PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه اسكن تصاوير به صورت pdf

abdolmajid
13-11-2007, 09:05
دوستان با کد زیر با استفاده از کتابخانه twain32d.dll ; که ضمیمه می باشد می توان تصویر مورد نظر را به صورت bmp با استفاده از دستگاه اسکنر تصویر برداری و به صورت یک تصویر ذخیره کرد . می خوام بدونم که برای اینکه یک سند با چند صفحه را بخوام به صورت pdf یا tiff تصویر برداری کنم در قسمت تعاریف کد چه چیزی را باید تعریف و از کدام تابع این dll استفاده کنم تا موقع تصویر برداری فایل به صورت pdf اسکن بشه . با تشکر . منتظر کمک دوستان می باشم.

Option Compare Database

Private Declare Function TWAIN_AcquireToFilename Lib "TWAIN32d.DLL" (ByVal hwndApp As Long, ByVal bmpFileName As String) As Integer
Private Declare Function TWAIN_IsAvailable Lib "TWAIN32d.DLL" () As Long
Private Declare Function TWAIN_SelectImageSource Lib "TWAIN32d.DLL" (ByVal hwndApp As Long) As Long

Private Sub cmdScan_Click()
Dim Ret As Long, PictureFile As String

PictureFile = Application.CurrentProject.Path & Me.ID & "image.jpg"

Ret = TWAIN_AcquireToFilename(Me.hwnd, PictureFile)

If Ret = 0 Then

Me.pic_path = PictureFile
Me.pic.Picture = Me.pic_path

Else
Kill PictureFile
MsgBox "ÇäÌÇã äÔÏ"
End If
End Sub

Private Sub cmdSelect_Click()
TWAIN_SelectImageSource (Me.hwnd)

End Sub

در ضمن اگه از dll ديگر ي بايد براي اينكار بايد استفاده كرده دوستان اونرا براي دانلود برام بگذارند و همين طور كدهاي لازم براي اونرا . و در آخر بفرمايند با كدوم ocx ميشه اسناد pdf رو تو فرم نمايش داد . اگه اون ocx رو هم دوستان برام بذارن ممنون ميشم .

نميدونم از دوستاني كه به من كمك مي كنم چطور تشكر كنم . ولي همينو بگم كه مولا علي عليه السلام فرموده اند :

من علمني حرفا فقند صيرني عبدا