مشاهده نسخه کامل
: آيا ميدانيد نوكيا حامي اسرائيل است؟
نوکیا اولین سرمایه گذاری خود را در اسرائیل از سال2000 شروع کرد. در 4 مارس 2001 در"پروژه ی اسرائیل" اقدام به ایجاد یک شبکه گسترده مخابراتی در اسرائیل کرد، و در 10 می 2004 طی توافق نامه ای بین نوکیا و Cellcome(شرکت مخابراتی اسرائیل) این رابطه را عمیق تر کرد.
نوکیا شرکتی نیست که تنها کالاهایش را در فروشگاههای اسرائیل به فروش رساند بلکه به طور فعال با اسرائیل همکاری میکند و شریک او در اشغال و کشتار فلسطینیان است .:32:
منبع اصلي: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چي كار داري كه حامي اسراييل است يا نه.شما اگه ميبيني كه جنسش خوب و مرغوب است بگير.........
آمريكا هم حامي اسراييل است و لي شما برخي از كالاهايي كه استفاده ميكنيد امريكايي هست......
اين كه حالا چيزي را نميرسونه عزيز.........
amirfarrokh
09-11-2007, 14:11
اصلا دلیل خوب بودن گوشی های نوکیا همینه دیگه...کلا جنس اسرائیلی با کیفیته... جنس ایرانی نیست که...
Sasan Info
09-11-2007, 14:18
خیلی با نوکیا و اسرائیل مشکل داری نگیر ولی ذهن دیکران رو منحرف نکن
*Necromancer
09-11-2007, 14:20
خب حالا شبکه مخابراتی ایجاد کرده ... چه ربطی به فلسطین داره آخه؟
007saeed
09-11-2007, 14:30
يک سوال
يک شرکت مخابراتي مثل نوکيا چگونه مي تواند در يک جنگ شرکت کند؟
دوستان سلام
نه بابا ایولا بارک الله به این اسرائیلی ها و آمریکائی ها
خوب تونستن برو بچ رو از دین بکنن و طرف خودشون بکشونن
اولا طبق قوانین فروم بحثای سیاسی و اینجوری نباید بشه
دوما امیدوار بودم دلیل های دیگه ای رو برای خرید نوکیا بیارید نه این دلیل هایی که نشان از بی توجهی به دینتون داره اونم تو سال انسجام اسلامی
در جواب amin123 باید بگم که ما ایرانیها اسرائیل رو کشور حساب نمی کنیم ولی آمریکا کشور هست
من خیلی وقت پیش این سایت رو دیده بودم و اوایلش زیاد از نوکیا بدم اومد ولی به خودم گفتم از کجا معلوم این سایت با نوکیا خصومت نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
Highbury
09-11-2007, 14:49
بحث سیاسی ممنوع طبق قوانین !!!!!
برفرضم حامی بود که بود. چه اشکالی داره این همه کشور حامی اسرائل هستش جنساشون همین الان توی خونه ی شماست چه ربطی داره.
Sasan Info
09-11-2007, 14:52
حالا به فرض واقعی هم باشه
تو فقط میخوای گوشی هاش رو استفاده کنی کاری به چیزای دیگش نداشته باش
اگر خیلی اصرار داری میتونی استفده نکنی کسی شما رو اجبار نکرده
فقط مردم رو گمراه نکن
دوستان سلام
نه بابا ایولا بارک الله به این اسرائیلی ها و آمریکائی ها
خوب تونستن برو بچ رو از دین بکنن و طرف خودشون بکشونن
اولا طبق قوانین فروم بحثای سیاسی و اینجوری نباید بشه
دوما امیدوار بودم دلیل های دیگه ای رو برای خرید نوکیا بیارید نه این دلیل هایی که نشان از بی توجهی به دینتون داره اونم تو سال انسجام اسلامی
در جواب amin123 باید بگم که ما ایرانیها اسرائیل رو کشور حساب نمی کنیم ولی آمریکا کشور هست
من خیلی وقت پیش این سایت رو دیده بودم و اوایلش زیاد از نوکیا بدم اومد ولی به خودم گفتم از کجا معلوم این سایت با نوکیا خصومت نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جمله ما بکار نبرید بگید من چون شما داری نطر خودت رو می گی نه نماینده 70 ملیون ایرانی
چون من و یا دوست دیگری شاید این نظر رو نداشته باشن
=-=-=
تاپیک بی ربط قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.