ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : •»» کــلاس درس ( 1 )

Shahin King
12-11-2007, 15:00
سلام

شروع دوره اول : 1 / 9 / 1386
مدت زمان هر دوره : 7 تا 10 روز

در هر دوره در مورد یکی از تکنیکها و آموزشهای فتوشاپ بحث و تبادل نظر میشه .
به کاربران تمرین میدم و در طول این مدت باید تحویل بدن و امتیاز بگیرن .

به عنوان مثال یک عکس رو برای ترمیم قرار میدم و کاربر باید در طول مدت دوره اون عکس رو روتوش کنه و تحویل بده .
نکته : در طول دوره در مورد تکنیک ها روشهای مختلف ترمیم یک عکس بحث و تبادل نظر میشه .
نفر برتر میبایست روش کار خودش رو توضیح بده .

قربان شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهین

Shahin King
20-11-2007, 20:58
سلام

دوستانی که میخوان شرکت کنن . بیان و اعلام آمادگی کنن .

نکته :
آموزشها و تمرینات در یک سطح نیست . ممکنه یک دوره مبتدی باشه و دور بعد حرفه ای .

قربان شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهین

SRT_71
20-11-2007, 22:47
ايده جالبيه:27::27:
ايول
من هستم:11:

Reza P30
20-11-2007, 23:53
سلام

چطوری شاهین!!!

این طرح برای همه اجرا میشه یا عده ی خاصی جزوش حساب نمیشن!

Shahin King
21-11-2007, 00:29
سلام

همه هستن ، یعنی همه ی فتوشاپ کارها که تعداشون کمه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهین

Javad_Ed
21-11-2007, 01:02
منم
هستم

Ehsan Studio
21-11-2007, 12:08
آقا منم هستم.

DoNkHoWaN
21-11-2007, 14:44
شمباااااااه ها چارشمباااااه منم هستم.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( ميترسيم.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza P30
21-11-2007, 17:23
سلام

طرح خوبیه!!منم میام!! ایول مسابقه!

لطفا اگه تونستی در مورد رتوش عکس نده!
||||||||||||وب گرافیک|||||||||||

Javad_Ed
22-11-2007, 20:04
پس چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

elyas54
23-11-2007, 00:06
طرح خوبیه .اگه با توضیحات کامل باشه.

و مشکلات بر طرف بشه .

Shahin King
23-11-2007, 01:26
سلام

خوب با یک تمرین ساده شروع می کنیم . برای دست گرمی :46:

چند تصویر ضمیمه این پست کردم ، تصاویر رو دانلود کنین و با دقت به تصاویر نگاه کنین .
در این تصاویر از تکنیک شیار برای زیبایی طرح استفاده شده .

شیاری افقی بر روی نوارها دیده میشه . به نظر میرسه که سطح نوار شیار دار و فرو رفتگی داره .
هیچ توضیحی درباره این تکنیک نمیدم . با دقت به تصاویر نگاه کنین و چگونگی ایجاد چنین جلوه رو بنویسین . یک نمونه کار هم بزارین .

منتظرم

هر جا لازم باشه خودم یا دوستان دیگر توضیح میدن . :10:

قربان شما
شاهین :10:

Maysam-BFU
23-11-2007, 07:37
آقا شاهین با اجازتون من هم شرکت کنم.

اسم مارو هم بنویس :دی

SRT_71
23-11-2007, 09:40
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

marmOOlak_2k6
23-11-2007, 10:08
منم هستم البته اگه درسهای کنکورم بذاره...

Ehsan Studio
23-11-2007, 10:09
اینم از کار ما.کارم رو زود گذاشتم چون شاید بعدا وقت نکنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DoNkHoWaN
23-11-2007, 10:26
يا الله.؟!

Maysam-BFU
23-11-2007, 11:30

این شکل با استفاده از ابزار های : Pen Tool , Line Tool , Rounded Rectangle Tool , Pencil Tool , Rectangle Tool طراحی شده.

Pencil Tool : از این ابزار برای ساخت Pattern استفاده شده.

Rounded Rectangle Tool : از این ابزار برای طراحی شکل 3 ( Shape 3 ) که در تصویر نشان داده شده استفاده شده.

