ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : احسان خواجه امیری زیر ذره بین کاربرانp30

DiDiSks
09-11-2007, 14:40
این تاپیک در مورد احسان خواجه امیری خواننده خوب کشورمون و نظر و انتقادها و در کل نقادی شما کاربرانه عزیزه
به نظرم البوم جدیدش به نام سلام اخر یکی از بهترین کارهاشه
در واقع خواجه امیری از سبک rock و techno که رایجه تو کارهاش کمتر استفاده کرده و بیشتر سبکش به popسنتی گرایش داره و با یک صدای دلنشین مخاطبشو جذب میکنه
مخصوصا البوم جدیدش که صداش پخته تر شده و یک کار بینظیر ارائه کرده
اگر البوم جدیدش رو گوش نکردین پیشنهاد میکنم حتما گوش کنین
امیدوارم این خواننده خوب روز به روز بهتر از دیروز بشه
(سلام ای غروب غریبانه دل سلام ای طلوع سحرگاه رفتن........)
موفق باشید

farmanfarma
09-11-2007, 15:14
فكر كنم اگه اين طرحتون رو در تاپيك مخصوص احسان خواجه اميري مطرح كنيد بهتر باشه .:10:

البته باز هم به نظر خودتون و روئساي انجمن بستگي داره :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DiDiSks
09-11-2007, 15:29
این تاپیک که تو انجمن دانلود موسیقی هست!!!!!
به نظرم جاش تو صفحه اصلی باشه بهتره
البته اون تاپیک یه فرقی با این داره :تو اون تاپیک هوادارای خواجه امیری میرن و احساساتی میشن ولی اینجا باید نظر بدین
یه نکته دیگه هم هست اون تاپیک داره به فراموشی سپرده میشه
حالا بازم صلاح تاپیکها مدیران دانند
ممنون از شما دوست عزیز

DiDiSks
12-11-2007, 21:53
یه چیز دیگه :صدای خواجه امیری خیلی شبیه محمد اصفهانیه که یک صدای با تن خوب و دلنشین داره

PAPAK
13-11-2007, 20:15
صدای احسان خواجه امیری 100% تقلیدی از اصفهانی است و من نمیدونم چرا خواننده های
سنتی و پاپ سنتی جدید مثه خواجه امیری و سالار عقیلی چرا اینقدر علاقه دارن برای خوندن
صداشون را در ادای حرف(ع) نگه دارن و صدای طبیعیه خودشون را ابراز نمیکنن ...

MTD_GOLD
13-11-2007, 21:21
شك نكن كه اين صدا صداي خودشه
اين صدا نعمتيه كه خدا بهش هديه

T.K
13-11-2007, 22:13
آره صداش خیلی شبیه محمد اصفهانی هست
چرا که اولین آهنگی رو که ازش گوش دادم با محمد اصفهانی اشتباه گرفتم

باید بگم خیلی از خودش و صداش خوشم میاد.وعاشق آهنگ سلام آخرش هستم.

ولی این آلبومش به نظر من ضعیف بود حتی ضعیف تر از آلبوم من و بابا که تو 17 سالگی داد بیرون!!

البته این آلبومش نقاط قوتی هم داره که می تونیم به 3 تا آهنگ آخر این آلبوم اشاره کرد.

خلاصه از احسان خواجه امیری ، پسـر ایرج انتظار نداشتم که به خاطر کاسبی این جور آهنگ هایی با بیس بالا بخونه مثل آهنگ ششم" باور نمی کنم "که میگه:
نه این قرارمون نبود تو بی خبر بری من خسته شم که تو بی همسفر بری

نه این قرارمون نبود من رنگ شب بشم تو سر سپرده شی من جون به لب بشـــــم

داپس داپس داپس...

البته دوستانی که با آهنگ داپس داپس خیلی خیلی حال میکنن حتما گوش کنن چون عجیب جواب میده!!

farmanfarma
13-11-2007, 22:15
در اين كه رنگ صداي احسان به استاد اصفهاني شبيه شكي نيست .

حتي در بعضي اوقات به اوج ميرسه

ولي از لحاظ سبك خوندن متفاوتن . در توجيهش هم ميتونم يه مثال كوچيك و پايه بزنم .

احسان فنون اواز را پيش استاد ايرج ياد گرفته و محمد اصفهاني پيش استاد شجريان

farmanfarma
13-11-2007, 22:24
صحبتهاي شما كاملا متين. و نظرات شما ارزشمند. ولي من با اين 2 جملتون اصلا موافق نيستم

ولی این آلبومش به نظر من ضعیف بود حتی ضعیف تر از آلبوم من و بابا که تو 17 سالگی داد بیرون!!

