ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد شبکه خیلی فوری

samanajan
09-11-2007, 13:16
لام دوستان من و پسر همسایه باهم شبکه هستیم از طریق Lan By Lan

حالا داریم از برنامه Net Meeting ااستفاده می کنیم

میخواهم کامپیوتر دوستم را تحت کنترل بگیریم یعنی ک
تمام داریوها و صفحه مانیتور و همچنین روشن کردن کامپیوتر دوستم را در اختیار خودم باشد و بتوانم باری خودم فایل ارسال کنم

با چه برنامه ای یا با چه روشی این کار را بکنم

مرسی

از مهندسان کامپیوتر متشکرم

R.Alikhani
09-11-2007, 13:40
اگر از Windows XP Professional استفاده می کنید (شما و دوستتون)، می تونید از Remote Desktop و Remote Assistance استفاده کنید.

موفق باشید.

abbasreazat
23-11-2007, 12:58
سلام لطفا آموزش شبکه کردن یک لبتاب با کامپیوتر از طریق وایرلس را با ذکر تمام جزئیات و اگر هم شد همراه با عکس در این قسمت قرار دهید چون در هیچ سایتی پیدا نکردم و اگر هم بود سعی کردن بیشتر به معرفی انواع دستگاه ها و کارت ها بپردازند و آموزش مرحله به مرحله را ننوشتند . من از شما خواهش می کنم این آموزش را برای تمام کسانی که به دنبال این کار هستند قرار دهید .
آموزش های درخواستی از شما :
1 - آموزش کامل شبکه کردن دو دستگاه دارای وایر لس ( مثلا نوت بوک و کامپیوتر ) .
2- آموزش چگونگی انتقال فایل و اطلاعات بین دو دستگاه بالا از طریق وایر لس .
3 - آموزش اتصال نوت بوک به اینترنت از طریق کامپیوتر متصل به اینترنت .
4 - معرفی چند برنامه کامل ، معروف و مناسب برای مانیتورینگ ، اشتراک برنامه ، اشتراک بازی ها و ... با استفاده از شبکه وایر لس .
5 - هرچیز دیگری که خودتون مناسب این بحث میدونید.

شما با قرار دادن این آموزش ها کمک زیادی با من و 10000 نفر دیگری که تو این یک هفته جستجو در اینترنت این مشکل رو داشتند خواهید کرد . ضمنا از شما خواهش می کنم لینک به این طرف و آن طرف ندهید و در همین جا به صورت کامل توضیح دهید ( حرف دل بقیه ).
ممنون .

R.Alikhani
23-11-2007, 15:10
دوست عزیز، فکر کنم درست این باشه که تنها یک بار سوال خودتون رو مطرح کنید. با تشکر