مشاهده نسخه کامل
: FIFA 2006
lovergod14amorousand
07-08-2006, 14:44
نفر روبروت آشناتونه يعني ميخوام بگم شما يا اون بهم سيدي دادين...يا بينين اون كاي كه گفته بودمو كردي اينكه از اول نصب كني و از costom بری توی نصب... ;)
mehdi_vsgh
07-08-2006, 20:06
كسي ميدونه چرا فيفا در 5 سيدي ايجاد شده؟؟
من به شما ميگم
وقتي كه شما بازي را اجرا ميكنيد اولين صفحه اي كه ميبينيد صفحه اي است كه زبان را انتخاب ميكنيد اگه به جاي انگليسي زبان ديگري انتخاب كنيد علاوه بر اينكه منوها تغيير زبان ميدهند گزارشگر بازي نيز به همان زبان بازي را گزارش ميكند و همين عامل افزايش حجم فايلهاي صوتي برنامه و در نتيجه 5 سيدي شدن آن ميشود!
حالا يك سوال دارم!
كسي ميدونه اين فيفا را چطوري گزارش فارسي براش ميسازند؟
aminpesar
19-08-2006, 14:48
عزيز من فكر نكنم علت ترجمه به زبان ها باشه چون بازي سيمز به اندتا زبان هست ولي 2 سيدي بود (نسخه اول)
mehdi_vsgh
19-08-2006, 18:01
خوب حجم گزارشهاي بازي خيلي بيشتره شما يه نگاهي به حجم فايلهاي صوتي برنامه بياندازيد متوجه خواهيد شد!
micropersian
25-08-2006, 15:57
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من بازی fifa06 رو نصب کردم و به طور عالی هم اجرا میشه ولی مشکل اینه که اگه در قسمت side select بازی رو با game pad کنیم و وارد شویم بعد load قبل از شروع بازی اصلی از بازی خارج میشه و به ویندوز بر میگردو و پیغامی که dont send داره میده ولی با کیبرد به طور کامل و صحیح کار میکنه برا كسي اينجا تا حالا همچين مشكلي پيش اومده يا مشكل از كامپيوتر منه :sad: .
ممنون ميشم كمك كنيد :blush:
Moh3en_DDD
25-08-2006, 16:39
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من بازی fifa06 رو نصب کردم و به طور عالی هم اجرا میشه ولی مشکل اینه که اگه در قسمت side select بازی رو با game pad کنیم و وارد شویم بعد load قبل از شروع بازی اصلی از بازی خارج میشه و به ویندوز بر میگردو و پیغامی که dont send داره میده ولی با کیبرد به طور کامل و صحیح کار میکنه برا كسي اينجا تا حالا همچين مشكلي پيش اومده يا مشكل از كامپيوتر منه :sad: .
ممنون ميشم كمك كنيد :blush:
شما اين مشكل را در اين قسمت داريد من هم اين مشكل را در قست مولتي پليرش دارم ... به احتمال زياد يا ماله كركش هست يا ماله پچ است ... اگه پچ روش نصب كرديد پاكش كنيد و دوباره نصب كنيد ... !
اگر هم نشد اشكال از ويندوزتون هست ! :blush:
mehdi_vsgh
27-08-2006, 17:48
سلام كسي ميتونه پروفايل خودش را كه كامل باشه و تقريبا همه قفلهارا باز كرده باشه (مثل ليگهاي ايتاليا و...) را برام آپلود كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jak_1300
29-08-2006, 15:47
آقا سلام يكي به من كمك كنه
من بارها اين بازي رو تموم كردم
حالا كه كمي فكر ميكنم يادم در 2002 توي منو كه ميرفتم يه جا بود كه ميشد بازي رو perfshenal كنم يعني در واقع سخت تر ميشد بازي
اما توي fifa 2006 همچين چيزي نيست هر كاري ميكنم كه بازي سخت تر بشه نميشه
كسي ميدونه چيكار بايد كرد اصلا سخت تر ميشه يا همينتوريه در ضمن بازي من با demon tools اجرا ميشه و 4 تا cd هستش
مرسي اگه جوابمو زود تر بدين07/06/1385
erfan_lcd@yahoo.com
:sad:
سلام.
