی ندارم
شما لینک تست سایت بالا به علاوه legitreview رو بزار تا نظرمو محکم بدم
=====================
در کل ما با منبع
1.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.guru3d
3.3dmark 11اگه اینو بی اعتبار تر بدونی واقعا یعنی در زمینه قطعات هیچی و فقط بنچ میبینی و خودت اصلا کار نمیکنی:46:
4.techpowerup هم یک خورده منبع
5. تجربه عزیز شما خودت بجای اینکه بنچ ببینی بلند شو برو دوست پیدا کن خودت تست کن من انواع رفیق دارم از هرنوع بخوای یکی عاشق سی پی یو ای ام دی یکی گرافیگ انودیا شما اگه اینقدر بنچ نبینی بشینی کار کنی متوجه تفاوت میشی
من خودم با کراس 5970 و 580 کار کردم میتونم بگم یکی بودن اما وقتی 580 رو میکردی 3 وی اس ال ای برنده میشد اونم طبیعی بود ---روسیستم 980
با کراس 6970 هم کار کردم میشه گفت با 5970 تقریبا تو یک سطح اند لطفا قبل یا بعد از بنچ برو خودتم برو تست کن یا لااقل با یکی دوست شو و تستو ببین:27:
از 5 سال پیش رقابت بین انودیا و ای ام دی شدید شده اما در حقیقت ما همیشه جلو بودیم مگر بعضی اوقات شما مارو باید پروسفور بدونی به همین دلیل
یک سوال اساسی میپرسم چرا اکثر بازاریا میگن ای ام دی برتره و چرا بیشتر گرافیستا ای ام دی دارن؟

شما که دوست عزیز خط فکری و نوع طرفداریتون از امضاتون مشخصه(تعصب ترسناک و فرسایشی دقیقا به اندازه معادل هایه امون از مصر باستان تا نمونه های فعلی که در منبر ها پیدا میشن)

پرسپولیس سرور استقلاله
استقلال قهرمان میشه اگه جدول برعکس بشه به لطف یزدان و بچه ها نیازی به برسی نداره با اینجور افراد معمولا به نتیجه ای نمیرسیم.

مثلا الان bit-tech توسط کاربران اداره میشه:31:( راستی منبع این حرفتو بدی ممنونت میشم)

بعد ادیتور این سایت جنابه Harry Butler الان بقال سره کوچه اند:27: بیکار بوده دیده جنس فروش نمیکنه رفته یه گریزی زده به چند تا کارتو تست گرفته ( LOL)

ادیتور سایتهایه دوستان جمیع پرفوفر

خوب من اینجا نتایج سایت هایه رفقا رو رد نمیکنم اما 5 سایت معرفی شده از طرف من .. همه از نظر amd fan هایه خسته این سایت قاتی باقالیا محسوب میشن

خوب

دوستان با بنچمارک های گلچین از این سایت اون سایت به نتیجه نمیشه رسید اصلا.

این بنچمارک های Tomshardware (که به نظرم معتبر ترین هست) از این کارت در رزولیشن 1920X1080 در همه ی بازی ها (دقت کنید انتخاب نکردم):

---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

نتیجه گیری:

این کارت از 6870 قویتر و از 6950 2gb ضعیتره... و میشه گفت با 6950 1gb رقیبه.

موفق باشید.

نتیجه گیری مختصر و مفید;)

نه برادر خوشم اومد :31:.مثله اینکه اینجا دوستان منطقی هم یافت میشوند.

راستش من گلچینی نکردم دوست من اول نتیجه گیری کلی رو گذاشتم

یه بابایی گفت در هیچ تستی برتر نبوده منم براش چند تا لینک اوردم تا ...بیخی(فقط و فقط گورو از نظر اون بابا باقیه سایتها .....هستن)

اینم گفته اناند که با گفته شما مطابقه

AMD’s scramble to launch the Radeon HD 6950 1GB has produced a card with similar levels of performance and pricing as the GTX 560 Ti, making it impossible to just blindly recommend the GTX 560 Ti. With sufficient case cooling both the GTX 560 and the Radeon HD 6950 1GB are good cards for the price, and represent a meaningful step up from where we were just 2 weeks agoاما اینجا هم گفته یه کم از 6950 بهتره و خنکتره

The GTX 560 Ti ultimately has the edge: it’s a bit faster and it’s quieter than the 6950, and if that’s all you care about then there’s the answer you seek. But you could grab the 6950 1GB and you’d be doing no worseمنبع

درود

.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در نهایت

موفق باشید.منم نظرم رویه رزولوشنه 1920 با 4XAA با شما یکیه فقط عرض کردم اگر HAWX 2 رو لحاظ میکردن امتیاز به نفع 560 با 8% اختلاف تغییر پیدا میکرد

دیدی میگم نمیخوای بفهمی ؟
کی میگه مثلا guru3d فقط میگه all settings maxed out ? عزیز من این bit tech میگم اومده AA رو هیچی نذاشته بعد 5970 واسش 96 FPS داده اونوقت توی تست guru3d با 8 تا AA اومده 106 تا داده !! اصلا فهمیدی چی گفتم یا بازم واسه خودت داری جک میگی ؟!

:31:

فهیم جان

الان تو خودت فهمیدی چی گفتی انصافا
من برات با مدرک اون موقع حرف زدم.باز حرفه خودتو زدی.الانم که اومدی یه مهملی رو مطرح کردی

کدوم بازی با نتایج شما تفاوت داشته؟؟؟ بیا با باقیا سایتا مقایسه کنیم:27: (این اولین حرف ...)

اما اینجا یک نکته مهم میمونه

پسر عمه 8 ساله من هم میفهمم فریم گیری و نتیجه بنچمارک رویه سیستم هایه مختلف و تحت شرایط بنچمارک گیری متفاوت نتیجه کاملا متفاوت میتونن بدن که چند فریم فاصله دقیقا اونو توجیح میکنه

شما که هنوز نمیفهمی که شرایط تست و سیستم هایه تست گیری باهم متفاوتن از من انتظار داری درون تخته هایه مغز چی جا کنم:39:

جانه من این هارو جایه دیگه ای نگی که سوژست عزیزه دل

اکثر سایت ها جانب داری یه شرکت رو میکنن ! ملاک معتبر بودن واسه من معروف بودن یه سایت نیست ! بی طرف بودنشه که طی 2 3 سالی که اخبار رو دنبال میکنم فقط به guru3d اعتماد دارم و تا حدی tomshardware
3d mark فقط یه بنچه ؟! خواهشا این حرف رو جایی نزن ! چون پر طرفدار ترین و معتبر ترین نرم افزار بنچ مارک گیری دنیاست و خودت هم خوب میدونی بعضی بازی ها با یه برند خاص گرافیک بهتر اجرا میشن !
سایت guru3d هم تمام جزئیات رو مینویسه ! چشم که داری لینکشو باز کن نگاه کن و تست ها رو با مشخصات تست مقایسه کن میفهمی تست های bit tech چرت بوده ! این همون قضیه مرغ یه پاداره است

اقا اصلا خوده همین گورو یعنی اعتبار.یعنی ieee یعنی iso

برادر با تجربه باقیه سایت هایی که اصلی گذاشتم مثله xbit یا hardaware canucks یا legit reviews این ها هم منجمله باقلی ها ان؟

جواب:

معلومه هستن چون همه نتایجشون باسایت محبوب من تفاوت داره:39:

------------------------

فان خوبی بود

خوش باشی

-----------------------------------------------------------

ویرایش کلی:

راستش همین الانم خیلی وقتم گرفته شده.به دلیل داشتن امتحانات ترم اول دانشگاهی و فشردگی اونها جواب کامنت های مهمل رو نمیتونم بدم.پس پاسخ ندادن بنده ذن بر بی ادبی نشه.

موفق باشید

BZ7
27-01-2011, 20:03
تویی که خیلی میفهمی ! بابا ! دلم میخواد الان 2 تا بهت فحش بدم حیف نمیشه ! حرف منو دوباره بخون !!

توی تست dirt 2 شما ! توی رزولوشن 1920 در 1200 ! بدون anti aliasing !! کارت 5970 اومده 99 تا avg داده ! بعد توی تستی که از guru3d گذاشتم توی همین تنظیمات با 8x anti aliasing اومده 106 فریم داده ! میفهمی یا بازم بگم ؟!

از اینجا معلوم میشه که این سایتی که بنچ مارک گیری میکنه بنچ هاش چرت هستن . توی هر شرایطی چطور توی یه رزولوشن با 0AA فریم کمتری از 8AA میده ؟! میفهمی ؟!! یا دوست داری خودت ساز بزنی و خودتم قر بدی !
شمایی که از روی امضای کسی در موردش نظر میدی همون بهتر نظر ندی !

masoodregister
27-01-2011, 20:20
من که َAMD رو ترجیح می دم.

ramincybran
27-01-2011, 21:23
باور کن چون امتحان دارم وقت جواب دادن ندارم اما دلم نیومد بی جواب بزارم برم

تویی که خیلی میفهمی ! بابا ! دلم میخواد الان 2 تا بهت فحش بدم حیف نمیشه ! حرف منو دوباره بخون !!
!

:39:

یعنی دوست دارم اساسی:16:سعی کن همیشه کظم غیض کنی :31:

توی تست dirt 2 شما ! توی رزولوشن 1920 در 1200 ! بدون anti aliasing !! کارت 5970 اومده 99 تا avg داده ! بعد توی تستی که از guru3d گذاشتم توی همین تنظیمات با 8x anti aliasing اومده 106 فریم داده ! میفهمی یا بازم بگم ؟!
خدایه من عزیزه دل مگه تو کامنت بالارو نخوندی بهت گفتم این حرف و نزن ابرو ریزی ریزی میشه هیسیت مارو به بای میدی

من گفتم پسر عمه 8 ساله من میدونه تویه تست گیری 2 چیز مهمه(دقت کن 8 سالشه)

1:شرایط و محیط بنچمارک گیری(مثل ستینگ و مرحله ای که در اون تست میگیره)

2:سیستم تست گیری

خوب پسره گل وقتی تو اینقد نمیفهمی (یعنی متوجه نمیشی ..ب:d) که هرکدوم از اون وبسایت ها تو یه مرحله تست گرفتن که یک دنیا با هم تفاوت دارن انتظار داری چی جوری میخ رو تو سنگ کنم:27:

اول شرایط:

پسره گل شرایط تست گیری سایت guru 3d به شرح زیره:

Image Quality setting:

Baja Iron Route 1
8x Anti-Aliasing
16x Anisotropic Filtering
All settings maxed out

این قسمتشو دقت کن

مرحله ای که سایت گورو تست گرفتهBaja Iron Route 1 اینه که حالا بیایم ببنیم bit - tech کجا تست گرفته

شرایط bit tech:

We drive a lap around the London, Battersea track, with a full eight-car grid, starting at the back. We use the maximum image quality settings in DX11 modeخوب همونطور که میبینی تست bit-tech تویه مرحله اول بازی و دور لندنه که اصلا هیچ ربطی به اون مرحله بایا نداره و خیلی ببخشید دیوار هم اینقدر شعورش میکشه 2 مرحله متفاوت حتما نتیجه متفاوتی هم دارن

هرچند هنوز قسمت 2 مونده

سیستم های تست گیری:

برایه سایت محترم guru 3d :

Mainboard

eVGA X58 Classified

Processor
Core i7 965 Extreme @ 3750 MHz
Graphics Card
GeForce GTX 560 Ti 1024MB (reference)
Memory
6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
Power Supply Unit
1200 Watt
Monitor
Dell 3007WFP - up to 2560x1600
OS related software
Windows 7 RTM 64-bit
DirectX 9/10/11 End User Runtime (latest available)
NVIDIA GeForce series 260 driver <> 266.56

حالا سیستم تست گیری برایه سایته bit - tech :

Intel Core i7-965 processor (3.2GHz: 133MHz x 24)
Asus P6T V2 motherboard (Intel X58 Express with three PCI-Express 2.0 x16 slots)
3x 2GB Corsair TR3X6G1333C9 memory modules (operating in dual channel at DDR3 1,600MHz 9-9-9-24-1T)
Corsair X128 120GB SSD running v1 firmware
Corsair HX1000W PSU
Windows 7 Home Premium x64
Antec Twelve Hundred Chassis

-

حالا انصافا خودت بگو نباید تا صبح از شدت خنده گریه کرد؟:16:

خوب پسره گل وقتی اینجور سوتی میدی مام هیچی نمیگیم دیگه نباید که ادامش بدی(حالا جمع خودیه هیچی بهت نمیگیم اما ابرو ریزی که نکن دیگه)

این دوتا تست تو دوتا مرحله مختلف با دوتا سیستم کاملا متفاوت تست شدن.نبایدم نتیجه یکی داشته باشن.

وقتی اینجور مهملات گفته میشه من دیگه نای پست دادن ندارم(البته از فرط خنده مفرد:39:)

خلاصه از دوستان تقاضا میکن جک نگن(اونم از نوع اسیدیش)

به ادامه بحث تخصصی بپردازن.انصافا یکی از خارج بیاد حرفایه این رفیقمونو بخونه چی درمورده ما فکر میکنه

در هر حال

موفق باشید

من که َAMD رو ترجیح می دم.

تو این فروم نه تنها شما بلکه 98% قریب به اتفاق amd ترجیح میدن چون یه عده اینقد تو مخ ها مثل بعضی برادران مهملات جا کردن که الان برند amd شده محبوب دل بروبکس این فروم

کافیه بری تو فروم مشاوره(انصافا گاهی خندم مگیره... بگذریم)

پس زیاد در این انتخاب تعجب نکنید

یا علی

Erfan.
27-01-2011, 21:43
تو این فروم نه تنها شما بلکه 98% قریب به اتفاق amd ترجیح میدن چون یه عده اینقد تو مخ ها مثل بعضی برادران مهملات جا کردن که الان برند amd شده محبوب دل بروبکس این فروم

دوست عزیز شما کمی به مشاوره ها دقت کنی متوجه میشی تقریبا برای هر کابردی سیستم مناسب پیشنهاد میشه... هم Intel و هم AMD...

دلیل مشکل شما با AMD رو نمیدونم؟؟؟

ramincybran
27-01-2011, 21:58
دوست عزیز شما کمی به مشاوره ها دقت کنی متوجه میشی تقریبا برای هر کابردی سیستم مناسب پیشنهاد میشه... هم Intel و هم AMD...

دلیل مشکل شما با AMD رو نمیدونم؟؟؟

چند تا مشاوره شما رو دیدم دوست عزیز خدایی پشیمون شدم در مورده حرف هایه اون دفعه خودم:)

انصافا جانبه حق رو رعایت کرده بودید.

اما تصدیق کنید قریب 90% بچه هایه همین بلاگ خوشن و دورخودشون از amd تعریف میکنن و حال میکنن.یکی هم که اواتارش در حال ببخشید ادارار کردن رویه انویدیاست:31: و خلاصه هردفعه میام یه فانی داره.

دوست گرامی

خدایی من هیچ مشکلی با amd ندارم و در چند بلاگ دیگه فقط 6950 2gb رو پیشنهاد کردم که به خاطر قابلیت انقلابی انلاکش بهترین انتخاب در هر حالتیه

حتی همین 6950 1gb هم از نظر من برتر از 560 چون بلاخره قابلیت انلاک داره.اما اینجا جدا در حق انویدیا ظلم میشه.طوری عنوان میشه که انگار داره باقلا تولید میکنه:31: .درصورتی که در فروم هایه اروپایی مثله legit یا bit-tech و haedware canucks اکثره کاربرا نظر بدونه چشم داشتی رویه هردو برند دارن.

من شخصا amd رو برندی مشتری مدار دیدم واسه همین اکثر کانفیگ هایه پیشنهادی رفقام در دانشگاه پیشنهاد پردازنده هایه amd و گرافیک هایه این شرکت بوده مثلا 2 سیستم با 5770 خودم بستم برای رفقا)

اما در کل عملکرده انویدیا رو بهتر میدونم چون رویه فاکتور اصلی dx11 که تسلیشن باشه انصافا سرمایه گزاری خوبی کرده بود.الانم داره نونشو میخوره.

البته همه با دیدن کامنت هایه من بلافاصله نتیجه میگیرن که من nvidia fan ام حالا این برداشت اوناست.اما من اگه ببنیم کارتهایه amd پیشتاز شدن یقین بدونید از amd تعریف میکنم.

موفق باشید

Erfan.
27-01-2011, 22:20
چند تا مشاوره شما رو دیدم دوست عزیز خدایی پشیمون شدم در مورده حرف هایه اون دفعه خودم

انصافا جانبه حق رو رعایت کرده بودید.

اون دفعه منم بد جور طرف AMD رو گرفته بودم :11:

اما تصدیق کنید قریب 90% بچه هایه همین بلاگ خوشن و دورخودشون از amd تعریف میکنن و حال میکنن.یکی هم که اواتارش در حال ببخشید ادارار کردن رویه انویدیاست و خلاصه هردفعه میام یه فانی داره.

عموما دوستان با توجه به کاربرد پیشنهاد میدن مثلا به نظر شما برای کسی که 1.000.000 بودجه داره و کارش کانورته Intel پیشنهاد بشه؟!!!
Fanboy ها هم در همه ی فروم ها دیده میشن!

اما در کل عملکرده انویدیا رو بهتر میدونم چون رویه فاکتور اصلی dx11 که تسلیشن باشه انصافا سرمایه گزاری خوبی کرده بود.الانم داره نونشو میخوره.

همین قضیه برای AMD به نظرم سنگین داره تموم میشه :41:

البته به نظرم باید منتظر
1- عنوان های بیشتر که از Tessellation استفاده میکنن
و 2- درایور های AMD
بود و بعد نتیجه گیری قطعی کرد...

اما من اگه ببنیم کارتهایه amd پیشتاز شدن یقین بدونید از amd تعریف میکنم.

فکر کنم با عرضه 6990 این اتفاق بیافته!

موفق باشید.

BZ7
27-01-2011, 23:31
یعنی تو ازت معلومه یه کرم خفنی توی وجودته دوست داری با نفهم بودن و چرت و پرت گفتن هات حرص بقیه رو در بیاری ! عیبی نداره بالاخره همه توی زندگیشون مشکل داشتن و تو هم دوست داری عقده هاتو سر بقیه خالی کنی
بریم سر بحث اصلی !
اینو یه دید بزن :

همون به قول شما جاده ای نزدیک لندن هست ! مقایسه بکن با اولین جاده ای توی dirt2 بازی میکردی ! ( همونی که توی یه کوهستان بود و منطقه خیلی وسیعی داشت ! . نه خدایی ! اون مخت رو به کار بنداز ! چطور ممکنه ! بابا سی پی یو ها یکی هستن و فرق اون 500 مگاهرتز به نظرت چند FPS میشه ؟ به نظر Anti aliasing بیشتر cpu میخواد یا GPU ?
به هیچ عنوان با عقل جور در نمیاد که 2 تا گرافیک توی یه بازی ( حالا هر مرحله میخواد باشی اونی هم که شما گفتی که دیگه خیلی سبک بود ! ) بعد ! گرافیک که یکی هست و پردازنده ها هم یکی با فرق 400 500 مگاهرتز اختلاف ! ( تا خرخره OC شدن )
بعد یکی توی 8xAA میاد 106 fps میده یکی هم بدون AA ( فرض کنیم توی خفن ترین جاده ! ) میاد 99 تا میده !
برو کارت های دیگه رو مقایسه کن میفهمی چی میگم . اون فامیلتون هم که میگی هشت سالشه بگو فعلا بره منچ بازی کنه اینا مال سنش نیست . من طرفدار AMD نیستم . ولی وقتی میبینم چرت میگی نمیتونم بشینم و هیچی نگم !
مشکل من اینجاس که تو حتی گفتی این 560 تو بعضی بازی ها از 5970 بیشتر FPS میده ! بله تو یه سایتی مثل اون خراب شده که چرت پرت مینوسن حتما فردا میگه 9800 GT از 6970 قویتره !
حالا هی بیا بگو هر هر هر و عقده هاتو خالی کن ببینم چی داری بگی
برو دوباره تست های guru3d رو ببین ! حداقل نمیخوای که متهمش کنی به بنچ مارک دروغ ؟ همشون توی یک مپ تست گرفته شده با یه سیستم ! پس چرا با 8xAA کارت جناب عالی به پای 6950 نرسیده ؟!
خودت میدونی چرت میگی فقط با مسخره بازی میخوای رو اعصاب بقیه را بری ... !

