ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : براي راه اندازي سايت ، از كدام بانك اطلاعاتي استفاده كنم ؟

xbox2
08-11-2007, 23:35
سلام من می خواستم یک وب سایت رو راه اندازی کنم
درست
نمی ونم از چه بانک اطلاعاتی استفاده کنم که به مشکل برنخورم؟
چنتا از دوستانم گفتند که باید از sql استفاده کنم ولی نمی دونم جریان چیه به نظر شما خوبه؟
:40::11::7::7::20:

delta-pt
09-11-2007, 10:55
سلام دوست عزیز شما میخواهید چه کاری انجام بدید؟

xbox2
09-11-2007, 14:47
salam mikham e web sit bezanam ke foroshgah dashte bashe
2. frume dashte bashe
kholase e web siat ke hame chiz toshe
:5:

delta-pt
09-11-2007, 19:53
سلام شما برای اینکار اصلا نیاز نیست با بانک کار کنید فروم رو که نباید شما بسازید باید از تو هاستتون نصب کنید و برای فروشگاه هم میتونید به سایت زیر مراجعه کرده و فروشگاه را دانلود کرده و آپلود کرده و نصب کرده و بعد کیف کرده هاهاهاها اگر مشکلی بود هستم !

e-virtu.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xbox2
12-11-2007, 17:07
سلام فروم رو از کجا گیر بیارم
:40:

delta-pt
12-11-2007, 21:37
شما هاست دارید :5:

Mohsen khan
12-11-2007, 21:39
سلام فروم رو از کجا گیر بیارم
:40:
در مورد راه اندازي انجمن و فروم بحث شده
تاپيك هاي مختلف را بخوانيد و سرچ كنيد

delta-pt
13-11-2007, 11:02
سلام اگه هاست دارید وارد قسمت file manager بشوید و یه پوشه درست کنید به اسم forum یا هرچی که خودتون میخواهید و لی اگه برای انجمن میخواهید forum بهتره بعد وارد قسمت نرمافزارهای آماده بشید و گزینه ی phpbb یا smw را انتخاب کنید به نظر من phpbb قابلیتها ی بیشتری داره بعد در قسمت بالا install from directory را بنویسید forum یا هر پوشه ای که درست کرده اید بعد next ونصب آغاز میشه بقیش رو تو همین انجمن سرچ کن آموزش نصب فروم پیدا میکنی --- حالا آموزش نصب فروشگاه برای اینکار ابتدا فروشگاه رو از آدرس زیر دانلود کن بعد آپلود کن رو هاستت به صورت فشرده شده (zip) حالا اونو تو هاستت unzip کن بعد یه پوشه برات درست میشه اگه آدرس وب سایت تو xxxxxx.com باشه آدرس فروشگاه اینترنتی میشه xxxxxxx.com/xxxxxx به جای x های قرمز اسم اون پوشه قرار میگیره که معمولآ farsicommerce هست چون من که دانلود کردم اسم پوشه farsicommerce لود بقیه ی آموزش نصبش توی خود پوشه که دانلود کردی هستاز آدرس زیر دانلودش کن فکر کنم توی همین انجمن هم آموزش نصبش باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]