PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایز فایل در سی دی قفل دار

myusers
13-11-2007, 10:34
من یه cd دارم که می خوام ک÷ی کنم. حجمش 6 گیگاست ولی با clonecd کپی کردم. ولی حالا می خوام روی هارد داشته باشمش. اما نه 6 گیگا. من می خوام حجم فایلها اندازه واقعی باشه. چطور درستش کنم؟

aie_saber
13-11-2007, 17:17
من یه cd دارم که می خوام ک÷ی کنم. حجمش 6 گیگاست ولی با clonecd کپی کردم. ولی حالا می خوام روی هارد داشته باشمش. اما نه 6 گیگا. من می خوام حجم فایلها اندازه واقعی باشه. چطور درستش کنم؟

از روی LBA فایل براحتی میشه حجم واقعی هر فایل رو بدست آورد.
با ایزوباستر لیست LBA سی دی رو در بیار تو این لیست همه فایل های داخل سی دی با LBA شون هستش
تو این لیست LBA های فایل ها مرتب نیستش فایل TEXT ایزوباستر رو با اکسل باز کن و لیست رو از کوچکتر به بزرگتر مرتب کن !
برای بدست آوردن حجم واقعی یه فایل باید LBA اون فایل رو از LBA فایل بعدی کم کنی و عدد حاصل رو در 2048
ضرب کنی تا اندازه واقعی فایل بر حسب بایت بدست بیاد با ماشین حساب ویندوز تبدیلش میکنی به HEX
بعدش اون فایل حجیم رو از روی سی دی بوسیله یه HEX ادیتور مثل WinHEX باز می کنی
و از آدرس 000000 یا اول فایل تا اون مقداری که بوسیله ماشین حساب بدست آوردی SELECT و کپی میکنی
و بعدش یه نیو فایل باز می کنی و توش paste می کنی و با پسوند مناسب سیوش می کنی
همین !

موفق باشی !

mehdi_7070
14-11-2007, 15:03
» سوالات متداول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahramasrar2
15-11-2007, 11:10
فكر كنم اين كار را به صورت اتوماتيك هم بوسيله نرم افزارهاي خاصي مي توان انجام داد بعضي از آنها converter ها هستند ولي راحت ترين راه براي اين كار استفاده از winnc net است در كادر سمت چپ محتويات سي دي را مشاهده مي كنيد ودر كادر سمت راست مقصد نهائي اكنون فايل مبدا را در كادر سمت چپ انتخاب كنيد وبروي گزينه كپي كليك كنيد به محض اينكه سايز كپي شده فايل به اندازه lba مورد نظر رسيد مثلا 20 مگ اكنون بروي كنسل كليك كنيد فايل با پسوند 3 رقمي دلار $$$ ذخيره مي شود اكنون پسوند را به فايل اصلي مثلا exe تغيير دهيد همين

خلاصه مراحل
1- اجراي سي دي و يافتن فايل با winnc net
2- تعيين مقصد در كادر سمت راست
3- كليك بروي copy
4- كليك بروي كنسل به محض رسيدن به حجم مطلوب وواقعي
5- تغيير پسوند به پسوند واقعي وقبلي

aie_saber
15-11-2007, 15:58
بله اینجوری هم میشه
من با ایزوباستر فایل رو تو هارد اکسترات میکنم تا یه انداره مطلوب و بعد کنسل میکنم
ولی اینجوری اندازه فایل دیمی هستش دیگه دقیق نیست !
(بیشتر برای فایل های exe اتوران ها خوبه)

v65j
21-11-2007, 09:42
حالا فکر کنین با ایزو باستر باز کردیم CD رو فایل توی قسمت iso هم حجیم هست حالا چیکار می شه کرد؟!