Line Tool : از این ابزار هم برای کشیدن خط که در شکل 2 و 4 نشان داده شده استفاده شده.

Pen Tool : از این ابزار هم برای کشیدن شکل 1 استفاده شده.

Rectangle Tool : از این ابزار برای رسم شکل 6 استفاده شده.

Shape 1 ( شکل 1 ) : جلوه هایی که به این قسمت داده شده عبارتند از : Drop Shadow , Gradient Overlay , Inner Glow. در این قسمت با سایه ای که داده شده باعث شده که نوار زیر اون به صورت فرورفته دیده بشه

Shape 2 Line ( شکل 2 ) : به این خط هم فقط یک جلوه داده ( Drop Shadow ) که همان خط سفید رنگی است که به فاصله 1 پیکسل در زیر خط تیره دیده میشود.

Shape 3 ( شکل 3 ) : در این شکل هم از جلوه های شکل 1 استفاده شده. تغییرات: کم کردن مقدار سایه زیرین ، تغیییر درجه گرادینت

Shape 4 line ( شکل 4 ) : این خط هم تمام جلوه های شکل 2 را دارد بدون هیچ تغییری !

Shape 5 ( شکل 5 ) : این قسمت با استفاده از یکی از قابلیت های فتوشاپ به نام Pattern بوجود آمده که که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به معنی الگو است. و قابل ذکر است که لایه پترن پایین ترین لایه بعد از پس زمینه در پالت لایه ها قرار گرفته است.

Shape 6 Border ( شکل 6 ) : این شکل یک مستطیل است که ضلع ای پالا و پایین آن به زیر شکل ها مخفی شده . Fill این لایه 0 در نظر گرفته شده و از جلوه های : Stroke , Inner Glow و ( Edit >ُStroke ) استفاده شده . البته همه مقدار های داده شده در این جلوه های این شکل بصورت 1 پیکسل است.

Shahin King
23-11-2007, 13:36
سلام

با تشکر از دوسان عزیزی که نمونه کار گذاشتن و یک تشکر ویژه از میثم عزیز .

این هم یک PSD

دوستان خواسته بودم که این جلوه رو بر روی یک طرح اجرا کنین . ( منتظرم )

شاهین

DoNkHoWaN
23-11-2007, 14:41
آقا قبول نيست ميثم Taghalobii كرده.؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" دوستان خواسته بودم که این جلوه رو بر روی یک طرح اجرا کنی"
يعني مثل ميثم و احسان.؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Javad_Ed
23-11-2007, 15:35
اینم برای من
فقط نمی دونم اون patern کجاست ,و اون خط وسط مستطیل خوب در نمیاد
راستی اگه بازم درست کردم وبهتر شد میتونم بزارم؟؟

Maysam-BFU
23-11-2007, 16:31

شاهین جان از لطفت ممنونم.

Shahin King
23-11-2007, 19:47
دوستان سلام

1 – یک سند جدید با ابعاد دلخواه باز کنین . ( پیشنهادی : 500 * 250 ) سطح سند ( صفحه سفید ) رو با رنگ 1D1D1D پر کنید .
2 – ابزار Rounded Rectangle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انتخاب کنین و از بخش تنظیمات این ابزار ، مقدار Radius رو 45 بزارین . و با رنگی دیگر یک نوار باریک رسم کنید . ( مثل تصویر زیر )

3 - حالا بر روی لایه اولی موجود در پالت لایه ها راست کلیک کنید و گزینه Rasterize Layer رو انتخاب کنید .
4- فایل پی اس دی که ضمیمه این پست کردم رو دانلود کنین و در فتوشاپ فراخوانی کنید .
بعد از باز شدن فایل پی اس دی . مشاهده می کنید که این فایل 8 لایه داره . بر روی لایه دوم از بالا ، راست کلیک کنید و گزینه Copy Layer Style را انتخاب کنید . حال به طرح قبلی خود در حال کار بر روی آن بودیم برگردید . بر روی لایه اول راست کلیک کنید و بر روی گزینه Paste Layer Style کلیک کنید .

نتیجه : تا این مرحله ( تصویر زیر )

5 - کلید های Shift + Ctrl + Alt + N را همزمان بفشارید . تا یک لایه جدید ایجاد شود .

