مشاهده نسخه کامل
: کمک درباره ی تحقیق : چگونه گاز را در نوشابه حل می کنند ؟
leon scott kendy
11-11-2007, 20:40
من اول دبیرستان هستم و معلم ما از من یک تحقیق خواسته می خواستم بدونم کسی هست که به من کمک کنه
موضوع
چگونه گاز را در نوشابه می برند و در آب حل می شود کلا در این قسمت نوشابه چه جوری درست می شود
Acro-Crown
12-12-2007, 00:07
طرز تهيه گازكربنيك و حجم آن در مشروبات گازدار
طرز تهيه گاز كربنيك- در كارخانهاي نوشابه سازي غير الكلي گازدار ايران به تبعيت از دستور كلي موسسات نوشابه سازي غير الكلي گازدار امريكا گازكربنيك را از سوزاندن گازوئيل بدست ميآورند. به اين ترتيب كه در اثر سوختن گازوئيل گازهائي از قبيل اكسيد دو كربن-انیدریک کربن- گاز ازت-.......... و مقدار كمي گاز اكسيژن به دست ميايد و چون از بين گازهاي بالا انيدريد كربنيك مورد توجه كارخانه ميباشد از اين رو گازهاي بالا را به وسيله جريان آب سرد خنك كرده زو بعد گازها را با آب ميشويند تا اگر ذرات كربن در آن وجود داشته باشد بوسيله شستشو از بين برود. در اين موقع انيدريدكربنيك جدا ميشودد.
انيدريد كربنيك حاصل را تحت فشار و برودت آب سرد قرار ميدهند تا به مايع سپس به برف كربنيك 2 (کربن دی اکسی)د تبديل شود. برف كربنيك حاصل را تحت فشار در داخل كپسولهاي 20 تا 22 كيلوئي ذخيره مينمايد و موقع مصرف با باز نمودن شير اين كپسولها چون فشار از بين ميرود برف كربنيك به صورت گاز خارج ميشود. سپس این گاز را با فشار وارد شیشه می کنند و این گاز درون اب حل می شود آخر همین سال نیز می خونید اون قسمت ماهی ها نه:27:؟؟؟
به خاطر همینه که درشو باز میکنیم کف میکنه چون گاز داره خارج می شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.