ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک موتور بازی با شرایت زیر

Dania_SHl
12-11-2007, 22:06
با سلام
یه موتور میخوام که کیفیتش خوب باشه با برنامه نویسی بشه به پورتای کامپیوتر دسترسی پیدا کرد .اگه VB.net روش کار کنه که بهتر.
راستش رو براتون میگم یکم زیاده ولی شما بگید شدنیه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما یه ربات پرنده دارم تو دنیایه واقیی (مثلا.چون هنوز کامل نشده) که تو یه فظای محوده و ما با تجهیزاتمون میدونیم که اون در هر لحظه کجایه این فظایه 3 بعدی هست.بعد قراره مکانش با پورت سریال در هر لحظه به کامپیوتر بره. و تو نرم افزار بازی سازی که شما معرفی کنید ما همون فظای واقی رو مدل میکنیم و چشم اون اول شخص رو در مکان و زاوییه ی که روی پورت سریاله قرار میدیم.....
تازه روباته مثلا یه درو باز میکنه که باز یه سیگنال میاد رو کامپیوتر و تو بازی باید در باز شه .....

یه چیزای دیگه هم بود که من فکر کردم تو نرم افزارای بازی ساز باید دونبالش بگردم
لطفا نظر کارشناسیتونو بدید.

Moh3en_DDD
13-11-2007, 16:42
موتور های بازی سازی محدود به نرم افزارند ! سخت افزار هیچ کدوم نمی تونند ورودی داشته باشند !

در ضمن معمولا برای این کار ها از گرافیک 2d استفاده می شه و C هم میشه گفت برا این کار می شه استفاده کرد .

Dania_SHl
13-11-2007, 20:14
وقتی بازی ها به صورت چند نفره اجرا میشه مگه اطلاعاتی مثل محل قرار گیری یک بازی کن برای بقیه فرستاده نمیشه؟
نمی شه ما هم از همون پروتوکل استفاده کنیم؟

Dania_SHl
13-11-2007, 23:13
تازه با مطالعات فراوان !!!!
دیدم تو guest یه کانال داره برای ورود اطلاعات که با joystick هم کار میکنه مقدارشم عددی هست. خوب usb هم یه پورت سریاله ! حالا یه سوال ؟ می شه به دوربین تو این نرم افزار مختطات داد؟
رویه اون بازی هایه چند نفری که گفتم هم لطفا نظرت رو بگو .
مرسی

Moh3en_DDD
13-11-2007, 23:21
گفتم که محدود هست ... یعنی محدود هست به شبکه و جوی استیک ! نمیشه به جای جوی استیک اطلاعات دیگری را وارد کرد ( مگر اینکه با کلکی چیزی ) ولی خود برنامه این قابلیت را نداره .

می شه به دوربین تو این نرم افزار مختطات داد؟

دوربین خود نرم افزار که ساخته میشه ؟ اره

Moh3en_DDD
16-11-2007, 11:20
با تحقیقات من یک موتور پیدا شد اونم موتوری نیست جز Quest 3d

Dania_SHl
18-11-2007, 19:20
اقا محسن دستت حسابی درد نکنه شرمنده کردی ... ایول.منم داشتم میرفتم همون ور مرسی که خیالمو راحت کردی
(یه چند روزی نبودم فکر کنم یکمی دیر تشکر کردم)