ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با هارد

ma.fardbastani
13-11-2007, 11:03
من دو تا هارد ساتا دارم و داشتم باهاش خوش و خرم كار ميكردم كه چند بار وسط كار يكيشون گم ميشد !
يعني ويندوز ميگفت يه هارد داري !
بعدش كابلش رو جابجا كردم كه سيستم احمقم همش ميخواست اون هاردي كه روش سيستم عامل نبود رو بوت كنه و من مجبور شدم اون هاردي كه OS نداشت رو در بيارم تا بياد بالا.
در واقع الان مشكل master و slave دارم ! يعني تو بايوس ستاپ جابجاست ولي هاردم جامپر نداره !

ممنون ميشم كمكم كنيد !

amin123
13-11-2007, 14:12
دوست عزيز هارد هاي Sata كه Slave و Master ندارند.شما براي رفع اين مشكل بايد توي Setup گزينه Firstboot Divice را هاردي بگذاري كه روش Os است...........

ma.fardbastani
13-11-2007, 17:57
دوست عزيز هارد هاي Sata كه Slave و Master ندارند.شما براي رفع اين مشكل بايد توي Setup گزينه Firstboot Divice را هاردي بگذاري كه روش Os است...........

دوست من ممنونم ولی تو ستاپ فقط روی اینکه هارد بوت شه میشه تنظیم کرد و کدوم هارد رو باید خودش بفهمه !

rasool1
16-11-2007, 14:13
دوست عزیز در همون قسمت که اولویت های بوت شدن سیستم از اونجا تعیین میشه گزینه ای است که اگه داخلش بری اونجا می تونی تعیین کنی که هارد اول یا همون هاردی که ویندوز روش نصبه کدوم باشه(البته همه این مراحل داخل setup مادر برد است حتما هست مطمئن باش)
یا علی

ma.fardbastani
17-11-2007, 15:39
اون مشکل رو یه جوری حل کردم !

حالا سرعت هاردم در حد CD-rom شده !

تو ویندوز پدرم در میاد !

rasool1
18-11-2007, 00:36
چجوری حل کردی شاید کارت اشتباه بوده یا علی

ma.fardbastani
18-11-2007, 17:08
من نتونستم جایی که اولویت هارد ها ست میشن رو پیدا کنم (البته الان پیدا کردم) برای همین چون خودش رو ورودی ها به صورت دیفالت اولویت بندی کرده بود کابل ها رو جابجا کردم !

rasool1
19-11-2007, 00:26
کابلها رو به حالت اول برگردون و از اون تنظیمات استفاده کن ببین درست میشه یا علی