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

اینم واسه شمایی که ادعا داری فقط ! تمام این کارت ها روی یک سیستم تست شدن ! همین 3d mark 11 کافیه که نشون بده قدرت هر کارت چقدره
بحث رو هم تموم کنین چون ادامه دادنش به بی راهه کشیده میشه . با اینکه ثابت کنیم کدوم کارت از کدوم بهتره هیچی به منو شما نمیرسه ! بحث سر قدرت کارت بود که توسط معتبر ترین برنامه دنیا مشخص شد . بیخیال شین اینو لطفا :40:

BZ7
28-01-2011, 00:44
و این لینک هم از فرومی که 4 تا مثل من و شما دارن نظر میدن ( گفتم نظر بقیه رو هم ببینی ! )

alireza1411
29-01-2011, 01:53
ای بابا. چه تاپیکی شده. ما که از اینجا باید کوچ کنیم برویم پی کار خود.

ببنید سایتهای مختلف میان با تنظیمات مختلف و با اجرای بخش های مختلف بازی تست میذارند. سایت نامعتبر نداریم. تست غلط هم نداریم. اینها دیگه بچه که نیستند آخه !!

فقط چیزی که باعث دعوای دوستان شده اینه که طرفدارای NVIDIA به تستهایی تکیه میکنند که TMU خوب جواب میده مثلا استار کرفت و لاست پلنت 2 ، یا کدهای باید با شیدرهای پیچیده Complex اجرا بشه مثلا بازی مترو در رزولوشن پایین ،و طرفدارای ATI یا AMD هم به تعداد بالای SIMD تکیه میکنند که میتونه دستورات ساده رو با شیدرهای Simple به راحتی اجرا کنه مثلا بازی کرایسیس در رزولوشن فوق العاده بالا.

شما تو یه بازی خاص اگر فیلتر بافت رو بزاری رو 16x مثلا میبینی 560 10 درصد از 6950 هم قویتر شد ولی تو همون تست اگر فیلتر بافت AF رو بزارید 2 یا 4 (کاری که من همیشه در کنار تنظیم MipMap میکنم) متوجه میشی که 6950 10 درصد سریعتر از GTX 560 میشه. مثلا تو سیویلایزیشن با اون همه بافت یه کارتی که TMU کم داره بد بخت میشه. حالا شما هی بزن تو سر AMD. یا مثلا فارکرای رو ورداشتی با رزولوشن 4 مگ اجرا کردی یعد 16x آنتی الیاس دادی و AF هم صفر !!! بعد هی میگی چرا انویدیا داغونه ؟؟؟؟

شیدرهای پیچیده یا مثلا عمل پیچیده ی تسلا تو انویدیا بهتر جواب میده چون واحد های شیدر پیچیده ی اون بهتره ولی وقتی به دستورات ساده ی API دایرکت ایکس یا OpenGL میرسیم قطعا تعداد بالای شیدر در ای تی آی و مخصوصا واحدهای سایه زن ساده به کمک میان و سرعت رو بالا میبرند.

اصلا تو این صفحه خودتون دقت کنید:

مسخره بازی هم در نیارید که این سایتش کیه !!! کیه !!!! کییییییییهههههههههه!!! رزولوشن بالا به نفع ای تی آی هست. و روزولوشن پایین به نفع انویدیا. شیدرهای سنگین به نفع انویدیا هستش و برعکس. مثلا شیدر سنگین مثل چی ؟
مثل همین دو عکس زیر:
تعداد پیکسل 25 درصد زیاد شده و 4 ایکس هم آنتی الیاسینگ داره با شیدر صورت میگیره ولی فریم ریت 6950 تکون نخورده. اما 560 افت شدیدی نشون داده. پس میبینید در جاهای خاص و تست های خاص برتری واقعا فرق میکنه.

به نظر من 560 با 150 مگ توان اورکلاک از 6950 10 درصد 40 مگ توان اور کردن بهتره.
تو رزولوشن 1.6 مگاپیکسل حدود 5 تا 10 درصد باید بهتر باشه و تو رزولوشن 4 مگ هم 10 تا 20 درصد ضعیفتره. امکان CUDA هم برای تبدیل فایل که تو 560 هست به نظر من و سایتهایی که بررسی کردند عالی بوده و از ای ام دی بهتره.

البته اصلا مهم نیست چون هر کی حرفه ای باشه میدونه که کیفیت تبدیل اینها در مقایسه با x264 خوب نیست و نباید استفاده کرد. در واقع من اگر انویدیا داشته باشم تیک CUDA رو تو کانرتورها برمیدارم.

3D vision انویدیا مثل Eyefinity ای ام دی خوب جا افتاده و هر دوش چیزای خوبی هست و البته کاربردش زیاد نیست چون توان کارت های موجود در حدی نیست که بخوایم به راحتی از این امکانات استفاده کنیم. خنک کاری 560 هم مثل 580 و 570 خوب طراحی شده و بهتر از 6950 هست البته 6990 هم یک سیستم جدید داره که باید کاراییش رو تو تست ها دید. فعلا ندیدم ولی ببینم باید تو سایت بزارم حتما.

خب آقا یک چیزی .... این جا کمی جوش خفنه. من هی چی گفتم الان و به مذاق طرفداران خوش نیامده به بزرگی خود ببخشید.

بیاید و بی خیال جنگ و جدل بشید و تستها رو لینک بدید ملت خودشون برن بخونند. توضیحاتی که میدید شبیه نتیجه گیری هست و این کار اصلا درست نیست. بزارین مردم میرن میخونن .... البته اگه نیاز باشه که سیستم بخرند.
:11::11::11:

alireza1411
29-01-2011, 07:12
تکراری شد .. ببخشید

BZ7
29-01-2011, 16:24
برادر شما اینو میگی ! ولی هیچ وقت یه آدم عاقل نمیتونه باور کنه که توی یه بازی کارت GTX460 از 5970 بیشتر فریم بده ! ببخشید که تست هاتون یکم زیادی جالب هستن !

بعد به این فکر کردی چرا توی این تست 5970 توی تست دوم که رزولوشن و AA بیشتری داره فریم بیشتر داده ؟! ( اصلا با عقل جور در میاد ؟ )
بنچ مارک واقعی میخوای ؟ بیا :

این فقط نمونه هست نگی دروغ میگه خودت برو توی گوگل سرچ کن : gtx 460 benchmark
2 روز دیگه نیای بگی این پسره رفت یه تستی رو آورد که به نفع AMD باشه !
توی تست ها هم بدون AA هست هم با AA .

اینم تست های واقعی civilisation 5 که شما میگی شیدر هاش سنگین هستن ! :

حالا الان میای میگی سیستم های تست اینا فرق میکنه ! عزیزم بالاخره هر تست سیستم خودشو داره و تمام آمار های هر تست توسط یه سیستم انجام میشن ! خودت که میدونی ؟ خیلی راحت دروغ بودن این بنچ مارک شما معلوم میشه

BZ7
29-01-2011, 16:48
من نفهمیدم شما چرا اینقدر دوست دارین بنچ مارک های دروغ بذارین؟ قبول دارم که طرفدار AMD هستم ولی الکی دفاع نمیکنم !
چند بار گفتم بازم میگم بنچ مارک هر کی رو قبول ندارین حداقل بنچ مارک های 3dmark و 3dmark vantage رو قبول داشته باشین

alireza1411
29-01-2011, 23:20
برادر شما اینو میگی ! ولی هیچ وقت یه آدم عاقل نمیتونه باور کنه که توی یه بازی کارت GTX460 از 5970 بیشتر فریم بده ! ببخشید که تست هاتون یکم زیادی جالب هستن !

بعد به این فکر کردی چرا توی این تست 5970 توی تست دوم که رزولوشن و AA بیشتری داره فریم بیشتر داده ؟! ( اصلا با عقل جور در میاد ؟ )
بنچ مارک واقعی میخوای ؟ بیا :

این فقط نمونه هست نگی دروغ میگه خودت برو توی گوگل سرچ کن : gtx 460 benchmark
2 روز دیگه نیای بگی این پسره رفت یه تستی رو آورد که به نفع AMD باشه !
توی تست ها هم بدون AA هست هم با AA .

اینم تست های واقعی civilisation 5 که شما میگی شیدر هاش سنگین هستن ! :

حالا الان میای میگی سیستم های تست اینا فرق میکنه ! عزیزم بالاخره هر تست سیستم خودشو داره و تمام آمار های هر تست توسط یه سیستم انجام میشن ! خودت که میدونی ؟ خیلی راحت دروغ بودن این بنچ مارک شما معلوم میشه

دوست من من یکی رو نگیر بزن. من زده خدایی هستم. !!! از نکته سنجی شما تشکر میکنم.

این که میگین بله غیر منطقیه و عجیب به نظر میاد! ببینید این تست در دو زمان مختلف و با دو نسخه ی مختلف درایور 10.10e , 11.1Hotfix صورت گرفته و همچین مسالی طبیعی هست تا حدی.

در واقع منظور من رو متوجه نشدید. من گفتم تو رزولوشن پایین که نیاز داریم دستورات پیچیده ی شیدر مثل سایه و دود و اینا محاسبه بشه ، شیدر کامپلکس بیشتر استفاده میشه و در نتیجه بخوام عدد بگم، هر 384 شیدر 560 استفاده میشه ولی ای تی آی مشکل پیدا میکنه چون از هر 5 شیدر یکیش شیدر کامپلکس هست و مثلا 6950 که فکر کنم 1400 تایی شیدر داشت تنها 280 شیدر در مقابل انویدیا رو میکنه و واسه همین کم میاره. البته اون ساده ها کلی کار میکنن باز هم وگرنه کلاک 800 مگاهرتز برای 280 شیدر(مثال دارم میگم دقیقش رو الان یادم نیست) در مقابل کلاک بالای 1.2 گیگاهرتز برای 384 شیدر مشخصه که خیلی ضعیف تره.

مزیت این شیدر ساده ها تو رزولوشن بالا باعث شده که ای تی آی جایی برای انویدیا باقی نذاره.

این مساله که شما میگی هم مثل ایرادی هست که به دوستان گرفتید. شما تو یه نمودار فقط کارتها ور مقایسه کن و برو بعدی. دو تا نمودار که همزمان نباشه و شرایط یکی نباشه بنده عمرا قبول نمیکنم.

