مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد یک نرم افزار تحت لینوکس (تبدیل مونیتور به فرستنده امواج Fm )
سلام. آقا یه سوال؟ من شنیدم یه نرم افزار تحت لینوکس هست که یک آهنگ را به صورت تصویر در مییاده و وقتی این تصویر روی نمایش گرهای قدیمی نمایش داده میشه از موج Fm رادیو میشه حاصل افت و خیز این نوسانات مونیتور را به صورت صوت یا همون آهنگ در حال پخش را شنید !!( یعنی از مونیتور به جای فرستنده Fm استفاده میشه) می خواستم بدونم کسی این نرم افزار و داره ؟ روی سوزه 10.2 هم کار می کنه ؟ ممنون.
دوست عزیز از نظر منطقی این مطلب کاملا رد می شه، چون اگر مانیتور توان ایجاد یک موج Fm رو داشت به این معنی هست که هر فرکانسی در اون نقطه ی خاص باید روی مانیتور شما نوسان تصویری ایجاد کنه، شما کافی هست یک فرستنده ی Fm رو کنار مانیتورتون بگذارید و تمام موجها رو امتحان کنید خواهید دید که نوسانی نخواهید دید.
البته این منطق کار هست! من خودم دیدم که با امواج CPU (البته نه مانیتور) چگونه روی امواج محیط تاثیر می گذارند که البته صرفا محیط آزمایشگاهی بود.
خیلی دوست دارم ببینم آیا واقعا یک همچین موضوعی صحت داره؟
ببخشیدا ولی شما باید توجه داشته باشید که همیشه نرم افزار تحت سخت افزار اجرا میشه و تا جایی که من میدونم ما مانیتوری نداریم که سخت افزار لازم برای ارسال امواج اف ام رو داشته باشه
چون خود این فرستانده ها از جند طبقه
osilator . mixer.opwer .medolator.demedolator
و از تا طبقه کو فت و زهرمار دیگه تشکیل شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.