ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مامبو چیست ؟ ماژول چیست ؟ و....

نایین
10-11-2007, 17:26
به نام خدای سبحان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif فدای اون عزیزی که جواب به من بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
مدتی است دنبال یک راه برای ساخت سایت می گردم ( تازه کارم ) تا اینکه به من گفتند بهترین راه استفاده از قالب های آماده است که حالا نمی دانم چیست فقط می دانم یکسری اصطلاحاتی مانند ماژول ،مامبو،
کامپونت و... در این روش کاربرد دارد
حالا اگر عزیزی می داند ساخت سایت ازراه قالب های آماده چگونه است مرا نیز محروم نکند وبگوید:
1) در این روش ازچه نرم افزاری استفاده کنم ( براای گذاشتن ماژول و.. ) اصلا از صفر کار بگید که هیچی هیچی هیچی نمی دانم
2) تمام اصطلاحات این روش را مانند ماژول ،مامبو ،کامپونت و.. را توضیح دهد و نحوه بردنشان در سایت هم بگوید ( قفط کلاس پایین بگویید که از اصطلاحات سایتی اطلاعات چندانی ندارم )
3) اگر هم منابع خوبی دارید ممنون میشم بگید
4) اگر در زمینه ساخت سایت با قالب های اماده را بلدید ایمیلتان را بدهید تا بیشتر راهنمایی بگیرم
چون تازه به این انجمن ها آمدم بلد نیستم پیام تشکر بفرستم بنابراین اگر عزیزی جواب داد پیشاپیش یک دنیا ازش ممنونم

h_zaman06
10-11-2007, 19:28
ببين عزيز من شما براي راه اندازي يك سايت به صورت ارزان كارهاي زير را مي كني :

1- اول از همه ميري يه دامين ثبت مي كني ( همون اسم سايتت هست ) مثل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- دوم ميري يه هاست مي گيري ( منظور يه مقدار فضا در اينترنت براي قرار دادن اطلاعات هست )

3- سوم براي راه اندازي سايت يا بايد برنامه نويسي بلد باشي يا اينكه از نرم افزارهاي مديريت وب سايت استفاده كني كه اين نرم افزار ها يا مفتي هستند يا پولي كه كاري به پوليش نداريم

اصطلاحا به اين نرم افزارها مي گن CMS از جمله اين CMS ها مامبو هست يا جوملا يا ميترا

كه بر اساس نيازت يكيشون را انتخاب مي كني ..... من بهت مامبو را پيشنهاد ميدم

سايتش هم هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:10:

Mohsen khan
11-11-2007, 07:41
آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا با توضيحات كامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در اين تاپيك بصورت تصويري آموزش هاي مختلفي از نصب تا ... براي دوستان گرامي گذاشته شده است

assistant
16-11-2007, 17:19
Mr mohsen amozeshe mamboro ham bezari mamnon mishim

Mohsen khan
16-11-2007, 17:24
حتما يك آموزش هم براي مامبو ترتيب مي دم
بزودي ......

y91z
29-11-2007, 20:09
از دیتالایف هم میتونی استفاده کنی که هم راحتتره و هم بهتر

maghsoud_khafan
04-12-2007, 17:27
اقا ممکنه بفرمائید چه جوری میشه قالب سایت را طراحی کرد

golbarg73
10-08-2011, 00:49
سلام دوستان ميشه کمک کتيد؟
من يه سايت با جوملا ساختم
وقتي ميخوام مطلب جديدي ارسال کنم ميخوام عنوانش تو يه قالبي قرار بگيره مثل همين فروم مثلا الن من تو عنوان همين پست نوشتم "ارسال مطلب" ميخوام تو سايتمم همين جوري بشه
فکر ميکنم متوجه منظورم شده باشيد
در ضمن قالبي که گذاشتم همچين امکاني نداره و وقتي مطلب ارسال ميکني همين جور خيلي عادي عنوان رو مينويسه و متنها رو هم زيرش مينويسه من ميخوام عنوانش داخل يه کادر قرار بگيره
لطفا کمک کنيد چيکار کنم؟ مرسي

golbarg73
10-08-2011, 14:25
کسي نيست به من کمک کنه؟