ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری میخوام برای خلاصی از دست یه ویروس!

mehrdad_zero
07-11-2007, 18:42
دوستان چند روزیه یه ویروس سمج افتاده به جون کامپیوترم.
من دو تا ویندوز دارم توی دوتا درایو مختلف.این ویروسه هر دو تای این ویندوز ها را آلوده کرده.
هر فولدری که باز میکنم یا به نحوی توسط یکی از برنامه های ویندوز مثل آنتی ویروس این فولدر خونده بشه اگه یه فایل اجرائی توش باشه بی درنگ آلودش میکنه.
آنتی ویروس سیمانتک این ویروس را میشناسه اسمش هم اینه:

W32.Virut.B!dam

عجیب اینکه توی سایتش نوشته این ویروس اصلا خطری نداره ولی من بیچاره شدم از دستش! پاک بشو نیست که نیست.
الان دارم آنتی ویروس سیمانتکم را آپدیت میکنم 17 مگابایته، اگه اینم نتونه درستش کنه دیگه هیچی.
یکی یکی داره برنامه های ویندوزم را از کار میندازه! همه را از دم آلوده کرده.آنتی ویروس کاسپر اسکی را نمیذاره نصب کنم ، در حالت safe mod نصبش کردم وقتی سیستم را چک کردم 1200 تا فایل آلوده پیدا کرد و همه را پاک کرد.بعد هم خودش توسط آنتی ویروس سیمانتک پاک شد!
در عرض یک هفته بیشتر از 20 مرتبه ویندوزم را عوض کردم چون فایلهای سیستمیش آلوده میشه و دیگه بالا نمیاد.
یه نفر به دادم برسه یه راهی بزارید جلوی پام.اعصابمو خورد کرد.

Captain_Nemo
07-11-2007, 18:55
قبلاً رو کامپيوتر من يه ويروسی افتاده بود که هر پوشه ای رو باز می کردم يه new folder درست می کرد و نمی گذاشت هيچ کدوم از ويروس کش های کاسپر يا نورتون نصب بشه ولی نسخه مجانی AVG راحت نصب شد و ويروس رو پاک کرد...

به نظر من با AVG هم امتحان کنی ضرری نداره.

mehrdad_zero
07-11-2007, 19:15
اون آنتی ویروسی که میگی آدرس سایتش را هم داری؟؟؟
---

این ویروس بدون شک از یکی از این دو راهی که میگم وارد سیستمم شده:
یا از طریق فایلی که مربوط به موبایل بود و از اینترنت گرفتم و با وجود مشکوک بودن بدون اسکن کردن اجراش کردم.
یا به خاطر استفاده از ----- شکن، سایت موبایلستان برای من ----- شده منم برای ورود به اون از ----- شکن استفاده کردم.
این ویروس هر بار که ویندوزهام را خراب میکنه بدون استثنا فایل spoolsv.exe را توی فولدر system32 را هم آلوده میکنه.که آنتی ویروس سیمانتک شناسائیش میکنه.
بعد هم یکی یکی همه فایلهای اجرائی را آلوده میکنه.
من با کاسپر اسکی کامپیوترم را چک کردم و هر چی ویروس شناسائی کرد قرنطینه کردم ولی اون مثل اینکه همه را پاک کرده.
مثلا الان برنامه های نورتون گیست و مدیا پلیر و نوتپد و کاسپر اسکی از کار افتادند.روی مای کاپیوتر نمیتونم راست کلیک کنم.البته سیستم ریستور را قبلا از کار انداختمش. کنترل پانل را نمیتونم اجرا کنم.
برنامه setool2lite را که مال موبایل هستش هر بار آلودش میکنه، هر جائی هم که گذاشته باشمش این میشناستش و آلودش میکنه.
اسم ویروس را هم که گفتم. با nod23 هم سیستم را چک کردم چیزی شناسائی نکرد، با دوتا آنتی اسپای و آنتی تروجان هم چک کردم چیزی شناسائی نکردند.
فقط کاسپر اسکی و سیمانتک میشناسنش که من بیشتر به سیمانتک اعتماد دارم چون مخصوص سرور هاست دیگه کامپیوتر من که یه دونست.

میگم ممکنه این ویروس فایلهای بایوس سیستم را آلوده کرده باشه؟

c0dest0rm
07-11-2007, 19:46
مهردادجان! راهشو پیدا کردم.
اول،
System Restore را غیرفعال میکنی.
بعد آنتی ویروست رو آپیدت میکنی.
ری استارت
میری از SafeMode ، فول اسکن میکنی. پاک میشه.
با همون آنتی وایروس سایمنتک که داری بکنی حله.
نه! عمرا مال آلوده کردن بایاس نیست! مگه کشکه! مشکل خاصی نداره. :) موفق باشی.
اگر نرم افزار خاصش هم پیدا کردم میگم.

winxp
08-11-2007, 01:16
سلام عزیز دلم

والا به نظر من میشه از همون ویندوز خودمون پاکش کرد حتی بدون انتی
من همیشه ویروسهای سیستم رو دستی پاک میکنم

شما اون پروسه ای که ماله این ویروسه رو end task کن و از ریجستری پاکش کن که بالا نیاد

حالا به راحتی انتی نصب کن و سیستم رو scan کن

خیلی سخت گرفتی شما

به هر حال موفق باشی