هر سیستم و هر بازی یک بخش باتل نک Bottle Neck داره. مثلا همین تمدنها پردازنده ی متوسط به بالا میخواد و مافیا حتما پردازنده باید توپ باشه. تو مثلا Dragon Age این درخت ها و سایه و دودها رو ببینی و دقت کنی متوجه میشی پیکسل شیدرهای نسخه 2 و 3 بیشتر استفاده شده ولی مترو رو که اجرا کنی میبینی از نسخه ی 4 هم کلی استفاده کردند. حالا بسته ببه کارت گرافیک و نسخه ی درایور همه نتایج میتونه تغییر کنه.
همین نسخه ی 11.1 درایور ای تی آی تونست سرعت اجرای Call Of Duty Black Ops رو با برخی تنظیمات توسط 6900 تا 20 درصد بهتر کنه. مگه میشه درایور موثر نباشه ؟

انویدیا در نرم افزار و یک بخشش درایور تقریبا همیشه بهتر از ای ام دی عمل کرده و ای ام دی هم در قدرت پردازش بالا و حافظه ی خفن بهتر هستش.

بعد اصلا اینها به کنار !!!

شما میگی 560 بهتره یا 6950 ؟ تو رزولوشن 1.6 مگ بگو ؟ قضیه این سوال آخره. نتیجه گیری شما چیه ؟ :11:

BZ7
30-01-2011, 00:12
دوست من من یکی رو نگیر بزن. من زده خدایی هستم. !!! از نکته سنجی شما تشکر میکنم.

این که میگین بله غیر منطقیه و عجیب به نظر میاد! ببینید این تست در دو زمان مختلف و با دو نسخه ی مختلف درایور 10.10e , 11.1Hotfix صورت گرفته و همچین مسالی طبیعی هست تا حدی.

در واقع منظور من رو متوجه نشدید. من گفتم تو رزولوشن پایین که نیاز داریم دستورات پیچیده ی شیدر مثل سایه و دود و اینا محاسبه بشه ، شیدر کامپلکس بیشتر استفاده میشه و در نتیجه بخوام عدد بگم، هر 384 شیدر 560 استفاده میشه ولی ای تی آی مشکل پیدا میکنه چون از هر 5 شیدر یکیش شیدر کامپلکس هست و مثلا 6950 که فکر کنم 1400 تایی شیدر داشت تنها 280 شیدر در مقابل انویدیا رو میکنه و واسه همین کم میاره. البته اون ساده ها کلی کار میکنن باز هم وگرنه کلاک 800 مگاهرتز برای 280 شیدر(مثال دارم میگم دقیقش رو الان یادم نیست) در مقابل کلاک بالای 1.2 گیگاهرتز برای 384 شیدر مشخصه که خیلی ضعیف تره.

مزیت این شیدر ساده ها تو رزولوشن بالا باعث شده که ای تی آی جایی برای انویدیا باقی نذاره.

این مساله که شما میگی هم مثل ایرادی هست که به دوستان گرفتید. شما تو یه نمودار فقط کارتها ور مقایسه کن و برو بعدی. دو تا نمودار که همزمان نباشه و شرایط یکی نباشه بنده عمرا قبول نمیکنم.

هر سیستم و هر بازی یک بخش باتل نک Bottle Neck داره. مثلا همین تمدنها پردازنده ی متوسط به بالا میخواد و مافیا حتما پردازنده باید توپ باشه. تو مثلا Dragon Age این درخت ها و سایه و دودها رو ببینی و دقت کنی متوجه میشی پیکسل شیدرهای نسخه 2 و 3 بیشتر استفاده شده ولی مترو رو که اجرا کنی میبینی از نسخه ی 4 هم کلی استفاده کردند. حالا بسته ببه کارت گرافیک و نسخه ی درایور همه نتایج میتونه تغییر کنه.
همین نسخه ی 11.1 درایور ای تی آی تونست سرعت اجرای Call Of Duty Black Ops رو با برخی تنظیمات توسط 6900 تا 20 درصد بهتر کنه. مگه میشه درایور موثر نباشه ؟

انویدیا در نرم افزار و یک بخشش درایور تقریبا همیشه بهتر از ای ام دی عمل کرده و ای ام دی هم در قدرت پردازش بالا و حافظه ی خفن بهتر هستش.

بعد اصلا اینها به کنار !!!

شما میگی 560 بهتره یا 6950 ؟ تو رزولوشن 1.6 مگ بگو ؟ قضیه این سوال آخره. نتیجه گیری شما چیه ؟ :11:

آقا حرفاتو قبول دارم به اونا خیلی توجه نکرده بودم من . درسته باید درایور ها و سیستم های تست یکی باشن .
اگه بخوام از حرف شما نتیجه گیری کنم خب الان همه رزولوشن بالا رو میپسندن و معمولا کسی نمیاد یه گرافیک 5970 با مثلا مانیتور 17 اینچ بخره ! خب یارو که گیمر هستش حد اقل میاد یه 19 یا 20 ورمیداره که یعنی رزولوشن بالا ( بستگی به مانیتور داره اما در حالت عادی این سایز ها رزولوشن تقریبا بالایی حساب میشن دیگه )
پس بخوای حساب کنی کارتی بهتره که تو رزولوشن های بالاتر و AA های بیشتر کم نیاره . کسی دیگه نمیاد مثلا با 1440 در 900 بازی کنه ! حداقل میاد با 1680 در 1050 بازی میکنن . من نمیگم انویدیا هم شرکت بدیه ! ولی AMD خیلی مشتری مدار تره و قیمت هاش نسبت به performance کارت ها خیلی خوبن .
جواب سوال آخر رو بخوام بدم باید بگم بله 6950 توی اکثر جاها قویتر از 560 عمل میکنه و ممکنه بعضی جاها هم 560 رو دستش بزنه ولی من اکثر بنچ ها رو که نگاه کردم مخصوصا 3d mark 11 جناب 6950 کارش بهتر از 560 بوده . ما هم غلط بکنیم شما رو بزنیم!

BZ7
30-01-2011, 00:35
ولی انگار جدیدا اومده معماری VLIW5 به VLIW4 تغییر داده که چیزی که من خوندم اگه درست باشه میگفت از هر 4 تا شیدر 2 تاش ساده هست و 2 تاش complex !

یه تحقیقی در این مورد بکنین زیاد نفهمیدم چی شد

توی هسته های fermi که از معماری VLIW5 استفاده میشد از هر 5 تا شیدر ، 2 تاش ALU بود 2 تاش FPU بود ( کمک پردازنده یا floating point unit ) و یکیش هم SFU یا همین complex shader processor بود جدیده رو نمیدونم دقیقا چطوره مطلبی پیدا نکردم شما پیدا کردین زحمت بکشین اینجا بذارین

در ضمن یه چیز دیگه . کاری که شما میکنی خیلی خوبه ( تخصصی کردن خفن ! ) من خودم راستشو بگم به خدا هیچی حالیم نیست ولی وقتی با 4 نفر مثل شما بحث میکنم خیلی چیزای بیشتری یاد میگیرم و دنبال مطالب و رفرنس ها میگردم که ببینم جریان چیه !
خدا شما بروبچ رو از بزرگی کم نکنه !

alireza1411
30-01-2011, 12:55
قدیم سر یه مساله ای بود که یکی از بچه ها میگفت شیدرهای ای تی آی بیخوده و ضعیفه و انویدیا شیدر کم داره ولی قویه و کلاکش زیاده و از این حرفا و من هم دیدم نتیجه ی تست بازیها این رو نمیگه و باید یه فرقی بین این و اون باشه. رفتم کلی گشتم و بالاخره دیدم بله این 5 تا شیدرش یکش اون جوریه و چند تاش جور دیگه هستش و حساب کتاب که کردم دیدم با عقل جور در میاد که تو رزولوشن پایین فلانی بهتر باشه و رزولوشن بالا هم فلانی ..

در این مورد هم وقت کنم سرچ میکنم ببینم دقیقا این 384 شیدر 560 و 1400 شیدر 6950 چه فرقی دارند. دوسان هم کمک کنند ترو توی قضیه رو در بیاریم خوفه.:11:

alireza1411
30-01-2011, 15:00
خب بحثش داغ شده بود من هم رفتم یک سری سرچیدم.

اولا انویدیا از TLP استفاده میکنه به معنی Thread Level Parallelisem که میشه موازی سازی در سطح ترد . یعنی ترد های پردازش رو موازی اجرا میکنه (واسه همینه که رو CUDA و کلا GPGPU باید سراغ انویدیا رفت فعلا)
ای ام دی از ILP یا Instruction Level Parallelism استفاده میکنه که میشه اجرای موازی دستورات. انویدیا میگرده دو تا ترد پیدا کنه که بده موتور گرافیکیش به شکل موازی هر دو رو اجرا کنه و ای ام دی هم دنبال دستورات مشابه هست که به صورت موازی اجرا کنه. خب این دو تا خیلی با هم فرق داره.
مثلا این ردیف بالا ببینید یه ترد کامل هست، یه 10 20 تا دستور توش داره. اون پایین سمت چپی RV770 از ATI هست که اومده از اون سمت راست سلسه دستورات شروع کرده اول قرمزه رو داده و بعد دیده به به 4 تا دستور آبی داریم همش رو یه جا داده پردازش بشه و به این ترتیب ادامه داده. هر جا دستور مشابه پشت سر هم اومده یه جا داده پردازش بشه.
سمت راستی که مال انویدیا GT200 هستش اومده کل ترد رو یه کله داده تو SP که پردازش بشه.

وقتی میریم تو کار GPGPU که مخفف General-purpose computing on graphics processing units هستش و برای استفاده ی کارت گرافیک در انجام محاسبات غیر گرافیکی استفاده میشه به یه کارت گرافیک نیاز داریم که تردها رو از سی پی یو بگیره و موازی اجرا کنه. مثلا قویترین ابررایانه ی جهان تو شهر تای جین چین الان 7 هزار تا واحد تسلا از انویدیا داره و فکر کنم 13 هزار تا سی پی یو. اون 7 هزار تا واحد تسلا به جای 50 هزار سی پی یوی اینتل کار میکنه !!!!!!!
تو زمینه ی موازی کار کردن انویدیا با این روشی که کار کرده بهتره ولی ای ام دی هم ول کن نیست و یه کارایی داره میکنه.

بگذریم ...

معماری قبلی که تا 6870 هم همون استفاده شده Very Long Instruction Word 5-way یا سری دستورات طولانی 5 راهه هست و نسخه ی جدید 4 راهه شده.

تو DirectX 9 قابلیت موازی کاری کمتر بوده روش 5 راهه بهتر جواب میداده ولی الان دوره ی موازی سازی شده. اون موقع شیدرها دو جور بود. Vertex Shader و Pixel Shader ولی تو DirectX 11 دیگه اون شیدر گوشه Vertex Shader استفاده ی چندانی نداره. معمولا هم بی کار میمونه. پس AMD یک حرکت زد و اون یکی رو خلاص کرد.

اصلا شیدر کارش چیه ؟
محاسبه ی ماتریس حاصلضرب داخلی (تو رشته های مهندسی میگیم Dot Product) رو با شیدر انجام میدن. یه اسکالر یا کمیت عددی هم تو این ضرب کنیم آخرش مختصات نقاط مختلف گرافیک و درجه ی نوری که دارن در میاد. مثلا یه نقطه رو زمینه. مختصاتش رو تو ماتریس تبدیل ضرب میکنیم که ببینیم این یارو که ما داریم به جاش تو بازی راه میریم الان اون نقطه رو کجا میبینیه. یه اسکالر هم ضرب میشه که ببینیم تو سایه هست یا روشنه و ....
باز هم بگذریم ...

VLMW4 تو معماری جدید استفاده شده و دیگه اون نسخه ی قدیمی رو نداریم. اون روش قدیمیه هر SP یا Shader Processor شامل 5 قسمت بود. یکی از اونها T unit بود که کارای سنگین رو انجام میداد. تو این نسخه ی جدید که در 6950 و 6970 استفاده شده 4 تا واحد داریم.
AMD نشست بررسی کرد دید تو بیشتر بازیها حدود 75 درصد Stream Processor هاش داره استفاده میشه و در واقع اون شیدر آخریه تقریبا تعطیل تشریف دارند.
این تصویر مال 6800 هست. 4 تا Arithmetic Logic Unit داریم، واحد منطق محاسباتی و 1 دونه Special Function Unit
که میگن SFU و یا گاهی میگن T unit یا واحد T که کارش اون محاسبات خفنهاست. اون 4 واحد ALU فرق فوکولن. W X Y Z هستند و نمیشه یکی فرض کرد.

این یکی تصویر هم مال 6900 هست که 1 واحد SFU و 3 تا ALU یکی شده و یه واحد ALU جدا هم داریم.

اولین مزیتش مخصوصا برای بازیهای جدیدتر که DirectX 10 , 11 دارند: خب حالا میشه موتور پردازنده ی گرافیکی را با تعداد بیشتری (یعنی 5/4 قبل) بسازن. اون شیدر خلاص شده این کارو ممکن کرده.
مثلا 6800 و 6900 رو کنار هم بزاریم میبینیم 6900 فشرده تر شده:

دومین مزیت اینه که وقتی 4 واحد داریم 4 تا صف دستور لازمه و فشار کاری پردازنده برای صف بندی کردن اینا کم تر میشه. در واقع قدرت موازی سازی رو AMD با این کارش برده بالاتر. برای صف بندی دیگه نیازی نیست تفاوتی بین واحدهای WXYZ و T قائل بشیم. همش شده یه جور ... این کار تو GPGPU هم موثره.

اصلا کلا گیر کار تو GPGPU اینه که سی پی یو ب اسرعت بسیار بالا ترد اجرا میکنه ، این چند هسته ای ها با سرعت بسیار بالا چند ترد هم اجرا میکنند ولی GPU میخواد به صورت موازی یه تعداد وحشتناک ترد رو پردازش کنه. شاید شنیدید موتور GigaThread انویدیا تو GPUهاش. اسمش گیگاترد هست چون تعداد بسیار زیادی ترد رو موازی اجرا. همین تفاوته سی پی یو و جی پی یو هست که مشکل ایجاد میکنه. چون پهنای باند شکاف PCI در اون حد نیست که راحت بشه دستورات رو به کارت گرافیک داد و نتیجه رو تحویل گرفت و .... و همین نقطه میشه جای حساس و ضعیف سیستم که روش هم خیلی دارن کار میکنن.

البته مشکلات هم داره مثلا این که تو یه سیکل کلاک قبلا میشد یه عمل Vertex Shader رو با یه Pixel Shader انجام داد ولی حالا دیگه با اون سرعت نمیشه. برای همین تو بازیهایی که از اون روش قدیمی استفاده میکنند دچار افت کارایی میشه. معایب دیگری هم داره ... دیگه باقیش رو خود بنگرید:

این آناند تچ هم در کنار بقیه سایتها خوفه ها ... علاقه مندان به تست سخت افزار این سایت هم مدنظر داشته باشید:11:

یک نظر شخصی هم در آخر بدهم. اگر میخواستم الان کارت بخرم میدونید چی میخریدم ؟؟؟
چیزی که از 570 هم بهتر باشه .... یعنی 6950 !!!! میدونم تعجب میکنید. من گفتم 560 بهتر از 6950 هست ولی نگفتم 6950 آنلاک شده از 560 ضعیف تره که!! گفتم ؟ این خبر رو از منبع زیر ترجمه کردمی:

از حدود 200 تا 250 کارت تست شده 1 دونه کلاب آنلاک نشده و 1 ام اس آی و 2 تا پاورکولر مشکل داشته ولی بقیه مخصوصا اون 147 تا ساپفایر همشون آنلاک شدند. من باشم میرم 6950 رو میخرم و آنلاکش میکنم. خودتون خوب میدونید که 6970 کمی کم مصرقتر و خنک تر از 570 هست و کاراییش کمی بهتره. تازه قیمتش خیلی خوب در میاد .... پیشنهاد میکنم اگه دوست دارید کارت گرافیک بخرید همین 6950 ساپفایر 1 گیگ رو بگیرید و صرفه جویی کنید.

BZ7
30-01-2011, 15:38
باید بگم مطلبت فوق الاده بود و خیلی کمک کرد
یه دنیا ممنون
فقط یه چیزی
چیزی که من از این فهمیدم ( میدونم اشتباهه ) اینه که انویدیا از نظر ظاهری ( توی عکس ) میاد به صورت سری کار میکنه . یعنی میاد کل یه ترید رو میکنه تو حلق SP که پردازش بشه ( البته در صورتی که SP رو یکی فرض کنیم این میشه سری وگرنه با مثلا 380 تا SP که موازی هست )
بعد amd میاد ترید رو به دستورات کوچیک تر تقسیم میکنه و دستورات شبیه به هم رو یه جا پردازش میکنه . خب تا اینجا از نظر ظاهری amd باید قوی تر باشه ! ولی چطوره که نیست ؟! اینو یه توضیح بدی ممنون میشم
و اینکه :
یه مطلبی توی یه فروم خارجی خوندم که میگفت تمام قطعات 6950 با 6970 یکی نیست و اگه بخوای آنلاک کنی و ولتاژ رو هم زیاد کنی انگار اورکلاک کردی و به مرور زمان به چیپ ها فشار میاد . نمیدونم حرفش تا چقدر درسته فقط قبل از اینکه 6950 بگیری اینم یه سرچ بکن ببین درسته یا نه
خبرشم به ما بدی ممنون میشیم :40: بازم از این مطلبا بذار چون واقعا خودم یکی توی این چیزا ضعف زیادی دارم !

alireza1411
30-01-2011, 17:31
باید بگم مطلبت فوق الاده بود و خیلی کمک کرد
یه دنیا ممنون
فقط یه چیزی
چیزی که من از این فهمیدم ( میدونم اشتباهه ) اینه که انویدیا از نظر ظاهری ( توی عکس ) میاد به صورت سری کار میکنه . یعنی میاد کل یه ترید رو میکنه تو حلق SP که پردازش بشه ( البته در صورتی که SP رو یکی فرض کنیم این میشه سری وگرنه با مثلا 380 تا SP که موازی هست )
بعد amd میاد ترید رو به دستورات کوچیک تر تقسیم میکنه و دستورات شبیه به هم رو یه جا پردازش میکنه . خب تا اینجا از نظر ظاهری amd باید قوی تر باشه ! ولی چطوره که نیست ؟! اینو یه توضیح بدی ممنون میشم
و اینکه :
یه مطلبی توی یه فروم خارجی خوندم که میگفت تمام قطعات 6950 با 6970 یکی نیست و اگه بخوای آنلاک کنی و ولتاژ رو هم زیاد کنی انگار اورکلاک کردی و به مرور زمان به چیپ ها فشار میاد . نمیدونم حرفش تا چقدر درسته فقط قبل از اینکه 6950 بگیری اینم یه سرچ بکن ببین درسته یا نه
خبرشم به ما بدی ممنون میشیم :40: بازم از این مطلبا بذار چون واقعا خودم یکی توی این چیزا ضعف زیادی دارم !

والله من هم سر در نمیارم زیاد. تو ایران کلا زیاد به معماری پردازنده و گرافیک اهمیت داده نمیشه چون ما خودمون که چیپ نمیسازیم.

ببین تو 560 با 384 تا SP به عنوان مثال 384 ترد میدیم همزمان پردازش میشه. توی 6950 یک ترد رو ریز میکنیم و دستورات مشابهی که تو همون یه دونه هست رو میدیم پردازش بشه. اول این ترد باید تمام و کمال پردازش بشه و بعدش ترد بعدی میتونه وارد بشه.

گاهی پیش میاد که یه ترد پردازش سختی بخواد و در نتیجه اینکه دستورات رو موازی اجرا کنیم خوبه. گاهی بر عکس ... تردهای ساده گیرمون میاد ، پس اگه بگیم کارت گرافیک همه رو همزمان ردیف کنه خوب میشه.

گاهی اصلا نمیشه ترد ها رو موازی پردازش کرد و اول باید یه سری پردازش بشن و بعد سری بعدی پس انویدیا اینجا کم میاره، گاهی یه تردی گیرمون میوفته که دستوراتش شبیه هم نیست و انواع مختلف داره، در نتیجه نمیشه دستورات رو موازی اجرا کنیم پس ای ام دی کم میاره.

پی می بینی کاملا بستگی دازه که تردها رو میشه موازی اجرا کرد یا نه و دستورات هر ترد چه قدر قابلیت موازی اجرا شدن دارند ؟ هر بازی و هر قسمت هر بازی و با هر تنظیمی همه چی عوض میشه.!!

