ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مهم . عجله دارم...

sara_program
11-11-2007, 09:24
سلام . من با یکی از دوستام که اونم عضو پی سی هستش شرط یه بستنی کیم بستیم . آخه دوستم می گه تمام سیستم ها وقتی می خوان بیان بالا رمشون بوق می زنه ولی من می گم بعضی از سیستم ها هستن که بوق نزنن(از جمله سیستم خودم ) . خلاصه بحث بالا گرفت و تصمیم گرفتیم جوابو بذاریم به عهده مهندسین پی سی. لطفا جواب درست رو شما بدین .

Mahdi_Moosavi
11-11-2007, 11:32
سلام . من با یکی از دوستام که اونم عضو پی سی هستش شرط یه بستنی کیم بستیم . آخه دوستم می گه تمام سیستم ها وقتی می خوان بیان بالا رمشون بوق می زنه ولی من می گم بعضی از سیستم ها هستن که بوق نزنن(از جمله سیستم خودم ) . خلاصه بحث بالا گرفت و تصمیم گرفتیم جوابو بذاریم به عهده مهندسین پی سی. لطفا جواب درست رو شما بدین .

اولآ از من به شما نصيحت دفعه بعد خاستي شرط ببندي سر يه بستني بهتري مثل مگنوم ببند . :31:

دومآ من جواب ميدم ولي بايد يه چيزي از اون بستني نصيب من هم بشه . :31: . :5:

ولي بايد بگم كه هر دو تاتون در اشتباهيد . چون وقتي سيستم داره مياد بالا اون رم نيست كه بوق ميزنه :blink:

اون يه بازر هستش كه به مين بورد وصل ميشه ( تو كيس هستش ) و موقعي كه سيستم ميخواد بوت بشه اول

يه سري سخت افزار ها مثل RAM , CPU , VGA ...... رو چك ميكنه و اگه همه چيز OK باشه يه بوق كوچولو ميزنه .

اگر هم مشكلي در كار باشه يا اصلآ بوق نميزنه يا بوق پشت سر هم و تكرار شونده ادامه پيدا ميكنه .

ضمنآ اگه اون بازري كه گفتم خراب باشه يا وصل نباشه صدايي به گوش نميرسه .

ضمنآ وقتي هم شما سيستمتون رو RESTART ميكني هم ديگه اون صدا رو نميشنوي . فقط وقتي اون صدا رو

مي شنوي كه سيستم يه بار SHUT DOWN شده باشه و دوباره بخواي اونو راه اندازي كني .

javadshahvand
11-11-2007, 13:14
ضمنآ وقتي هم شما سيستمتون رو RESTART ميكني هم ديگه اون صدا رو نميشنوي .

مهدی جان اشتباه نمی کنی!!!

هر موقعه که سیستم دوباره راه اندازی بشه قطعات تست و بوق بایوس به صدا در میاد

Gabana
11-11-2007, 14:43

موافقم .../

=======

در ضمن در انتخاب عنوان تاپيك دقت كنيد . عنوان انتخابي خلاف قوانين هست.

sara_program
11-11-2007, 14:44
بالاخره من باختم یا دوستم؟

m_a_h_n_o
11-11-2007, 14:54

سلام...
فکر کنم سو تفاهم شده !

دوستان راه اندازی داریم تا راه اندازی....یا بهتره بگم بوت داریم تا بوت !!!
بعضی بوتها باعث میشه بازر بوق بزنه..از جمله وقتی توی بایوس هستید و بایوسو با f10 سیو میکنید و سیستم راه اندازی میشه...ولی وقتی بایوسو سیو ننکنید و ریستارت کنید بوق نمیزنه....
تا حالا هر مادربوردی رو دیدم ،مشمول این قانون میشده..البته شاید مال دوستان فرق کنه !

Gabana
11-11-2007, 15:11
m_a_h_n_o جان ..
حتما مي دوني كه هر بار سيستم بوت ميشه ( فرقي نمي كنه Cold Boot باشه يا Reboot ) مرحله پست طي ميشه. اون بوقي هم كه زده ميشه براي آگاهي دادن از سلامت اين مر حله هست. بنابراين هر بار كه مرحله POST طي ميشه بايد بوق داشته باشيم..
اون مورد مثالي رو هم كه شما مي گي ( بايوس Save نشه ) من امتحان كردم . باز هم همچين چيزي نيست . چون اونجا هم مرحله POST طي ميشه و بوق داريم ..

ممنون

m_a_h_n_o
11-11-2007, 15:16
سلام گابانا جان
هنگام بوت این 3 برنامه که در ROM قرار دارند ، اجرا میشن :
Post , Bios , Loader

فکر نمیکنید این جریان بوق به برنامه bios ، مربوط بشه؟ !!!
چون این برنامه وظیفه سرویس دهی به دستگاه های ورودی و خروجی و کنترلشونو به عهده داره...
به نظرم بایوس ی بار سخت افزارها رو Post میکنه و به نشانه تایید ،بوقی میشنوید .در ریستارت های بعد بوقی نمیشنوید مگر اینکه بایوس با تغییرات سخت افزاری یا هر تغییری در input/output مواجه بشه !!!
اگه اشتباه میکنم اساتید به بزرگواریشون ببخشن...

m_a_h_n_o
11-11-2007, 15:19
m_a_h_n_o جان ..
حتما مي دوني كه هر بار سيستم بوت ميشه ( فرقي نمي كنه Cold Boot باشه يا Reboot ) مرحله پست طي ميشه. اون بوقي هم كه زده ميشه براي آگاهي دادن از سلامت اين مر حله هست. بنابراين هر بار كه مرحله POST طي ميشه بايد بوق داشته باشيم..
اون مورد مثالي رو هم كه شما مي گي ( بايوس Save نشه ) من امتحان كردم . باز هم همچين چيزي نيست . چون اونجا هم مرحله POST طي ميشه و بوق داريم ..

