shahinfarasystem
13-11-2007, 09:42
سلام
یه منبع خوب و مناسب برای یادگیری C#.NET 2005 می خواستم هر منبعی رو دیدم اون چیزی رو که به نظر من لازمه توی یک کتاب جامع قرار گرفته باشه نداشته
این مفاهیم رو می خواهم:
1) بررسی مفاهیم و اصطلاحات برنامه نویسی مثل شی گرایی ، وراثت و.....
2) آموزش دستورات مقدماتی C# شامل تعریف متغیر ، حلقه ها آرایه هاو....
3) آموزش اتصال به پایگاه داده وAdo.net
4) آموزش مفاهیم یشرفته شی گرایی ، کلاس ها ،encapsulation،Xmlو....
مثلا کتاب C#2005 express انتشارات Wrox تقریبا مورد آخر رو اصلا نداره.
یا C#2005 programmer's reference از Wrox تقریبا مورد اول و سوم رو نداره
یا کتاب دیتل هم اونجوری که من دیدم مورد اول توش خیلی حرفی نداشت
یا کتاب آقای محمد هاشمیان با اینکه کتاب خیلی خوبیه ولی توی مورد 1 و4 یه خرده ضعف داره
البه همه اینها نظر شخصیه
نمی دونم منظورم رو فهموندم یا نه یه کتاب می خواهم که کلیت کار با C# رو با مواردی که گفتم بهم یاد بده
اول کار هم نمی خواهم بیش از اندازه عمیق بشم اولش یه چیز کلی در حد متوسط که بتونم باهاش در حد معمولی کار کنم بعدش برم سراغ پیشرفته ترها
در ضمن یکی از دوستام بهم گفت که اول دو تا کتاب C# essential وC# fundamental رو بخون تا روی مفاهیم اولیه اش خوب مسلط بشی بعد تازه یه کتاب تحت ویندوز رو شروع به خوندن بکنی نمی دونم به نظرتون حرفش درسته ؟؟؟ چون این کار خیلی طول می کشه
واقعا ممنون می شوم اگه توی این ابهام بزرگ هر چه سریعتر کمکم کنید
در ضمن منابع فارسی و انگلیسی برام فرقی ندارند فقط فکر می کنم به خاطر مطمئن تر بودن منبعش انگلیسی بهتره حالا هر چی شما بگید و همچنین سابقه برنامه نویسی به زبان های basic , pascal, c++, vb رو هم دارم یعنی کلیت برنامه نویسی رو حدودا می دونم فقط الان مشکلم سر منبعش هست
راستی تفاوت c# express و C#.NET از نظر قدرتشون توی چه مواردی هست؟؟؟
ممنون :10::46::10:
یه منبع خوب و مناسب برای یادگیری C#.NET 2005 می خواستم هر منبعی رو دیدم اون چیزی رو که به نظر من لازمه توی یک کتاب جامع قرار گرفته باشه نداشته
این مفاهیم رو می خواهم:
1) بررسی مفاهیم و اصطلاحات برنامه نویسی مثل شی گرایی ، وراثت و.....
2) آموزش دستورات مقدماتی C# شامل تعریف متغیر ، حلقه ها آرایه هاو....
3) آموزش اتصال به پایگاه داده وAdo.net
4) آموزش مفاهیم یشرفته شی گرایی ، کلاس ها ،encapsulation،Xmlو....
مثلا کتاب C#2005 express انتشارات Wrox تقریبا مورد آخر رو اصلا نداره.
یا C#2005 programmer's reference از Wrox تقریبا مورد اول و سوم رو نداره
یا کتاب دیتل هم اونجوری که من دیدم مورد اول توش خیلی حرفی نداشت
یا کتاب آقای محمد هاشمیان با اینکه کتاب خیلی خوبیه ولی توی مورد 1 و4 یه خرده ضعف داره
البه همه اینها نظر شخصیه
نمی دونم منظورم رو فهموندم یا نه یه کتاب می خواهم که کلیت کار با C# رو با مواردی که گفتم بهم یاد بده
اول کار هم نمی خواهم بیش از اندازه عمیق بشم اولش یه چیز کلی در حد متوسط که بتونم باهاش در حد معمولی کار کنم بعدش برم سراغ پیشرفته ترها
در ضمن یکی از دوستام بهم گفت که اول دو تا کتاب C# essential وC# fundamental رو بخون تا روی مفاهیم اولیه اش خوب مسلط بشی بعد تازه یه کتاب تحت ویندوز رو شروع به خوندن بکنی نمی دونم به نظرتون حرفش درسته ؟؟؟ چون این کار خیلی طول می کشه
واقعا ممنون می شوم اگه توی این ابهام بزرگ هر چه سریعتر کمکم کنید
در ضمن منابع فارسی و انگلیسی برام فرقی ندارند فقط فکر می کنم به خاطر مطمئن تر بودن منبعش انگلیسی بهتره حالا هر چی شما بگید و همچنین سابقه برنامه نویسی به زبان های basic , pascal, c++, vb رو هم دارم یعنی کلیت برنامه نویسی رو حدودا می دونم فقط الان مشکلم سر منبعش هست
راستی تفاوت c# express و C#.NET از نظر قدرتشون توی چه مواردی هست؟؟؟
ممنون :10::46::10: