ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمیز کننده رجیستری RegClean 2007 Edition v2.6 درخواست شماره سريال

jak_1300
07-11-2007, 11:57
سلام بچه ها من شماره سريال يا كرك اين برنامه رو ميخواستم كسي داره به من بده

تمیز کننده رجیستری RegClean 2007 Edition v2.6

آیا کامپیوتر شما کند شده است؟ اگر مشکل از سخت افزار نیست یا ویروس ندارید پس من به شما یک پیشنهاد می کنم ، از نرم افزار رجیستری استفاده کنید. زیرا احتمال دارد رجیستری ویندوز شما خراب شده باشد که به طور وخیمی سرعت شما کاهش یافته است. RegClean یکی از کار آمد ترین نرم افزار های registry می باشد که با کاوش رجیستری ویندوز شما خطا های به وجود آمده را پیدا و رفع می کند تا سیستم شما را به حالت مطلوب خود باز گرداند.

برای رجیستر کردن برنامه فایل pach را اجرا کرده و فایل نصب شده را به آن نشان دهید تا کد رجیستر کردن برنامه را به شما بدهد ، سپس کد register را در RegClean وارد کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jak_1300
07-11-2007, 16:40
كسي نميدونه؟؟؟

Alastoor
07-11-2007, 16:47
سلام

Regclean 2.6 serial and optional Patch-icu :

Use this serial to register the program:

Name: T-Rex Team-ICU
Serial: 10C8-CE26-4BB5-3D9D

panther99
07-11-2007, 17:02
خود برنامه رو که میخوام اجرا کنم پسورد میخواد . اون پسورد رو بدید. اصلا برنامه install نمیشه اگه پسورد نداشته باشه . کسی این برنامه رو داره و ازش استفاده میکنه ؟؟؟

jak_1300
07-11-2007, 17:04
پسورد فايل

Danil_Bozorg
07-11-2007, 17:14
پسورد فايل

سایت افتضاحی هستش !

کرک هم نمیزارن

shahedi
07-11-2007, 17:16
سلام بچه ها من شماره سريال يا كرك اين برنامه رو ميخواستم كسي داره به من بده

تمیز کننده رجیستری RegClean 2007 Edition v2.6

آیا کامپیوتر شما کند شده است؟ اگر مشکل از سخت افزار نیست یا ویروس ندارید پس من به شما یک پیشنهاد می کنم ، از نرم افزار رجیستری استفاده کنید. زیرا احتمال دارد رجیستری ویندوز شما خراب شده باشد که به طور وخیمی سرعت شما کاهش یافته است. RegClean یکی از کار آمد ترین نرم افزار های registry می باشد که با کاوش رجیستری ویندوز شما خطا های به وجود آمده را پیدا و رفع می کند تا سیستم شما را به حالت مطلوب خود باز گرداند.

برای رجیستر کردن برنامه فایل pach را اجرا کرده و فایل نصب شده را به آن نشان دهید تا کد رجیستر کردن برنامه را به شما بدهد ، سپس کد register را در RegClean وارد کنید.

دوست گرامی قسمت معرفیش بد نبود می ذاشتین توی قسمت معرفی نرم افزار نه اینجا و فقط درخواست کرک و ورژن را قید می کردید

jak_1300
07-11-2007, 17:20
دوست گرامی قسمت معرفیش بد نبود می ذاشتین توی قسمت معرفی نرم افزار نه اینجا و فقط درخواست کرک و ورژن را قید می کردید

خواستنم كامل تر بگم كه كامل بشناسن و گمراه نشن
خلاصه شرمنده

jak_1300
07-11-2007, 17:22
سایت افتضاحی هستش !

کرک هم نمیزارن

حرف نداره سايتش خيلي خفنه
حرف نداره احتمالا اينترنته شما خوب نيست
ولي از خيلي از سايتها بهتره مطمئن باش

Alastoor
07-11-2007, 18:14
سلام

دوست عزیز شما باید اول Patch رو اجرا کنید بعد از همون سریال جهت رجیستر کردن برنامه استفاده کنید. اینجوری دیگه سریالی که شما میدید رو با سرور چک نمی کته و مشکلی پیش نمیاد.

jak_1300
10-11-2007, 07:48
نشد كه نشد هر كاري كردم نشد اگه كسي تونست كركش رو بده بهش طوري كه رجيستر بشه به ما هم بگه ؟؟

M.C.
10-11-2007, 13:03
نشد كه نشد هر كاري كردم نشد اگه كسي تونست كركش رو بده بهش طوري كه رجيستر بشه به ما هم بگه ؟؟

عزیز من چرا الکی ایراد میگذاری رو کرک, شما اول طریقه ی ریجیستر کردن رو یاد بگیر........:13:
برنامه + کرک رو من گرفتم...
خیلی خوب کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره و تمام Reg های مشکل دار رو ریپر کرد.......

---------------------------------