6 – ابزار Single Row Marguee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را انتخاب کنید و بر روی نوار کلیک کنید . سعی کنید خط سلکت دقیقا در وسط نوار قرار بگیره ( تصویر زیر )

7 – حالا قطره چکان رو انتخاب و رنگی تیره از پایین این نوار انتخاب کنید . ( تصویر زیر )

8 – بعد از انتخاب رنگ تیره از پایین نوار ، ابزار قلم رو انتخاب کنید و با همون رنک بخش انتخاب شده رو پر از رنگ کنید . ( تصویر زیر )

9 – حالا نوار سلکت را با استفاده از کلید جهت نمای کیبرد به پایین هدایت کنید ( فقط یک کلید ) تصویر زیر

10 - دوباره ابزار قطره چکان را انتخاب کنید و اینبار از قسمت بالای نوار رنگی روشن انتخاب کنید و بخش سلکت شده پایین را پر کنید ( تصویر زیر )

کارمون تموم شد .
Ctrl + D رو بفشارید .

حالا با استفاده از ابزار Eraser ( پاک کن ) اضافات رنگ رو پاک کنید ( با قلمی نرم ) ( تصویر زیر )

خسته نباشین ( تصویر زیر )

دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد :46:
حالا نمونه کار بزارین :20:
منتظرم

قربان شما

somayeh_63
24-11-2007, 00:34
تاپیک جالبه
من چون فتوشاپ بلد نیستم بعد اموزش نمونه میذارم

Javad_Ed
24-11-2007, 14:06
اینم کاره من در قالبه یه طرح

DoNkHoWaN
24-11-2007, 14:12
ديروز يكي درست كردم ولي نمي دونم كي از تو كامپيوترم Del كرده.؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahin King
24-11-2007, 14:42
سلام

دوست عزیز Javad_Ed دستت درد نکنه . تمرینت رو بیشتر کن . در نوار آبی رنگ افقی شیاری نمی بینم ( تنها خطی مشکی دیده میشه ) اما در نوار عمودی آبی رنگ فرو رفتگی و شیار دیده میشه .
موفق باشی عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمرین تکرار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز DoNkHoWaN بسیار عالی ، قشنگ شده .

شما هم ( تمرین و تکرار )

قربان شما
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Javad_Ed
24-11-2007, 20:18
سلام

دوست عزیز Javad_Ed دستت درد نکنه . تمرینت رو بیشتر کن . در نوار آبی رنگ افقی شیاری نمی بینم ( تنها خطی مشکی دیده میشه ) اما در نوار عمودی آبی رنگ فرو رفتگی و شیار دیده میشه .
موفق باشی عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمرین تکرار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربان شما

چقدر تیز بینی:31:
آخه من وقتی این گزینه رو زدمRasterize Layer (اصلا این چکار میکنه؟)و خواستم از قطره چکان استفاده کنم تنها رنگهایی که میداد بازه سفید تا سیاه بود هر رنگه دیگه ای هم که انتخاب میکردم طوسی میشد؟!:2:
برای همین یه جری سمبل کردم ولی نگاه نافذ شما...:11:
مشکل دوم اینه که عکس ها توی پی سی با کیفیت هست ولی وقتی اپ میکنم؟:2:
و اخریش آیا میشه عرض این ابزار Single Row Marguee رو مثلا یه واحد اضافه کرد ؟!چجوری؟
ممنون از شما:11:

Shahin King
24-11-2007, 20:29
و اخریش آیا میشه عرض این ابزار Single Row Marguee رو مثلا یه واحد اضافه کرد ؟!چجوری؟
ممنون از شما

سلام

بله میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اینکه با این ابزار بر روی طرح کلیک کردین . رو طرح راست کلیک کنید و گزینه Trasform Selection رو انتخاب کنین .
حالا به راحتی میتونین عرضش رو زیاد کنین .

روش صحیح تر :

بعد از اینکه از این ابزار استفاده کردین . از منوی Select و لیست کشویی Modify گزینه Border رو انتخاب کنین . اونجا مقدار دلخواه رو بدین .

