مشاهده نسخه کامل
: جدیدترین ورژن پلیر نرم افزار KD Player v ۰.۸.۶ + Skin برای java
جدیدترین نسخه ی نرم افزار KD Player قویترین Player برای انواع گوشی های جاوا در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد. به همراه این نرم افزار در حدود 30 اسکین مختلف و بسیار زیبا با موضوعات متنوع از جمله اسکین iPhone , Vista , Walkman ارائه شده است.
Attached by alex_pk
hamkar1981
12-11-2007, 14:45
متشكر از معرفي نسخه جديد
از skin هم استفاده كردم
320*240
موفق باشي
alireza fatemi
12-11-2007, 14:50
خیلی خوب بود دستت درد نکنه
ایا نرم افزاری برای java یا k800 هست که فایلهای avi و mp4 را اجرا کنه؟
hellbrain666
12-11-2007, 21:28
تا سوال :
1- صداش رو چطوری کم و زیاد میشه کرد
2- همه اسکین هاش رو کپی کردم چطوری تعویضشون کنم اصلا میشه یا فقط یه اسکین باید داشه باشه؟
Ship Storm
13-11-2007, 07:00
ممنون دوست عزیز به کارم اومدش
hamkar1981
13-11-2007, 09:03
من نه ديدم ونه با زدن اين درخواست جوابي گرفتم
hamkar1981
13-11-2007, 09:06
تا سوال :
1- صداش رو چطوری کم و زیاد میشه کرد
2- همه اسکین هاش رو کپی کردم چطوری تعویضشون کنم اصلا میشه یا فقط یه اسکین باید داشه باشه؟
صداش كه با بالا و پائين كردن جوي استيك كم و زياد ميشه
اول skin رو از rar خارج كن بعد بريزش تو other سپس نرم افزار رو اجرا كن از menu وارد more بشو مسير رو انتخاب كن و skin مورد نظر را انتخاب كن
موفق باشي
alireza fatemi
13-11-2007, 14:32
چرا فایل های تصویری ساپورت نمی کنه
emad-janam
17-11-2007, 13:09
من می خواستم بدونم که چه طوری میشه عکسی رو که روی آهنگ می زاری رو توی این player تماشا کرد (بالا سمت راست). لطفا اگر کسی می دونه بگه؟(ممنون)
golmohammadi
18-11-2007, 23:46
k800 كه mp4 را باز ميكنه
با avi كاري ندارم ولي mp4 را باز ميكنه
golmohammadi
19-11-2007, 00:16
اين برنامه يه مزيت خوب هم داره اينه كه خودش يه ولوم جدا از ولوم گوشي داره هم با خود برنامه و هم با ولوم گوشي ميشه صداي را زياد و كم كرد ...
راستي تو گوشي من تعدادي از فايلها را باز نميكنه
اين پيغام را ميده : Playing Impossible! Exception : Failed to Start Player
اساتيد مهترم!
من kdplayer رو نسب كردم. (SE K750) البته ورژن 8 . ديدم وقتي ميخاد آهنگها رو add بكنه يه قرن تول ميده. رفتم سراق ورژن 5. اين درست بود. يعني تول نميداد. اما موقع play كردن آهنگ (بعزي آهنگها) خيلي تول ميداد و بعد اين error رو ميده: can't invoke the method at the closed state
ورژن 8 هم بعزي آهنگ ها رو نميخوند.
با كمال تعجب ديدم كه فايل هاي wma و rm رو پخش نميكنن ، در هالي كه تو ليست فايل هاي ساپورت شده وجود دارن! و اين error رو ميده: unable to open file exception: cannot creat a player for audio/ms-wma و يا /vnd.rn-realaudio
اينا يعني چي؟ ما بايد چي كنيم؟
javanonline
09-12-2007, 11:44
من که کاره ای نیستم ولی لطفا برنامتو توی تاپیک پلیر ها بزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و نیازی نبود ورژن قیدیشو توی تاپیک نامربوط بزاری
جدیدترین ورژن kd همراه با جدیدترین اسکین پلیر در اون تاپیک هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون:11:
سلام اساتید...
یه مشکلی در رابطه با نرم افزارهای جاوا داشتم.اگه اجازه بدید مطرح کنم...
من KD player رو رو گوشیم نصب کردم.موقعی که میخوام مثلا یه آهنگ رو بیارم پی در پی این پیغام رو میده:
A MIDlet in the untrusted MIDlet suite KD player is attempting to read the files on the phone or memory stick.Do you want to allow this?
yes.this time only
No .no this time
No never
البته قبلا هم یکی دوتا نرم افزار نصب کرده بودم که این پیغام رو میداد..نمیشه یه کاری کرد دیگه این نیاد؟؟تا حالا واسه شما پیش اومدهد؟چرا واسه No هرگز داره ولی واسه yes همیشه نداره...خواهشا کمک کنید.....مممممممممممممممممم منون
H A M E D
14-12-2007, 14:45
سلام اساتید...
یه مشکلی در رابطه با نرم افزارهای جاوا داشتم.اگه اجازه بدید مطرح کنم...
من KD player رو رو گوشیم نصب کردم.موقعی که میخوام مثلا یه آهنگ رو بیارم پی در پی این پیغام رو میده:
A MIDlet in the untrusted MIDlet suite KD player is attempting to read the files on the phone or memory stick.Do you want to allow this?
yes.this time only
No .no this time
No never
البته قبلا هم یکی دوتا نرم افزار نصب کرده بودم که این پیغام رو میداد..نمیشه یه کاری کرد دیگه این نیاد؟؟تا حالا واسه شما پیش اومدهد؟چرا واسه No هرگز داره ولی واسه yes همیشه نداره...خواهشا کمک کنید.....مممممممممممممممممم منون
ميشه بگين گوشيتون چي هست؟
البته اين يكي از مزيت هاي گوشيه كه قبل از اينكه برنامه به فايل ها دسترسي پيدا كنه اجازه ميگيره. ولي براي تنظيمش راه داره. نوع گوشي رو بگين.
البته اين يكي از مزيت هاي گوشيه كه قبل از اينكه برنامه به فايل ها دسترسي پيدا كنه اجازه ميگيره. ولي براي تنظيمش راه داره. نوع گوشي رو بگين.
معذرت میخوام دوست عزیز یادم رفت بگم...SE P990 راهی هست؟؟ممن
ون
معذرت میخوام دوست عزیز یادم رفت بگم...SE P990 راهی هست؟؟ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.