ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعداد كلمات جستجو از10سال گذشته دو برابر شده است



Sphinx
04-10-2005, 11:13
امروزه وب بسيار متفاوت‌تر از آنچه كه در ‌١٠ سال گذشته بوده‌، است و اگر به سال ‌١٩٩٤ باز گرديم، تنها ياهو راه اندازي شده بود و بيشتر وب سايت‌ها همچون آمازون ، گوگل و eBay بعد از آن وارد دنياي اينترنت شدند.
به گزارش سرويس فناوري اطلاعات ايسنا، با وجود گذشت يك دهه از شروع اولين طراحي‌هاي وب ، هنوز هم بخش‌هايي از جمله اصول طراحي وب براي استفاده‌ي ساده، كماكان ثابت باقي مانده‌اند.
دكتر نيلسن ، كارشناس و طراح وب در اين زمينه مي‌گويد: بيش از ‌٨٠ درصد چيزهايي كه ‌١٠ سال گذشته در طراحي وب مورد توجه بوده‌است، امروز نيز كاربر دارند و بعضي از موارد تغيير پيدا كرده‌اند چرا كه كاربران متحول شده‌اند و‌١٠ درصد موارد نيز در راستاي تغيير فناوري‌ها ، دگرگون شده‌اند .
وي مي‌افزايد: موفقيت سايت‌هاي گوگل،ياهو،آمازون و eBay به خاطر اين است كه به طراحي سايت‌ها توجه خاصي شده است و نيازهاي كاربران در اولويت قرار گرفته‌اند .
اين سايت‌ها طوري طراحي شده‌اند كه كاربران مي‌توانند به راحتي از آن‌ها براي اطلاعات مورد نياز شان استفاده كنند.
در واقع اين چهار سايت، ابزارهايي ساده و در عين حال قدرتمند هستند، اين نكته بسيار عجيب است كه چرا سايت‌هاي ديگر از اين سايت‌هاي موفق الگو برداري نمي‌كنند.
دكتر نيلسن معتقد است ، كه موتورهاي جستجوگر اينترنتي در آينده نقش بسيار بزرگ تري در ارايه‌ي اطلاعات آنلاين به مردم بر عهده خواهند داشت .
وي در ادامه گفت: در حال حاضر اين سايت‌ها رفته رفته شبيه به سيستم عامل براي اينترنت مي‌شوند‌، اما حقيقت اين است كه موفقيت فعلي آن‌ها دليل برآن نيست كه نسبت به ارايه راهكارهاي و فناوري‌ها جديد بي‌تفاوت باشند.
تحقيقات دكتر نيلسن نشان مي‌دهد كه كاربران وب به پيشرفت قابل ملاحظه‌اي در استفاده از موتورهاي جستجو دست يافته اند.
بر اساس آخرين آمارها، كاربران موتور جستجو در حال حاضر از ‌٢/٢ كلمه براي جستجو‌ي خود استفاده مي‌كنند در حالي كه در سال ‌١٩٩٤ ، تنها ‌٣/١ كلمه مورد استفاده قرار مي‌گرفت .
به عقيده‌ي دكتر نيلسن ، دو برابر شدن تعداد كلمات جستجو طي ‌١٠سال گذشته امري حيرت انگيز است.