قربانت

Javad_Ed
25-11-2007, 13:42
ویرایش شد:blush:

Majid ²
25-11-2007, 15:09
آقا منم میخوام شرکت کنم
هرچند زیاد بارم نیست ولی علاقه مندم

تاپیک باحالی میشه

Majid ²
25-11-2007, 15:55
اینم از طرح من
مرسی بابت آموزش و تاپیک مفید :11:

شاهین جان خوشحال میشم نظر بدی ( یا بقیه دوستان :27: )

DoNkHoWaN
25-11-2007, 16:12
شاهين جون چه خبره پارتي بازيه مهر ماه تموم شده ولي بچه ها هنوز دارن ثبت نام مي كنند.؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم از طرح من
مرسی بابت آموزش و تاپیک مفید :11:

شاهین جان خوشحال میشم نظر بدی ( یا بقیه دوستان :27: )

جالب شده دوست من به قوله آقا شاهين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

دوست عزیز بسیار عالی ، قشنگ شده .

تمرین و تکرار

قربان شما

Shahin King
26-11-2007, 22:38
سلام

Javad_Ed جان چرا پستت رو ویرایش کردی ؟ !!!
درست یادم نیست شما پرسیده بودین یا یه عزیز دیگه . در مورد اینکه آیا میشه این شیارها رو به صورت دایره درست کرد یا نه .

به این تصویر نگاه کن .
منظورت همینه ؟

======================
دوست عزیز PB_Lover

خیلی قشنگ شده . شیار های خوب در اومده .
فقط از اون متن و فونتش خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی

شاهین

نکته : این دوره تموم شد . تا چند روزدیگه دور دوم شروع میشه :46:

Javad_Ed
27-11-2007, 01:28
[QUOTE=Shahin king;1849296]سلام

Javad_Ed جان چرا پستت رو ویرایش کردی ؟ !!!
درست یادم نیست شما پرسیده بودین یا یه عزیز دیگه . در مورد اینکه آیا میشه این شیارها رو به صورت دایره درست کرد یا نه .

به این تصویر نگاه کن .
منظورت همینه ؟

شاهین

ویرایش کردم چون فهمیدم کجای کارم ایراد داره
من وقتی میخواستم از Single Row Marguee ابزار استفاده کنم خیلی وقت ها یادم میرفت تویه یه لایه جدید این کارو انجام بدم ،برای همین بد در میومد.خواستم یه کار دیگه بزارم که فرصت تموم شد:37:
اما از این به بعد بیشتر دقت میکنم:rolleye:
اره من پرسیده بودم
چجوری این کارو کردی ؟
خودم فکر کردم یه داره سلکت کنم و بعد با ALT توش یه دایره دیگه خالی کنم ولی دقیق در نمی یومد؟؟؟:tongue:
ممنون از توجهت
MER30 از تمامی دوستان:10:

Majid ²
27-11-2007, 09:11
ممنون شاهین جان
منتظر دوره های بعدی هستیم استاد

مخلسیم ( مخلصیم )

Shahin King
06-12-2007, 20:51
دوستان عزیز سلام

باز هم تمرینی ساده
» سیاه و سفید کردن قسمتی از عکس رنگی

در مورد چگونگی انجام این کار هیچ توضیحی نمیدم .
منتظر نمونه کارهای شما هستم + توضیحات

دو عکس ضمیمه این پست کردم .
عکس اول با نام ( Boys 1 ) : همانطور که مشاهده میکنید بنده دو نفر از پسرها رو سیاه و سفید کردم و سه تای دیگه رنگی موندن .
عکس دوم با نام ( Boys 2 ) : تصویر اصلی برای انجام این تمرین . در تصویر قبلی بنده پسر دوم و چهارم رو سیاه وسفید کردم . شما باید سه نفر دیگر رو سیاه و سفید کنید . ( ok ? ) :46:

==============================
دوست عزیز Javad_Ed سر فرصت در مورد اون تکنیک هم توضیح میدم .
==============================

قربان شما
شاهین :11:

Lover_Football
07-12-2007, 00:34
1) برای اینکار کافیه که یک لایه جدید ایجاد کرده و ابزار براش رو انتخاب و مد لایه رو روی Color قرار بدیم ...

بعدش هر جایی رو که لازم هست با براش به رنگ سیاه سفید در بیاریم ...

