ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورژن دلفی

msnasiri
10-11-2007, 00:58
سلام به همگی
خواستم اگه ممکنه نسخه های مختلف دلفی رو ذکر کنید البته نکته مهم برام تفاوت های اساسی هست که کردن که اگه قید کنید ممنون می شم

hamedvahedi
15-11-2007, 20:17
از ورژن 7 به بعد فریم ورک رو نیز ساپورت می کنه. بعضی از باگ های ورژن 4 و 5 رفع شده اما 2-3 باگ در ورژن 6 و 7 نسبت به قبل دیده شده. توصيه مي کنم به دنبال کار با آخرين نسخه برنامه ها نباشيد. بلکه دنبال بهترين استفاده باشيد. مثلا من براي client/server هنوز دارم از دلفی 5 استفاده می کنم. چون کامپوننت هايي که داریم یا نوشتم به خوبی در 5 کار می کنند.

msnasiri
15-11-2007, 22:16
متشکر از جواب
ولی یه سوال در مورد delphi 2005 اینکه بعد از ورژن 7 اومده یا قبلش؟
و ورژن 7 ماله چه سالی هست؟

در مورد فریم ورک هم بیشتر توضیح بدید ممنون می شم

Mavix
17-11-2007, 16:30
با سلام

دلفی 7 یکی از موفق ترین نسخه ها تولید سال 2002 می باشد.

msnasiri
17-11-2007, 21:41
در مورد فرم ورک چیزی نمی گید؟

soldier
18-11-2007, 13:52
سلام

فریم ورک یک توسعه دهنده هست که توسط مایکروسافت ساخته شده.

و نسخه های جدید دلفی و ویژال بیسیک و سی ازش استفاده میکنند...

سوالی بود در خدمتیم. موفق باشید

msnasiri
18-11-2007, 14:36
خب این توسعه دهنده چی کار می کنه؟
اگه نباشی چی؟
یا بودنش چه تأثیری داره؟

F A R H A D
19-11-2007, 07:54
خب این توسعه دهنده چی کار می کنه؟
اگه نباشی چی؟
یا بودنش چه تأثیری داره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

delphianddotnet
19-11-2007, 10:57
از من میشنوید یه سمت برنامه نویسی های مایکرو شیت نروید.دنیا در تحول openSource است .

Mavix
22-11-2007, 23:18
با سلام

وقتی شما یک برنامه نصب میکنید علاوه بر فایل های اصلی برنامه که در ProgramFiles نصب میشود ، تعدادی هم فایل هستند که در شاخه ویندوز نصب میشوند . این فایل ها همان درایور های مورد نیاز ویندوز برای اجرای برنامه شما هستند که توسط برنامه نویس برنامه نوشته نمیشوند، بلکه آنها قبلا تعریف شده اند و برنامه نویس از قابلیت های آن در برنامه خود استفاده میکند . پس برای اینکه برنامه شما کارکند باید آن فایل ها به ویندوز شما اضافه شوند .

Framework مجموعه ای از فایل های مورد نیاز سیستم عامل (شامل فایل های DLL و رجیستری و واسطه های استاندارد ارتباط برنامه ها بایکدیگر) است که برای اجرای برنامه های نوشته شده تحت دات نت ضروری میباشد (توجه: برای اجرای برنامه های تحت جاوا نیز نیاز به نصب JAVA virtual machine دارید).

چون دات نت میخواهد از فلسفه سادگی “keep it simple” پشتیبانی کند بهمین دلیل، اساس کار نصب برنامه ها copy-only installation میباشد . یعنی دیگر نیازی به پکیج کردن برنامه ها توسط برنامه نویس و نصب توسط کاربر نیست . بلکه تمامی فایل های کتابخانه ای مورد نیاز را فریم ورک تامین میکند و برنامه ها با روش فقط کپی در ویندوز کار میکنند.

soldier
23-11-2007, 18:14
سلام Mavix جان

ممنونم از توضیحات...

توضیحات خوبی بودند

موفق باشی