مشاهده نسخه کامل
: کمک برنامه نویسان به من
mirzajan.arash
10-11-2007, 12:52
سلام
من تازه کارم و البته هنوز شروع نکردم ... می خوام شروع کنم به برنامه نویسی ...
می خوام بدونم برنامه پیشنهادی شما چیه ... ؟ با چه برنامه ای شروع کنم بهتره ... ؟
یه جورایی هم برام پایه ی خوبی بشه ...
منتظر جوابها و راهنمایی تون هستم
موفق و پیروز بودن یادتون نره
:27:
سلام
من خودم دات نت کار میکنم و به قابلیت هایش ایمان دارم، با یادگیری یک زبان هم توانایی برنامه نویسی وبی و هم ویندوزی را دارید ولی در کار در محیط وب، هاستیگ هایش گران تر از نمونه های اوپن سورس است.
با دات نت در کمترین میزان کد نویسی و با گستردگی و قدرت تام میتوانید برنامه بسازید.
یعنی پیشنهاد شخصی من VB.Net و C#.Net است کهع در بستر وب با رویه ASP.Net عرضه میشود، برای سوالات هم میتوانید به تالار زیر مراجعه کنید.
forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=92
mirzajan.arash
10-11-2007, 13:33
مرسی ... عزیز
فقط یه سوال برای شروع سنگین نیستش ... ؟
می دونی چی می گم ... می می خوام مرحله ای شروع کنم ... یعنی مثلاً #c رو تموم کنم بعد برم ## c ...
و یه جورایی چون از صفر شروع می کنم بدونم چی کار می کنم و بعد تا سطح حرفه ای پیش برم ...
موفق و پیروز بودن یادتون نره
:13:
سلام
به نظر شخصی من هیچ کدام از آخرین ورژن های زبانهای موجود بجز ++VC و VAssembly برای شروع سحت نیست چه VB.Net باشد و چه PHP و...
همین VB.Net و C#.Net که گفتم نمونه های جالبی هستند که در عین سادگی و قابل فهم بودن راحت بودن دستوراتشان جای رشد و ترقی و توسعه را دارند شما با تعداد کمی از ماژولها و کلمات رزو شده و کلیدی VB.Net میتوانید برنامه های خوبی بنویسید که به راحتی و سرعت VB6 هستند و اگر وقت صرف کنید، میبینید که 160 کلمه کلیدی و هزاران ماژول برای یادگیرید و توسعه دانشتان در آینده وجود دارد که به عظمت ++VC تنه میزنند!
البته اگر منظورتان برنامه نویسی تحت وب است، PHP و ASP هم بد نیستند، گرچه به نظر من اصلاً در قد و قواره ASP.Net با آن همه کلاسس اماده نیستند ولی مزیت بزرگشان را هم نباید فراموش کرد.
عموماً میتوان سرورهای پشتیبانی کنند از PHP و بعد ASP را با مبالغ بسیار بسیار پایینتری از سرورهای ASP.Net پیدا کرد، که البته برای یک شرکت سالی 30 یا 60 یا 90 هزار با هم زیاد توفیقی ندارد، ولی برای سایت شخصی شاید این اختلاف مهم شود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.