ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پرینتر شبکه؟

mseddighi
12-11-2007, 14:10
من چند کامپیوتر دارم که با هم شبکه هستند البته به صورت w.g
وقتی از یه کامپیوتر برای پرینتر که به یه کامپیوتر دیگه وصله پرینت بفرستم پرینت نمیگیره.
ولی اگه محل پورت USB پرینتر رو عوض کنم پرینتهایی که داده بودم به طور خودکار میگیره.
یعنی من هر بار برای پرینت گرفتن باید کابل پرینتر رو جابجا کنم.
کسی میدونه این مشکل واسه چیه؟

R.Alikhani
12-11-2007, 17:34
به نظر مشکل از درایورهای مربوط به Usb میاد. من هم همین مشکل رو گاهی در سیستمم دارم. هنگامی که به یکی از پورتهای Usb سیستمم یک کول دیسک قرار می دم و بعد از اون پرینترم رو متصل می کنم، پرینترم از کار می فاته و پرینت نمی گیره. بعد از خارج کردن کول دیسک و دوباره قراردادن کانکتور پرینترم در جای قبلی خودش، مشکل حل می شه!!

mseddighi
13-11-2007, 07:38
البته پرینتر من با همه پورتها کار میکنه فقط هر روز که کامپیوتر متصل به پرینتر رو روشن میکنم باید یه بار پورت اونو عوض کنم و اینجوری نیست که با یه پورت خاص کار کنه.مثلا امروز که پرینت گرفتم فردا باید جای پورت روعوض کنم.

R.Alikhani
13-11-2007, 08:55
آیا در سیستم مورد نظرتون سخت افزار دیگه ای هست که از پورت USB استفاده می کنه؟ مانند Mouse؟

mseddighi
14-11-2007, 13:04
آیا در سیستم مورد نظرتون سخت افزار دیگه ای هست که از پورت USB استفاده می کنه؟ مانند Mouse؟

فقط پرینتر به پورت USB وصله و بقیه آزادند.

darvish1900
14-11-2007, 13:17
از فایروال استفاده میکنی؟؟؟ اگه استفاده میکنی موقع فرستادن پرینت فایروال خاموش کن. مخصوصا اگه نورتون

R.Alikhani
14-11-2007, 18:32
درایورهای مربوط به پرینتر و Usb رو از نصب خارج کرده و اونها رو دوباره نصبت کنید. اگر از این روش استفاده می کنید، نیتجه رو حتما اعلام کنید. موفق باشید.

mseddighi
15-11-2007, 10:49
من از فایروال که استفاده نمیکنم.
ولی در اولین فرصت درایورهای پرینتر رو نصب میکنم تا ببینم درست میشه یا نه.

secure
17-11-2007, 15:39
یه کاری میتونم پیشنهاد بدم.اگه یه هارد اضافی داری بنداز رو همون سیستم و یک ویندوز دیگه نصب کن و اونو Share کن ببین مشکلت هنوز هست یا نه.

mseddighi
05-12-2007, 10:07
من یه بار پرینتر رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد.
درایور های usb رو هم حذف و دوباره نصب کردم ولی باز درست نشد.
حالا منتظر راه حلهای دیگه هستم.

Mehrshad2562
05-12-2007, 20:57
سلام دوست عزیز.تو ست آپ تویه تنظیمات مربوط به usb برو و حالت اونو از enable به اتومات تغییر بده .تغییرات رو ذخیره کن .ایشاللا حل می شه.

mseddighi
08-12-2007, 07:39
سلام دوست عزیز.تو ست آپ تویه تنظیمات مربوط به usb برو و حالت اونو از enable به اتومات تغییر بده .تغییرات رو ذخیره کن .ایشاللا حل می شه.
اگه منظورتون تنظیمات ست آپ مادربورد بود که اونجا دوحالت بیشتر نداره . enable و disable .
اگر هم منظورتون جای دیگه بود لطفا بیشتر توضیح بدین.

ehsankgf
12-01-2014, 09:29
داداش منم همین مشکلو داشتم . احتمالا کابل usb پرینترو توی پورت های جلو کیس زدی . من وقتی به پرت پشت کیس زدم مشکلم کاملا حل شد .

hraeissi
13-01-2014, 08:23
خوب عجیبه ولی راه های زیادی برای کنترل است
1- کابل پرینتر با کابل شیلد دار تعویض گردد
2- پرینتر را با کابل LPT در صورت داشتن آن نصب شود
3- پرینتر را به پرینت سرور مجهز و مستقیم به شبکه متصل کنید
4- سیستم عامل را مجدد نصب و درایور های سیتسم را از روی CD خود مادربرد نصب نمائید ( اتوماتیک نباشد )

امیدوارم حل شه چون خیلی اعصاب خورد کنه