البته این آلبومش نقاط قوتی هم داره که می تونیم به 3 تا آهنگ آخر این آلبوم اشاره کرد.

اين البوم اخر هم از لحاظ صدا پخته تر بود وهم اهنگسازي و ترانه . شما دليل ضعفش رو تو چي ميدونيد؟

خلاصه از احسان خواجه امیری ، پسـر ایرج انتظار نداشتم که به خاطر کاسبی این جور آهنگ هایی با بیس بالا بخونه مثل آهنگ ششم" باور نمی کنم

اتفاقا اين اهنگ جز تاپ موزيك هايه اين البوم .هم از لحاظ شعر و اهنگسازي و هم اواز ميتونه يه كلاس درس باشه براي علاقمندان موسيقي

حتي اهنگسازايي مثل حميد عسكري و ... كه دوست دارن تو اين سبك كار كنن ، بهتره از اين اهنگ و وايسا دنياي رضا صادقي الگو و درس اهنگسازي بگيرند

T.K
13-11-2007, 22:38
ببین جیگر یه آدم مثل حمید عسکری باید بره آهنگ داپس داپسش رو بخونه واحسان خواجه امیری با این صدا حیف نیست که این طور آهنگی رو بخونه (البته فقط از نظر آهنگ) شعرش عالیه ولی اگه آهنگ شه زاده رو گوش کرده باشی منظورم رو می فهمی البته نمیگم که نباید آهنگ شاد تو کاراش نباشه

ولی از لحاظ کلی آلبومش جواب نداد.

مخصوصا با ترتیبی که واسه آهنگ هاش انتخاب کرده بودند.یعنی شروع خوبی نداشت

حقیقت هم همینه ...

حالا قبول داری یا نه؟!

T.K
13-11-2007, 22:50
راستی آهنگ"شانس"رو که گوش دادی؟

آهگ اون خیلی ردیفه تلفیقی از سنتی ، پاپ و دی جی اگه دقت کنی تو زیر صدا ها اون تیریپ دی جی رو میشنوی که خیلی حرفه ای هم کار شده و یه شنونده عادی که دقت لازم رو به کار نمی بره متوجه نمیشه

farmanfarma
13-11-2007, 23:27
موج جديدي به موسيقي پاپ به خصوص در ايران وارد شده ، به قول شما همون توپس توپس ، دي جي ، ترنس يا هر چيزه ديگه اي كه نام برده ميشه ، يا اصطلاحا استفاده از كيك و بيس در اهنگسازي

اين سبك البته يواش يواش داره قديمي ميشه ولي خيلي ها رو تو ايران خواننده يا اهنگساز كرد.

گر چه دير ولي اگه اين جور اهنگسازي ها كه طرفدارهاي زيادي داره توسط كساني كه از موسيقي سر رشته دارند هدايت نشه ، اين سبك هم رهش به تركستان ختم ميشه

در مورد احسان هم يك خواننده اگه به يك سبك ملودي سازي واهنگ سازي تكيه كنه ، داراي سبك خاصي ميشه با طرفداراي خاص . كه از عوام پسندي جلوگيري ميكنه،
ولي در حالت كلي بايد اسكلت كار حفظ بشه كه احسان اين نكته رو رعايت كرده

امروزه اخواننده هم مثل بازيگر بايد از تكرار هذر كنه
احسان تونسته با تلفيقي از سازه زنده ، افكت و سمپل هاي كامپوتري و اواز ايراني سبكه جديد و جامعه پسندي رو ارائه كنه .
كه به نظر من فقط ممكنه اشكال سليقه اي ازش گرفته بشه.

T.K
14-11-2007, 06:14
موج جديدي به موسيقي پاپ به خصوص در ايران وارد شده ، به قول شما همون توپس توپس ، دي جي ، ترنس يا هر چيزه ديگه اي كه نام برده ميشه ، يا اصطلاحا استفاده از كيك و بيس در اهنگسازي

اين سبك البته يواش يواش داره قديمي ميشه ولي خيلي ها رو تو ايران خواننده يا اهنگساز كرد.

گر چه دير ولي اگه اين جور اهنگسازي ها كه طرفدارهاي زيادي داره توسط كساني كه از موسيقي سر رشته دارند هدايت نشه ، اين سبك هم رهش به تركستان ختم ميشه

خدا کنه این جوری نشه.