ممنون

تبعــــا باید همین طور که میگید باشه...منم اینجوری فکر میکردم ولی روی این مادربوردم فرق داره...به هر حال بگذریم....ممنون:20:

از اینکه 2 تا پست شد معذرت میخوام..باید هر 2 تا رو داخل ی پست میدادم

sara_program
11-11-2007, 15:20
چقدر این پست بوق بوقی شده . بابا یکی بگه من بردم یا دوستم؟

m_a_h_n_o
11-11-2007, 15:41
بستنی رو من میخرم...بیاین این مسئله رو حل کنیم...تا حالا زیاد دقت نکرده بودم ،پست شما رو که دیدم برام جالب شد !!!

گابانا جان چرا این بوق در سیستمم وقتی cold boot میکنم ،شنیده میشه ؟در ریبوت شنیده نمیشه مگر اینکه در تنظیمات bios تغییراتی اعمال بشه ؟؟؟!!!
شاید مادربورد من تافته جدابافته میباشد !!!

راستی من سر قولم هستم آدرس بدید بستنی رو واستون پست کنم !

worya_sh
11-11-2007, 17:20
من پیشنهاد می کنم شما با دوستتون 2تا بستنی بگیرید بخورید بعدش خودتون 2 تا بو ق بزنید.

از شوخی خارج چون بوق به رم ربطی نداره پس شرط شما اشتباه بوده اگه مطالب را کامل بخونید همه چیز دستتون میاد. ولی در کل حرف شما منطقی تر از دوستتون بوده

Mahdi_Moosavi
11-11-2007, 17:30

موافقم .../

=======

در ضمن در انتخاب عنوان تاپيك دقت كنيد . عنوان انتخابي خلاف قوانين هست.

m_a_h_n_o جان ..

ممنون

خدمت شما اساتید عرض کنم که همین الان یه بار دیگه تست کردم و وقتی restart کردم بوقی نشنیدم .

اما یه چیز جالب و نتیجه گیری :

من وقتی restart کردم مثل cold boot مراحل پست طی شد ولی بوقی در کار نبود . :27:

به نظر من تو بعضی مین بورد ها بوق فقط تو cold boot کار میکنه و در بعضی دیگه همیشه کار میکنه . :20:

حالا تا نظر اساتید چی باشه :20: .

javadshahvand
11-11-2007, 18:27
خدمت شما اساتید عرض کنم که همین الان یه بار دیگه تست کردم و وقتی restart کردم بوقی نشنیدم .

اما یه چیز جالب و نتیجه گیری :

من وقتی restart کردم مثل cold boot مراحل پست طی شد ولی بوقی در کار نبود . :27:

به نظر من تو بعضی مین بورد ها بوق فقط تو cold boot کار میکنه و در بعضی دیگه همیشه کار میکنه . :20:

حالا تا نظر اساتید چی باشه :20: .

به نظر من این موضوع برمیگرده به بایوس که با آپدیت اون قضیه حل بشه

hamid2006gh
11-11-2007, 18:54
ببخشيد cold boot يعني بوت از طريق كليد شات دان و ريستارت و hot boot يعني بوت از طريق صفحه كليد ؟؟؟
درست ميگم ؟؟

javadshahvand
11-11-2007, 18:56
ببخشيد cold boot يعني بوت از طريق كليد شات دان و ريستارت و hot boot يعني بوت از طريق صفحه كليد ؟؟؟
درست ميگم ؟؟

درسته دوست گرامی:15:

Actros
12-11-2007, 01:36
من پیشنهاد می کنم شما با دوستتون 2تا بستنی بگیرید بخورید بعدش خودتون 2 تا بو ق بزنید.

از شوخی خارج چون بوق به رم ربطی نداره پس شرط شما اشتباه بوده اگه مطالب را کامل بخونید همه چیز دستتون میاد. ولی در کل حرف شما منطقی تر از دوستتون بوده

به نظر منم همین کارو بکنید

Gabana
12-11-2007, 02:12
درست ميگم ؟؟

Cold Boot يا اصطلاحا Hard Boot زماني اتفاق مي افته كه جريان برق قطع بشه . براي مثال همون كليد Restart . يا مثلا در ميكروكنترلر ها Trigger پايه مربوط به Reset .
Hot Boot يا Warm Boot يا اصطلاحا Soft Boot زماني است كه اين عمل توسط نرم افزار انجام بگيره ( تحت كنترل نرم افزار ) براي مثال Restart از طريق منوي Shutdown ويندوز و ...

موفق باشي /.

MOHAMMAD2010
12-11-2007, 02:51
به نظرم جناب mahdi_moosavi داره درست میگه
موقعی که کامپیوتر رو ریست کنیم بوقی شنیده نمیشه
البته در بعضی مواقع چرا
که فکر اگه کلید ریست رو بزنیم وقتی دوباره میخواد بیا بالا بوق میزنه
در جواب اون دوست عزیز هم که شرط بسته بود باید بگم فکر نکنم هیچ کدوم برده باشین ولی اگه کسی هم برده باشه اون دوستتون هست

sara_program
12-11-2007, 09:37
اینطور که معلومه من بردم . همتونو بستنی مهمون می کنم . (ولی بستنی کیم می دما . پول ندارم)

vahidhgh
12-11-2007, 12:32
من یه P5ld2 داشتم بوق نمیزد و همان قطعات را روی کماندو گزاشتم بوق میزند