دومین سوالتون رو تو همون مطلبی که تو پیچ گوشتی گذاشتم گفتم ، برای اینکه 6950 آنلاک شده به اندازه 6970 باشه باید پاور تیون رو روی 20 درصد گذاشت و در نتیجه توان مصرفیش هم میره بالا و قدرت بیشتر میشه . اما نکته اینه که AMD این مدل رو برای 225 وات تولید گرما و مصرف انرژی طراحی کرده و با این کار کمی به کارت فشار میاد اما به قول تچ پاور آپ این 25 واتی که اصافه بر سازمان داریم به کارت فشار میاریم معمولا تو محدوده ای که سازنده سعی کرده محکم کاری کنه قرار میگیره و فکر نمیکنم مشکل اون جوری پیش بیاره. با آنلاک کردن و تنظی کلاک 6950 روی کلاک 6970 دقیقا دو کارت یکسان داریم ولی از نظر کولینگ و احتمالا کیفیت اجزای به کار رفته یه فرق کوچیک دارند.

من چون اورکلاک نمیکنم 6950 رو آنلاکش کنم مشکل گرما و خرابی پیش نمیاد اما برای اور کردن دیگه حتما باید مراقب بود.

alireza1411
30-01-2011, 23:38
دوستان قیمن 6950 چنده ؟ 1 گیگش رو میگم. چه برندی هست ؟ منظورم تو همین بازار خودمونه. قیمت 560 و برندی که موجوده رو هم اگه میدونید بفرمائید.
6970 و 570 هم .... :41:

متشکر:11:

BZ7
31-01-2011, 11:07
6850 سافایر : 259 تومن

jojo_90
31-01-2011, 12:09
به نظرتون یه برق 6 پین و یدونه 8 بین تو 6970 فرقی با 2 تا 6 پین که به 6950 میخوره نداره؟؟!!!:41:
چطوری میشه انلاک کرد وقتی 6970 به یه 8 پین و یه 6 پین احتیاج داره؟؟
مطمءنا یه جای کار میلنگه...
چرا دیگه از انلاک خبر خاصی نیست؟
من یه جایی خوندم (البته یادم نمیاد کجا بود:41:شایدم تو همین سایت خودمون بود البته قبل از ورود سری 69xx)
که یکی از مدیرای Ati گفته بود ما قابلیتهایی تو کارتها رو فعال گذاشتیم که استفاده از اونا اگه به کارت صدمه بخوره گردن خود یوزر هاست.شاید همین انلاکو میگفته:31:

alireza1411
31-01-2011, 13:46
به نظرتون یه برق 6 پین و یدونه 8 بین تو 6970 فرقی با 2 تا 6 پین که به 6950 میخوره نداره؟؟!!!:41:
چطوری میشه انلاک کرد وقتی 6970 به یه 8 پین و یه 6 پین احتیاج داره؟؟
مطمءنا یه جای کار میلنگه...
چرا دیگه از انلاک خبر خاصی نیست؟
من یه جایی خوندم (البته یادم نمیاد کجا بود:41:شایدم تو همین سایت خودمون بود البته قبل از ورود سری 69xx)
که یکی از مدیرای Ati گفته بود ما قابلیتهایی تو کارتها رو فعال گذاشتیم که استفاده از اونا اگه به کارت صدمه بخوره گردن خود یوزر هاست.شاید همین انلاکو میگفته:31:

فرق که داره ولی از نظر قدرت پردازشی اینها یه جور هستند، اونا هم سر مرز که طراحی نمیکنند، مثلا نمیگن این کارت قراره 200 وات بکشه و اگه شد 201 میسوزه و به ما هم ربطی نداره، معمولا یه 10 20 درصدی بالاتر فرض میکنن که مشکل پیش نیاد.

شما میخوای آنلاک کنی خب آنلاک بکن ولی کلاک رو افزایش نده. این طوری کارایی در 12/11 ضرب میشه و دما هم اونقدرها پایین هست که هیچ مشکلی پیش نیاد.

اصلا ببین ... من پردازنده 720 BE برای داداشم گرفتم الان 1 سال و اندی هست که هسته ی چهارمش آنلاک شده. فرکانس 2.8 برای 3 هسته بوده و من با یه فن 50 تومنی الان 4 هسته ی 3.2 و زمستونها 3.4 دارم که هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده. حالا میرفتم 940 میخریدم 40 تومن بیشتر پول میدادم بعد در نظر بگیر صدای یه فن 50 تومنی با دور 1000 که دما رو 20 درجه نسبت به فن استاندارد با دور 3400 و بیشتر چه قدر کمتره !!!! اصلا باید بگم شنیده نمیشه در حالی که همون اول فن خودش سه تا هسته رو نمیتونست مثل آدم خنک کنه و صداش هم گوش خراش تشریف داشت.

در مورد قابلیت اضافه چیزی نشنیدم و تو اون مطلبی هم که تو پیچ گوشتی گذاشتم توی تست دقیقا مشخصه که اینها سخت افزارشون یه جوره!!! سرعت پردازش در حالت آنلاک شده با کلاک 6970 دقیقا برابره.

amd>intel
09-02-2011, 11:05
یک تیر و دو کارت : TV+ گرافیک

سافایر در ادامه سری کارتهای گرافیک معروف All-in-Wonder خود این بار نیز کارتی را مناسب سیستم های خانگی مخصوصا HTPC ساخته است این کارت که Sapphire HD 5570 Xtend TV نام دارد علاوه بر پشتیبانی از DirectX 11 داری یک گیرنده دیجیتال مجتمع SD می باشد که قادر به جستجوی کانال ، ذخیره و همچنین برنامه ریزی جهت ضبط برنامه را دارا می باشد. این کارت گرافیک دارای ۳۲۰ پردازشگر جریانی و حافظه ۵۱۲ MB/1 GB GDDR3 با پهنای باند ۱۲۸ بیتی می باشد.

لینک شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bitcomet
10-02-2011, 18:47
چرا بعضیا میگن cpu های amd نسبت به core i7 های intel در فریم دهی کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکند؟

alireza1411
11-02-2011, 04:47
یک تیر و دو کارت : TV+ گرافیک

سافایر در ادامه سری کارتهای گرافیک معروف All-in-Wonder خود این بار نیز کارتی را مناسب سیستم های خانگی مخصوصا HTPC ساخته است این کارت که Sapphire HD 5570 Xtend TV نام دارد علاوه بر پشتیبانی از DirectX 11 داری یک گیرنده دیجیتال مجتمع SD می باشد که قادر به جستجوی کانال ، ذخیره و همچنین برنامه ریزی جهت ضبط برنامه را دارا می باشد. این کارت گرافیک دارای ۳۲۰ پردازشگر جریانی و حافظه ۵۱۲ MB/1 GB GDDR3 با پهنای باند ۱۲۸ بیتی می باشد.

ببخشید گیرندش توی متن گفته چیزه ... SD هستش ؟ من یا ندیدم یا سوتی دادم ... یا شاید شما سوتی دادی. بعد یه چیز دیگه این اینترفیس 128 بیتی معنیش پهنای باند نمیشه. حاصلضرب فرکانس تبادل اطلاعات در پهنای باس و با در نظر گرفتن تعداد جهات همش رو هم میشه پهنای باند، البته رابطش تو ویکی هست ولی من حفظ نیستم دقیقش رو، در ضمن چیز جالبیه. ممنون اینجا هم معرفی کردین

این هم متن کاملش که چند روز پیش گذاشتم رو سایت، منبعش هم تهش هست:

alireza1411
11-02-2011, 04:55
چرا بعضیا میگن cpu های amd نسبت به core i7 های intel در فریم دهی کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکند؟

اگر هم بکنه که در واقع هم تا حدی در برخی موارد درسته چه اشکالی داره ؟ وقتی AMD پردازنده 6 هسته ای میزنه که از نظر قدرت خالص پردازشی در حد سری اکستریم اینتل میشه، قیمتش هم یک سومه !!! واسه چی فقط اون دو سه فریم بازیها رو ملاک قرار بدیم ؟

تازه این ها با عرضع ی بولدوزر یه تکونی میخوره. بولدوزر تو هر سیکل کلاک حدود 1.4 برابر معماری Thuban که مال 6 هسته ایهای AMD هستش دستور اجرا میکنه. حالا اینکه از دستورات Advanced Vector Extension پشتیبانی میکنه اصلا به کنار ... (Snady Bridge و Ivy Bridge هم این یکی رو دارند)، اینکه 8 تا هسته داره هم به کنار !!! ولی مقایسه ی اون با Core i7 950 از سری BloomField هم نشون میده که اینتل روزهای سختی در پیش داره.

آخرین باری که پسوند FX اومد تو محصولات ای ام دی، دیدیم که از رقیب زد جلو، این بار هم باز FX داره میاد و با اینکه جنجال تبلیغاتی هم راه ننداختن به نظر میاد که توی بازیها و رندرینگ بد جوری میخوان اینتل رو تحت فشار بزارند.:11::11::11:

Mehran-King
11-02-2011, 08:06
سلام ، الان بهترین نوع گرافیک 9800 چیه ؟؟

EXTREME
11-02-2011, 11:35
سلام ، الان بهترین نوع گرافیک 9800 چیه ؟؟
اگه منظورتون برنده evga خوبه

alireza1411
11-02-2011, 12:56
اگه منظورتون برنده evga خوبه

فکر نکنم ، تو نیواگ که 9800 پلیت رو زده 60 دلار که این عدد 45 دلار کمتر از رقباست و اگه تو ایران هم همین تفاوت رو داشته باشه بدون شک خرید هیچ مدل دیگه ای به صرفه نیست. البته اگگگگگگگگر باشددددددد

amd>intel
12-02-2011, 10:31
طرح نو HD6970 از طرف سافایر عرضه شد.
شرکت بزرگ سافایر با طراحی مجدد برد پایه و رفرنس AMD کارت گرافیکی HD 6970 ، کارت گرافیک جدیدی عرضه کرد( بوردی آبی رنگ).از جمله فناوری‌های جدید ۶۹۷۰ که در شکل بدنه خود را به رخ می کشد ، تعبیه یک سوئیچ بین دو بایوس است که به حالت یک کلید چرخشی قرار دارد. این سویچ استفاده دوگانه از تمامی امکانات کارت گرافیک، نظیر پروفایل جداگانه، سرعت پردازنده، حافظه و فن را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

۶۹۷۰ از تراشه جدید AMD بهره گرفته است. این تراشه که در درون موتور گرافیکی خود دارای ۲۴ SIMD و ۱۵۳۶ پردازشگر جریانی ,۹۶ واحد بافت سازیست، بالاترین مقدار پردازش و محاسبات موازی را برای انجام هر گونه امور گرافیکی کاربران ایجاد کرده است.