عرفان جان شما ميتوني سختتر هم بكني يك سطح world class هم داره .
اگه میخوای همین جوری بازی کنی که برو قسمت Game Setting اونجا میتونی تنظیمات رو انجام بدی و سطوح بازی رو تغییر بدی .
الان خونه نیستم اینارو ذهنی میگم اگه کارت راه نیفتاد برم خونه بیشتر بهت کمک میکنم.
یک قسمتی هم داره به نامه my fifa 06 اونجا هم یک سری بزن.
سی دی های من 5 تای .
jak_1300
29-08-2006, 16:38
سلام.
عرفان جان شما ميتوني سختتر هم بكني يك سطح world class هم داره .
اگه میخوای همین جوری بازی کنی که برو قسمت Game Setting اونجا میتونی تنظیمات رو انجام بدی و سطوح بازی رو تغییر بدی .
الان خونه نیستم اینارو ذهنی میگم اگه کارت راه نیفتاد برم خونه بیشتر بهت کمک میکنم.
یک قسمتی هم داره به نامه my fifa 06 اونجا هم یک سری بزن.
سی دی های من 5 تای .
مرسي كه جوابمو دادي من قبلا كلي تو منوش ور رفتم ولي همچين چيزي نديدم ولي بازم ميرم خونه امتحان ميكنم
ببينم چجوري ميشه بهر خال مرسي راستي چرا تو ياهو نيستي بيا تو ياهو منم erfan_lcd@yahoo.com
mehdi_vsgh
30-08-2006, 21:44
سلام كسي پست من رو ديده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام كسي ميتونه پروفايل خودش را كه كامل باشه و تقريبا همه قفلهارا باز كرده باشه (مثل ليگهاي ايتاليا و...) را برام آپلود كنه
من منتظرم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Honradez
31-08-2006, 00:05
سلام كسي پست من رو ديده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام كسي ميتونه پروفايل خودش را كه كامل باشه و تقريبا همه قفلهارا باز كرده باشه (مثل ليگهاي ايتاليا و...) را برام آپلود كنه
من منتظرم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.
این هم پروفایل من که همه چیز در آن باز شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فایل رو از حالت فشرده خارج کن و بعد فولدر درون آنرا در پوشه ی My Documents\FIFA 06 کپی کن.
موفق باشی. ;) :cool:
mehdi_vsgh
01-09-2006, 22:19
دستت درد نكنه خيلي ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jak_1300
02-09-2006, 16:39
سلام دوست عزیز.
اول فایل رو از حالت فشرده خارج کن و بعد فولدر درون آنرا در پوشه ی My Documents\FIFA 06 کپی کن.
ببين نميشه يه جا ديگه آپلود كني من نميدونم چرا اين همه سايت شما ها گير دادين به رپيد شر اين همه سايت
مرسي اگه يه جا دانلود كني مثلا sendspace.com
11/06/1385
ببين نميشه يه جا ديگه آپلود كني من نميدونم چرا اين همه سايت شما ها گير دادين به رپيد شر اين همه سايت
مرسي اگه يه جا دانلود كني مثلا sendspace.com
11/06/1385
سلام.
بيا عرفان جان برات همين و جاي ديگه آپلود كردم.
jak_1300
02-09-2006, 16:50
سلام.
بيا عرفان جان برات همين و جاي ديگه آپلود كردم.
دستت درد نكنه ازت خواهش ميكنم بيا تو ياهو آخه چند تا سوال داشتم ازتون ميدوني من تا ساعت5:00 ديگه بيشتر نميتونم بيام تو سايت ولي تو مسنجر ميتونم برم اداره ما اينجوريه حالا اگه ميتوني بيا ياهو پي ام بده erfan_lcd@yahoo.com
سلام دوستان.
همون طور که می دونید در بازی فیفا 2006 قسمت تورنمنت/منیجر فوتبالی بازی می کنیم که می تونیم بازی کن ها رو با پول خرید فروش کنیم.
اما یه سری از بازیکنان بس از مدتی از فوتبال خ دا حافظی می کنند(مثلا)یک آدمک قرمز رنگ جلوی آن ها نمایان میشه.
آیا راهی است که جلوی این اتفاق را بشه گرفت.
mehdi_vsgh
02-09-2006, 21:44
سلام دوستان.
همون طور که می دونید در بازی فیفا 2006 قسمت تورنمنت/منیجر فوتبالی بازی می کنیم که می تونیم بازی کن ها رو با پول خرید فروش کنیم.
اما یه سری از بازیکنان بس از مدتی از فوتبال خ دا حافظی می کنند(مثلا)یک آدمک قرمز رنگ جلوی آن ها نمایان میشه.
آیا راهی است که جلوی این اتفاق را بشه گرفت.
]
فكر نكنم راهي باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
نه راهی نیست من مثلا تیمی که دارم 10 سال توش مربی ام.
تمام کیف بازی به این که تو با بازیکنان جدیدی بازی کنی تا بازی یکنواخت نشه .
jak_1300
03-09-2006, 13:20
سلام من خيلي وقت دارم فيفارو بطريق معمولي بازي ميكنم برام خيلي يه نواخت شده شنيدم چيزاي ديگه هم داره
ميخواستم بدونم چيز ديگه اي هست ؟ واگه هست ميشه بگي چي داره ميشه توضيح بدي چون من اصلا سر در نميارم راستي يه جاش هست كه قفل مفل داره نميدوني چيه اينا؟
سلام.
بیبن عرفان جان یک قسمتی داره که میتونی بری اونجا تیم برداری و مربی گری کنی اینا .
اسپانسر انتخاب میکنی و تیم داری میکنی بازیکن میخری و کارهای دیگه.
بازی هایی که میکنی بعد از مدتی طبق یک روال خاصی به شما پول میده که میتونی برای قسمت خرید و قفل هایی که داره باز کنی که 2 تا قفلش مربوط به تیم کلاسیک جهانی که از ستارگان قدیم جهان و نیم منتخب حال حاضر جهان.
قسمت team managment اگه اشتباه نکنم یک سری بزن.
jak_1300
03-09-2006, 16:01
مرسي كه جوابمو داده پيشي جان12/06/1385
مهدي ه ف
05-09-2006, 14:49
بچه ها من یک بار فیفا رو پاک کردم بار دوم ریختم دیگه اجرا نشد از هر کی می پرسم میگه برای من هم همینجور هست می خواستم ببینم برای شما هم اینجوری هست
jak_1300
05-09-2006, 15:09
نه مال من اينجوري نيست ضمنا سي دي هاي من 4 تا هستند
كه با دمون تولز اجرا ميشه
jak_1300
05-09-2006, 15:28
نه مال من اينجوري نيست ضمنا سي دي هاي من 4 تا هستند
كه با دمون تولز اجرا ميشه
مهدي ه ف
06-09-2006, 18:55
برای من 5تا هست که با دمو تولز اجرا میشه
mehdi_vsgh
08-09-2006, 17:23
راستی یه سوال اون دایره های رنگی قرمز رنگ کوچک که در گوشه سمت چپ قرار دارند نشانه چیست؟
payam sh
09-09-2006, 00:45
سلام بازي هاي كه با بر نامه ي dimon tools اجرا ميشه چجوري؟
mehdi_vsgh
09-09-2006, 18:25
کسی نیست که به سوال من جواب بده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال اون دایره های رنگی قرمز رنگ کوچک که در گوشه سمت چپ قرار دارند نشانه چیست؟
سلام.
مهدی جان کدوم دایره ها ؟؟
کجتیند این دایره ها میشه بیشتر توضیح بدی ؟
همونایی که بغل نتیجه بازی هستند اینا منظورته ؟
چون من جز اونا چیز دیگه ای ندیددم اگه منظورت اوناست اونا نشون دهدنده ی تعداد تماشگرای تیم تو و تیم مقابل.
سلام دوست من
طور خاصی نیست
این جور بازیها باعث ایجاد یک درایو مجازی میشند
و بازی رو از سی دی بی نیاز میکنند
در همین حد
با تشکر
سوال ِ من اینه که فیفا 2006 با گرافیک ِ 64 خوب اجرا میشه یا نه ؟
mehdi_vsgh
10-09-2006, 21:10
سلام.
مهدی جان کدوم دایره ها ؟؟
کجتیند این دایره ها میشه بیشتر توضیح بدی ؟
همونایی که بغل نتیجه بازی هستند اینا منظورته ؟
چون من جز اونا چیز دیگه ای ندیددم اگه منظورت اوناست اونا نشون دهدنده ی تعداد تماشگرای تیم تو و تیم مقابل.
دقیقا منظور من هم همینه ولی یه نکته اونم اینه که چرا در طول بازی هی کم و زیاد میشند؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال ِ من اینه که فیفا 2006 با گرافیک ِ 64 خوب اجرا میشه یا نه ؟
حداقل گرافیک مورد نیاز برای اجرای بازی 128 هستش البته فکر کنم با گرافیک 64 اجرا بشه ولی کیفیت لازم را نداره!
سلام.
خب مهدي جان تماشگرا كم و زياد ميشن ديگه .
mehdi_vsgh
11-09-2006, 21:19
سلام.
خب مهدي جان تماشگرا كم و زياد ميشن ديگه .
جل الخالق!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من يه جا خوندم كه او دايره ها نشون دهنده شايستگي تيمه
يعني هرچي اون دايره ها بيشتر باشه افراد تيم بهتر باهم پاسكاري ميكنن و جاگيري هاشون بهتره
حالا نميدونم درسته يا نه
Moh3en_DDD
15-09-2006, 15:28
يعني هرچي اون دايره ها بيشتر باشه افراد تيم بهتر باهم پاسكاري ميكنن و جاگيري هاشون بهتره
حالا نميدونم درسته يا نه
بله ... ولي شايسته گي نيست ... اميد تيمه يعني هرچه قدر بد تر بازي كني اينا كم مي شند يعني اميد بازي كن ها پايين مي ياد !
فعلا :
حالا نميدونم درسته يا نه
سلام.
ولا اینو کسی که این تاپیک رو زده بود یعنی friend جان اون اوایل پرسیده بود یکی .جواب داده بود که تعداد تماشاگراست .
به هر حال جواب محسن جان هم ممکنه باشه.
Moh3en_DDD
16-09-2006, 00:53
به هر حال جواب محسن جان هم ممکنه باشه.
ماله من درست تره !
اينا من از توي ترجمه خوندم آخه !
jak_1300
16-09-2006, 15:43
سلام دوست عزیز.
دوست من من اينكا رو كردم ولي وقتي ميرم تو بازي پروفايل شما نيستش چيكار كنم ميشه راهنمايي كنيد
؟؟؟ :sad:
mehdi_vsgh
16-09-2006, 17:13
بعد از اینکه فایل را از حالت فشرده خارج کردید وارد آن شوید و فایل A. Profil را داخل فولدر My Documents\FIFA 06\A. Profil\ کپی کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jak_1300
17-09-2006, 07:39
بعد از اینکه فایل را از حالت فشرده خارج کردید وارد آن شوید و فایل A. Profil را داخل فولدر My Documents\FIFA 06\A. Profil\ کپی کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقيقا همين كار رو كردم ولي وقتي وارد بازي ميشم اصلا همچين پرفايلي نيست . :sad: :sad:
ميشه بدونم ايم پروفايل چي هستش؟اسم پرو فايلتون A. Profil هستش؟
من در مورد بازيه مافيا هم يه همچين موردي بود ولي اون پروفايل رو تو بازي نشون ميداد ولي وقتي وارد پروفايل ميشم هيچ save وجود نداره؟؟/
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
mehdi_vsgh
17-09-2006, 08:05
عزیز قرار نیست که سیوی باشه شما برو ببین که تمام قفل ها باز شدن یا نه؟
jak_1300
17-09-2006, 08:24
عزیز قرار نیست که سیوی باشه شما برو ببین که تمام قفل ها باز شدن یا نه؟
ببين من يه سري قفل بود كه ديده بودم توي ماي فيفا بودش آيا منظورت هموناست
اگه نيست اصولا چه قفليه كجاست و اگه باز بشه چي ميشه؟
ممنون ميشم اگه بهم بگين؟
mehdi_vsgh
17-09-2006, 08:48
بله منظورم همینه!
مثلا در حالت manager شما نمیتوانید هر تیمی که بخواهید انتخاب کنید مثلا تیم میلان!
اما این پروفایل این قفل را برای شما باز میکنه خیلی امکانات دیگه هم برات ایجاد میکنه مثلا در حالت عادی شما نمیتوانید تیم منتخب جهان را انتخاب کنید اما این پروفایل برای شما این را باز میکنه! و ....
jak_1300
17-09-2006, 08:57
بله منظورم همینه!
مثلا در حالت manager شما نمیتوانید هر تیمی که بخواهید انتخاب کنید مثلا تیم میلان!
اما این پروفایل این قفل را برای شما باز میکنه خیلی امکانات دیگه هم برات ایجاد میکنه مثلا در حالت عادی شما نمیتوانید تیم منتخب جهان را انتخاب کنید اما این پروفایل برای شما این را باز میکنه! و ....
مرسي از جوابتون آقا مهدي ولي ميخواستم يه سوال كنم مگه فيفا06 باشگاهي هم داره؟
بعدشم ميخواستم بدونم چجوري ميشه كه قفلهاي بازي رو بدون اين پرو فايل بازكرد؟
يعني منظورم اينه كه چطوري ميشه اون قفل ها رو بدون اون سيو گيم(پروفايل) بازكرد چيكار بايد كرد كه اين قفلها خود به خود باز بشه؟
مرسي از اينكه جوابمو ميدين
mehdi_vsgh
17-09-2006, 15:09
مرسي از جوابتون آقا مهدي ولي ميخواستم يه سوال كنم مگه فيفا06 باشگاهي هم داره؟
بعدشم ميخواستم بدونم چجوري ميشه كه قفلهاي بازي رو بدون اين پرو فايل بازكرد؟
يعني منظورم اينه كه چطوري ميشه اون قفل ها رو بدون اون سيو گيم(پروفايل) بازكرد چيكار بايد كرد كه اين قفلها خود به خود باز بشه؟
