مشاهده نسخه کامل
: مشکل با وبکم!!!!!!
khore mobile
07-11-2007, 19:45
سلام اساتید
من یه وبکم zenith گرفتم .درایورشم نصب کردم و کامپیوتر اونو میشناسه اما نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم
لطفا راهنمائی کنید.
توی CD همراهش باید یه نرم افزاری باشه که شبیه ساز دوربینه ( با اسامی مختلف مثل PCCAM یا CamTec و از قبیل) اونو نصب کن بعد دیگه استفاده ازش خیلی چیز خاصی نداره. یه دگمه داره برای گرفتن عکس یا فیلم و منوی تنظیمات و غیره . . .
نکته مهم: موقعی که داشتین این وب کم رو نصب میکردین usb دوربین به کامپیوتر وصل بود؟؟ اگه وصل یوده دوربین رو بکشید بعد درایور رو uninstall کنید بعد ریست کنید بعد دوباره درایور رو نصب کنید بعد که نصب تموم شد سی دی رو از درایو در بیارید بعد usb دوربین رو وصل کنید. مراحل نصب رو دنبال کنید. وقتی همه چی تموم شد روی کلیدی که روی دوربین هست کلیک کنید باید یه صفحه باز بشه از این پنجره OPTION رو انتخاب کنید وگزینه PREVIEW رو تیک بزنید. الان باید تصویر داشته باشید. در این صورت دوربین آماده کار هست.
khore mobile
12-11-2007, 19:40
ممنون از راهنمائیتون.
چک میکنم ببینم چی میشه.
فقط تو یاهو باید چکار کنم که طرف مقابل تصویر منو داشته باشه؟تنظیم خاصی لازمه؟
javadshahvand
12-11-2007, 19:47
سلام اساتید
من یه وبکم zenith گرفتم .درایورشم نصب کردم و کامپیوتر اونو میشناسه اما نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم
لطفا راهنمائی کنید.
اینمشکل تو سری جدید وب کم های zenith بر طرف شده شما باید یه بار درایور رو نصب و سپس سیستم رو ریست و دوباره از طریق Device Manager این امکان رو بهش بدی که خودش بگرده و از داخل سی دی درایورش رو پیدا و نصب رو کامل کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.