ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موضوع های انتقالی

mosafer1375
13-11-2007, 17:49
می خواستم بدونم که موضوع های انتقالی به کجا انتقال داده می شوند
چون سوال کاربر عزیز ghafeleh دقیقا سوال من هم بوده ممنون میشم بگید من چکارکنم
که یه سیدی با قفلی که روش می زارم
نشه با کلون ونرو رایت بشه
فایلهاش مخفی و با برنامه IsoBusterنمایش داده نشه و نشه فایلها رو در داخل هارد کپی کرد

ژولی لسکو
13-11-2007, 18:04
فکر کنم میره تراش و فقط شخص ایجاد کننده میبینتشون!

aie_saber
13-11-2007, 18:33
که یه سیدی با قفلی که روش می زارم
نشه با کلون ونرو رایت بشه
فایلهاش مخفی و با برنامه IsoBusterنمایش داده نشه و نشه فایلها رو در داخل هارد کپی کرد

به قول یکی از دوستان همین بخش

بهتره یک عدد سی دی خام به کاربران تون بفروشید !!!

هیچ کدوم از اینایی که گفتید مطلقاً قابل اجرا نیستش ،
تمامی مواردی که شما جهت حفاظت به اونا تکیه کرده اید به راحتی یا با کمی زحمت از میان بر داشته می شند !

باید انتظار خودتون رو از یک قفل یا سیستم حفاظتی تعدیل کنید. (عبارت "نشه کپی کرد" اصلاً امکان پذیر نیستش)
فوقش کاربران عادی نمی تونند از سی دی تون کپی برداری کنند
اگرم که سی دی یا محصول تون جالب و پرطرفدار بشه اونوقت میافته زیر دست افراد ماهر و خبره
که در اون صورت کلک سی دی کنده هستش و کپی اش میاد بازار

اگر میخواهید کاربران عادی نتونند از سی دی تون کپی بردار کنند و فایل هاتون مخفی باشه
همین بخش رو خوب سرچ کنید آموزش های زیادی هستش که به دردتون می خوره
که البته روش شکستن شون هم تو همین بخش هستش

موفق باشید !

hakhamanesh
13-11-2007, 21:21
موضوعات انتقالي يا به Trash فرستاده ميشن يا به انجمن يا تاپيك مناسب خودش اگر به Trash فرستاده بشن كاربران عادي ديگر امكان دسترسي به اون تاپيك رو ندارن.

در خصوص قفلهايي كه نه با كلون نه با نرو نه با الكل و با ابزارهاي ديگه هم كپي نشن 2 راه وجود داره:
1-شما بايد با برنامه نويسي آشنايي كامل و بالايي داشته باشيد با ساختار سي دي و دي وي دي هم آشنايي كامل داشته باشين تا بتونين چنين قفلي طراحي كنين.(اگر شما 2 فاكتور بالا رو داريد اونوقت بايد با مهندسي معكوس هم آشنايي كامل داشته باشين تا حتي الامكان كرك قفل رو سخت كنيد تا هر كي از راه رسيد كركش نكنه)

2-اگر 3 فاكتور بالا رو نداريد بايد اين كار رو به شركتهاي قفلگذار بسپاريد(كه البته در ايران من فقط 2 قفل يا 2 شركت رو سراغ دارم كه قفلهاشون غير قابل كپي هستند و فعلا تنها راه براي دور زدنشون كرك كردن اونهاست البته باز هم تاكيد ميكنم من فقط 2 قفل ميشناسم شايد قفلهاي ديگه اي هم كه غير قابل كپي باشن وجود داشته باشه)

در خصوص مخفي بودن فايلها هم من نميدونم شما چه اصراري داريد كه فايلها مخفي باشه تا حالا 100 دفعه گفتم اينم 101 امين دفعه كه مخفي بودن فايلها هيچ امنيتي نداره تنها راه منطقي براي محافظت از ديتاها و اطلاعات جانبي Encode كردن اونهاست.

ghafeleh
15-11-2007, 18:53
لطف کنید یه آموزش توپی که به قول خودتون افراد نیمه ماهر نتونند باز کنند برام بزراید از اینی که دارید صحبت می کنید برام بزراید ممنون ممنون .....
:40: