مشاهده نسخه کامل
: هر کی بلده بیاد کمک
hadi_balaa
10-11-2007, 12:07
سلام
من وقتی با نام کاربری خودم میرم تو ویندوز و میخوام regedit رو باز کنم این پیغام ظاهر میشه که این برنامه توسط administrator مسدود شده . من به این خاطر میخوام regedit رو باز کنم که گزینه folder option از منوی Tools حذف شده و هیچ جوری نمی تونم بیارمش . وقتی با admin وارد ویندوز می شم regedit باز می شه و در کل هیچ کجا مشکلی نداره . لطفا در این امر خطیر این حقیر را یاری کنید . سپاس
meysam2145
10-11-2007, 12:53
خوب احتمالا یوزری که شما استفاده می کنید limited هست!؟؟
سلام عزیزم
الان حضور ذهن ندارم ولی اگه تو Gpedit بگردی میتونی فعالش کنی
موفق باشی
Farahmand Farshidy
11-11-2007, 07:48
سلام دوست عزیز!!:11::11:
روشی را که برایتان مینویسم برای یوزر های Admin جواب میدهد نه برای یوزر های ( Limited )!
اگر یوزری را که به اسم خود ایجاد نموده اید Admin باشد پس کلمه پایین را در کادر Run تایپ نموده و اینتر نمایید:
Gpedit.msc
با ظاهر شدن پنجره Group Policy به مسیر زیر بروید:
User Configuration>Administrative Templates>System
حال Prevent access to Registry editing tools پیدا کرده و بالایش دابل کلیک نمایید.پنجره ای ظاهر میشود و شما در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نموده و بروی دکمه OK کلیک نمایید و نتیجه را اعلام کنید که آیا درست شد یا نه؟
اگر یوزری که به اسم خود ساخته اید Limited بود به یوزر Administrator ای که کامپیوتر بصورت پیشفرض میسازد بروید و مراحل بالا را در آن یوزر انجام دهید و باز هم نتیجه را اطلاع دهید!
کامپیوتر شما ویروس هم است و اگر تا حال ویروس را غیر فعال نساخته اید، انشاالله که میتوانیم کمک تان نماییم.
مؤفق باشید!!:10:
فرهمنــــــــــد
ebicross
11-11-2007, 22:08
ممکنه ویروس معروف رو گرفته باشی.
این ویروس تمام فولدرها و اغلب فایلها را پسوند EXE میزاره و همچنین Folder Option رو حذف میکنه و دسترسی به Registry رو میبنده.
تمام این کارها برای اینه که نتونی جلوشو بگیری.
هر بار روی فولدرهای آلوده کلیک کنی دوباره ویروس فراخوانی میشه و روز از نو روزی از نو.
طبق تجربه ای که از این ویروس دارم اگر دو ماه آلوده شده باشیدو اقدامی نکرده باشید در اولین حضور آنتی ویروس و SCAN کردن درایوها تقریبا تمام اطلاعات شما پاک میشود چون تمام فایلها ویروس شناخته میشن.
بارز ترین نشانه این ویروس هم پروسه Services.exe هست که ایجاد میکنه.
برای مثال زمانیکه NOD32 رو روی چنین سیستمی که 5 ماه آلوده بود نصب کردم:
درایو G,H,E کاملا پاک شدند و فقط به تعداد انگشتان دست فایل سالم وجود داشت.
تقریبا 12000 فایل و فولدر آلوده پیدا شد.
هارد Bad Sector شد که البته زیاد ربطی به این موضوع ندارد.
در آخر آنتی ویروس فولدرهای خود را ویروس شناخت و مجبور به نصب مجدد آن شدم.
بستن Folder Option هم به این علت است که چون در هر درایو فایلهای مخفی به عنوان مثال Autorun.ini ایجاد میکند که هر بار وارد درایوی شوید پروسه دوباره اجرا شود.
فولدر آپشن بسته شده چون شما اون فایلهای مخفی رو نبینید.
در آخر اینکه NOD32 به روز شده بهترین واکنش را به این ویروس نشان میدهد.
17-11-2007, 10:49
از همه عزیزان ممنونم . همونطور که شماها گفته بودید انجام دادم و خوشبختانه درست شد مثل روز اولش
M3HRDAD PARSA
18-11-2007, 00:01
سلام به همه ی دوستان
راستش منم یه مشکلی پیدا کردم
Folder Option حذف شده و به هیچ وجه نتونستم بیارمش حتی با Group Policy
و Nod32 هم نمی تونه پاکش کنه با اینکه آپدیت هم هستش
نکته ی جالب اینجاست که هر چند وقت یه بار یه جمله که ضد اسلامی هستش بالای صفحه میاد
می خواستم راهنماییم کنید
ممنون
behnam_maghz
19-11-2007, 13:21
با kaspersky ويروستو پاك كن . حتما درست ميشه
hossein_61
19-11-2007, 13:28
سلام
دوست عزيز اين ويروس دامن گير اكثر كامپيوتر ها هست .
شما مي توني با عوض كردن يوزرت اين مشكل رو حل كني . يه يوزر جديد بساز يوزر خودتو پاك كن .
Farahmand Farshidy
19-11-2007, 19:13
سلام دوست عزیز!!
سلام به همه ی دوستان
راستش منم یه مشکلی پیدا کردم
Folder Option حذف شده و به هیچ وجه نتونستم بیارمش حتی با Group Policy
و Nod32 هم نمی تونه پاکش کنه با اینکه آپدیت هم هستش
نکته ی جالب اینجاست که هر چند وقت یه بار یه جمله که ضد اسلامی هستش بالای صفحه میاد
می خواستم راهنماییم کنید
ممنون
1- در کادر Run بنویس Msconfig و اینتر بزن.
2- به تب Services برو و تیک گزینه Hide all Microsoft Services بزار و بعداً بروی کلید Disable All کلیک کن.
3- به تب Startup بیا و بروی کلید Disable All کلیک کن.
4- با کلیک نمودن بروی کلیک OK پنجره رو ببند و کامپیوترت را ریستارت کن.
آخرین ورژن آنتی ویروس کاسپر اسکای را نصب کن و بزار خودشو مؤفقانه آپدیت کنه. بعد کامپیوترت را با اون اسکن کن و هرچه ویروس یافت همه را حذف کن.
مؤفق باشی!!
فرهمنــــــــــد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.