در مورد احسان هم يك خواننده اگه به يك سبك ملودي سازي واهنگ سازي تكيه كنه ، داراي سبك خاصي ميشه با طرفداراي خاص . كه از عوام پسندي جلوگيري ميكنه،
ولي در حالت كلي بايد اسكلت كار حفظ بشه كه احسان اين نكته رو رعايت كرده

تائید می شه

امروزه خواننده هم مثل بازيگر بايد از تكرار هذر كنه
احسان تونسته با تلفيقي از سازه زنده ، افكت و سمپل هاي كامپوتري و اواز ايراني سبكه جديد و جامعه پسندي رو ارائه كنه .
كه به نظر من فقط ممكنه اشكال سليقه اي ازش گرفته بشه

دوست عزیز باید بگم این جا هر کس با سلیقه ای که داره نظرش رو اعلام میکنه. وبه خاطر همین هم داریم گفت و گو میکنیم.:10:

farmanfarma
15-11-2007, 00:36
:11:
خدا کنه این جوری نشه.

كدوم بخششو خدا نكنه ؟:20:

دوست عزیز باید بگم این جا هر کس با سلیقه ای که داره نظرش رو اعلام میکنه. وبه خاطر همین هم داریم گفت و گو میکنیم.:10:

خب منم واسه همين از سليقه حرف زدم . اعتراضي نكردم كه

مگه تند بود لحنم ؟ بود؟ اگه بوده ببخشيد :11:

T.K
15-11-2007, 14:16
:11:

كدوم بخششو خدا نكنه ؟:20:

که به ترکستان...

.:10:

خب منم واسه همين از سليقه حرف زدم . اعتراضي نكردم كه

مگه تند بود لحنم ؟ بود؟ اگه بوده ببخشيد :11:

نه لحنت خوب بود.می دونی آدم باید انتقاد پذیر باشه

حالا بیا با هم:10: بشیم و کل کل کردن رو بزاریم کنار و به بحث بپردازیم.:46:

amirhkh
15-11-2007, 14:53
به نظر من چون پدرش علم موسیقی داشت احسان هم تونست با استفاده از تجربیات پدر راه درست رو بره و موفق بشه

T.K
15-11-2007, 15:02
به نظر من چون پدرش علم موسیقی داشت احسان هم تونست با استفاده از تجربیات پدر راه درست رو بره و موفق بشه

آره منم اگه بابام ایرج بود الان یکی مثل احسان خواجه امیری بوم و از تجربیات پدرم استفاده میکردم.و توی 17 سالگی آلبوم می دادم بیرون:8:

amirhkh
16-11-2007, 14:42
البته خیلی ها هستند که از تجربه پدراشون استفاده نمی کنند حالا تو هر زمینه ای

از بحث خارج نشویم

به نظر من احسان در جو پر تلاطم موسیقی کنونی ما که خیلی افتضاح هست خوب تونست با پشتکار به جایگاهی که حقش هست برسه

کلا خوانندگانی که با افکت کار نمی کنند و می تونن اجرای لایو داشته باشند معمولا موفق می شن تو کارشون

مثل احسان !

Persian_Gun's
16-11-2007, 15:43
به نظره من صدای احسان خواجه امیری واقعا" زیباست:8:

Doctor.Freeman
17-11-2007, 01:26
ببین جیگر یه آدم مثل حمید عسکری باید بره آهنگ داپس داپسش رو بخونه واحسان خواجه امیری با این صدا حیف نیست که این طور آهنگی رو بخونه (البته فقط از نظر آهنگ) شعرش عالیه ولی اگه آهنگ شه زاده رو گوش کرده باشی منظورم رو می فهمی البته نمیگم که نباید آهنگ شاد تو کاراش نباشه

ولی از لحاظ کلی آلبومش جواب نداد.

مخصوصا با ترتیبی که واسه آهنگ هاش انتخاب کرده بودند.یعنی شروع خوبی نداشت

حقیقت هم همینه ...

حالا قبول داری یا نه؟!

به نظر من با آهنگ تكنو يا ريتميك باشه بهتره -
1. صداش جالب تر نشوون ميده
2. يه سبك نسبتا جديده
3. ديگه كمتر تو جوونا ديده ميشه كه سنتي گوش بدن ( البته من خودم علاقه زيادي به سنتي دارم )

kapablanka
17-11-2007, 13:05
با نظر amirkh کاملا موافقم. تو این اوضاع موسیقی ایران، صدای احسان خواجه امیری جزو بهترین هاست.

amirhkh
17-11-2007, 13:46
با نظر amirkh کاملا موافقم. تو این اوضاع موسیقی ایران، صدای احسان خواجه امیری جزو بهترین هاست.

مخلصیم :8: