مشاهده نسخه کامل
: آلبوم در Video Studio 11
morTeza.cs
11-11-2007, 06:11
سلام دوستان.
میشه راهنمایی کنید که طریقه ساختن آلبوم با Video Studio 11 کجا رفته ؟؟؟:20:
fawad_qadri
12-11-2007, 21:50
سلام دوست عزیز
وقتیکه روی نرم افزار یولید کلیک کنی پنجره باز میشه که با سه گذینه است 1دی وی تو دی وی دی 2 مووی ویزارد 3 ویدیو استد یو که خود نرم افزار لود میشه برای ساخت آلبوم بهتره که از مووی ویزارد استفاده کنید که با چند کلیک آلبوم با ترانزیشن های زیبا می سازدبعد از کلیک روی اون پنجره باز می شود که نذر به خواست خودت هم میتونی فیلم را در برنامه بیاری هم عکس را که بعد از لود کردن فایلها بازدن next به پنجره بعدی میری که اونجا هم موزیک دلخوا خودت را میذاری که البته یه موزیک دارد متن هم می تونی روی آلبوم قرار بدیnext که از فایلهایت خروجی میگری که باز هم با سه گذینه است که ساختن کلیپ روی هارد 2یا رایت در سی دی3 ویا برای ویرایش در برنامه اصلی تمام موفق باشی
تا جائیکه می تونم برای دوستان کمک میکنم اگر کمی یا اشتبائی دارد منو ببخشید
سلام
منم اين مشكل رو دارم. در قسمت ويزار نميشه آلبوم ساخت. ميشه؟ من كه نتونستم!!!
طريقه ايجاد آلبوم در ورژن video studio 8 به آسوني در قسمت افكت امكان پذيره. اما در ورژن جديد يعني 11 هر چي گشتم اين گزينه رو پيدا نكردم. در قسمت wizard هم آلبوم نميشه ساخت. دوستان كمك كنيد كه چه جوري ميشه در اين ورژن آلبوم هاي زيبا مثل ورژن هاي قبلي مثل 8 ساخت؟ MER30
aziz_4645
15-11-2007, 02:52
سلام مشكل من با يولد ويديو استوديو اينه كه بعداز تبديل به vcdتقتق صدا ميده البته بعضي جاهاش لطفا كمك كنيد
DJ-Punisher
08-12-2007, 14:58
سلام . من الان 3-4 سال با یولید کار میکنم. تقریبا به همه قسمتاش واردم .
وقتی ورژن 11 پلاس اومد خیلی خوشحال شدم. اما....
وقتی نصب کردم دیدم که توش نمیشه با فارسی نویس توش بنویسی
حالا اگه دوستان میتونن کمک کنن خیلی ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.