مرسي از اينكه جوابمو ميدين
منظورتون را از اینکه فیفا باشگاه داره یا نه متوجه نشدم! :blink:
خوب برای اینکه قفلهارا خودت باز کنی باید اونقدر بازی کنی امتیاز( points) جمع کنی و بری و اونهارا باز کنی که فکر کنم اگه بخواهی خودت اونهارا باز کنی یه قرنی طول بکشه! :biggrin:
jak_1300
19-09-2006, 15:11
منظورتون را از اینکه فیفا باشگاه داره یا نه متوجه نشدم! :blink:
خوب برای اینکه قفلهارا خودت باز کنی باید اونقدر بازی کنی امتیاز( points) جمع کنی و بری و اونهارا باز کنی که فکر کنم اگه بخواهی خودت اونهارا باز کنی یه قرنی طول بکشه! :biggrin:
ولي من اينكاري رو كه گفته بودي در مورد اون پروفايل انجام دادم اما هيچ اتفاقي نيوفتاد و قفل ها باز نشدند :sad:
بعدشم منظورت از امتياز جمع كردن چيه چجوري تو چه جامي؟
فيفا 06 كه يه جام بيشتر نداره كه اونم ورلدكاپ هستش ميشه يكي راهنمائيم كنه؟؟
28/06/1385
mehdi_vsgh
19-09-2006, 21:07
ولي من اينكاري رو كه گفته بودي در مورد اون پروفايل انجام دادم اما هيچ اتفاقي نيوفتاد و قفل ها باز نشدند :sad:
بعدشم منظورت از امتياز جمع كردن چيه چجوري تو چه جامي؟
فيفا 06 كه يه جام بيشتر نداره كه اونم ورلدكاپ هستش ميشه يكي راهنمائيم كنه؟؟
28/06/1385
فکر کنم تازه منظورت را متوجه شدم!!!!
نکنه شما بازی ورلد کاپ 2006 را داری میگی؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فیفا هم بازیهای باشگاهی داره و هم چند نوع جام!
باشگاهی- مربیگری- و ساخت جام های مختلف!!
این پروفایل مخصوص فیفا06 هستش نه فیفا ورلد کاپ 2006!
masoud-lat
20-09-2006, 01:35
فیفا2006 همونWinning Eleven 9 هست
mostafaeshghi
07-10-2006, 14:43
اقا من يه سوال اساسي داشتم
من تو قسمت مديريت و مربيگري تيم كه تيم هاي درجه 2 بهت ميده من تيم AS Roma ميخواستم بدونم چه جوري ميشه ارتقا يافت و عوضش كرد. من الان 3 تا ليگ تموم كردم ولي باز هم نميگذاره عوض كنم. جريان چيه؟
mehdi_vsgh
08-10-2006, 19:55
اقا من يه سوال اساسي داشتم
من تو قسمت مديريت و مربيگري تيم كه تيم هاي درجه 2 بهت ميده من تيم AS Roma ميخواستم بدونم چه جوري ميشه ارتقا يافت و عوضش كرد. من الان 3 تا ليگ تموم كردم ولي باز هم نميگذاره عوض كنم. جريان چيه؟
من فکر کنم که بعد از هر لیگ که به پایان میرسه بهت پیغام میده که میخواهی تیمت را عوض کنی یا نه؟؟؟
wordlife
08-10-2006, 20:06
نه بابا خيلي فرق ميكنه
wordlife
08-10-2006, 20:07
من اين بازي رو براي ps2 خريدم ولي زبانش عجيب غريبه لطفا راهنمايي كنيد چه جوري عوضش كنم
mostafaeshghi
09-10-2006, 12:07
من فکر کنم که بعد از هر لیگ که به پایان میرسه بهت پیغام میده که میخواهی تیمت را عوض کنی یا نه؟؟؟
اين درست كه پيغام ميده بعد كه ميري تيم انتخاب كني باز هم همون تيمهاي درجه 2 را براي انتخاب گذاشته. مشكل همينجاست
B O L O T
09-10-2006, 20:40
نه بابا خيلي فرق داره خيلي
.خيلي خيلي
.
.
.
..
mostafaeshghi
09-10-2006, 23:47
اين درست كه پيغام ميده بعد كه ميري تيم انتخاب كني باز هم همون تيمهاي درجه 2 را براي انتخاب گذاشته. مشكل همينجاست
آقا کسی مشکل ما را باد نیست حل کنه؟ بابا دیگه دوره ی فیفای 2006 به سر رسیده لطف کنید زودتر بگویید چون یه ذره حیاتیه
mehdi_vsgh
11-10-2006, 17:21
آقا کسی مشکل ما را باد نیست حل کنه؟ بابا دیگه دوره ی فیفای 2006 به سر رسیده لطف کنید زودتر بگویید چون یه ذره حیاتیه
فکر کنم مشکلت را فهمیدم مثلا شما نیمتوانید تیم میلان را انتخاب کنید درسته!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطوره باید پروفایل من را بگیری و به جای پروفایل خودت قرار بدی تا تمام قفلها باز بشن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل را از حالت فشرده باز کن و فایل A. Profiles را تو این آدرس کپی کن!
My Documents\FIFA 06\A. Profiles
امیدوارم مشکلت حل بشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafaeshghi
13-10-2006, 01:36
فکر کنم مشکلت را فهمیدم مثلا شما نیمتوانید تیم میلان را انتخاب کنید درسته!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطوره باید پروفایل من را بگیری و به جای پروفایل خودت قرار بدی تا تمام قفلها باز بشن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل را از حالت فشرده باز کن و فایل A. Profiles را تو این آدرس کپی کن!
My Documents\FIFA 06\A. Profiles
امیدوارم مشکلت حل بشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجوریش را خودم بلد بودم. ولی بالاخره یه راهی باید باشه. دبه هر حال ممنون از راهنماییت من هم دیگه نیاز ندارم چون دارم دیگه فیفا 2007 را بازی میکنم.
mohsen06
04-11-2006, 01:21
میدونم که فیفا 2007 اومده ولی من هنوزم به فیفا 2006 علاقمندم :biggrin: چون کلی پچ ازش دارم.میشه مشکلمو حل کنید
ميخواستم در مورد برنامه kit raptor for fifa06 بهم اطلاعاتی بدید.راستش من لباسهای جدید بارسلونا(با آرم یونیسف) و بایرن مونیخ را از اینترنت دانلود کردم.البته در text فایل نوشته بود مربوط به فیفا 2007.بعد برنامه فوق را نصب کردم و دیدم که فایلهای لباس با پسوند bmp از هر کدام 2 تا گذاشته منم یکی از آنها رو لود کرده و بعد import و بعد export کردم و بعد هم fatbh builder را اجرا کردم.بعد از تمام شدن به بازی رفتم و دیدم که لباس این 2 تیم به رنگ طوسی درآمده .میخواستم نحوه کار با این برنامه و انتقال لباس جدید به بازی را کامل توضیح بدید.البته خواهشاً
راستی من آماتورم ها اگه میشه ریزو بمشو بگید .بعد از تمام شدنش باید فایل خاضی جابجا بشه یا میشه بازی کرد؟ازتون ممنونم(در مورد سایز عکس و 07 بودن یا 06 بودنش هم توضیح بدید) پیشاپیش چاکر همتونم هستم
Ship Storm
12-01-2007, 08:52
با سلام
من Pach از تیم ملی ایران میخواستم که این تیم را به FIFA 06 اضافه کنید همچنین من خودم یکی از آنهارا با حجم 4
مگابایت دارم و نامش هم iran patch هست ولی نام بازیکنان را در طی بازی به جز علی کریمی و مهدی مهدوی کیا
ذکر نمیکند . من Pach را میخواهم که گزارشگر بازی نام بازیکنان تیم ملی ایران را در طی بازی ذکر کند .
با تشکر
Ship Storm
14-01-2007, 09:19
کسی نتونسته پیداکنه ؟
saeed_cpu_full
15-01-2007, 16:00
من سرچ کردم همچین پچی وجود نداشت.
Honradez
15-01-2007, 20:26
سلام.
ببینید، سایت Fifapatch.com (زمانی که کار می کرد) یک پچی را در این زمینه برای FIFA 06 ارائه کرد، ولی متاسفانه با اجرای اون، بازی کاملا بهم می ریخت و اصلا شما به زمین مسابقه نمی رفتی و حتی در بخش تغییرات ترکیبی قبل از بازی هم نام بازیکنا نمی اومد!!!
یک پچ دیگر هم هست، که تیمهای ملی ایران، استقلال و پرسپولیس را اضافه می کند، ولی با مشکل «نام» مواجه است و نه نام بازیکنان درست است، و نه شکل و شمایل آنان.
بهرحال هرکدام را خواستید، به من بگویید تا برای شما آپلود کنم.
البته لازم به ذکر است که بهتره خیلی به دنبال تیم ایران نباشید؛ چون این تیم واقعا بازی خوبی نداره و اصلا نمیشه باهاش، رقابتهای جهانی انجام داد ویا به عبارتی دیگه حال کرد!
موفق باشی دوست من!
;)
abbasjun
31-01-2007, 02:09
من دسته بازی رو وصل می کنم ولی وقتی که تیمها را انتخاب کردی و می خواهی داخل زمین بروی بازی به
نوار وظیفه می آید و پیغام Dont Send ظاهر می شود مشکلش از چیست اگر می شود کمکم کنید.
Ali-Bahal
31-01-2007, 14:58
من دسته بازی رو وصل می کنم ولی وقتی که تیمها را انتخاب کردی و می خواهی داخل زمین بروی بازی به
نوار وظیفه می آید و پیغام Dont Send ظاهر می شود مشکلش از چیست اگر می شود کمکم کنید.
وقتي دسته وصل نيست اين مشکل پيش نمي آيد؟
Ship Storm
21-05-2007, 17:46
دوستان سلام
آیا میشود کاری کرد که هنگامی که بازیکنان سنشان زیاد میشود بازنشسته نشوند؟
وقتی حدود 2 دوره لیگ ها را بازی میکنیم و تمام میشود بازیکنان مطرح و سرشناس دیگر در بازی ها حظور ندارند و این خود بازی را بی مزه میکند چون یکسری بازیکنانی می آیند که نه ما آنها را میشناسیم و نه به اون صورت حرفه ای هستند . کلا جذابیت بازی کم میشه . حالا میخواستم ببینم آیا را هی برای حل این مشکل وجود دارد یا نه؟
آره،به نظر من هم خیلی بی مزه می شه.تنها کاری که می تونی بکنی اینه که قبل از شروعmanager mode به قسمت ادیت بازیکن ها بری و سال تولدشون رو بیاری جلو.من هم این کار را کردم.
Ship Storm
25-05-2007, 20:03
آره،به نظر من هم خیلی بی مزه می شه.تنها کاری که می تونی بکنی اینه که قبل از شروعmanager mode به قسمت ادیت بازیکن ها بری و سال تولدشون رو بیاری جلو.من هم این کار را کردم.
این که خیلی طول میکشه و اعصاب ادم رو به هم میریزه تازه کلی بازیکن دیگه میمونن که اسماشون تو ذهن آدم نیست
ولي تنها راه فقط همينه.بايد قبول كني.تازه مگه مگه چند تا بازيكن محبوب داري.من فقط چند تا كه بيشتر دوستشون داشتم را اين كار را كردم.
خوب بايد تيم خودتو بهتر كني تا تيم هاي بالاتري به تو پيشنهاد كار بدن.
Ship Storm
26-05-2007, 16:15
ممنون ولی این مگه برای چند سال میتونه باشه نهایتا 10 سال
مگه شما تا چند سال مي توني بازي كني؟ و تازه ما كه با هم دعوا نداريم.راه حلي كه به ذهن من رسيد همين بود.راستش من خودم تا سال 2012 رفتم ولش كردم.
Vahidzar
04-02-2008, 17:47
سلام به بچه ها
چگونه در fifa 06 بازیکن میخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
Vahidzar
08-03-2008, 15:48
دیگه نمی خواد جواب بدین ممنون خودم فهمیدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.