2) کلید های Ctrl + Shift + U رو زد بعد ابزار History Brush رو انتخاب کرد ...

در پالت History کنار مرحله قبلی کلیک کرده و سپس روی شکل این ابزار رو اعمال کرد تا جاهای مورد نظر از حالت

سیاه و سفیدی در بیان ...

SJDVampire
07-12-2007, 14:58
سلام خدمت همه ی عزیزان به ویژه شاهین عزیز که به وضوح پیداست که در همه حال به فکر راهکارهایی برای پیشرفت انجمن هستن:20:
راستشو بخواین من مدت کمیه که با انجمن و این جور چیزا آشنا شدم و افتخار می کنم که اولین پستم رو در پی سی نوشتم . وقتی که برای اولین بار با انجمن فتوشاپ برخورد کردم خیلی خوشحال شدم (همیشه دوست داشتم فتوشاپ یاد بگیرم) ولی وقتی که چندتا از آموزش ها رو مطالعه کردم دلسرد شدم ،چون روش آموزش (به نظر من) اونقدر که باید مفید نبود ،یه جور تقلید بود (شیوه ی کار رو میگم ) البته باید بگم که خیلی به درد می خوردن امادر نرم افزاری مثل فتوشاپ که نیاز به فکر باز داره، این جور آموزش ها نمی تونست تغذیه ی خوبی برای رشد خلاقیت و تفکر باشه به همین دلیل چند وقتی بود که تو فکر این بودم که پیشنهاد این طرز آموزش (همین روشی که شاهین جان استفاده می کنن) رو برای شاهین جان مطرح کنم اماخوب الان خیلی خوشحالم که شاهین جان پیش قدمی کردند و کار رو شروع کردن . امیدوارم که در کارشون همیشه موفق باشن
می خواستم که اگه عزیزان اجازه بدن منم شرکت کنم؟:question:
با تشکر:11:

Maysam-BFU
07-12-2007, 16:12
ادامه توضیحات فرشاد جان.

3. با استفاده از ابزارهای Selection قسمت هایی که می خواهید رنگی بماند را انتخاب کنید و بعد کلید Ctrl+I را بزنید تا Selection شما معکوس شود و بعد کلید Ctrl+Shift+U را بفشارید.

نمونه 1 ( 4 پسر سیاه سفید و زمینه رنگی ) :

نمونه 2 ( 4 پسر رنگی و زمینه سیاه سفید ) :

Ehsan Studio
09-12-2007, 06:45
اینم از نمونه کار من:

که دوستان طریقه درست کردنشو گفتن.البته به نظر من چون پشت زمینه عکس سبز است و در لباسها و صورتهای بچه ها رنگ سبزی وچود نداره میشه از کلیدهای Ctrl+U هم استفاده کرد و فقط رنگ سبز رو به سیاه و سفید تبدیل کرد.

adel_dandyboy
09-12-2007, 11:58
1.عکس رو تو فتوشاپ باز کنید
2.menu Layer ~> New Adjustment Layer ~> Gradient Map (کلید D رو بزنید تا FG و BG به حالت پیش فرض در بیاد.)
3.روی قسمتهائی که میخواید رنگی باشه zoom کنید و با ابزار Eraser Tool , اون قسمتها رو پاک کنید.

قبل:
بعد:

Shahin King
10-12-2007, 20:42
سلام

با تشکر از دوستانی که شرکت کردن .

بهترین و ساده ترین و تمیز ترین روش ( به نظر بنده )
انتخاب ابزار قلم - انتخاب رنگ مشکی از پالت رنگها و قرار دادن Mode بر روی Color و سپس زوم بخش مورد نظر و سیاه و سفید کردن نقاط مورد نظر با دقت و حوصله هست .
روشهای دوستان هم کاربردی بود . اما ... ( به درد کارهای سریع میخوره )
برای یادگیری هر چه بهتر فتوشاپ ( از ابتداء ) دنبال راههای میانبر و سهل نباشین . دشوارترین راهها رو انتخاب کنین ، راههایی که بیشتر وقتتون رو می گیره . با تمرین و تکرار زیاد خود به خود راههای سهل و میانبرهای زیادی یاد می گیرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمرین کنین و وقت بزارین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lover_Football جان تشکر ، نمونه کارت کو ؟
=================================
Maysam-BFU جان ، تشکر ، نمره شما از 10 ( 7 ) دلیل کاهش نمره سیاه و سفید کردن بخشی از بکگراند تصویر به همراه بدن پسر بچه هاست . ( خوب نگاه کن ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ehsan Studio جان ، ممنون ( یک بار با روش ساده بنده انجام بده و نتیجه کار بزار . اونی که گذاشتی همچین تو دل برو نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز و تازه وارد adel_dandyboy خوش اومدی .
بی زحمت تصاویر رو در این سایت آپلود کنین

قربان شمــــــا

Maysam-BFU
10-12-2007, 21:46
ممنون آقا شاهیــن از نظرتون.

آره ، خوب که توجه کردم دیدم بعضی از قسمت ها بکگراند هم سیاه سفید کرده بودم. ببخشید خلاصه وقت زیادی نگذاشتم.

Ehsan Studio
11-12-2007, 07:01
خیلی ممنون شاهین جان.
البته من این کارو توی هفت هشت دقیقه انجام دادم.بخاطر همینم بعضی جاهاش خوب در نیومد.
بازم ازت بخاطر نظری که دادی خیلی ممنونم.

L05T
11-12-2007, 10:09
روش ساده و جالبی بود ممنون شاهین جان :11:
اینم کار من

adel_dandyboy
11-12-2007, 11:21
چشم آقا شاهین.

Shahin King
11-12-2007, 15:14
سلام

دوست عزیز و گرامی L05T

نمره شما از 10 ( 7 )

بکگراند رو سیاه و سفید کردی . با انتخاب سایز مناسب برای براش و دقت میتونی نتیجه بهتری بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

قربانت

sorrowdancer
12-12-2007, 14:17
با تشکر از مطالب مفیدتان کل این 48 پست را تا اینجا خوندم و استفاده بردم و یک سوال یه خورده خارج از بحث:

Ehsan Studio جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو چجوری ساختی

hosein_gh
12-12-2007, 19:43
سلام بچه ها . منم مي خوام شركت كنم .:10:
شاهين جان خيلي كارت درسته ها دادا . همين طور بقيه ي دوستان .
من هم از آموزش اول و هم دوم نمونه مي زارم .

در دوميه فقط اون چادر پشت سريا رو سياه سفيد كردم .:5:

اين بااستفاده از وسيله ي زير انجام مي شه

Ehsan Studio
13-12-2007, 05:42
دوست عزیز sorrowdancer جان سعی می کنم آموزشش رو در چند روز آینده قرار بدم.

Shahin King
25-12-2007, 16:19
دوستان سلام :11:

به تصویر ضمیمه شده این پست نگاه کنین . بافتی ( شبکه ای ) مشاهده میکنید که از پایین به سمت مرکز تصویر پیش رفته و در افق محو و جمع شده .

این تکنیک رو بر روی یک طرح دیگر اجرا کنین و نمونه کارهای خودتون رو بزارین اینجا .
دوستانی که توضیح میدن لطفا نمونه کار هم بزارن .

قربان شمـــــــا
شاهین :20:

DoNkHoWaN
25-12-2007, 18:04
يكم عشقولانه ميزنه.؟! :D

Spak
26-12-2007, 09:15
سلام .
خوشحال میشم اگه نظر بدید :

Maysam-BFU
26-12-2007, 19:06
با اجازه آقا شاهین من از گذاشتن نمونه کار انصراف می دهم.
-----------------------------------

به این خطوط اصطلاحا Grid می گویند که با استفاده از قسمت Pattern ( الگو ) در فتوشاپ قابل ساخت است.

روش اول : برای ساخت یک Grid با ابعاد 5*5 باید مراحل زیر را طی کرد.

1. یک سند جدید با مشخصات زیر باز می کنید :
Width = 5
Height = 5
Resolution = 72
Color Mode = RGB Color
Background Contents = Transparent

2. کلید های Ctrl+0 رو بفشارید تا حداکثر بزرگنمایی بر روی کار شما ایجاد شود
3.ابزار Pencil Tool را انتخاب می کنیم با اندازه 1 پیکسل و رنگ دلخواه
4. مطابق با محور +X و +Y در محدوده کنار خطی بکشید ( افقی و عمودی )

5. سپس به Edit > Define Pattern بروید و یک نام دلخواه Pattern خود را ذخیره کنید.

