ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در استفاده از فايل Ajax رتبه بندي ستاره اي

navid_hosseini_69
07-11-2007, 12:43
سلام دوستان عزيز

از دوستاني كه تو php وارد هستند
اگر لطف كنيد و بنده رو راهنمايي كنيد كه از فايل زير \طوري استفاده كنم

فايل Read Me رو واسم توضيح بديد

ممنون:40::40::40:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

navid_hosseini_69
07-11-2007, 23:31
دوستان اگر بلدید...لطف کنید به من هم بگید...خیلی ضروریه...:11::11::11::11:

neopersia
08-11-2007, 01:26
خوب تو فایل redme.txt اینجوری برای نصبش نوشته:

اول فایلاتونو از حالت فشرده خارج کنید و محتویات پوشه ajaxstarrater_v122 رو به جایی که صفحه مورد نظرتون هست منتقل کنید

مرحله 1:
اول این کدو برای ساختن جدول مربوط به اسکرپت توی دیتابیس مورد نظرتون اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن. برای اجرا کردنش میتونید تو phpMyAdmin دیتابیس مورد نظرتونو از لیست سمت چپ انتخاب کنید و صفحه مربوط به اون که باز شد از منوی بالای صفحه گزینه SQL رو انتخاب کنید. حالا کد بالا رو توی کادر این صفحه بنویسید و ارسالش کنید. اگه اروری پیش نیاد جدولتون ساخته میشه

مرحله 2:
فایل config-rating.php_ رو با نوت پد باز کنید و اطلاعات زیر رو وارد اون کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرحله 3:
کد زیر رو بالای هر صفحه ای که میخواهید توی اون از اسکرپت استفاده کنید بنویسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته باید توجه داشته باشید که در اینجا فرض بر این است که صفحه مورد نظر و فایلهای اسکرپت توی یک پوشه قرار دارند.

مرحله 4:
فایلهای جاوا اسکرپت و CSS اسکرپت را به صفحه مورد نظر لینک کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم دقت کنید که آدرس فایلها رو درست وارد کنید. اگه پوشه اونا رو عوض کنید باید آدرس فایلها رو هم تغییر بدید.

مرحله 5:
اینجوری که توی راهنماییش نوشته از این تابع برای نمایش ستاره ها استفاده میشه یعنی هر جا که خواستید ستاره ها نمایش داده بشن این دستورو بنویسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارامتر اول از سمت چپ مشخص کننده یک آی دی برای آیتمی هست که ستاره ها براش نمایش داده میشه تا از سایر آیتمها جدا بشه
پارامتر دوم تعداد ستاره ها (به احتمال زیاد ستاره های روشن) رو مشخص میکنه. در صورتی که پارا متر دوم وارد نشه یا خالی باشه تعداد ستاره ها به صورت پیش فرض 10 تا در نظر گرفته میشه
پارامتر آخر یعنی static مشخص میکنه که آیتم قابل تغییر نیست و نمیشه به اون رای داد.

خوب این چیزی بود که من از فایل redme.txt توی اسکرپت فهمیدم. راستش خودم امتحانش نکردم چون الان بد جوری دندون درد گرفتم نمیتونم تمرکز کنم. خلاصه اگه جاییش اشکال داره به بزرگی خودتون ببخشید.

navid_hosseini_69
08-11-2007, 08:38
آقا دمت گرم... واقعا دستت درد نکند.. نمی دونم چه جوری جبران کنم...:11:
ممنون که به بنده کمک کردید...

اما بنده با اون قسمت دیتابیس مشکل دارم ...یعنی در واقع تاحالا با دیتا بیس کار نکردم نمی دونم اصلا چه جوریه... اگه کمک کنی منو ممنون می شم....:40::40::40:
مثلا آیا با اکسس می شه دیتا بیس ساخت یا نه...

neopersia
08-11-2007, 14:41
این یه اسکرپته که برای اجرا شدن نیاز داره سرور شما از PHP و MySQL پشتیبانی کنه
برای ساختن دیتابیس روی سرور باید اول با استفاده از کنترل پنلتون یه دیتابیس ایجاد کنید و بعد یه کاربر برای اون دیتابیس مشخص کنید بقیه کارا رو میتونید با استفاده از phpMyAdmin انجام بدید.
ساخت دیتابیس تو لوکال بستگی داره از چه برنامه ای استفاده میکنید. اگه phpMyAdmin داشته باشید با استفاده از همون میتونید تو لوکال دیتابیس هم بسازید که در این حالت احتمالاً نام کاربری دیتابیس شما root است و کلمه عبور هم نداره یعنی جای کلمه عبور باید خالی باشه

navid_hosseini_69
08-11-2007, 17:37
د ستت د رد نكند خيلي ممنون مشكلم حل شد :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40:

neopersia
08-11-2007, 19:05
خواهش میکنم
خوشحالم مشکل حل شد

navid_hosseini_69
09-11-2007, 12:22
دوست عزیزم

یه مشکل دیگه دارم حالا...
اگه کمک کنی ممنون می شم...

مشکل تو اینجای کاره

خب الان من یه دیتابیس و کاربر تو parsehgig.com باز کردم و یک جدول هم طبق دستور با نام ratings ..

اسم هر کدوم رو هم به این متغیر ها دادم اما خطا می ده...

لطفا بگید که اسامی رو چه جوری وارد کنم...

مثلا واسه dbhost چی بنویسم ... یا واسه اسم جدول مثلا باید اینجوری بنویسم یانه user_rating

مرسی...:40::40::40:

neopersia
09-11-2007, 13:28
برای dbhost باید آدرس سرور دیتابیستونو بنویسید که احتمالاً تو کنترل پنلتون میتونید اونو پیدا کنید
dbuser نام کاربری دیتابیس
dbpass کلمه عبور دیتابیس
و dbname هم نام دیتابیسه که احتمالاً باید شبیه این باشه : hostUsername_databaseName
اگه با استفاده از کدی که خود برنامه داده جدولو ساختید نباید نام جدولو تغییر بدید
در ضمن نام جدول مثل نام دیتابیس نیازی به نام کاربری سرور نداره

و یه نکته مهمتر:
پارسه گیگ مشکل داره

navid_hosseini_69
09-11-2007, 13:36
خب شما می تونید یه هاست واسه php معرفی کنید که phpmyadmin هم داشته باشه ...:40:

neopersia
09-11-2007, 14:42
jتو این تاپیک چند تا معرفی شد

navid_hosseini_69
09-11-2007, 15:18
مرسی .. ممنون ..میرم به چندتاش سر بزنم ببینم خوب یا نه...:40: دستت درد نکنه...