سرعت کلاک این پردازنده گرافیکی برابر ۸۸۰ مگاهرتز و با توجه به‌کارگیری ۲ گیگابایت حافظه‌ پر سرعت GDDR5 که در سرعت ۱۳۷۵ مگاهرتز ( ۵٫۵Gb/S به طور موثر) بالاترین کارایی را در این سری به ارمغان آورده است، موتور مفروش‌سازی جدید سه برابر قویتر از نسل قبلی کارایی دارد. همچنین گزینه‌های AA و فیلترینگ جدید، کیفیت بالاتری را در نمایش تصاویر ممکن ساخته است.

از دیگر قابلیتهای جدیدHD 6970 مدیریت پویای انرژی تحت عنوان AMD PowerTune است که آن را قادر ساخته تا با استفاده از گزینه‌های جدید در Catalyst Control Center توان مصرف در انجام برخی بازی‌ها را برابر ۱۹۰ وات و در حالت بیکاری به پایین ترین حد ممکن یعنی تنها ۲۰ وات برساند.پشتیبانی کاما از فن آوری های ۳D ،استفاده از نرم افزار افزایش قدرت TRIxx و… از قابلیتهای دیگر این کارت می باشد

Zombei
07-04-2011, 18:03
سلام به دوستای عزیزم از دوستان وهمکاران عزیز یک سوال داشتم ....؟؟ سوالم درباره کارت گرافیک Gigabyte 260 GTX OC میشه اطلاعات کامل درباره این کارت کسی به من بده ........خیلی دوست دارم اطلاعات کامل ازش داشته باشم....متشکرم...

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

آگه کسی جواب بده متشکر میشم....

millad1388
21-04-2011, 18:28
عرضه گرافیک های ارزآن قیمت AMD سری 6000
6450 AMD HD

AMD HD 6570

AMD HD 6770

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

قیمت و قدرتشون هم به این ترتیبه=بر طبق محاسبات خودم قدرت ها به این ترتیبن
6450=55$=5550نصف و ممکنه هم برابر 5550 باشه!:31:
6570>5670=72$=:20:
6770<5750=$100=:20:
خدا کنه تو ایران 6570 رو 50 درصد بیشتر از خارج بدن یعنی 110 هزارتومان :27: و نه 150 هزارتومان:18::18::18::19::19:

millad1388
21-04-2011, 20:35

sallam90
29-04-2011, 10:39
دوستان عزيز لطفا لينك سايت جديدترين اخبار گرافيك بهم بدين

ALIREZA4006
05-05-2011, 12:34
سلام بجه ها بنظر شما این لپ تاپ لا این گرافیک خوبه یا نه؟ لطفا کمکم کنید

Dell XPS L502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم

Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده

6 GB DDR3 حافظه:

750 GB 5400 RPM : هارد دیسک

Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک

15.6" - Bright LED : صفحه نمایش
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

millad1388
07-05-2011, 18:15

Dell XPS L502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:

6 GB DDR3 حافظه:
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

اسم رو زدم تو گوگل و2 ثانیه آمارش درراومد
فقط قیمتش هم میگفتی خوب بود و کارایش در حد6670M هست

Amirrezaajalli
10-05-2011, 18:11

Dell XPSL502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:

6 GB DDR3 حافظه:
امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

مدل های XPS جزو بهترین مدل های dell هستن.که واسه بازی هم خوب جواب میدن.قیمتش هم فکر کنم حدود 1.500 اینا باشه!!حالا 50-60 تومن بالا پایین
acer هم چند مدل زده که همین کارت گرافیک 540M روشه ولی قیمتش خیلی ارزون تر از Dell هست(حدودا 740 تومن).شما بسته به نیازت و موجودیت انتخاب کن.

EXTREME
10-05-2011, 19:36
مدل های XPS جزو بهترین مدل های dell هستن.که واسه بازی هم خوب جواب میدن.قیمتش هم فکر کنم حدود 1.500 اینا باشه!!حالا 50-60 تومن بالا پایین
acer هم چند مدل زده که همین کارت گرافیک 540M روشه ولی قیمتش خیلی ارزون تر از Dell هست(حدودا 740 تومن).شما بسته به نیازت و موجودیت انتخاب کن.
من شنیدم سری های xps دل بعد از یه مدت گرافیکاشون میسوزن یا خراب میشن حالا معلوم نیست این خبر چقدر درست باشه

Amirrezaajalli
11-05-2011, 07:47
من شنیدم سری های xps دل بعد از یه مدت گرافیکاشون میسوزن یا خراب میشن حالا معلوم نیست این خبر چقدر درست باشه

منم از این موضوع اطلاع ندارم.ولی از دوستاه هم dell xps دارن هم acer کلا از نظر گرافیک راضی ان.

saeed_2007r
16-05-2011, 17:03
dostan keybordam horofe farsi nadare sharmandam,bebakhshid.
Sapphire HD6970 2GB va evga gtx570
:18:to game nete baradaram roye 2systeme 100%mese ham,gtx570 kheili behtar khodesho neshon mide

Erfan.
16-05-2011, 18:04
dostan keybordam horofe farsi nadare sharmandam,bebakhshid.
Sapphire HD6970 2GB va evga gtx570
to game nete baradaram roye 2systeme 100%mese ham,gtx570 kheili behtar khodesho neshon mide

درسته 570 بهتره.

ولی اختلاف اون قدر زیاد نیست...

Amirrezaajalli
16-05-2011, 21:03
درسته 570 بهتره.

ولی اختلاف اون قدر زیاد نیست...

رنج قیمتشون چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد باهم اختلاف دارن؟؟؟؟؟؟
راستی جای میلاد خالی!!!!!!!!!!!!!!!:27:

Erfan.
16-05-2011, 21:28
رنج قیمتشون چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
چقد باهم اختلاف دارن؟؟؟؟؟؟
راستی جای میلاد خالی!!!!!!!!!!!!!!!

قیمت روز ندارم ولی 570 Gainward الآن حدود 450 هست.

6970 هم یه خورده گرونتر.

اختلاف پرفرمنس هم تقریبا با هم یکین در حالت کلی.

ولی در جاهای مختلف فرق میکنه.

مثلا 6970 در رزولیشن های بالا یه کم بهتر عمل میکنه.
570 در تسلیشن خیلی قویتره.

Amirrezaajalli
16-05-2011, 21:32
قیمت روز ندارم ولی 570 Gainward الآن حدود 450 هست.

6970 هم یه خورده گرونتر.

اختلاف پرفرمنس هم تقریبا با هم یکین در حالت کلی.

ولی در جاهای مختلف فرق میکنه.

مثلا 6970 در رزولیشن های بالا یه کم بهتر عمل میکنه.
570 در تسلیشن خیلی قویتره.

کاش میشد geforce و Ati رو باهم SLI کرد!!!!!!!!!فکر کنم خیلی معرکه میشد!!!:27:

Erfan.
16-05-2011, 21:40
کاش میشد geforce و Ati رو باهم SLI کرد!!!!!!!!!فکر کنم خیلی معرکه میشد!!!

همچین اتفاقی غیر قابل انجام هست.

ولی میشه از PhysX Nvidia در کنار یک کارت AMD استفاده کرد.

Amirrezaajalli
16-05-2011, 21:48

غیر ممکن بودنشو میدونم.بخاطر همین گفتم اگه میشد..........!!!!!
چطوری میشه PhysiX رو با AMD استفاده کرد؟؟؟؟؟:18:

Erfan.
16-05-2011, 22:08
چطوری میشه PhysiX رو با AMD استفاده کرد؟؟؟؟؟

با قرار دادن یک کارت با پشتیبانی PhysX در کنار کارت AMD.

البته فکر کنم به چیپست Lucid هم نیازه که مطمئن نیستم.

EXTREME
16-05-2011, 22:18

ولی من یه مدل مین دیدم مال شرکت الایت گروپ بود چیپ p67 از یه چیپ hydra استفاده کرده بود که با این چیپ میشد کارت جی فورس رو با amd کنار هم قرار داد

Erfan.
16-05-2011, 22:30
ولی من یه مدل مین دیدم مال شرکت الایت گروپ بود چیپ p67 از یه چیپ hydra استفاده کرده بود که با این چیپ میشد کارت جی فورس رو با amd کنار هم قرار داد

خوب دیگه برای استفاده از فیزیکس. پردازش که تقسیم نمیشه.

millad1388
17-05-2011, 12:52
کاش میشد geforce و Ati رو باهم SLI کرد!!!!!!!!!فکر کنم خیلی معرکه میشد!!!:27:
قابل انجام است

اگه مادربوردتون از چیپست HYDRA استفاده کنه میتونید هر کارتی را با هر کارت دیگری باهم با بازدهی بالای 90 درصد استفاده کنید
اینکه تو همه مادربوردهایی که 2 اسلات PCI-Eداشته باشند میشود

غیر ممکن بودنشو میدونم.بخاطر همین گفتم اگه میشد..........!!!!!
چطوری میشه PhysiX رو با AMD استفاده کرد؟؟؟؟؟:18:
باید 2 تا اسلات گرافیک داشته باشد همین

با قرار دادن یک کارت با پشتیبانی PhysX در کنار کارت AMD.
از کارتهای پایین NVIDIA هم میشه استفاده کرد و نیازی به کارت قوی ندارید مثلا میشه ازفیزیک 520 و گرافیک 6970 استفاده کرد
البته فکر کنم به چیپست Lucid هم نیازه که مطمئن نیستم.
نه نیازی نیست

بله دقیقا همینطوره

خوب دیگه برای استفاده از فیزیکس. پردازش که تقسیم نمیشه.
طرز کار اون چیپ اینه که بسته به قدرت کارت همه چیز را تقسیم میکند مثال
اگر یک کارت 6550 داشته باشین و بخواین با یک کارت 6870 که 3 برابر 6550 قدرت داره با هم استفاده کنید اونوقت اون چیپ میاد و 3تا دستور به 6870و یکی به 6550 میدهد همین
در ضمن مثلا اینجا برای اخبار هست! نه بحث راجع به چیپ Lucid

Amirrezaajalli
17-05-2011, 13:14
قابل انجام است

اینکه تو همه مادربوردهایی که 2 اسلات PCI-Eداشته باشند میشود

باید 2 تا اسلات گرافیک داشته باشد همین

نه نیازی نیست

بله دقیقا همینطوره

طرز کار اون چیپ اینه که بسته به قدرت کارت همه چیز را تقسیم میکند مثال
اگر یک کارت 6550 داشته باشین و بخواین با یک کارت 6870 که 3 برابر 6550 قدرت داره با هم استفاده کنید اونوقت اون چیپ میاد و 3تا دستور به 6870و یکی به 6550 میدهد همین
در ضمن مثلا اینجا برای اخبار هست! نه بحث راجع به چیپ Lucid

geforce و ati رو چطوری میشه SLI کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::1 8::18::18::18:

Vaioman
17-05-2011, 13:47
geforce و ati رو چطوری میشه SLI کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::1 8::18::18::18:

SLI نه.میشه با هم ازشون استفاده کرد.یکی کارت اصلی و از دیگیری کمکی برای فیزیکس.

Amirrezaajalli
17-05-2011, 13:49

آخه تو پست بالا میلاد نوشته که میشه باهم SLI کرد!
واسه منم خیلی عجیبه:13::13::13:

Vaioman
17-05-2011, 14:50
اشتباه تایپی بوده.شما به دل نگیر:46:

millad1388
17-05-2011, 16:38
SLI که اسمش نمیشه :31:ولی میشه 2 تا کارتAMD و NVISIA را با هم قدرتشون جمع بشه بشرطی که از مادربورد با چیپ HYDRA استفاده شده باشه

اون برای مادربوردهای عادیه و ربطی به چیپ LUCID HYDRA کننده نداره

اشتباه تایپی بوده.شما به دل نگیر:46:
:5:اگه قشنگ و کامل پستهای من را بخوانید متوجه حرفهای من میشوید:5:

Erfan.
17-05-2011, 17:58
قابل انجام است

بعد میشه توضیح بدین چه جوری پردازش های دو معماری متفاوت با هم انجام میشن؟:31:

انجمن با این پست ها داره به شدت افت میکنه... لطف کنید. خواهش میکنم در مورد موضوعی که اطلاع ندارید پست ندید.همین.

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

این دو تا AMD هستن. بحص ترکیب AMD و Nvidia هست.

Vaioman
17-05-2011, 18:27
SLI که اسمش نمیشه :31:ولی میشه 2 تا کارتAMD و NVISIA را با هم قدرتشون جمع بشه بشرطی که از مادربورد با چیپ HYDRA استفاده شده باشه

من پست های شما رو با دقت فراوان میخونم ولی ظاهرآ شما خودت پست های خودت رو نمیخونی.

Amirrezaajalli
17-05-2011, 20:44

ممنون!:10:
دوست عزیز!من خوب میدونم SLI چیه.چون خودم یه مدت طولانی با 2 تا 9800 کار کردم.
ولی واقعا نمیفهمم چطوری میشه یه کارت nVidia رو با یه کارت ATI یا AMD همزمان استفاده کرد!!!!؟؟؟؟
من تو پستی که واسه عرفان گذاشتم منظورم این بود چون هر کدوم از این کارتها تو زمینه های متفاوتی مزیت و برتری نسبت به هم دارن اگه میشد (بازم میگم:اگه میشد که به نظر من و بعضی دوستان غیر ممکنه)همزمان یه کارت nvidia و ATI رو SLI کرد خیلی عالی میشد.
من تقریبا کامل و قشنگ پست هاتونو خوندم ولی فعلا متوجه نشدم شما که میگی nvidia و ati رو میشه باهم SLI کرد چطوریه!!!!!!!!!:13:

Amirrezaajalli
17-05-2011, 21:07
دوستان کدوم رو میپسندید؟کدوم به قیمتش می ارزه؟؟؟:11::11::11:
(مقایسه نمیکنم.اختلاف قیمت زیادی دارن! فقط میخوام بپرسم کدوم نسبت به قیمتش کارایی بیشتری داره؟؟؟؟؟یعنی 6990 با این اختلاف قیمت واقعا می ارزه؟)

GTX 580

یا

HD 6990

Erfan.
17-05-2011, 21:12
دوستان کدوم رو میپسندید؟کدوم به قیمتش می ارزه؟؟؟

اولی قویترین Single GPU دنیا هست. دومی یکی از 2 Dual GPU برتر دنیا.

اختلاف قیمتشون هم کم نیست.

کاربرد و انتظار مهمه.

6990 با 590 مقایسه میشه.

Amirrezaajalli
17-05-2011, 21:34
فکر کنم این مقایسه بهتری باشه!!!
راستی کسی قیمت ایران رو داره؟
سایت های خارجی اینارو 550-600 دلار قیمت زدن!!!!!!!

GTX 590

یا

HD 6990

Erfan.
17-05-2011, 21:50
به این تاپیک مراجعه کنید:

millad1388
17-05-2011, 22:49
بعد میشه توضیح بدین چه جوری پردازش های دو معماری متفاوت با هم انجام میشن؟:31:

انجمن با این پست ها داره به شدت افت میکنه... لطف کنید. خواهش میکنم در مورد موضوعی که اطلاع ندارید پست ندید.همین.

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

این دو تا AMD هستن. بحص ترکیب AMD و Nvidia هست.

اول برین لینک بالا رو باز کنید بعدش همه چیز دستگیرتون میشود
یعنی من الآن باعث پست بی ربط و ...شدم و شما هم که حتما علامه هستین دیگه .:27:.......و شما هم همچنین
خواهش میکنم در مورد موضوعی که اطلاع ندارید پست ندید.همین:21: شما هم همچنین
اصلا پردازشی اون چیپ انجام نمیده بلکه تمام line pci-e یعنی مثلا دو تا 8 تا از چیپ میگزرد و اون فقط دستورات ارسالی را تقسیم میکند و همین
ایرادش هم گران در اومدن برای سازنده های مادر بورد هست که برای هر مسیر pci-eبیشتر از 1 دلار در میاد
و با اونچیپ lucid میشود ازهر کارتی در هر ردها ی از هر دو سازنده استفاده کرد( بدون اون چیپ که فقط از کارتهای یکسازنده اون هم توی یکرده میشود استفاده کرد)

ps baz
18-05-2011, 17:33
کارت های بعدی Nvidia و ATI کی عرضه میشن ؟ منظورم بعد از 590 و 6990 هست ، آیا خبری اومده ؟

happyfeat
18-05-2011, 19:56
کارت های بعدی Nvidia و ATI کی عرضه میشن ؟ منظورم بعد از 590 و 6990 هست ، آیا خبری اومده ؟
با عرض خوش آمد گویی به انجمن
مهلت بدید عرق از راه رسیدن این 2 سری خشک بشه تا سری بعد :31::5:
حدودا 1 سال دیگه حالا 2 -3 ماه این ور اون ور :46:

ps baz
18-05-2011, 23:21
با عرض خوش آمد گویی به انجمن
مهلت بدید عرق از راه رسیدن این 2 سری خشک بشه تا سری بعد :31::5:
حدودا 1 سال دیگه حالا 2 -3 ماه این ور اون ور :46:
ممنون
یعنی سالی 1 بار کارت گرافیک تولید میکنند ؟ مثلاً الان GTX580 یک سال پیش اومده ؟

Vaioman
19-05-2011, 08:37
ممنون

نه عزیز
بسته به تکنولوژی و رقابت داره.بوده که بعد از 2 ماه مدل جدید اومده و بوده که تا 1 سال هم نیومده.زمان دقیقی نداره.

happyfeat
19-05-2011, 17:33
ممنون
نه دوست عزیز
منظور بنده اینه که حدودا هر سال یه سری جدید از کارت های amd و nvidia رو نمایی میشه به عنوان سری جدید کارت هاشون مثلا 5xx یا 6xxx
سری 5 انویدیا هم مدت زیادی نیست که رو نمایی شده

Amirrezaajalli
23-05-2011, 13:00
یه نگاه به این لینک بندازید

EXTREME
23-05-2011, 15:38
معمولا amd هر پاییز نسل جدیدش میاد

alireza bahale
24-05-2011, 22:35
سلام.شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی به خدا عجله دارم
ببینید من مادربردم مدلش EP31-DS3L هست میخواستم بدونم ایا گرافیک 450 gts بهش میخوره ؟
اگه میخوره تمام قدرتش رو میشه استفاده کرد ؟

Dj_aghamajid
31-05-2011, 20:08
...............................

Amir Hossein
31-05-2011, 23:16
سلام
فیزیک و تسیلیشن تو گرافیک یعنی چی...

millad1388
04-06-2011, 14:45
معمولا amd هر پاییز نسل جدیدش میاد

ولی تو سری 5000 که تاخیر خورد :31:تو سری 6000 هم همینطور:31:کلا AMD با تاخیر عجین شده:31:
من که تو بازار ایران زودتر از عید 1391سری 7000 نمیاد تو خارج هم بالاخره باید حداقل فناوری 28 نانومتری بیاد بعد
خیلی زود بیاد اول 2012 سری 7000 میاد که میشه زمستون:31:نه پایز:20:و تا عید هم اومدنش تو ایران طول میکشه
خبری از سری AMD 7000 نیست که نیست:18:سری 600 NVIDIAهم همینطور:18:

goofy
08-06-2011, 09:28
سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی قسمت مطرح کردن سوال کار نمی کرد مزاحم شما شدم بعضی از بازی ها از جمله پرندگان خشمگین روی کامپیوتر من نصب نمی شوند چرا ممکنه کمک کنید ممنون

pooyanshahin
17-07-2011, 13:29
بچه ها کامل ترین سایتی که در این مورد دیدم اینه!
البته سایتش فلش هستش

TREASURES
18-07-2011, 13:02
سلام
اخبار جدیدی هست در مورد کارت های سری 7000 AMD :

این کارت ها از تکنولوژی 28 نانومتری و PCI EXPRESS 3 بهره میبرن و چیپست هایی مثل X79 و Z68 دارن روی PCI EX3 کار میکنن قراره این کارت ها تو سال 2012 به تولید انبوه برسن !! :31:
منبع:
DONANIMHABER.COM

Hamed DC
13-09-2011, 09:11
سلام به همگی
سال 2012 برای کارتهای گرافیک سال بسیار پر جوش و خروشییه.
چون هم سری 7XXX قراره بیاد و هم سری 6XX انویدیا.
خدا کنه قیمت کارتهای دیگه بعد از این معرفی حسابی بشکنه.

p30c
20-09-2011, 20:31
كي به نظرتان وارد بازار ايران ميشه؟