ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین ابزار قفل سی دی چیست ؟ یک تازه کار هستم

نایین
10-11-2007, 12:12
به نام خالق سبحان
دوست عزیز من یک تازه کارم ولی ساخت سی دی آموزشی را بلد هستم
می خواهم یک سی دی آموزشی بسازم و روش سرمایه گذاری کنم بهترین راه برای قفل گذاری چیست
( نرم افزاری /سخت افزاری )
یه روشی که نه با ایمیج و نه هیچی نشه بازش کرد
اگه روشی باشه که بشه یه بار روی یه سی دی انجام داد بعد ازرو اون سی دی رایت کرد بهتره
( منظورم اینه روشی که باید روی تک تک سی دی ها اعمال کرد قدری برام وقت گیر می شه . با این حال اگه چاره ای نیست اشکالی نداره )
اگه در زمینه قفل گذاری خبره هستید لطفا ایمیل تون را بدهید تا بیشتر از وجودتان استفاده کنم

persiankitty
10-11-2007, 12:25
به نام خالق سبحان

ورودتان را به جمع كاربران سايت بزرگ پي سي ورلد تبريك مي گويم. يك روشي هست كه با اين مشخصاتي كه فرموديد مطابقت دارد. مي توانيد سي دي خام به كاربرانتان بفروشيد.

خواهش ميكنم مطالب گذشته انجمن را مطالعه بفرماييد. چنانچه مشكلي بود در خدمت شما هستيم.

hakhamanesh
10-11-2007, 14:06
اين رو هميشه به خاطر داشته باشيد كه قفلهاي سي دي تنها مدت زمان كپي سي دي رو به تعويق ميندازن حالا قفل هر چي قوي تر باشه مدت زمان بيشتري براي كپي شدنش صرف ميشه و هر چي ضعيفتر باشه مدت زمان كمتري و هر چه مدت زمان بيشتري صرف شكستن قفل بشه مسلما شما فروش بيشتري كرده ايد.

ehsan30
10-11-2007, 14:46
سلام

من پیشنهاد میکنم یک قفل خوب بخرید :20: دنبای قفل های رایگان هم نرید :31:

يك روشي هست كه با اين مشخصاتي كه فرموديد مطابقت دارد. مي توانيد سي دي خام به كاربرانتان بفروشيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی پرشین جان بهت می گم بیا متفرقه به همین خاطره ، دمت گرم کلی خندیدم :11::40:

بای

xx750
11-11-2007, 17:28
حق با دوستان ولی این رسمش نیست که نایین نا امید کنید بهتر قفلهایی را که می شناسید معرفی کنید به همراه مزایا و معایبشون یا لینک تاپیکهای مرتبط را بزارید !!!

persiankitty
12-11-2007, 02:25
مهم : فهرست كامل تاپيك ها و مقالات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xx750 جاي اين تاپيك آن چنان واضح هست كه فكر نمي كردم نيازي به لينكش باشه.

وقتی پرشین جان بهت می گم بیا متفرقه به همین خاطره ، دمت گرم کلی خندیدم

نميشه ،‌ نكاتي كه ميگم همه يك جورايي به امنيت نرم افزار مربوط ميشن . ممكنه افراد عادي متوجه نشن چي ميگم بعد اونوقت بي نمك ميشه.