ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه خیلی خیلی حیاتی و ضروری!!!

sms11
12-11-2007, 23:13
اقا من این برنامه رو واسه موتورلا v3i میخواستم .حالا میریم سراغ برنامه.
فرض کنید یه دوستی من دارم که شماره مو داره و من هم نمیتونم عوض کنم و میخوام یه برنامه داشته باشم که وقتی اون دوستم برام اس ام اس می فرسته یه جورایی ف ی ل ت ر بشه و اس ام اس اون بهم نرسه و خود به خود پاک بشه.یه همچی برنامه ایی وجود داره.یا میتونه از طرف مخابرات ف ی ل ت ر کرد؟

sajey
13-11-2007, 03:48
سلام دوست من
دوست عزیزم این نرم افزار برای نوکیا هست. ولی برای v3i نمدونم هست یانیست می گردم اگر پیدا کردم برات
مزارم.

sms11
13-11-2007, 20:53
سلام دوست من
دوست عزیزم این نرم افزار برای نوکیا هست. ولی برای v3i نمدونم هست یانیست می گردم اگر پیدا کردم برات
مزارم.

خوب واسه نوکیاشو بده.دستت درد نکنه.باور خیلی بهش نیاز دارم.خیلی حیاتیه.اگه جاوا هم باشه به موتورلا میخوره.اگه جاوا شو پیدا کردی حتما برام بفرست.خیلی خیلی بهش نیاز دارم.دوستان دیگه هم اگر میتونن کمک کنن.هر کی تونست جاوا شو پیدا کنه الهی خیر ببینه.اسم برنامه رو هم بگید منم دنبالش بگردم.

sajey
14-11-2007, 05:33
سلام دوست من
دوست عزیزم برای گوشی های نوکیا برای ف ی ل ت ر مسج زیاد نرم افزار هست که من دوتا را که دارم برای شما مذارم.
ولی روی گوشی های java نصب نمی شوند چون sisهستن.
نامه نرم افزارها که برای شما دوست عزیز گذاشتم.
1.best_spamkiller60.sis
2.AdvancedCallManagerV2.00.cracked-binpda.sis که قابلیت های زیادی داره هردو در فایل زپ هستن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sms11
15-11-2007, 14:44
دوستان کسی این برنامه رو واسه جاوا پیدا نکرد؟خیلی مهمه ها.لطفن کمک کنید.حداقل یه سری سایت معرفی کنید که برم بگردم

Noob Saibot
16-11-2007, 10:45
با سلام به شما.
همان طور که دوستانمون گفتند این نرم افزار ها برای نوکیا هستش ولی با پسوند Sis که روی گوشی شما نصب نمیشه. متاسفانه اصلا این برنامه با فرمت جاوا نیست. و فکر نمیکنم پیدا کنی.