- روش دوم : ایجاد حالت Grid به صورت دستی با استفاده از ابزار Line Tool :

در این روش مطمئنا کیفیت خطوط شما بالا تر از خطوط Grid مربوط به Pattern است. چون این خطوط دارای حالت Shape است. ( وکتور )

1.یک سند جدید با ابعاد دلخواه باز کنید ، اگر خط کش در پنجره شما غیر فعال است با کلید ترکیبی Ctrl+R آن را فعال کنید. و به View > Show > Grid بروید تا خطوط مجازی مشبک ظاهر شود.

2. ابزار Line Tool را انتخاب کنید و به صورت عمودی به خط راست رسم کنید و با زدن کلید Ctrl+J از آن کپی بگیرید و با استفاده از خطوط مشبک و خط کش کپی خط را به مقدار معینی تغییر دهید. ( به سمت راست بکشید. تقریبا 30 پیکسل ) به همین ترتیب ادامه دهید و یک سری خطوط موازی در کنار هم ایجاد شود.

3. همه لایه های خطوط را با استفاده از کلید SHift یا Ctrl انتخاب کنید و کلید Ctrl+G را بفشارید. از Group ساخته شده یک کپی تهیه کنید ( right Click on Group 1 > Duplicate Group ) و به Edit > Transform > Rotate 90 CW بروید تا کپی خطوط 90 درجه موافق عقربه ساعت بچرخش.

4. خطوط شما آماده است در صورتی که خطوط افقی شما خط عمودی ندارد آن را پاک کنید.

- چطور وقتی خطوط به سمت مرکز می رود محو شود ( بدون تبدیل Shape به Layer ) ؟

مهم نیست که Shape های ( خطوط ) شما درون Group هست یا نه یا اینکه همه آنها Merge شده باشد.

1. در مرحله اول کلید های D و X را بفشارید تا به ترتیب رنگ Foreground و Background به صورت سیاه و سفید در بیاد.

2. اگر خطوط شما از چند گروه تشکیل شده همه گروه های را در یک گروه قرار دهید.

3. بر روی گروه اصلی در پالت لایه ها کلیک کنید به Layer > Layer Mask > Reveal All بروید . مشاهده می کنید که یک مربع سفید رنگ در کنار Group ظاهر می شود ( به همراه علامت زنجیر )

نکته : در صورتی که دو گروه تا انتخاب کنید عملیات انجام نمی شود

4. ابزار Gradient را انتخاب کنید . اگر مطمئن هستید که رنگ Foreground و Background شما سیاه و سفید است در تنظیمات ابزار Gradient که چند نمونه گرادینت وجود دارد اولین Gradient را انتخاب کنید

ســــــــــــفـــــــــــ ـــــــــــــــــیـــــــ ـــــــــــــــــــــد ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیـــــ ـــــــــــــــــــــــــ اه

5. در قسمتی می خواهید محو شدگی ایجاد شود اولین کلیک را کنید ( شروع کشیدن خط ) حال بعد از کلیک آن را در راستاهی عمودی امتداد دهید سپس موس را رها کنید.

-----------------------------------------------------------------
امیدوارم از توضیحات مختصر و ساده گوی من استفاده کنید
موفق ، شاد ، سربلند باشید

hosein_gh
26-12-2007, 19:54
سلام .
خوشحال میشم اگه نظر بدید :

با عرض شرمندگي و كاملا دوستانه بايد بگم طرح شما خيلي غير حرفه اي ه و معلومه كه از سر صبر روش كار نشده :10:
اميدوارم طرح هاي زيباتري رو از شما ببينم :27:

Shahin King
28-12-2007, 12:33
دوستان سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DoNkHoWaN جان ، عشق براشی ( اکثر کارات با براش انجام شده )
خوبه ، اینقدر تک رنگ کار نکن . ( تنوع رنگ ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مهم نشون دادن اون تکنیک بود .

Spak جان ، دست شما هم درد نکنه ، البته نظم در طرح شما کم دیده میشه .
اگر مهارتت رو در به کارگیری صحیح و به جای جلوه ها و تکنیک های فتوشاپ افزایش بدی نتیجه بهتری میگیری .

Maysam-BFU جان ، مثل گذشته ، کامل و زیبا توضیح دادی . دستت طلا

دیگر دوستان گرامی ، منتظر طرح های شما هستم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربان شما

Spak
01-01-2008, 07:58
سلام .
با تشکر از آقای shahin king و hosein_gh
حرفهای شما کاملا درست وخودم هم این رو قبول دارم چون توی 1 دقیقه این طرح رو زدم .

hosein_gh
02-01-2008, 14:22
من چه سوتي بزرگي دادما :tongue:
Spak جان داشتم پست شما رو مي خوندم و طرح DoNkHoWaN جان رو مي ديم :15:
در مورد كار DoNkHoWaN بايد بگم كه حق با شاهين ه و براش رو تو كار تركونده .
در مورد كار شما هم فكر مي كنيم يكي استفاده از رنگ هاي نامناسب باشه و ديگري هم همون نظمي كه شاهين جان گفت :40:

Shahin King
31-01-2008, 20:33
دوستان سلام

تصاویر ضمیمه شده رو دانلود کنین .
تصویر این دختر خانم و آقا پسر رو به خون آشام یا یه آدم ترسناک تبدیل کنین :31:

لطفا روش رو توضیح بدین و ابزارهای به کار رفته رو نام ببرین

قربان شما

Ehsan Studio
03-02-2008, 09:55
من فقط وقت کردم عکس دختره رو درست کنم.البته مال پسره رو هم تا یکی دوروز آینده می زارم و توضیحات بیشتر رو همون موقعه میدم.

Spak
07-02-2008, 07:13
سلام

sary
08-02-2008, 11:31
با تشکر از مطالب مفیدتان کل این 48 پست را تا اینجا خوندم و استفاده بردم و یک سوال یه خورده خارج از بحث:

Ehsan Studio جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو چجوری ساختی

با سلام
با اجازه اساتید من در مورد این سئوال یک راهنمائی کوچکی میکنم چون ندیدم کسی راهنمائی کنه پس با اجازه
این شکل را میشود در image ready ایجاد کرد از گزینه ویندوز بخش animation رو انتخاب کنید و عکس پس زمینه را قرار بدهید اینجا احتیاج به ----- lighting effect از گزینه render داریم در هر فریمی که در پالت animation درست کردید یکی از این نور ها رو ایجاد کنید و به دلخواه فریم ها رو مرتب کنید

Maysam-BFU
08-02-2008, 12:40
بهتره تاپیک از هدف اصلیش خارج نشده...

دوستان برای بهتر کار کردن روی عکس خودتون می تونید از دو تاپیک زیر هم استفاده کنید :

war?game
08-02-2008, 16:20
سلام

smohs
09-02-2008, 20:44
با اجازه دوستان منم اومدم:20:
راستش از كارايي كه ديدم مال آقا Ehsan Studio از همه خوب تر در اومده(ناسلامتي پروفشناله:5:) ما هم يه دستكاري هايي كرديم ببخشيد اگه زياد خوب نيست(بذاريد به حساب مبتدي بودن من).
دو تا تصوير از عكس دختره در آوردم يكيش با استفاده از يه آموزش يكي ديگه شو همينجوري خودم درست كردم ببينيد چطوره؟

از خيلي ابزار استفاده كردم يادم رفته همه شو:31:

hsj110
20-02-2008, 22:57
سلام

خسته نباشید

بحثهای کلاس را نگاه میکردم و میخواندم به خودم جسارت دادم منم روی یکی از عکسها کار کنم تا کمی کار یاد بگیرم و از نظر دوستان هم بهره مند بشم.

خوشحال میشم نظری بدید و من هم بین خودتان راه بدید :10:

متشکرم:11:

alimor
22-02-2008, 05:24
باعرض سلام وخسته نباشید .

اقا شاهین من برای اموزش فتوشاب به تایپینگ شما مراجعه کردم .اما نفهمیدم که برای شروع دوره اول باید از کجا شروع کنم .اگر ممکن است .کمی بیشتر توضیح دهید.باکمال تشکرalimor