ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Win Portabel

fireboy
09-11-2007, 20:19
سلام من یک Windows_XP_Live_USB_Edition_2007. که پرتابل هم هستش دانلود کردم ولی نمی توانم ازش استفاده کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

mobiledead
09-11-2007, 20:36
اول باید ببینی که مادربردت ساپورت می‌کنه یا نه
تو Setup بایوس یه قسمت هست که می‌تونی تعریف کنی که با Usb بوت کنه
باید اونو فعال کنی
و بعدش فایلها رو کپی کنی تو یه فلش‌دیسک یا حافظه‌‌ای که به Usb وصل میشه
اونوقت می‌تونی بوت کنی:46:
منم دانلودش کردم ولی مادربردم این قابلیت رو نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fireboy
09-11-2007, 22:15
اول باید ببینی که مادربردت ساپورت می‌کنه یا نه
تو Setup بایوس یه قسمت هست که می‌تونی تعریف کنی که با Usb بوت کنه
باید اونو فعال کنی
و بعدش فایلها رو کپی کنی تو یه فلش‌دیسک یا حافظه‌‌ای که به Usb وصل میشه
اونوقت می‌تونی بوت کنی:46:
منم دانلودش کردم ولی مادربردم این قابلیت رو نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که فایل رو extract می کنی یه فایلی هست با پسوند iso و چند تا فایل همرا ه با ید همان ها رو توی cool disk کپی کنی یا اثلا نمیشه با cd رایتشون کرد و باهاشون کار کرد

mobiledead
09-11-2007, 22:48
موقعی که فایل رو extract می کنی یه فایلی هست با پسوند iso و چند تا فایل همرا ه با ید همان ها رو توی cool disk کپی کنی یا اثلا نمیشه با cd رایتشون کرد و باهاشون کار کرد
من 2 نسخه‌ی متفاوت از اینو دانلود کردم
ولی هیچ کدوم Iso نداشت
ماله من این شکلیه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و همه‌ی این فایلها باید کپی شه تو فلش‌دیسک
البته اینو بگم که یه فایل داره که خودش اینکارو میکنه
شاید یکی دوتا فایل دیگه هم اضافه کنه
چون به نظرم این لیست یکی دوتا فایل کم داره

usfelme
09-11-2007, 23:28

مال شما که iso هستش مخصوص cd هستش و برای اون یکی دوستمون مخصوص کول دیسک که همونجوری که گفتن باید مادبوردتون ساپورت کنه

fireboy
11-11-2007, 15:44
مال شما که iso هستش مخصوص cd هستش و برای اون یکی دوستمون مخصوص کول دیسک که همونجوری که گفتن باید مادبوردتون ساپورت کنه

درسته حرف ایشان مورد تائید هست من تست کردم